2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hosgeldin, hayirli olsun kizin :)

hoşgeldin canım, kızın hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

bak ben dizimi bitirdim geldim

Bende geldi, bende geldimmm

hoşgeldiniz güzeller
tam kitap okumaya gidiyodum, son bi defa bi gireyim siteye dedim, dizisi biten geliyo maşallah

canım benim bildiğim 1 saaat içinde çay peynir ve süt yenmiyo, ama gynoferro benimki sanol değil, onda farklı bişiy varsa bilmiyorum
5 saat geçmiş üstünden şu an itibariyle ne yaptın, yedin mi paluğu?

bi güzel yedik eşimle 2.5 saat bekledik haptan sonra
bol su içtim ama iyiyim bişeyim yok çok şükür Eki Görüntüle 547784

Keşke bu topici toplu halde dua okuma veya facebookta annelikle ilgili ne varsa copy paste yapma yerine dönüştürmesek...Onlar için başka başlıklar var zaten.
Gebelikten dolayı sinirlerin mı bozuk ? Nickini bile hatırlamıyorum sohbette olmadigin halde nasıl bir müdahale bu ? Ondan da konuşuruz bundan da , hoşumuza giden ne varsa birbirimizle paylasiriz hosuna gıtmıyorsa katılmazsin bu kadar basit

canim hosgeldin memleketim sayılırsın bende bodrumluyum ve bende kızım olursa Ela düşünüyorum ilk sırada , bizim oralarda meşhur herhalde bu isim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bak ben dizimi bitirdim geldim
Kız az kalsın hürrem güme gidiyordu :)

canım sen neden o kadar panik oldun?1 saat bir şey yememen yeterli,balık için özel bir durum mu var?ben de gyno ferro kullanıyorum ama bilgim yok böyle birşeyden:44:

hakkaten güme gidiyordu yavv ( afife hatun konuşunca çok fena oldum gözlerimden yaşlar fışkırdı ama az ötemde sayın eşim olunca yuttum hıçkırıklarımı;zaten diziye gıcık kapatırdı valla televizyonu (

Anam bende ağladım esim hemen kızdı buna aglanir mı hiç diye , benim ki benim yüzümden izliyor ama hürrem düşmanı kesildi basıma benim üzüldüğüm yerde seviniyor

bizde çay içiyoz kocişimle
ama o dolduruyo çayları Eki Görüntüle 547795 Eki Görüntüle 547796
Çok içme kız sakın , bol bil su iç çay suyu kurutuyormus ona göre

hoş geldin bebecimmm,sen de mi dizi izledin yoksa

ben kocaman bir bardak sütümü içtim sizlerde içtiniz mi bakayım

ben süt içmiyorum ama demir hapım aklıma geldi gittim onu içtim sağolasın hatırlattın

bi güzel yedik eşimle 2.5 saat bekledik haptan sonra
bol su içtim ama iyiyim bişeyim yok çok şükür Eki Görüntüle 547784

offff afiyet olsun, bi tane bebişin var karnında daha neyin olsun, bişeyim yok diyooooo ahahah

Hosbulduk kuzzumm bırak kitabı ya biz varız burada

gidememdim zaten baksana hala mesaj yazıyorum takır takır
Anam hadi benim kocam wcde sizinkiler nerede :))

bizimki de nette, çok süper bi yıldönümü oldu haaa, sıfır atraksiyon
bizde çay içiyoz kocişimle
ama o dolduruyo çayları Eki Görüntüle 547795 Eki Görüntüle 547796

bende bu akşam içtim çay, aferin kocişine gözüme girdi, devam etsin böyle

Kız ne ettiniz :)) tefriciyeye bakayım dedim .

Gulimier Esin ne yaptı kız hediyeleştiniz mi sizi siziii.
Bende hurreme bakıyordum afife konuştukça çıldırdım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…