tugbacım canım benim sen benim gibi iğneden korkan biri olarak sonda muhabbetine hiç girme hem belki gerek de olmaz. sezeryan doğumlarda alttan takıyorlar sondayı. benim doğum için en büyük endişem sonda muhabbeti. ama tavsiyelere uyup belden iğne yapılıp uyuştuktan sonra taktırcam onu :)
Yazın bana bin tane :) Ama nasıl okuduğum Allah ile benim aramda.
canım benim göndermiş kadar oldun allah razı olsun söylemen bile yeter. okumadım tatlım yemek tarifini link versen olur mu
ay bileydim sana şalgam gönderirdim kıs :)
bu arada yemek tarifimi okudun mu? Kahvaltı türevlerinden.
sorma canım ya benim yerimde başkası olsaydı 1 gün durmazdı.canım ne kadar sorun etmiş kafasına takmıs ismi..nasıl bir inattır bu..demek adama bi yanlıs yapsan hemen boşayacak Allah korusun..baya kızdım eşinede şimdi patladım valla..zaten kaynanayada sinir oldum.sürekli hizmet bekleyen görmedimmi surat asan..Allah yardımcın olsun ama çok iyi niyetlisin bunu kullanmalarına (kimsenin ) izin verme..
3500 kadar oldu sanki :) ben 100 demistim ama gunluk dusunmustum bende bi haftada 500 okurum insallah kaldi 444 tane
canım benim göndermiş kadar oldun allah razı olsun söylemen bile yeter. okumadım tatlım yemek tarifini link versen olur mu
sorma canım ya benim yerimde başkası olsaydı 1 gün durmazdı.
ama gönül işte bi de 7 yıl flört. meydanı onlara bırakmıcam dayanıcam dedim.
amaçları zaten boşamaktı. rabbimden sabır diledim hep.
ben size bir anlatsam sende de ne sabır varmış dersiniz.
o kalırsa sona onu da tamamlarız inşallah.. bence yetişecek bu cumaya ??
1 tane dua okuduktan sonra
ALlahım geri kalan 999 dua copy paste mı diyosun kız
Canım ben latince okuyabiliyorum yasını de o sekilde okuyordum ama günahımis latince okumak harammis , dualarımdan tabii ki vazgeçmem inancım hatalı da olsa ibadetlerinin kabul gördüğü yönünde kendim için okumaya devam edeceğim ama bu zamana kadar okuduğum Yasinler hepimiz adinaydi ve çok büyük istekle hevesle okuyordum ama kabul görmeyecegini dusunenler icin en azindan a niyetleri bozmuş oldum niyetlerinizi bozmamak adına katılmıyorum Allah kabul etsin beni mazur görün bu konuda :26:oyle deme ya, hatalida olsa Allah Kabul eder insallah, bende cok iyi bilmiyorum mesela harfleri tam mahrecleriyle cikarmayi ama tefriciye dua hem sonucta, duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz vardi demiyor mu Rabbim :)
sorma canım ya benim yerimde başkası olsaydı 1 gün durmazdı.
ama gönül işte bi de 7 yıl flört. meydanı onlara bırakmıcam dayanıcam dedim.
amaçları zaten boşamaktı. rabbimden sabır diledim hep.
ben size bir anlatsam sende de ne sabır varmış dersiniz.
bence rakam verilmesin ben şu kadar yaparım diye..
kim cumaya kadar ne kadar okursa toplam burda yazılsın.duasınıda yapar göndeririz Allahın izniyle..
öbür cuma çok uzak yabelki toplarız akşam da bi yaz bakalım bazı arkadaslar sadece akşam giriyo nete
olur canım bence
bu cumaya yetişmez dediğin gibi:26:en iyisi bu cuma başlayalım haftaya cuma bağışlarız olmaz mı ben tam olarak sayı vermesemde 1000 tane okuyabilirm belki:26::26:
canım bu cumaya yetişecekse bende elimden geleni yaparım. misafirlerim yarın gidecek. 500 okumaya çalışırım. daha öncede okumuştum zaten. ezberede biliyorum.
Canım ben latince okuyabiliyorum yasını de o sekilde okuyordum ama günahımis latince okumak harammis , dualarımdan tabii ki vazgeçmem inancım hatalı da olsa ibadetlerinin kabul gördüğü yönünde kendim için okumaya devam edeceğim ama bu zamana kadar okuduğum Yasinler hepimiz adinaydi ve çok büyük istekle hevesle okuyordum ama kabul görmeyecegini dusunenler icin en azindan a niyetleri bozmuş oldum niyetlerinizi bozmamak adına katılmıyorum Allah kabul etsin beni mazur görün bu konuda :26:
Canım ben latince okuyabiliyorum yasını de o sekilde okuyordum ama günahımis latince okumak harammis , dualarımdan tabii ki vazgeçmem inancım hatalı da olsa ibadetlerinin kabul gördüğü yönünde kendim için okumaya devam edeceğim ama bu zamana kadar okuduğum Yasinler hepimiz adinaydi ve çok büyük istekle hevesle okuyordum ama kabul görmeyecegini dusunenler icin en azindan a niyetleri bozmuş oldum niyetlerinizi bozmamak adına katılmıyorum Allah kabul etsin beni mazur görün bu konuda :26:
kızlar en iyisi yetiştirmek için okuyalım;olur da yetiştiremezsek o zaman erteleriz..
Herkes katılıyor mu bu teklifime?
kızlar en iyisi yetiştirmek için okuyalım;olur da yetiştiremezsek o zaman erteleriz..
herkes katılıyor mu bu teklifime?
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlım. onlar beni afedersin bir kürek .... yerine koymazlar. ama eşim bir keresinde siz ne diyorsunuz dedi. dertsizle tanışmış komutanın eşi ona bakıpta komutan bana paşalığa kadar gitmelisin, eşin seni taşıyacak, sana destek olacak o hep arkanda dedi. bidaha böyle bişey duymak istemiyorum dedi.o gün bugündür de bana laf atmazlar. yapamaz edemez demezler. temizlik konusunda benden çekinir kayınvalidem. ben çok titizim. geleceğimizi duyunca temizliğe başlar hemen.ahhh canım benimmm kıyamam sana..
senin özverili bi bayan oldugunu sabah eşime ne hazırlasam aynı şeyleri yemez (kahvaltı) dediğinde anlamıstım..
çok güzel bir huyun var aslında evine sevdigini tamamen bağlısın..bunlar senin içindeki iyi niyetten hep..bunu koru canım..ama ezdirme kendini..
kaynanaın yanında hastayım de yat eşine hastayım iyi değilim de tümm herşeyi göğüsleme demek istiyorum..arkalarını dayadıkları insanın çok güçlü oldugunu biliyolar..o yüzden birgün seninde güçsüz olabilecegini hissettir onlara..o anlamda söyledim ezdirme kendini diye..
tatlım seninle aynı durumdayım bendeCanım ben latince okuyabiliyorum yasını de o sekilde okuyordum ama günahımis latince okumak harammis , dualarımdan tabii ki vazgeçmem inancım hatalı da olsa ibadetlerinin kabul gördüğü yönünde kendim için okumaya devam edeceğim ama bu zamana kadar okuduğum Yasinler hepimiz adinaydi ve çok büyük istekle hevesle okuyordum ama kabul görmeyecegini dusunenler icin en azindan a niyetleri bozmuş oldum niyetlerinizi bozmamak adına katılmıyorum Allah kabul etsin beni mazur görün bu konuda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?