2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ya kızlar bişey sorucam hepiniz kan ilacı ve vitamin kullanıyomusunuz hergün
birde markaları ne
ben hala emin olamadım hergün kullansammı kullanmasammı diye

Herşeyi aşırı ciddiye alıyorlar,hamileliği askerlik gibi gören var.Ya siyah ya beyaz grileri yok hiç.
Mutlu bir bekleyiş,uzun bir süre.İlla her anımızda kaç günlüğüz,canımız ne istiyor onları söylemeyeceğiz ya.
Dualarımız bâkidir,duadan rahatsız olan varsa etmez duada istemez.yinede bebeklerin hayrına gitsin.
Ve ben hiçbir kimsenin daha bir bilgiyi kopyaladığını görmedim,çoğu anne ilk yaşıyor.Hepsi çok heyecanlı.

Aman , keskin sirke küpüne zarar.rahatsız olan diğer anne gruplarına katılır.Biz mutluyuz tatlım

Ben birde 6 da kalkıyorum ilk defa gece girdim açlıktan uyuyamamıştım yedim valla :))
Bende yatayım hepimize iyi geceler tatlı rüyalar...

*dualarımızı edipte yatalım

ağzın bal yesin canım benim,ne diyeyim ben bu yorumun üstüne şimdi:13:

hepinize hayırlı geceler..usturuplu mutlu rüyalar görmeniz dileği ile öpüldünüz

şuan ikinci uykularında olan çalışan nisan annelerine de sabah keyifle bize anlatabilecekleri renkli rüyalar diliyorum

Elevit-ferro sanol Dr talimatınA uy canım

ya içlerinde çok fazla vitamin varya bazı vitaminler fazla alındığında zehirlenme etkisi yapıyomuş a d e
vitaminleri o yuzden diyorum acaba yediklerimizle o oranı geçermiyiz diye korkuyorum o yuzden arada bir içiyorm vitamin hapını
sende hem iyi beslenip hemde haplarını ihmal etmeden kullanıyomusun

iyi geceler tatlım adam gibi rüya gör hee,sabah sorarım ne gördün diye ona göre :))
Simdi tefriciyeye başlıyim diyorum hazır duş almisimm boynabdestim var mis gibi , okuyup yaticam o kadar duadan sonra kötü rüya görmem herhalde :) iyi geceler tatlım balım

Tekrar iyi geceler hepinize canlar öpüyorum sizleri ve ise başlayan anneler için şimdiden kocaman bir
GÜNAYDIN HAYIRLI GÜNLERİNİZ OLSUN İNŞALLAH BUGÜN HANİPEKS İÇİN CİNSİYET ÖĞRENME GUNÜ BAKALIM BAKALIM OGLUSUMUZ MÜ GELİYOR PRENSESİMİZ MI , HAYIRLI GÜZEL HABERLERLE GELİR İNŞALLAH
MUCKS

Çiş molası verdim ooooo oku oku bitiremedim copy paste lar havada ucusmus yine, doldurmayin su sayfalari diyorum size hic beni dinlemiyorsunuz?

sormayin kizlar heyecandan heryerime kramplar agrilar girdi, midem yaniyor. Bir de uzun bir aradan sonra suan kayinvalidemlerde yatiyoruz, yemege gelmistik isyerime bes dak yurume mesafesinde olunca israr ettiler sabah burdan geciverirsin ise dediler. Nisanliyken cok yatardim eski gunlerim geldi aklima :)

Bebeci tesekkur ederim, ins saglikli oldugunu duyar ve cinsiyetini ogrenirim. Darisi basina olur artik :)

Günaydıııın anneleer, herkese sağlıklı mutlu huzurlu bol gülücüklü günleer :)))))

Gunaydın kızlaarr.
Bugun persembemiymis haftanın bitmesine bir gun mu kalmıs aman da aman. Resmen boyle kendimi motive ederek gidiyorum ise :)

Gunaydın kızlaarr.
Bugun persembemiymis haftanın bitmesine bir gun mu kalmıs aman da aman. Resmen boyle kendimi motive ederek gidiyorum ise :)

herkeseeeeee günaydın :)) evet bende bu sabah bu hesapla işe geldim :) bazen kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum.. tatilllllllllllllll diye çığlık atasım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…