2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Hmm ) tirstim da ne icin takiyorlar onu merak ettim kiz

3500 kadar oldu sanki :) ben 100 demistim ama gunluk dusunmustum bende bi haftada 500 okurum insallah kaldi 444 tane

ay bileydim sana şalgam gönderirdim kıs :)

bu arada yemek tarifimi okudun mu? Kahvaltı türevlerinden.
canım benim göndermiş kadar oldun allah razı olsun söylemen bile yeter. okumadım tatlım yemek tarifini link versen olur mu

sorma canım ya benim yerimde başkası olsaydı 1 gün durmazdı.
ama gönül işte bi de 7 yıl flört. meydanı onlara bırakmıcam dayanıcam dedim.
amaçları zaten boşamaktı. rabbimden sabır diledim hep.
ben size bir anlatsam sende de ne sabır varmış dersiniz.

canım bu cumaya yetişecekse bende elimden geleni yaparım. misafirlerim yarın gidecek. 500 okumaya çalışırım. daha öncede okumuştum zaten. ezberede biliyorum.

ahhh canım benimmm kıyamam sana..
senin özverili bi bayan oldugunu sabah eşime ne hazırlasam aynı şeyleri yemez (kahvaltı) dediğinde anlamıstım..
çok güzel bir huyun var aslında evine sevdigini tamamen bağlısın..bunlar senin içindeki iyi niyetten hep..bunu koru canım..ama ezdirme kendini..
kaynanaın yanında hastayım de yat eşine hastayım iyi değilim de tümm herşeyi göğüsleme demek istiyorum..arkalarını dayadıkları insanın çok güçlü oldugunu biliyolar..o yüzden birgün seninde güçsüz olabilecegini hissettir onlara..o anlamda söyledim ezdirme kendini diye..

bu cumaya yetistirmeye calisirsak 1000 tane alan arkadslara zor gelmesin:44: bilmiyorum siz artik son karari verin ben uyarim insallah

oyle deme ya, hatalida olsa Allah Kabul eder insallah, bende cok iyi bilmiyorum mesela harfleri tam mahrecleriyle cikarmayi ama tefriciye dua hem sonucta, duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz vardi demiyor mu Rabbim :)
Canım ben latince okuyabiliyorum yasını de o sekilde okuyordum ama günahımis latince okumak harammis , dualarımdan tabii ki vazgeçmem inancım hatalı da olsa ibadetlerinin kabul gördüğü yönünde kendim için okumaya devam edeceğim ama bu zamana kadar okuduğum Yasinler hepimiz adinaydi ve çok büyük istekle hevesle okuyordum ama kabul görmeyecegini dusunenler icin en azindan a niyetleri bozmuş oldum niyetlerinizi bozmamak adına katılmıyorum Allah kabul etsin beni mazur görün bu konuda :26:

Soğanı biberi doğra, az yağda kavur, varsa sucukları doğra ve soğan-biber karışımına ekle, sucuklar da pişince üzerine doğranmış domates ekle, karabiber tuz. ımmmmmmmmmmmm olsa da yesek :)

bence rakam verilmesin ben şu kadar yaparım diye..
kim cumaya kadar ne kadar okursa toplam burda yazılsın.duasınıda yapar göndeririz Allahın izniyle..

öbür cuma çok uzak ya belki toplarız akşam da bi yaz bakalım bazı arkadaslar sadece akşam giriyo nete

olur canım bence
bu cumaya yetişmez dediğin gibi:26:en iyisi bu cuma başlayalım haftaya cuma bağışlarız olmaz mı ben tam olarak sayı vermesemde 1000 tane okuyabilirm belki:26::26:

Yazın bana bin tane :) Ama nasıl okuduğum Allah ile benim aramda.

canım bu cumaya yetişecekse bende elimden geleni yaparım. misafirlerim yarın gidecek. 500 okumaya çalışırım. daha öncede okumuştum zaten. ezberede biliyorum.

kızlar en iyisi yetiştirmek için okuyalım;olur da yetiştiremezsek o zaman erteleriz..
herkes katılıyor mu bu teklifime?

​Nasıl yani ya nasıl niyetler bozulmuş oldu? Olur mu öyle şey ? Yok artık daha neler?

bebeci ben anlamadım şimdi sen hangi dine mensupsun ki..

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

laterne bu duadan bahsediyoruz değilmi?? cumaya kadar bu duayı okucaz değilmi?

güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlım. onlar beni afedersin bir kürek .... yerine koymazlar. ama eşim bir keresinde siz ne diyorsunuz dedi. dertsizle tanışmış komutanın eşi ona bakıpta komutan bana paşalığa kadar gitmelisin, eşin seni taşıyacak, sana destek olacak o hep arkanda dedi. bidaha böyle bişey duymak istemiyorum dedi.o gün bugündür de bana laf atmazlar. yapamaz edemez demezler. temizlik konusunda benden çekinir kayınvalidem. ben çok titizim. geleceğimizi duyunca temizliğe başlar hemen.

arkadaşlar geliyor ya onlar eşimden önce gelicekler.
ön konuşma yaparız. istediklerimi söylerim onlara
örneğin doğumda sadece annem yanımda kalsın
lohusaykende annem kalsın
moralim bozuk olursa sütüm kesilebilir gibi şeyleri söylicem. konu açılınca eşiminde fikri değişiyor. inat ediyor ama yine yola geliyor.

tatlım seninle aynı durumdayım bende ( aynı üzüntüyü bende yaşıyorum;ama tefriciyeyi okumakta bir sakınca yokmuş..
ama için nasıl rahat ederse tabi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…