2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım gözün aydın temiz çıkmış sonuçlar hepimiz inanıyorduk zaten öyle çıkacağına çok şükür allaha

canım sende mi bursalısın yoksa? benim de annecim bursada; bir tek oraya gidince dinleniyorum ben de.
evet canım bursalıyım ben de. ama eşim asker gurbetteyiz. annemler,biz kayınvalidemler hepimiz başka şehirlerdeyiz. benim annecimde bana hiçbişey yaptırmaz gidince. kendisi de hasta belinden ama yinede kendisi yapmaya çalışır.bursaya gittiğimizde ev curcuna olur.hala dayı teyze kuzenler herkes annemlerde toplanır. geldiğimi duyan gelir. herkeste bir yemeğe davet etme hizmet etme telaşı çok seviyorum ya hepsini.

Son düzenleme:
katinacım çok mü süt tüketiyorsun.. ben pek içmediğim için yaşamadım öyle bi sey.. ama kalp çarpıntısı arada oluyo artık kalbimiz fazla çalışıyo ya :)))

pufff gözlerim doldu okurken bizim de öyle curcuna olur; akrabalar,komşular, benim lise arkadaşlarım... annemin evi dolar dolar boşalır; her gelen oğluşuma bişey getirir; o da şımarır :) bazen keşke başka şehire evlenmeseydim diyorum ama nasip kısmet işte. benimki de istanbuldaymış demekki. annesi yanında olanlara çok imreniyorum o yüzden.
sabah sabah memleket hasretim depreşti sanırım :)

Umarım orda dogurmazsin.Sen yaptikca fazlasını isterler.k.baba neysede k.ananin yanında bile böyleyse lohusaligin rezil olur.Esinde şimdi konusturacak beni hani . Sen biraz uzan dese Gul dili şişer hani simi sıyrılır.
Ilerde düzelir ama boyle hep ezdirme kendini.Ne onlara ne esine.Evliligi muhalefet görüyorlar ya amaan.

katinacım çok mü süt tüketiyorsun.. ben pek içmediğim için yaşamadım öyle bi sey.. ama kalp çarpıntısı arada oluyo artık kalbimiz fazla çalışıyo ya :)))
canım sabah içiyosam akşam içmiyorum ama büyük fincanda içiyorum sütü..çok dikkat ettim süt içtiğim zamanlarda özellikle oluyo çarpıntım..ve çok halsiz düşüyorum nedense
yok canım daha ekleyemedim evde fırsatım olmuyor hiç nete girmeye şimdi tekrar burda denicem bakalım olacak mı:26:

tamam canım ne zaman eklersen bakarız ama yinede dene bakalım..merak ediyorum çok :)

Son düzenleme:
günaydın kızçelerkızımla yogun bir nöbeti atlattıktan sonra şu an itibarı ile evimdeyim şükürler olsun.yorulduk kızımda bende.ama bizim kız yorgunluktanmı nedir pek bi hareketliydi halende öyle nöbetten cıktık aile hekimimize gittik tüm kan testlerini istedi ebe ablamız.idrar tahlilinide verip eve geldik.tetanoz aşısı için öglen sonu gidicem tabi gözüm alırsa.yoksa yarına kalacak.bizde haberler böyle teyzeleri.. sizlerde ne var ne yok ?? bi yaramazlık yok inş gecmişi okuyamadım henüz

ay seni üzdüğüm için üzüldüm canım. allah başımızdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin tatlım. uzakta olsakta iyi olduklarını bilelim o da yeter.

yine olmadı canım yabu akşam gezmeye gidicez zamanım yok ama yarın akşam eklicem hem diğer aldıklarımıda çekerim hepsini eklerim

pufff gözlerim doldu okurken bizim de öyle curcuna olur; akrabalar,komşular, benim lise arkadaşlarım... annemin evi dolar dolar boşalır; her gelen oğluşuma bişey getirir; o da şımarır :) bazen keşke başka şehire evlenmeseydim diyorum ama nasip kısmet işte. benimki de istanbuldaymış demekki. annesi yanında olanlara çok imreniyorum o yüzden.
sabah sabah memleket hasretim depreşti sanırım :)

Arkadaşlar günaydınlar :) inşallah iyisinizdir dün yarım yamalak okuyabildim hepsini okuyamadım geriyedönük

- cinsiyet belli olan arkadaşlara çok sevindim :) kız erkek fark etmez de insan ne taşıdığını merak ediyor. Darısı henüz öğrenemeyenlerin başına inşallah. Allah gönlünüze göre versin. Amin.

- artık yavaş yavaş isim konularına geçebiliriz ciddi ciddi :)

- kaç aylık hamile olduğumuzu hesaplamak bana karışık geldi soranlara 4 aylık diyip geçiyorum ben :)

- ohhh bazıları alışverişe başlamış bile. :) hayırlı olsun güle güle kullansın bebişleriniz. Ben doğana kadar bişey almayı düşünmüyorum sadece hastane çıkışı ve iç çamaşırlarını alırım herhalde. :) zaten hep diyorum ya görümcem ve ablamdan gelecek birsürü ziyanlık olmasın eee malum hediyeler de gelir. Bir de biz alırsak hiç sıra gelip giyemeden büyüyüp gidecek yazık olacak.

Böyle ne yazdığınızı okuyamadan yazmak ta garip oluyor daha önemli bir konu varsa benim yazdıklarım garip oluyor ama vakit bulamadım işlerim çok karışık ve aksi bu hafta yine yazarım okumaya çalışırım fırsat buldukça.

çok öptüm hepinizi özledim :)

kızlar bulantıları hala devam eden var mı. benim 16. haftam ama gündüzleri eskisi kadar olmasa da akşamları yemekten sonra aynen devam. sırf mide bulantımı hissetmeyeyim diye 7 de 8de uyuyorum hayattan hiç zevk almaz oldum. gündüz okulda kafa ağrısı akşam da git yemek yap ye yat eşim devamlı dışarı çıkalım diyo eskiden çok sosyaldik ama benim içimden gelmiyo misafir bile gelsin istemiyorum aynı durumda olan var mı ? hiç geçmicek mi acaba

canım bende bursadayım ve şanslıyımki ailemde bursada şayet bursaya gelirseniz tanışmayı çok isterim:)
inşallah canım belki birgün nasip olur.

rabbim bana burda doğumu nasip etsin inşallah. yoksa ben yapamam orda. eşim der hadi sende gel diye ama kayınvalidem o daha meyve yicek der. yok yemicem desemde yer yer sen yat derler. amaç ne biliyor musun bizi beraber yatak odasına göndermicekler ben gittiğimde eşim uyumuş oluyor zaten. biz gizli saklı konuşmıcaz. kayınvalidemin yanındada bir kere yastığa başımı koymadım. işkence oluyor resmen benim için.

Katinamm sebebini yazdım ama görmedin sanırım.
---
Nazz hosgeldin canım benim.Biz daha bir çorap almadık isim ne düşündünüz efeye.Sen yaz birleştirir okuruz boşver .

kızlar eşim 12 de yemeğe geliyor.
offf yemek yapmaktan bıktım artık öğle yemeği akşam yemeği
bugün aklıma bişey gelmiyor.
kahvaltı hazırlasam onuda yemez. yanına değişik bişey ister.
pratik bir tarifi olan var mı? kahvaltıda hazırlayabileceğim bişey var mı?

cicek1986 cnm bulantılarının son dönemlerine girdiğini düşün İnşAllah çok yakında biter bu forumda bulantı dönemini çok sıkıntılı geçiren birçok arkadaş var ben de dahil serumlarla yaşadığımız günler oldu :)
Kendini telkin etmeye çalış az kaldı bitecek diye düşün kafanı dağıt mesela bulmaca çöz tv izle ve katı gıdalar tüketmeye çalış tost vs gibi

hiç merak etme canım ya az kaldı bitecek.. benim bittiyse herkesin biter.. bende bir daha hiç yemek yiyemem hiç düzelemem sanıyordum.. benimde geç bitti ama bitti nerdeyse 3 hafta oldu yemek yemeye başladım kendime geldim.. evde kokutma hiç çık dışarda ye zorla kendini.. ben kendimi eve kapattıkça daha kötü olmuştum.. cok azıcık kaldı :)) bebeğini hissediyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…