Sedagg sonucları aldı temiz çok şükürnaz ve sedagg ne yaptı kızlar?
Uzun zamandır olmayınca işlerim yoğun geçmişe bakamıyorum şuanda.
hepinize günaydınlar ay çok ihmal ettim çok siteyi dün okurdum ettim notlar aldım cevap yazcam akşam oldu çıktım notlarım kaybolmuş yazamadımNormalde ben çok müsait olurum diyorum ya işyeri biraz sıkıntılı buara ondan yazamıyorum.
-derineser canım çok çok sevindim gözünüz aydın bebeişimiz çok iyiymiş :)
-hanipeks canım bakalım cinsiyet ne olacak çok merak ediyorum hayırlı haberlerle dön inşallah gönlünüze göre olsun.
- cinsiyeti netleşen arkadaşlarımız hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.
- mezopotamya canım karnın geçmiştir inşallah çok geçmiş olsun tekrar cevizden olduğunu sanmıyorum her sabah yiyorum benim de cildim alerjik ve hassastır birşey yapmadı ama tabi kişiden kişiye değişir bu işler. Allahım birdaha göstermesin.
Günaydın herkesegöbüşüm çok büyüdü bnm 6 aylık gibi
Sedagg sonucları aldı temiz çok şükür
naz test yaptırmaya gitmişti ayrıntılı baktılar bebeğin gelişimi normal çok şükür doktor haftaya gelin yapalım demiş bunda da bir hayır varmış ki vazgeçtiler test yaptırmaktan
Derineser arkadasımız da vardı aynı durumu yaşayan hatırladığım kadarıyla 3lu testte sorun çıktı omda ilk sonuclarını aldı temiz çıktı
Canım merak edilecek bir durum kalmadı çok şükür onlar için
Günaydın kızlar...birileri daha öğrenmiş galiba cinsiyetler..dün oğlanlar öndeydi bugün sayı eşitlenmiş..geçmişi okuyamadım var mı öğrenen?
Yok kuzucum bitmemişdi.
Bir türlü kocişimle denk düşürememişdik.
Bol bol dinmlendim valla.
Doktorum artık benden bıktı:)
10 günde bir doktorun yanına gidiyorum.
En son dün gittim.Oğluşum büyümüş artık ultrasona sığmıyoruz bile.
Doktorum hiç bir sıkıntımız yok dedi.Bu arada artık bana tarih verdi 3 hafta sonra gel dedi:)
O zamanda renkli ultrason için tarih belirlicez.
Haftaya perşembede kısmetse tetenoz aşımı vurulucam.
O zamn yine bakarım bebişime en azından kalp atışlarını dinlerim :)
Annem aile hekimiyle görüşmüş gelsin her şeyine bakarız demiş.
İşde böyle sizde ne var ne yok?
hoşgeldin canım aman iyi ol da önemli olan o seni merak ettik ama geçen seferki gibi değil çünkü yine rapor almış olabilir işe gitmeme hakkı vardı geçen kullanmadı onları kullandı falan diye düşündüm ben. Paşan iyi demek çok şükür :) Beni sormuşsun sağol canım iyiyim çok şükür arkadaşlar yazmışlar ben yazana kadar biz vazgeçtik amniyosentezden. İşte böyle canım. sedag de çok iyi maşallah. Sonuçları temiz çıktı.
Ersnil hosgeldin , naz hosgeldin.
İyiymissiniz cok şükür ...
Benim kızım bugün Cook huysuz cokhasta da değil , bir kapris of,tek bacağımdan kucakladi geziyor.yoruldum.
Dmt_ 2 çocukla yatmak ilk önce mutluluk,Huzur,sabah onlarla oynayarak uyanıyorsun gıdık mıdık...
Biraz büyüdüklerinde kavga ,bagirti ,ağlama ,uykusuzluk yorganı bırak ,yastığı cek arada yatsamda tam dalarken yukardan birbirlerinin sacını çekiyor,cimdikler falan...nerde o masumiyettt! Bende annemle yatmak istiyorum,sadece annemle(
günaydın kızlar işe gelir gelmez rutin işlerden önce sayfayı açıyorum okuyup tamamlayım diye ama maşallah doldurmuşsunuz gene bitirene kadar bu saat oldu yine.
valla enerjinize hayranım benim akşam bilgisayar başına oturasım hiç gelmiyor yaa bi halsizlik bi halsizlik. oğluşu erkenden yatırıyorum kiii yarım saate kadar bende olduğum yerde uyumuş oluyorum valla. maşallah size. dün akşam bebeğim erkenden yattı yine bizde güya eşimle çay keyfi yapacaktık ama pek keyifli geçmedi. oğluş öksürdü durdu. hiç kesilmedi kuzum öksürdükçe benim içim yandım. en son gece dayanamadım yanıma aldım. babası da baktı olmayacak salna kaçtı. sabaha kadar kuzumla koyun koyuna yattık. şükür öksürüğü de biraz hafifledi. çok huzursuz ama aynı zamanda çok huzurlu bir uykuydu. 2 çocuk olunca nasıl olacak diye çok merak ediyorum valla :))
tefriciye için sayı bildiremeden çıktım dün son dakikada gelen bi iş yüzünden. sabah baktım sayıyı tamamlamışsınız. yasin okuyamadığım için sevinmiştim katılabileceğim bişey çıktı diye. bi dahakine inşallah artık.
hanipeksciğim bugün bebişi göreceksin sanırım inşallah çooook güzel bir görüşme olur bol şans canımm
maşallahınız var kızlar gemişi okuyayım dedim ama korkuttum baya doldurmuşsunuz nazcım testen vazgeçmiş çok sevindim hayırlıs olur inşallah evde yattığım süre içinde naz, derineser ve hepiniz için elimden geldiği kadar bende yasin okudum rabbim anneleri bebişleri korusun ama ersnili göremedim inşallah iyidir haberi olan varmı
çok saol canım evet daha önce de böyle olmuştu kanamam olunca musluk gibi akıyor neyseki şimdi azaldı iş başı yapmak zorunda kaldım çalışmasam olmuyor bir sürü borç ev benim maaşımla dönüyor aç kalırız elimden geldiği kadar işyerinde ayağa kalkmamaya çalışıcam artık
canım oğluşuna geçmiş olsun.
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olur merak etme inşallah çok yorulmazsın işyerinde. Kanaman tamamen geçsin inşallah. İyi dileklerin için de teşekkür ederim canım benim sizin dualarınızla iyiyim çok şükür. :)
hepinize günaydınlar ay çok ihmal ettim çok siteyi dün okurdum ettim notlar aldım cevap yazcam akşam oldu çıktım notlarım kaybolmuş yazamadımNormalde ben çok müsait olurum diyorum ya işyeri biraz sıkıntılı buara ondan yazamıyorum.
-derineser canım çok çok sevindim gözünüz aydın bebeişimiz çok iyiymiş :)
-hanipeks canım bakalım cinsiyet ne olacak çok merak ediyorum hayırlı haberlerle dön inşallah gönlünüze göre olsun.
- cinsiyeti netleşen arkadaşlarımız hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.
- mezopotamya canım karnın geçmiştir inşallah çok geçmiş olsun tekrar cevizden olduğunu sanmıyorum her sabah yiyorum benim de cildim alerjik ve hassastır birşey yapmadı ama tabi kişiden kişiye değişir bu işler. Allahım birdaha göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?