hüngür hüngür ağlattın beniBEN ANNE OLMASAYDIM EĞER...
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim. Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım. O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kağıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye dana dili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler
keşfedemeyecektim hiç. Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimdenVRS geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım. Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım. Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim. Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti. Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek amaVRS sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik. Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım. Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım. Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım. Annesinden zorla ayırdılar diye Uçan Fil Jumbo! çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım. Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanarVRS diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım. Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım. 38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı. Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanınVRS keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım. Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim. Sen olmasaydın eğer ben asla anne olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!
Alıntı
Oyyı çok tatlılar erkeğe de kıza da olur bunlar ki :) güle güle sağlıkla giysin inşallah
hehehe enemmm benim sıpamda soracak anne senin pipin varmı ama vereceğim cvb hazır şimdiden
kızlaqr bişi sorcam..hamileyken akciğer filmi çektiremeyiz değilmi?
arkadaşlar
ben yarım saat önce gyno ferro sanol diye kan hapım var onu içtim
eşim balık almış ayıptır söylemesi onu yapmayı düşünüyoduk
hapı içtikten sonra balık bişey yaparmı siz yiyomusunuz
ben dr umu aradım ama sağolsun ulaşamadım
hastaneyi aradım ilacı içtikten 2 saat sonra yersem bişey olmaz dediler
içim işkillendi şimdi , zaten aç karnına içmek gerekiyor içtikten sonrada 2 saat bekle acımdan ölecem
ya 2saat sonra balık yesem bişey olurmu arkadaşlarEki Görüntüle 547591
Hemen hemen aynisiymis canım aynı anda göndermişiz görmedim .
Ay boyle duygulanirdim aman. şimdi o pazar kahvaltısına oturup mizmizlanmalariyla kalkmak hemde ac aaaaa ,
Hersey bu kadar masum değil
Ben hala gözü kapalı süt ısıtıyorum ve maalesef birinİ emzirirken digerine süt isitip vereceğim.
Bana hiç duygusal gelmiyor bu an
Eki Görüntüle 547566 bebişimin cinsiyetini hala öğrenemesek de geçen hafta dayanamayıp bunları aldım ben
bence bu cuma ya yetiştiririz kızlar biz nisan anneleriyiz başarabiliriz banada 1000 tane yazabilirsiniz.:))))))))))) çok tatlısın ya..
laterne bak kafadan 2000 bulduk :))
arkadaşlar
ben yarım saat önce gyno ferro sanol diye kan hapım var onu içtim
eşim balık almış ayıptır söylemesi onu yapmayı düşünüyoduk
hapı içtikten sonra balık bişey yaparmı siz yiyomusunuz
ben dr umu aradım ama sağolsun ulaşamadım
hastaneyi aradım ilacı içtikten 2 saat sonra yersem bişey olmaz dediler
içim işkillendi şimdi , zaten aç karnına içmek gerekiyor içtikten sonrada 2 saat bekle acımdan ölecem
ya 2saat sonra balık yesem bişey olurmu arkadaşlarEki Görüntüle 547591
selam kızlar.Ben aslında mayıs annesi olucam kısmetse ama belki erken gelir bebişim,sezeryan falan olurumda nisanda doğum yaparım diyede sizin topici incelemedende edemiyorum. :)))Kısmet artık bakalım neler olur kimse bilemez.Ama hepimiz hakkında hayırlısı.İnşşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağmıza alırız.Bu arada bursadan olan varmı aranızda ?
Keşke bu topici toplu halde dua okuma veya facebookta annelikle ilgili ne varsa copy paste yapma yerine dönüştürmesek...Onlar için başka başlıklar var zaten.
Keşke bu topici toplu halde dua okuma veya facebookta annelikle ilgili ne varsa copy paste yapma yerine dönüştürmesek...Onlar için başka başlıklar var zaten.
hoş geldin canım,prensesin hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahselam arkadaşlar benide aranıza alın bende nisan annesi olucam inşallah
sat 13 temmuz, tahmini doğum 19 nisan veeee kızım olucak
isminide ELA düşünüyoruz... marmariste yaşıyorum yaşım 30 ilk bebeğim olucak Allah nasip ederse :)
gece kimsecikler gelmiyo sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?