2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın kızlar , bende bu sabah karın ağrısına erken uyandım
bende gece yatmadan 100 tefriciye okudum bu arada Allah kabul etsin

Laternecim rüyamda ne gördüm hatırlamıyorum bir de uykumda sıkıntıya girdiğimi hatırlıyorum
eyvah laterne rüyamı soracaktı hatırlamıyorum ne anlatcam diye

çok geçmiş olsun tatlım ya çok üzüldüm şimdi çok mu kanaman oldu?az kalmış başlarsın hissetmeye hareketlerini;o zaman kendini daha iyi hissedersin
Allah acil şifalar versin canım,imkanın varsa çok hareket etme iyice dinlenmeye çalış..

Son düzenleme:
Günaydın herkese kızlar....

Bu arada dün de söylemiştim ama, tekrar hatırlatayım, 1000 dedim evet sözümün de arkasındayım paşa paşa, ama ben haftaya cuma diye düşündüm, çalıştığım için akşam ve gece okuyabiliyorum.

ben daha okumadımki
siz okudunuzmu..
ezbere bilmediğim için işim olmadıkça netten okucam çünkü

O zaman sen sadece 44 tane okuyabilirsen oku,çünkü 1000 okursan 956 fazla oluyor.

maşallahınız var kızlar gemişi okuyayım dedim ama korkuttum baya doldurmuşsunuz nazcım testen vazgeçmiş çok sevindim hayırlıs olur inşallah evde yattığım süre içinde naz, derineser ve hepiniz için elimden geldiği kadar bende yasin okudum rabbim anneleri bebişleri korusun ama ersnili göremedim inşallah iyidir haberi olan varmı

Gecmis olsun canım tez zamanda iyi olursunuz inşallah hepimizin yüreği ağzında ya,3 ayı bitirdik rahatiz dedik ama nerde, dogruna kadar yasiycaz bunlari demek ki sonu güzel olsun da raziyiz değil mı
korkmamaya çalış diycem elinde değildir benim de her doktor kontrolümde birşey çıkmıştı yok düşük tehlikesi yok plesantada kanama , bir sonraki randevulara korka korka giderdim gerçi hala öyle ya , ama sonra bı bakardım bebisim iyi olmuş COK ŞÜKÜR RABBİM senin de öyle olacak merak etme, o iğne kesecek kanamanı bol dinlen bol su al olur mü

çok saol canım evet daha önce de böyle olmuştu kanamam olunca musluk gibi akıyor neyseki şimdi azaldı iş başı yapmak zorunda kaldım çalışmasam olmuyor bir sürü borç ev benim maaşımla dönüyor aç kalırız elimden geldiği kadar işyerinde ayağa kalkmamaya çalışıcam artık

Bende o kadar okurdum da geç başladım hıh ( arkadasinın başarısını kıskanan ilkokul cocuğu )
saka bı yana ağzına saglık canım Allah kabul etsin

canımmm benim :) biz eşimle kardeş payı yapıyoruz :) ondan şekerim.. seninde ağzına sağlık okuyan herkesin de.. herşey bebelerimiz için :)))

günaydın ve geçmiş olsun canım
ayrıca Allah kabul etsin inşallah
gece gece rüya için seni böyle sıkıntıya soktuğum için özür dilerim bebişim rüyalarınız aklınızda kalsın unutmayın diye demiştim

canım benim çok saol ben bebeğimi görünce tüm acılarımı unutyorum ama onu görene kadar diken sütündeyim eskiden çok soğukanlı biriydim şimdi evhamlı oldum çıktım ayy eşim diyo sen bu çocuğu nasıl büyütüceksin napim yavrum kuzum o benim ona bişey olmasın ben başka bişey istemem çok duygusallaştım yine

Lais gecmis olsun canım,Rabbim borcunuza eda hastaligina şifa versin tez zamanda insallah.

kızlar okuduklarınızı mutlaka dua topiğine yazın;gün içinde burası çok yoğun oluyor..
Allah korusun okunanlar gözümden kaçmasın (

ben de henüz okumadım tatlım ( ben de bugün okuyacağım Allah izin verirse..

bu arada sağlık ocagından aradılar beni..tetenoz aşısı yapılıcakmıs.pazartesi gelirim dedim..
birde kilomu sordu..kilona tansiyonunada bakarız dedi..ama öncelikle doktoruna sor aşı yapılsınmı diye dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…