2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bizimde bu sene çıkmaya başladığımız tarih güme gitti :) eklenince hükmü kalmadı herhalde ki bizim soz tarihimizde ayni tarih ikisi de güme gitti , nisanı 11.11.11 de yaptık oda güme giderse eyvah eyvah :)

Kız ne ettiniz :)) tefriciyeye bakayım dedim .

Gulimier Esin ne yaptı kız hediyeleştiniz mi sizi siziii.
Bende hurreme bakıyordum afife konuştukça çıldırdım :))

biz yaşlanmışız canım yaaa sıfır atraksiyon, napalım diyorum adama, çay demle açalım jack bauer izleyelim diyo

dediğinide yaptırdı heeeee

balıklar hararet yapmıştır tabi ancak çay söndürür :))
sen niye panik oldun öyle yaa,prospektüsünde balıkla ilgili bir şey mi yazıyor ilacın?bak merak ettim:44:

yokya ne bilim balık herşeyle yenmiyo ya ben yine de bi dr a danışim dedim ona da ulaşamayınca size yazdım
ama hastaneyi aradım 2 saat sonra ye dediler sorun yok yani
tamamen benimle alakalı aşırı pimpirikliyimde ben Eki Görüntüle 547805 Eki Görüntüle 547806

Gülmekten battaniyeyi ısırıyorum yaa:)))
Bugün liste 2 defa gelince bende sormamak için dilim şişti ama sana nasıl gülüyorum :))))

Kızlar ben çıkıyorum dusa girip kremlenme törenine katılmam lazım (
öpüyorum sizi iyi geceler anneler ve yeğenlerim az wcli geceler

Çok içme kız sakın , bol bil su iç çay suyu kurutuyormus ona göre[/QUOTE]
cnm zaten ben hiç çay içmiyorum eşime eşlik etmek için doldurdum ama yarım bardak içebildim oda imamın abdest suyu gibiydi zaten:))

4 bitti galiba doğru hesap mı :)
Kız sen bugün yok muydun 2 gündür hafta ay hesapları havada uçuyor .ay hirifim uyanmasın :))))
biz yaşlanmışız canım yaaa sıfır atraksiyon, napalım diyorum adama, çay demle açalım jack bauer izleyelim diyo

dediğinide yaptırdı heeeee

Olsun tatlım berabersiniz ya herşeye bedel :)

hizmet ediyo hatununa :))

Ben kaç aylık hamileyim çizelgeyle isterim

18. haftanın sonunda 4. ayın bitmiş olacak tatlım;
19. haftadan itibaren istersen 4 ay 1 haftalık hamileyim yada 5. ayımın içindeyim,
20. haftadan itibaren istersen 4 buçuk aylık hamileyim,yada 5. ayımın içindeyim diyebilirsin...

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

voltaj senin için detaylıca yazdım ki (sözüm meclisden dışarı anlamayanlar ve saçma bulanlar var) iyice anlaşılsın diye

Son düzenleme:

Ay canım benim ya kıyamam koymuş gerçekten.ikna olmuyorlarya ondan dedim.
Sağol canım benim...utandım şimdi

Ay canım benim ya kıyamam koymuş gerçekten.ikna olmuyorlarya ondan dedim.
Sağol canım benim...utandım şimdi

senin ayını şaşırdığını düşünmedim zaten tatlım anlayamayanlar için birrrr kez daha anlatayım dedim :))
dünden beri bir agresiflik peydah oldu topikte ya hayır olsun inşallah (
kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyoruz nedir sorun anlamadım gitti (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…