senin ayını şaşırdığını düşünmedim zaten tatlım anlayamayanlar için birrrr kez daha anlatayım dedim :))
dünden beri bir agresiflik peydah oldu topikte ya hayır olsun inşallah(
kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyoruz nedir sorun anlamadım gitti(
ben gyno ferro ve magnezyum kullanıyorum sadece..ya kızlar bişey sorucam hepiniz kan ilacı ve vitamin kullanıyomusunuz hergün
birde markaları ne
ben hala emin olamadım hergün kullansammı kullanmasammı diye
Herşeyi aşırı ciddiye alıyorlar,hamileliği askerlik gibi gören var.Ya siyah ya beyaz grileri yok hiç.
Mutlu bir bekleyiş,uzun bir süre.İlla her anımızda kaç günlüğüz,canımız ne istiyor onları söylemeyeceğiz ya.
Dualarımız bâkidir,duadan rahatsız olan varsa etmez duada istemez.yinede bebeklerin hayrına gitsin.
Ve ben hiçbir kimsenin daha bir bilgiyi kopyaladığını görmedim,çoğu anne ilk yaşıyor.Hepsi çok heyecanlı.
Aman , keskin sirke küpüne zarar.rahatsız olan diğer anne gruplarına katılır.Biz mutluyuz tatlım
ya kızlar bişey sorucam hepiniz kan ilacı ve vitamin kullanıyomusunuz hergün
birde markaları ne
ben hala emin olamadım hergün kullansammı kullanmasammı diye
ağzın bal yesin canım benim,ne diyeyim ben bu yorumun üstüne şimdi:13:
Elevit-ferro sanol Dr talimatınA uy canım
:26: Sazan miyim ben :) hihi ama bak ezberlemisim ki doğru hesap yapmıştımKız sen bugün yok muydun 2 gündür hafta ay hesapları havada uçuyor .ay hirifim uyanmasın :))))
Olsun tatlım berabersiniz ya herşeye bedel :)
Simdi tefriciyeye başlıyim diyorum hazır duş almisimm boynabdestim var mis gibi , okuyup yaticam o kadar duadan sonra kötü rüya görmem herhalde :) iyi geceler tatlım balımiyi geceler tatlım adam gibi rüya gör hee,sabah sorarım ne gördün diye ona göre :))
Gunaydın kızlaarr.
Bugun persembemiymis haftanın bitmesine bir gun mu kalmıs aman da aman. Resmen boyle kendimi motive ederek gidiyorum ise :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?