2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar dün gece topiği boş bıraktık gerginlik çıkmış.aaaaa boşverin kim ne derse desin yalaterne ve voltajcım sakin olun yegenlerimizi sıkıntıya sokmayın bizim topik çokk tatlı ve huzur dolu insanlarla dolu gerisine ihtiyaç yok değil mi

haklısın tatlım,biz bize yetiyoruz çok şükür gerisi teferruat

Günaydın mis kokulu anneler.Gununuz huzurlu mutlu geçsin inşallah ...

Allah'ım bu gece cok mu yedim nedir,yoksa kızımın saçlarımı çıkıyor
Bir bulantı, bir yanma ,pıttışını yesin annesi .

Günaydın mis kokulu anneler.Gununuz huzurlu mutlu geçsin inşallah ...

Allah'ım bu gece cok mu yedim nedir,yoksa kızımın saçlarımı çıkıyor
Bir bulantı, bir yanma ,pıttışını yesin annesi .

günaydın tatlım benim pek güzel başlayamamışsın güne
geçen hafta benim de öyle olmuştu 5-6 gün sürdü şimdi yok çok şükür :))
hamilelik günlüğünde saçlar ve kirpikler çıkmaya başlıyor diye yazıyordu,eskiden inanmazdım ama pek ilginç bir tesadüf oldu sanki:44:

günaydın kızlar..
geçmişe baktım bişi bulamadım..
dualarla ilgili bi sıkıntımı var..biri özet geçsin please..
bu arada ben güzel bi rüya gördüm sanırım..aldım elime usg aletini tuttum karnıma bebişimi gördüm kocaman olmus güya kalbide pıt pıt atıyordu..
ohh iyiymiş dedim..özlemişim sıpamı

Evet laternem ya hatırladım .gece cok yedim oda mı etki etti nedir.hava da buz mübarek.

Günaydın güzel anneler,minik prensesler ve prensler::))) tefriciyelerin sayısı kaç oldu kızlar

sana da günaydın canım :)
paylaşımlarımıza göre 4444'ü geçtik ama bazı arkadaşlarımız haftaya cuma gibi düşünüp sayı vermişlerdi;Allahın izni ile yetişecek gibi görünüyor :))

laterna 200
esrasm 500
voltaj 500
mezo 500
dertsiz 200
umutege 1000
hanipeks 1000
sernil 1000
gulimier 500
katinam sayı vermedi :)

Son düzenleme:
henüz geçmişi okuyamadım yine raporluydum yine gece kanama ve aciller iğneler uff ne zaman bitecek bu korku dolu günler şimdilik iyiyiz sanırım bu cumartesi günü kontrolüm var bilsem zararlı olmıycak hergün ultrasyona girerim bebğimin hareketleri hissetseydim çok korkuyorum ona bişey olucak diye umarım hepiniz iyisnizdir aklım hep sizdeydi inşallah kimsede problem yoktur

Fazla olmus.O zaman ya 2 grup yapalım Yada henüz okuyamayan kalsın .

harika dedim ya biz süperiz Allah kabul etsin şimdiden herkesin ağzına sağlık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…