bebeci ben anlamadım şimdi sen hangi dine mensupsun ki..
Canımcim dua topigindeki sohbet iste , latince okumak haramsa bende hep beraber 41 Yasin okuduysam bu 41 yasının bana düşen kısmı latince okuduğum için kabul olmuyorsa niyet tamamlanmamış olmuyor mü karıştım iyice zaten bu konuda​Nasıl yani ya nasıl niyetler bozulmuş oldu? Olur mu öyle şey ? Yok artık daha neler?
sağol canım.yarında bunu yapayım en iyisi. ohh ohh kokusu geldi...Soğanı biberi doğra, az yağda kavur, varsa sucukları doğra ve soğan-biber karışımına ekle, sucuklar da pişince üzerine doğranmış domates ekle, karabiber tuz. ımmmmmmmmmmmm olsa da yesek :)
Canımcim dua topigindeki sohbet iste , latince okumak haramsa bende hep beraber 41 Yasin okuduysam bu 41 yasının bana düşen kısmı latince okuduğum için kabul olmuyorsa niyet tamamlanmamış olmuyor mü karıştım iyice zaten bu konuda​Nasıl yani ya nasıl niyetler bozulmuş oldu? Olur mu öyle şey ? Yok artık daha neler?
Canımcim dua topigindeki sohbet iste , latince okumak haramsa bende hep beraber 41 Yasin okuduysam bu 41 yasının bana düşen kısmı latince okuduğum için kabul olmuyorsa niyet tamamlanmamış olmuyor mü karıştım iyice zaten bu konuda
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
laterne bu duadan bahsediyoruz değilmi?? cumaya kadar bu duayı okucaz değilmi?
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlım. onlar beni afedersin bir kürek .... yerine koymazlar. ama eşim bir keresinde siz ne diyorsunuz dedi. dertsizle tanışmış komutanın eşi ona bakıpta komutan bana paşalığa kadar gitmelisin, eşin seni taşıyacak, sana destek olacak o hep arkanda dedi. bidaha böyle bişey duymak istemiyorum dedi.o gün bugündür de bana laf atmazlar. yapamaz edemez demezler. temizlik konusunda benden çekinir kayınvalidem. ben çok titizim. geleceğimizi duyunca temizliğe başlar hemen.
arkadaşlar geliyor ya onlar eşimden önce gelicekler.
ön konuşma yaparız. istediklerimi söylerim onlara
örneğin doğumda sadece annem yanımda kalsın
lohusaykende annem kalsın
moralim bozuk olursa sütüm kesilebilir gibi şeyleri söylicem. konu açılınca eşiminde fikri değişiyor. inat ediyor ama yine yola geliyor.
evet canım bu:))
Canımcim dua topigindeki sohbet iste , latince okumak haramsa bende hep beraber 41 Yasin okuduysam bu 41 yasının bana düşen kısmı latince okuduğum için kabul olmuyorsa niyet tamamlanmamış olmuyor mü karıştım iyice zaten bu konuda
Tefriciye okuyabiliyormus mü latince ? Fark ne ? İcimi bu konuda rahatlatmaya çalışıyorum ama Kur'an okumayı öğrenene kadar da hep bu tedirginliği yasiycam 2 günde bir Yasin kitabimi elimden düşürmeyen kaç gündür elime alamıyorum vesile olur öğrenirim inşallahtatlım seninle aynı durumdayım bende( aynı üzüntüyü bende yaşıyorum;ama tefriciyeyi okumakta bir sakınca yokmuş..
ama için nasıl rahat ederse tabi(
enemmm ben bunu ezbere bilmiyorum o yüzden kuşum sayı vermiyorum ama bol bol okumak isterim..sonra sayıyı veririm duasını yaparım tamammı güzellikk kraliçemm
Tefriciye okuyabiliyormus mü latince ? Fark ne ? İcimi bu konuda rahatlatmaya çalışıyorum ama Kur'an okumayı öğrenene kadar da hep bu tedirginliği yasiycam 2 günde bir Yasin kitabimi elimden düşürmeyen kaç gündür elime alamıyorum vesile olur öğrenirim inşallah
kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öpüyorum.
laterna canım cumaya okucam ben de.
Doğru diyorsun bende ikili düşünmeye başladım iste bu konuda, hassas bir konu, bir diyorum içten dua ettim Rabb'imin huzurunda dua ettim Arapça okumadım diye neden kabul görmesinöyle düşünme tatlım,biz bilerek bşy yapmadık;günahı varsa bu bize ait.. bağışlanan Yasinlerin kabul olduğunu düşünüyorum ben bak Allaha çok şükür hep güzel haberler aldık
Doğru diyorsun bende ikili düşünmeye başladım iste bu konuda, hassas bir konu, bir diyorum içten dua ettim Rabb'imin huzurunda dua ettim Arapça okumadım diye neden kabul görmesin
bir diyorum günahsa Haramsa bana laf düşmez üzülüyorum ama uzaklaşmak istemiyorum tam tersi azmettim ogrencem inşallah
eger latince okumaktan sakınca yoksa bende seve seve okurum yeğenlerim için okumayı seviyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?