heyyy heyecanlı bekleyiş valla:) bakalım neler olacak..
aboo
Hadi bakalım hasret giderin canım.
Selam kızlar ben geldim herkesler nasıl bakalım?
Ye canim oh.
Kiz seninde takvimin yaramazlasmis bugün he.
ben çok güzel yeşil gözlü oğlumu kucağıma aldığımı gördüm rüyamda çok tatlıydı maşallahhhhşöylee günümüzü şenlendirecek güzel bir rüya gören var mı bakayım
henüz geçmişi okuyamadım yine raporluydum yine gece kanama ve aciller iğneler uff ne zaman bitecek bu korku dolu günler şimdilik iyiyiz sanırım bu cumartesi günü kontrolüm var bilsem zararlı olmıycak hergün ultrasyona girerim bebğimin hareketleri hissetseydim çok korkuyorum ona bişey olucak diye umarım hepiniz iyisnizdir aklım hep sizdeydi inşallah kimsede problem yoktur
Kiz sen nerelerdesin yıllık iznin bitmemis miydi zaten ben mı yanlış hatırlıyorum ? Oglusun nasıl var mi hareket ?
​İşlerimi toparlayıp çıkabilirsem çıkacağım canım, kontrol 13.30'da :)
ben çok güzel yeşil gözlü oğlumu kucağıma aldığımı gördüm rüyamda çok tatlıydı maşallahhhh
geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsan
çok duyuyoruz ama bazılarının 9 ay kanamsı oluyormuş allaha emanet bebeklerimiz allah korusun bebeğini
Oh iyi yazmışsın canım , sen en güzelini yaptın 10 günde bir gitmekle biz endişe et dur 3 haftayı bile iple çekiyorumYok kuzucum bitmemişdi.
Bir türlü kocişimle denk düşürememişdik.
Bol bol dinmlendim valla.
Doktorum artık benden bıktı:)
10 günde bir doktorun yanına gidiyorum.
En son dün gittim.Oğluşum büyümüş artık ultrasona sığmıyoruz bile.
Doktorum hiç bir sıkıntımız yok dedi.Bu arada artık bana tarih verdi 3 hafta sonra gel dedi:)
O zamanda renkli ultrason için tarih belirlicez.
Haftaya perşembede kısmetse tetenoz aşımı vurulucam.
O zamn yine bakarım bebişime en azından kalp atışlarını dinlerim :)
Annem aile hekimiyle görüşmüş gelsin her şeyine bakarız demiş.
İşde böyle sizde ne var ne yok?
Dmt_Ben bugün rüyamda sana isim arıyordum
Mezopotamya ya süt artıran bir tatlı vardı onun tarifini veriyordum :))
canım ben seni çok merak ettim en son bayramdan sonra nete girmiştim yoktun yine bugün baktım geçmişi kurcaladım allahım esrgesin bir şey oldu diye korkttum iyimisin bir sıkıntı yok değilmi
Canım benim en son geçen hafta pazar annemdeydik kocişimle o zaman yazdım haber vermek için.
İyiyim çok şükür.En son doktora dün gittim herşey yolunda.Oğluşum büyümeye devam ediyor.
Laterne ile konuştuk,bende hanipeks'e iletişim bilgimi verdim.
Bundan sonra her daim haberiniz olucak.
Bir mesajla hemen dönerim size.
Aslında okudum yazdıklarınızı ama yazamadım.
Bir türlü telden giriş yapamadım kaldırmıyor telim heralde.
Başka teldende girip yazmak istemedim.O yüzden kaldım böyle size haber veremeden.
hoş geldin sefalar getirdin tatlım
bak kendini çok özletiyorsun olmuyor böyle
Oh iyi yazmışsın canım , sen en güzelini yaptın 10 günde bir gitmekle biz endişe et dur 3 haftayı bile iple çekiyorum
benim yarin randevum var bugün hanipeksin , cinsiyetleri öğrenicez diye heyecanlıyız
Aile hekimim benim ta memlekette hala o islerimi halledemedim
Aklima gelmişken
kaydini yasadgii sehre alan var mı arkadaslar nasıl aldınız
aman aman sen ve paşamız iyi olunda önemli olanda o ben de çok giremedim ondan senden haber alamadım
güle güle git doya doya bak bebişimize :))
bugün senin bebişte belli olsun hediye çekilişi işini canlandıralım yavaş yavaş :))
Canım benim en son geçen hafta pazar annemdeydik kocişimle o zaman yazdım haber vermek için.
İyiyim çok şükür.En son doktora dün gittim herşey yolunda.Oğluşum büyümeye devam ediyor.
Laterne ile konuştuk,bende hanipeks'e iletişim bilgimi verdim.
Bundan sonra her daim haberiniz olucak.
Bir mesajla hemen dönerim size.
Aslında okudum yazdıklarınızı ama yazamadım.
Bir türlü telden giriş yapamadım kaldırmıyor telim heralde.
Başka teldende girip yazmak istemedim.O yüzden kaldım böyle size haber veremeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?