canım tşk ederim.. evet kötüydü rabbim kimselere göstermesin..
diş meselesi için ben gitmiştim diş hekimine memlekette. artik eskisi gibi değilmiş.. diş tedavisi yapılabiliyormuş gebelikte.. hem de konforlu bi şekilde dedi.
günaydın güzel anneler,
dün akşam iş çıkışı öğrendim amniyosentezin ilk sonuçlarını. fish temiz çıkmış; 4lü testte riskli çıkan tr21 (downsendromu kromozomu) negatifmiş yani. o kadar çok sevindim ki anlatamam; bu sefer de sevinçten ağladım :)) ayrıntılı rapor 2-3 hafta sonra ama doktorum bu sonuçlar içimizi rahatlatmaya yeter dedi.
eve gidince şükür namazı kıldım; rabbime binlerce kez şükrettim bebeğimin sağlığı için. sizlere de çok ama çok teşekkür ederim; hem dualarınız hem de burdaki desteğiniz için.
voltajım süpersin telefon düzeldi full site deyince :))
Dmt_canim Allah şifanı versin.Anasini da takma o kadar.
Canım kanal tedavisi yapılmıyor belli zamana kadar.iltihap dağıtıcı ve ağrı kesici veriliyor.Yinede riske girme tatlım.cook sık fircala ve o tarafında yememeye çalış.sicak - soğuk degdikce sızlar hep ılık ye iç.yinede yeğenim dış hekimi ona sorabilirim.
Duayla.
:))) iğrenç o hali demi.tek avantajı hızlı olması aman.
Kiz sen bebisine neler aldın :)) sac bandı almamissin hıh .seni emerken sacları ağzına girer he :))
En altta ortada yazıyor giriş kayıt vs yazan yerde.iphone nun sitesinin aynısı olmuş diyorum :)))
Degisiklik gösterir mı bilmem ama bendeki iPhone havam batsın.Bak bakalım.
bu arada herkesciklere günaydınn hayırlı sabahlar olsun.miniklerimiz oynasın bizde hissedelim
bir de kızlar dün çok moralim bozuldu. bu kaşıntı için doktora gittim ya. zaten geç saatti. bir kadını getirdiler, doğum haftası falan filan diye önce onu aldılar içeri o esnada bende odaya girdim hazırlanmak için.. neyse doktor ultrasonda bakmaya başladı sesleri geliyo iç odadan işte suyun çok azalmış bilmem ne derken birden dedi ki bebeğin kalbi durmuş. o an ben bayılacak gibi oldum.. çok zavallı biriydi canım yatürkçe zaten hiç bilmiyo orda birileri doktorun dediklerini çeviriyo ona.. bu hafta doğum haftasıymış ve bebek karnında ölmüş ( öyle kötü oldum ki.. bu gece almak zorundayız dedi doktor ailesi hala eve götürelim diyo , doktor da kızdı kadını zehirleyip öldürecek bu gece alacağız bebeği dedi. cehalet bi yanda imkansızlıklar bi yanda.. adam soruyo ne kadar olur burda doğum falan diye. içim parçalandı.. doktor dedi normal doğumla alırız bir sey ödemezsiniz..
sonra ben tabi kaşıntı falan unuttum doktor bakıyo alerjı olmuş diyo ama umrumda değil o an kaşıntı. baktı çok fena oldum. bebek iyi midir dedim anladı halimden zaten ultrasonu açtı gösterdi çok şükür rabbime kalbi güm güm atıyordu kızım secde pozisyonu almış yatıyo..
ama kadının tesirinden çıkamadım bi türlü. eşim işten geldi yalvardım nolur bi gidip bakalım hastaneye diye.. ama izin vermedi.. burası farklı bir bölge sonuçta. insanların hangi hareketten ne anlam çıkaracağını bilemezsin dedi. iyi niyet başını belaya sokacak, niye ilgilendiğini sorgulayacaklar zaten iletişim kuramazsın türkçe bilmiyorlar falan filan diye bırakmadı ama sabaha kadar aklım kadında kaldı. ölü bir bebeği doğurmak zorunda olmak çok acı olmalı rabbim sabır versin acısını dindirsin diye dua edip durdum.. Rabbim hepimizi korusun canlarım yahem kendinize hem bebişlerinize çok iyi bakın.. hepsi Allaha emanet..
günaydın güzel anneler,
dün akşam iş çıkışı öğrendim amniyosentezin ilk sonuçlarını. fish temiz çıkmış; 4lü testte riskli çıkan tr21 (downsendromu kromozomu) negatifmiş yani. o kadar çok sevindim ki anlatamam; bu sefer de sevinçten ağladım :)) ayrıntılı rapor 2-3 hafta sonra ama doktorum bu sonuçlar içimizi rahatlatmaya yeter dedi.
eve gidince şükür namazı kıldım; rabbime binlerce kez şükrettim bebeğimin sağlığı için. sizlere de çok ama çok teşekkür ederim; hem dualarınız hem de burdaki desteğiniz için.
ay o adamı da yerinde bulmak çok zor demek iş koşullarını değiştirmek zorunda iş yeri, bunu duyduğum çok iyi oldu ya valla süpersin, ay inş. gösterir bişelerini minikim benim , ne heycanlı:)süpermiş:9 hemen haber verirsin tabi canım
sağol canım ya izinde hiç dinlenemicem ki... kayınvalidemlere gidicez çünkü. hergün mesaiye gider gibi alarmı kuruyorum. bir gün kayınvalidemden sonra kalk bütün gün 1 karış suratını görürsün. o yüzden benim mesaim izinde başlıyor canım. bursaya gidersek dinlenirim orda ama bakalım gidecek miyizçok geçmiş olsun.. dinlenmeden geçmiyoizinde iyileşirsin.. biraz ortamdan uzaklaşmak,, biraz sevdiklerini görmek,, biraz hava değişimi :)) anladın işte bize buralar basıyo bence :)))
sağol canım. bende 20. haftaya kadar beklicem. bizi özlediklerinden çağırmıyorlar ki. sağlık bakanlığı bu gebenin takibini niye yapmadın diye soruşturma açıyormuş. mecburen çağırmak zorundalarmış.Dertsiz gecmis olsun canım ya
Banada yapılmadı ası 20. Hafta bitimi gel dedi.ne cagiriyon bacı o zaman Kasım'ın ilk haftası Gel gel diye.kiloma tansiyonuma bakacakmış hıh .
Başka ilde cocuklara ası kesinlikle yapılmıyor hamilelere torpil varmış demek :)) boşver memleketinin aşısından ol :))))
sağol canım ya izinde hiç dinlenemicem ki... kayınvalidemlere gidicez çünkü. hergün mesaiye gider gibi alarmı kuruyorum. bir gün kayınvalidemden sonra kalk bütün gün 1 karış suratını görürsün. o yüzden benim mesaim izinde başlıyor canım. bursaya gidersek dinlenirim orda ama bakalım gidecek miyiz
bendekide 2 çocukla top gorevinde bazen.hele kızım cam sille bile yıkadı :))) 2 hafta pirincli poşette beklettim rezillik :))Yaptım yaptım. Hem benimki seninkini döver :) Çok vahşidir, boyuna yerlere düşer yuvarlanır :)
canım valla 6 yıllık evliyiz nerdeyse ama 6 yıldır aynı değişmedi hiç. rahat oturamıyorsun bile bacak bacak üstüne hiç atmadım şimdiye kadar. put gibi oturmaktan bir taraflarım uyuşuyor. eşim yatıyor ben oturuyorum hadi yat desinler diye bekliyorum. çok zor oluyor benim için. neyse atlatıcaz bi şekilde. dedemiz hasta olduğu için bırakıp bursaya gider miyiz bilmiyorum ama gitmezsek izinden dönünce babam gelip beni alıcak. annemleri çok özledim 6 aydır görmüyorum.ya o duyguyu biliyorumbende eşimin ailesine gidince hep tetikte olurum..ilk yıllar diye mi böyle acaba hep mi böyle olacak.. ki ben çok seviyorum kayınvalidemi..ona rağmen erken kalkmaya, orda boş durmamaya gayret ediyorum. kasılıyorum yani. en iyisi annelerin yanı :) prenses muamelesi görüyorsun, kim hareketlerinden ne anlam çıkarır takmıyorsun ,ister yat ister kalk .. oh miss.. inşallah bursa'ya geçersiniz canım. iyi gelir sana
sağol canım ya izinde hiç dinlenemicem ki... kayınvalidemlere gidicez çünkü. hergün mesaiye gider gibi alarmı kuruyorum. bir gün kayınvalidemden sonra kalk bütün gün 1 karış suratını görürsün. o yüzden benim mesaim izinde başlıyor canım. bursaya gidersek dinlenirim orda ama bakalım gidecek miyiz
sağol canım. bende 20. haftaya kadar beklicem. bizi özlediklerinden çağırmıyorlar ki. sağlık bakanlığı bu gebenin takibini niye yapmadın diye soruşturma açıyormuş. mecburen çağırmak zorundalarmış.
ben de netten bişeyler aldım ekledim kızlar.
canım valla 6 yıllık evliyiz nerdeyse ama 6 yıldır aynı değişmedi hiç. rahat oturamıyorsun bile bacak bacak üstüne hiç atmadım şimdiye kadar. put gibi oturmaktan bir taraflarım uyuşuyor. eşim yatıyor ben oturuyorum hadi yat desinler diye bekliyorum. çok zor oluyor benim için. neyse atlatıcaz bi şekilde. dedemiz hasta olduğu için bırakıp bursaya gider miyiz bilmiyorum ama gitmezsek izinden dönünce babam gelip beni alıcak. annemleri çok özledim 6 aydır görmüyorum.
kızlar ben süt içince kalbim çok çarpıyo neden olabilir bu??
çok halsizleştim yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?