henüz geçmişi okuyamadım yine raporluydum yine gece kanama ve aciller iğneler uff ne zaman bitecek bu korku dolu günler şimdilik iyiyiz sanırım bu cumartesi günü kontrolüm var bilsem zararlı olmıycak hergün ultrasyona girerim bebğimin hareketleri hissetseydim çok korkuyorum ona bişey olucak diye umarım hepiniz iyisnizdir aklım hep sizdeydi inşallah kimsede problem yoktur
Fazla olmus.O zaman ya 2 grup yapalım Yada henüz okuyamayan kalsın .
Bende o kadar okurdum da geç başladım hıh ( arkadasinın başarısını kıskanan ilkokul cocuğubenim 250 tefriciye tamam 250 de bu akşam okursam yarına yetişecek inş.
sana da günaydın canım :)
paylaşımlarımıza göre 4444'ü geçtik ama bazı arkadaşlarımız haftaya cuma gibi düşünüp sayı vermişlerdi;Allahın izni ile yetişecek gibi görünüyor :))
laterna 200
esrasm 500
voltaj 500
mezo 500
dertsiz 200
umutege 1000
hanipeks 1000
sernil 1000
gulimier 500
katinam sayı vermedi :)
Günaydın herkese kızlar....
Bu arada dün de söylemiştim ama, tekrar hatırlatayım, 1000 dedim evet sözümün de arkasındayım paşa paşa, ama ben haftaya cuma diye düşündüm, çalıştığım için akşam ve gece okuyabiliyorum.
Gecmis olsun canım tez zamanda iyi olursunuz inşallah hepimizin yüreği ağzında ya,3 ayı bitirdik rahatiz dedik ama nerde, dogruna kadar yasiycaz bunlari demek ki sonu güzel olsun da raziyiz değil mıhenüz geçmişi okuyamadım yine raporluydum yine gece kanama ve aciller iğneler uff ne zaman bitecek bu korku dolu günler şimdilik iyiyiz sanırım bu cumartesi günü kontrolüm var bilsem zararlı olmıycak hergün ultrasyona girerim bebğimin hareketleri hissetseydim çok korkuyorum ona bişey olucak diye umarım hepiniz iyisnizdir aklım hep sizdeydi inşallah kimsede problem yoktur
çok geçmiş olsun tatlım ya çok üzüldüm şimdiçok mu kanaman oldu?az kalmış başlarsın hissetmeye hareketlerini;o zaman kendini daha iyi hissedersin
Allah acil şifalar versin canım,imkanın varsa çok hareket etme iyice dinlenmeye çalış..
Bende o kadar okurdum da geç başladım hıh ( arkadasinın başarısını kıskanan ilkokul cocuğu)
saka bı yana ağzına saglık canım Allah kabul etsin
günaydın ve geçmiş olsun canımGünaydın kızlar , bende bu sabah karın ağrısına erken uyandım
bende gece yatmadan 100 tefriciye okudum bu arada Allah kabul etsin
Laternecim rüyamda ne gördüm hatırlamıyorum bir de uykumda sıkıntıya girdiğimi hatırlıyorum
eyvah laterne rüyamı soracaktı hatırlamıyorum ne anlatcam diye
Gecmis olsun canım tez zamanda iyi olursunuz inşallah hepimizin yüreği ağzında ya,3 ayı bitirdik rahatiz dedik ama nerde, dogruna kadar yasiycaz bunlari demek ki sonu güzel olsun da raziyiz değil mı
korkmamaya çalış diycem elinde değildir benim de her doktor kontrolümde birşey çıkmıştı yok düşük tehlikesi yok plesantada kanama , bir sonraki randevulara korka korka giderdim gerçi hala öyle ya , ama sonra bı bakardım bebisim iyi olmuş COK ŞÜKÜR RABBİM senin de öyle olacak merak etme, o iğne kesecek kanamanı bol dinlen bol su al olur mü
ben de henüz okumadım tatlımben daha okumadımki
siz okudunuzmu..
ezbere bilmediğim için işim olmadıkça netten okucam çünkü
O zaman sen sadece 44 tane okuyabilirsen oku,çünkü 1000 okursan 956 fazla oluyor.
ben de henüz okumadım tatlım( ben de bugün okuyacağım Allah izin verirse..
Lais gecmis olsun canım,Rabbim borcunuza eda hastaligina şifa versin tez zamanda insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?