Doğru dogum oncesi var bir de , benim doğumdan önce öğrenip 41 Yasin okumam lazım , ben niyet ederken öyle etmiştim bana Ve size diye, toplanilcagini bilmiyordum herkes ayri ayrı 41 Yasin okuyacak sanmıştımbende azmettim tatlım Yasin okumadan doğuma gidemem öğrenmem lazım :))
Doğru dogum oncesi var bir de , benim doğumdan önce öğrenip 41 Yasin okumam lazım , ben niyet ederken öyle etmiştim bana Ve size diye, toplanilcagini bilmiyordum herkes ayri ayrı 41 Yasin okuyacak sanmıştım
Tefriciye okuyabiliyormus mü latince ? Fark ne ? İcimi bu konuda rahatlatmaya çalışıyorum ama Kur'an okumayı öğrenene kadar da hep bu tedirginliği yasiycam 2 günde bir Yasin kitabimi elimden düşürmeyen kaç gündür elime alamıyorum vesile olur öğrenirim inşallah
Dur kız ne şeytanı ne sagdan gelmesi , mantığım da mantıksızlığımda su an Kuran ögren diyor bosuna heveslenmesin dürzü,hoşt yaniBebeci şeytan sana sagdan yaklaşıyor :) ikisini de mantıklı-mantıksız gösterip dinden uzaklaştırmak.
Okuduğun yerine yerleşti.bundan sonra öğrenene kadar okuma ama Kuran'a bak :)
âmin inşallah kabul olur yoksa ogrenemezsem yüksek Voltaj' a okutacağım 41 defa semtini de öğrendim ne de olsaayy kıyamam ben sana tatlı arkadaşım benim :))
bak geçen cuma hepimiz için de bağışladık Allah kabul etsin
Kız bende iste Yasin okurken sesli okuyordum sesim güzel çıksın diye de uğraşıyordum bebecimin de hosuna gitsin diye , Cd'lerimiz var yeni almıştım orada bulucam yasini, esma zikrini de çok severim dinleriz bebisimle napalimTefriciye dua oldugu icin okuyabilirsin,sen boyle soyleyince ben uzuldum canim ya insallah kisa zamanda ogrenirsin, bu surede Kuran dinleyebilirsin ama hem bebeklerimiz de sesleri duymaya basladi, anne karnina Kuran dinlerse doguncada Kurani severlermis diye duymustum. dinleyecek durumda degilsen mesela evde is yaparken falan ac esma zikrini dinlesin bebisin
Kızlar suan tekrardan enişteme sordum.ozellikle arapçasını bilmiyorlar dedim.
Yasin vel kuranil hakim diye okumak yok.kesinlikle anlam değişiyor,mahrec cikarilmadigi için dedi.
Türkcesini öğrenene kadar okuyabilirler dedi.hemde anlamını öğrenirler dedi.
Bilmem artık iciniz rahatlarmi :)
Eki Görüntüle 547566 bebişimin cinsiyetini hala öğrenemesek de geçen hafta dayanamayıp bunları aldım ben
Oyyı çok tatlılar erkeğe de kıza da olur bunlar ki :) güle güle sağlıkla giysin inşallahEki Görüntüle 547566 bebişimin cinsiyetini hala öğrenemesek de geçen hafta dayanamayıp bunları aldım ben
hepinize mutlu güzel akşamlar kızlar
ben yemek hazırlamaya kalkıyorum artık :)
bu gece hürrem gecesi yaşasın canım sıkılmayacak
Kuzum ben yazmadım kopyaladım okuduğumda aklıma siz geldiniz paylaşmak şimdi nasip oldu :) âmin inşallah o gunü sabırsızlıkla bekliyorum iki erkek anasıyaa tatlım ne güzel yazmışsın :)) erkek anası kız anası farketmez Allah isteyen her kadına tattırsın bu güzel duyguyu inşallah(amin)
dur bakayım bulabilirsem paylaşayım :)Birde anne olmak diye vardı gece gözü kapalı süt ısıtmayı vs anlatan.
Kiz bebeci birde onu bul
kolay gelsin canım ben bugün dışarıdan sipariş verdim hii hihepinize mutlu güzel akşamlar kızlar
hepinize mutlu güzel akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?