2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
naz ve sedagg ne yaptı kızlar?

Uzun zamandır olmayınca işlerim yoğun geçmişe bakamıyorum şuanda.
Sedagg sonucları aldı temiz çok şükür
naz test yaptırmaya gitmişti ayrıntılı baktılar bebeğin gelişimi normal çok şükür doktor haftaya gelin yapalım demiş bunda da bir hayır varmış ki vazgeçtiler test yaptırmaktan
Derineser arkadasımız da vardı aynı durumu yaşayan hatırladığım kadarıyla 3lu testte sorun çıktı omda ilk sonuclarını aldı temiz çıktı
Canım merak edilecek bir durum kalmadı çok şükür onlar için

hepinize günaydınlar ay çok ihmal ettim çok siteyi dün okurdum ettim notlar aldım cevap yazcam akşam oldu çıktım notlarım kaybolmuş yazamadım Normalde ben çok müsait olurum diyorum ya işyeri biraz sıkıntılı buara ondan yazamıyorum.

-derineser canım çok çok sevindim gözünüz aydın bebeişimiz çok iyiymiş :)

-hanipeks canım bakalım cinsiyet ne olacak çok merak ediyorum hayırlı haberlerle dön inşallah gönlünüze göre olsun.

- cinsiyeti netleşen arkadaşlarımız hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.

- mezopotamya canım karnın geçmiştir inşallah çok geçmiş olsun tekrar cevizden olduğunu sanmıyorum her sabah yiyorum benim de cildim alerjik ve hassastır birşey yapmadı ama tabi kişiden kişiye değişir bu işler. Allahım birdaha göstermesin.

nazcım tşk ederim.. çok azaldı dediğin gibi belki de değil cevizden. yaş olduğu için olabilir demiştim ama dün gece yine şiddetlendi kaşıntıları.. belki de başka birşeyden bilemiyorum.. doktor kızın iyi dedi ya kaşıntıyı döküntüyü çok sallamıyorum artık.. o iyi olsun ben de olurum her zaman..

merhaba kızlar nasılsınız uzun süredir yazamadım yine 3lü testler yapılmaya başlanmış sanırım bizde pazartesi günü sonucumuzu alacağız Allahım inşallah güzel sonuçlarla karşılaştırır bizleri

Ayy maşallah ya çok ama çok çok sevindimm.

Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Bilgi için teşekkürler tatlım.

Günaydın kızlar...birileri daha öğrenmiş galiba cinsiyetler..dün oğlanlar öndeydi bugün sayı eşitlenmiş..geçmişi okuyamadım var mı öğrenen?

selam kızlar,

günaydın demek için çok geç ama günaydın yine de:)

ikiarda bir derede birşeyler yazıyorum tam göndercem pat internet gidiyor yollayamadan siliniyor buara internet bir var bir yok koskoca firmada çözemediler vallahi hepinizi çok özledim

hoşgeldin canım aman iyi ol da önemli olan o seni merak ettik ama geçen seferki gibi değil çünkü yine rapor almış olabilir işe gitmeme hakkı vardı geçen kullanmadı onları kullandı falan diye düşündüm ben. Paşan iyi demek çok şükür :) Beni sormuşsun sağol canım iyiyim çok şükür arkadaşlar yazmışlar ben yazana kadar biz vazgeçtik amniyosentezden. İşte böyle canım. sedag de çok iyi maşallah. Sonuçları temiz çıktı.

Ersnil hosgeldin , naz hosgeldin.
İyiymissiniz cok şükür ...

Benim kızım bugün Cook huysuz cok hasta da değil , bir kapris of,tek bacağımdan kucakladi geziyor.yoruldum.

Dmt_ 2 çocukla yatmak ilk önce mutluluk,Huzur,sabah onlarla oynayarak uyanıyorsun gıdık mıdık...
Biraz büyüdüklerinde kavga ,bagirti ,ağlama ,uykusuzluk yorganı bırak ,yastığı cek arada yatsamda tam dalarken yukardan birbirlerinin sacını çekiyor,cimdikler falan...nerde o masumiyettt! Bende annemle yatmak istiyorum,sadece annemle (

Herşey nasip kısmet canım benim.
Bebeginin gelişimi iyiymiş çok şükür.
Ben gerçekden bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Risk faktöründe biliyorsun yaş kilo vs büyük etken.
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Allah kolaylık versin canım.
tam tahmin etttiğim gibiymiş 2 çocukla yatmak. çünküü bi tanesi bile sabaha kadar tekmeledi durdu. karnımı sakınacağım diye bir hal oluyorum bi de ikisi de aynı yatakta olsa üüüff şenlik demektir :))

canım oğluşuna geçmiş olsun.

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olur merak etme inşallah çok yorulmazsın işyerinde. Kanaman tamamen geçsin inşallah. İyi dileklerin için de teşekkür ederim canım benim sizin dualarınızla iyiyim çok şükür. :)

ay elekltrikler gidip geliyor sinir oldum canım çok saol iyi olucaz inşallah seninde iyi olmana sevindim canım

​inşş canım teşekkürler

kızlar ben çıkıyorum, dua edin göstersin eşşek, öpüyorum.

Duayı her daim okuyorum, sayı çizelgem bile var, okuyan arkadaşlar arttıkça bizimki düşerse haber verin caanım sms ile, öpüldünüz.

merabalar kızlar,
ben de 10 günlük bi rapor süreci içindeyim şu an gebelik kesesi fıtıklaşma yaptığından doktorum dinlenmem gerektiğini yoksa su kesesinin patlayıp düşük olabileceğini söyledi..ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum. okulda neredeyse hiç oturmuyorum sürekli ayakta ders anlatmam ve nöbetler etkiledi sanırım. 3 lü testimizi de verdik haftaya alacağız. okula devam edip etmeyeceğim de kontrol de belli olacak inşallah iyi şeyler duyarız bu sefer...bi de çok hızlı kilo almışım aslında çok zayıftım önceden şu an normal kiloma ulaştım ama bu kiloya hamilelikte ulaşmam normal değilmiş ama kızlar ne yersm yarıyo o kadar da hareketli olmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…