2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dertsiz gecmis olsun canım ya
Banada yapılmadı ası 20. Hafta bitimi gel dedi.ne cagiriyon bacı o zaman Kasım'ın ilk haftası Gel gel diye.kiloma tansiyonuma bakacakmış hıh .
Başka ilde cocuklara ası kesinlikle yapılmıyor hamilelere torpil varmış demek :)) boşver memleketinin aşısından ol :))))

amiin canım. bende gideym en kısa zamanda en azından dişimi kaybetmeyeyim hem artık 4 aylık olduk sorun olmaz sanırım. sağol canım

Çok sevindim canım

canım çok sağol. ya takmıyorum zaten de hamilelik hassaslığı mıdır nedir anlamadım gece gece sinirim zıpladı. diş konusunda da pek güvenilir bir doktor tanımıyorum burda en iyisi ankarada bir doktor bulmak ne de olsa bebeğimi riske atmamam lazım. sanki fırçalayınca daha çok ağrıyor gibi geliyor ama benim hüsnü kuruntum tabi ki. çok iyi bakmam lazım dişime inşallah iltihaplanmamıştır. müsait bir zamanda yeğenine sorabilirsen sevinirim canım şimdiden teşekkürler..

:))) iğrenç o hali demi.tek avantajı hızlı olması aman.

Kiz sen bebisine neler aldın :)) sac bandı almamissin hıh .seni emerken sacları ağzına girer he :))

dün ben yaramazlık yaptım :)) internetten bi sürü şey aldım.. saç bandı mevlüt takımının içinde varmış :))))) ay onun bandını yerim.. ama nasıl heveslendim.. bir kısmını vermişler kargoya bilgi maili geldi. gelsin hemen fotolarını koyucam :)) hastane çıkışı aldım 4 tane, birkaç tane tulum, ana kucağı, çorapları vs.. :)))))))

En altta ortada yazıyor giriş kayıt vs yazan yerde.iphone nun sitesinin aynısı olmuş diyorum :)))
Degisiklik gösterir mı bilmem ama bendeki iPhone havam batsın.Bak bakalım.

Yaptım yaptım. Hem benimki seninkini döver :) Çok vahşidir, boyuna yerlere düşer yuvarlanır :)

bu arada herkesciklere günaydınn hayırlı sabahlar olsun.miniklerimiz oynasın bizde hissedelim

Günaydın cnm.

Çok üzüldüm, Allah yardımcısı olsun bayanın.

Ay ne güzel beklediğimiz iyi haberler birer birer geliyor, tebrikler canım.

​Ne demek efendim. Tabiki hastanede girer haber veririm size. Çok heyecanlıyım çok.

çok geçmiş olsun.. dinlenmeden geçmiyo izinde iyileşirsin.. biraz ortamdan uzaklaşmak,, biraz sevdiklerini görmek,, biraz hava değişimi :)) anladın işte bize buralar basıyo bence :)))
sağol canım ya izinde hiç dinlenemicem ki... kayınvalidemlere gidicez çünkü. hergün mesaiye gider gibi alarmı kuruyorum. bir gün kayınvalidemden sonra kalk bütün gün 1 karış suratını görürsün. o yüzden benim mesaim izinde başlıyor canım. bursaya gidersek dinlenirim orda ama bakalım gidecek miyiz

sağol canım. bende 20. haftaya kadar beklicem. bizi özlediklerinden çağırmıyorlar ki. sağlık bakanlığı bu gebenin takibini niye yapmadın diye soruşturma açıyormuş. mecburen çağırmak zorundalarmış.

ben de netten bişeyler aldım ekledim kızlar.

Son düzenleme:

ya o duyguyu biliyorum bende eşimin ailesine gidince hep tetikte olurum..ilk yıllar diye mi böyle acaba hep mi böyle olacak.. ki ben çok seviyorum kayınvalidemi..ona rağmen erken kalkmaya, orda boş durmamaya gayret ediyorum. kasılıyorum yani. en iyisi annelerin yanı :) prenses muamelesi görüyorsun, kim hareketlerinden ne anlam çıkarır takmıyorsun ,ister yat ister kalk .. oh miss.. inşallah bursa'ya geçersiniz canım. iyi gelir sana

Yaptım yaptım. Hem benimki seninkini döver :) Çok vahşidir, boyuna yerlere düşer yuvarlanır :)
bendekide 2 çocukla top gorevinde bazen.hele kızım cam sille bile yıkadı :))) 2 hafta pirincli poşette beklettim rezillik :))
Yinede her defasında dusurduklerinde igrenclesip diyorum"ay fonum düştü"
Gormemislik basa bela Bacim ne edek :)))

Son düzenleme:
canım valla 6 yıllık evliyiz nerdeyse ama 6 yıldır aynı değişmedi hiç. rahat oturamıyorsun bile bacak bacak üstüne hiç atmadım şimdiye kadar. put gibi oturmaktan bir taraflarım uyuşuyor. eşim yatıyor ben oturuyorum hadi yat desinler diye bekliyorum. çok zor oluyor benim için. neyse atlatıcaz bi şekilde. dedemiz hasta olduğu için bırakıp bursaya gider miyiz bilmiyorum ama gitmezsek izinden dönünce babam gelip beni alıcak. annemleri çok özledim 6 aydır görmüyorum.

canım sende mi bursalısın yoksa? benim de annecim bursada; bir tek oraya gidince dinleniyorum ben de.

( gönlüne göre olur inşallah herşey.. bende ailemi çok özlüyorum

geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin dr
şahit olduğun olay içinde çok üzüldüm
allah kimseye yaşatmasın sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…