2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar işe gelir gelmez rutin işlerden önce sayfayı açıyorum okuyup tamamlayım diye ama maşallah doldurmuşsunuz gene bitirene kadar bu saat oldu yine.
valla enerjinize hayranım benim akşam bilgisayar başına oturasım hiç gelmiyor yaa bi halsizlik bi halsizlik. oğluşu erkenden yatırıyorum kiii yarım saate kadar bende olduğum yerde uyumuş oluyorum valla. maşallah size. dün akşam bebeğim erkenden yattı yine bizde güya eşimle çay keyfi yapacaktık ama pek keyifli geçmedi. oğluş öksürdü durdu. hiç kesilmedi kuzum öksürdükçe benim içim yandım. en son gece dayanamadım yanıma aldım. babası da baktı olmayacak salna kaçtı. sabaha kadar kuzumla koyun koyuna yattık. şükür öksürüğü de biraz hafifledi. çok huzursuz ama aynı zamanda çok huzurlu bir uykuydu. 2 çocuk olunca nasıl olacak diye çok merak ediyorum valla :))
tefriciye için sayı bildiremeden çıktım dün son dakikada gelen bi iş yüzünden. sabah baktım sayıyı tamamlamışsınız. yasin okuyamadığım için sevinmiştim katılabileceğim bişey çıktı diye. bi dahakine inşallah artık.
hanipeksciğim bugün bebişi göreceksin sanırım inşallah çooook güzel bir görüşme olur bol şans canımm

lais cim çok geçmiş olsun..Allah okudugun tüm duaları kabul etsin..benim yengeminde 9 ay boyunca ara ara kanamalrı oldu..gayette sağlıklı doğum yaptı..sıkma o güzel canını hiç

Dmt_Ben bugün rüyamda sana isim arıyordum

Mezopotamya ya süt artıran bir tatlı vardı onun tarifini veriyordum :))

umutege ve hanipeks haftaya diye 1000 aldılar yanılmıyorsam;umutege 500 hanipeks 544 okusun o zaman tamam oluyor mu?kabul mü kızlar?

lais cim çok geçmiş olsun..Allah okudugun tüm duaları kabul etsin..benim yengeminde 9 ay boyunca ara ara kanamalrı oldu..gayette sağlıklı doğum yaptı..sıkma o güzel canını hiç

saol katinamm inşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir oğlum

lais

Geçmiş olsun canım.

BoO

canım günaydın deyip kaçıyorsun, nasılsın bi anlat bakayım.

saol canım sende bugün bebişinimi görücen kuzum bol bol bak olurmu

canım çok geçmiş olsun sen tecrübelisin ikisinide bakarsın rabbim sana güç veriri

kızlar okuduklarınızı mutlaka dua topiğine yazın;gün içinde burası çok yoğun oluyor..
Allah korusun okunanlar gözümden kaçmasın (

canım ben sayfanın acamilerindenim herhalde:)dua topinği nerde sen bana 1000 tane yaz ben bugece bitiririm ezberden okuyorum bebişlrimiz içinde seve seve okuyorum

umutege ve hanipeks haftaya diye 1000 aldılar yanılmıyorsam;umutege 500 hanipeks 544 okusun o zaman tamam oluyor mu?kabul mü kızlar?

olur canım, 44 okusam içim rahat etmez.

Çok teşekkür ederim canım.

saol canım sende bugün bebişinimi görücen kuzum bol bol bak olurmu

​Çok teşekkür ederim canım, doyamayacağım ne kadar baksamda.

sanada günaydın canım oğluşunada büyük gecmiş olsun

kuzuna gecmis olsun canım, tez zamanda daha iyi olur inşallah, anasının koynu sifali gelmiştir şimdi ona :) sen yine oku canım bu konuda pek bilgim yok ama ikinci bir 4444 okunabilir ben okuyorum valla ya araya kayniycam ya da ikinciye artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…