2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
​Nasıl yani ya nasıl niyetler bozulmuş oldu? Olur mu öyle şey ? Yok artık daha neler?
Canımcim dua topigindeki sohbet iste , latince okumak haramsa bende hep beraber 41 Yasin okuduysam bu 41 yasının bana düşen kısmı latince okuduğum için kabul olmuyorsa niyet tamamlanmamış olmuyor mü karıştım iyice zaten bu konuda

Soğanı biberi doğra, az yağda kavur, varsa sucukları doğra ve soğan-biber karışımına ekle, sucuklar da pişince üzerine doğranmış domates ekle, karabiber tuz. ımmmmmmmmmmmm olsa da yesek :)
sağol canım.yarında bunu yapayım en iyisi. ohh ohh kokusu geldi...

​Nasıl yani ya nasıl niyetler bozulmuş oldu? Olur mu öyle şey ? Yok artık daha neler?
Canımcim dua topigindeki sohbet iste , latince okumak haramsa bende hep beraber 41 Yasin okuduysam bu 41 yasının bana düşen kısmı latince okuduğum için kabul olmuyorsa niyet tamamlanmamış olmuyor mü karıştım iyice zaten bu konuda

​Bunu sadece ve tek Allah bilir güzelim.

evet canım bu:))

ahh canım benim işin çok zor..benim eşimde inattır oda sonunda yola gelir ama ben açık açık söylerim bu yapılanı beğenmedim hiç hoş değildi annenin vs şunun şöyle yaptıgı..hee eşim kızarmı kızar belki bana söylediklerimden ötürü ama içten içe onlarada kin güder..
ilk tanıstıgımızda senin gibi üçüncü şahısları araya sokmadım değil ama zamanla oturdu bazı şeyler..eşinde anlamıs senin nasıl bi yapıya sahip oldugunu..seni çok iyi tanıyo aslında ama işinin gerektirdiği disiplinden ötürü oldugunu düşünüyorum..çünkü kendi eniştemden de biliyorum..söylediği fikrini beyan ettiği şeyler yanlıs da olsa dediği yapılacak..yani özetle dediğini yaptırmak onlaırn egosu..bunuda aşamayacağı için senin gibi kalbi güzel bi hatunla evli olması gerekirmiş ki olmuş..yatsın kalksın şükretsin..zamanla herşeye alışıyo insan..sağlık olsun yeter

öyle düşünme tatlım,biz bilerek bşy yapmadık;günahı varsa bu bize ait.. bağışlanan Yasinlerin kabul olduğunu düşünüyorum ben bak Allaha çok şükür hep güzel haberler aldık

tatlım seninle aynı durumdayım bende ( aynı üzüntüyü bende yaşıyorum;ama tefriciyeyi okumakta bir sakınca yokmuş..
ama için nasıl rahat ederse tabi (
Tefriciye okuyabiliyormus mü latince ? Fark ne ? İcimi bu konuda rahatlatmaya çalışıyorum ama Kur'an okumayı öğrenene kadar da hep bu tedirginliği yasiycam 2 günde bir Yasin kitabimi elimden düşürmeyen kaç gündür elime alamıyorum vesile olur öğrenirim inşallah

eger yanlis olan bi sey varsa o da ibadeti birakmak

öyle düşünme tatlım,biz bilerek bşy yapmadık;günahı varsa bu bize ait.. bağışlanan Yasinlerin kabul olduğunu düşünüyorum ben bak Allaha çok şükür hep güzel haberler aldık
Doğru diyorsun bende ikili düşünmeye başladım iste bu konuda, hassas bir konu, bir diyorum içten dua ettim Rabb'imin huzurunda dua ettim Arapça okumadım diye neden kabul görmesin
bir diyorum günahsa Haramsa bana laf düşmez üzülüyorum ama uzaklaşmak istemiyorum tam tersi azmettim ogrencem inşallah
eger latince okumaktan sakınca yoksa bende seve seve okurum yeğenlerim için okumayı seviyorum çünkü

Uzamış haram mevzusu.
Yasin topiginde açıklanmıştı ve özellikle ;bilerek yapılan ve bilmeden yapılan hata var.onemli olan öğrendikten sonra yapmamak.dinde sence bence diye bir kavramda yoktur.hersey kulla Allah arasinda yaşanır .Bir vakit namazı dahi kaçırsanız soylemeyeceksiniz.kimseyi şahit tuttmayin.Allahin affedecegi bir sevap işlersiniz Rabb'inin kudreti büyük.

--
Ben 500 aldım laterne,eksik kalırsa tamamlarım.

bende azmettim tatlım Yasin okumadan doğuma gidemem öğrenmem lazım :))

Azmedip öğrenmeniz elbet güzel ama 2 gündür bıraktık diyorsunuz? Olur mu öyle şey, ben arapça biliyorum ama her zaman arapça okumuyorum, ee boşa mı gitti onca emek onca niyet. Bilmediğimiz zaman sorumlu değiliz, şimdi öğrendim ve ne öğrendiğimi sorgulayacağım.

Bebeci şeytan sana sagdan yaklaşıyor :) ikisini de mantıklı-mantıksız gösterip dinden uzaklaştırmak.
Okuduğun yerine yerleşti.bundan sonra öğrenene kadar okuma ama Kuran'a bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…