günaydın kızlarrrrrr
evet canım bursalıyım ben de. ama eşim asker gurbetteyiz. annemler,biz kayınvalidemler hepimiz başka şehirlerdeyiz. benim annecimde bana hiçbişey yaptırmaz gidince. kendisi de hasta belinden ama yinede kendisi yapmaya çalışır.bursaya gittiğimizde ev curcuna olur.hala dayı teyze kuzenler herkes annemlerde toplanır. geldiğimi duyan gelir. herkeste bir yemeğe davet etme hizmet etme telaşı çok seviyorum ya hepsini.canım sende mi bursalısın yoksa? benim de annecim bursada; bir tek oraya gidince dinleniyorum ben de.
günaydın canım hoşgeldin..aldıklarını ekleyebildinmi??
canım sende mi bursalısın yoksa? benim de annecim bursada; bir tek oraya gidince dinleniyorum ben de.
evet canım bursalıyım ben de. ama eşim asker gurbetteyiz. annemler,biz kayınvalidemler hepimiz başka şehirlerdeyiz. benim annecimde bana hiçbişey yaptırmaz gidince. kendisi de hasta belinden ama yinede kendisi yapmaya çalışır.bursaya gittiğimizde ev curcuna olur.hala dayı teyze kuzenler herkes annemlerde toplanır. geldiğimi duyan gelir. herkeste bir yemeğe davet etme hizmet etme telaşı çok seviyorum ya hepsini.
canım valla 6 yıllık evliyiz nerdeyse ama 6 yıldır aynı değişmedi hiç. rahat oturamıyorsun bile bacak bacak üstüne hiç atmadım şimdiye kadar. put gibi oturmaktan bir taraflarım uyuşuyor. eşim yatıyor ben oturuyorum hadi yat desinler diye bekliyorum. çok zor oluyor benim için. neyse atlatıcaz bi şekilde. dedemiz hasta olduğu için bırakıp bursaya gider miyiz bilmiyorum ama gitmezsek izinden dönünce babam gelip beni alıcak. annemleri çok özledim 6 aydır görmüyorum.
canım sabah içiyosam akşam içmiyorum ama büyük fincanda içiyorum sütü..çok dikkat ettim süt içtiğim zamanlarda özellikle oluyo çarpıntım..ve çok halsiz düşüyorum nedensekatinacım çok mü süt tüketiyorsun.. ben pek içmediğim için yaşamadım öyle bi sey.. ama kalp çarpıntısı arada oluyo artık kalbimiz fazla çalışıyo ya :)))
yok canım daha ekleyemedim evde fırsatım olmuyor hiç nete girmeye şimdi tekrar burda denicem bakalım olacak mı:26:
ay seni üzdüğüm için üzüldüm canım. allah başımızdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin tatlım. uzakta olsakta iyi olduklarını bilelim o da yeter.pufff gözlerim doldu okurkenbizim de öyle curcuna olur; akrabalar,komşular, benim lise arkadaşlarım... annemin evi dolar dolar boşalır; her gelen oğluşuma bişey getirir; o da şımarır :) bazen keşke başka şehire evlenmeseydim diyorum ama nasip kısmet işte. benimki de istanbuldaymış demekki. annesi yanında olanlara çok imreniyorum o yüzden.
sabah sabah memleket hasretim depreşti sanırım :)
canım sabah içiyosam akşam içmiyorum ama büyük fincanda içiyorum sütü..çok dikkat ettim süt içtiğim zamanlarda özellikle oluyo çarpıntım..ve çok halsiz düşüyorum nedense
tamam canım ne zaman eklersen bakarız ama yinede dene bakalım..merak ediyorum çok :)
evet canım bursalıyım ben de. ama eşim asker gurbetteyiz. annemler,biz kayınvalidemler hepimiz başka şehirlerdeyiz. benim annecimde bana hiçbişey yaptırmaz gidince. kendisi de hasta belinden ama yinede kendisi yapmaya çalışır.bursaya gittiğimizde ev curcuna olur.hala dayı teyze kuzenler herkes annemlerde toplanır. geldiğimi duyan gelir. herkeste bir yemeğe davet etme hizmet etme telaşı çok seviyorum ya hepsini.
inşallah canım belki birgün nasip olur.canım bende bursadayım ve şanslıyımki ailemde bursada şayet bursaya gelirseniz tanışmayı çok isterim:)
rabbim bana burda doğumu nasip etsin inşallah. yoksa ben yapamam orda. eşim der hadi sende gel diye ama kayınvalidem o daha meyve yicek der. yok yemicem desemde yer yer sen yat derler. amaç ne biliyor musun bizi beraber yatak odasına göndermicekler ben gittiğimde eşim uyumuş oluyor zaten. biz gizli saklı konuşmıcaz. kayınvalidemin yanındada bir kere yastığa başımı koymadım. işkence oluyor resmen benim için.Umarım orda dogurmazsin.Sen yaptikca fazlasını isterler.k.baba neysede k.ananin yanında bile böyleyse lohusaligin rezil olur.Esinde şimdi konusturacak beni hani . Sen biraz uzan dese Gul dili şişer hani simi sıyrılır.
Ilerde düzelir ama boyle hep ezdirme kendini.Ne onlara ne esine.Evliligi muhalefet görüyorlar ya amaan.
kızlar bulantıları hala devam eden var mı. benim 16. haftam ama gündüzleri eskisi kadar olmasa da akşamları yemekten sonra aynen devam. sırf mide bulantımı hissetmeyeyim diye 7 de 8de uyuyorumhayattan hiç zevk almaz oldum. gündüz okulda kafa ağrısı akşam da git yemek yap ye yat eşim devamlı dışarı çıkalım diyo eskiden çok sosyaldik ama benim içimden gelmiyo misafir bile gelsin istemiyorum aynı durumda olan var mı ? hiç geçmicek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?