sana da günaydın canım :)
paylaşımlarımıza göre 4444'ü geçtik ama bazı arkadaşlarımız haftaya cuma gibi düşünüp sayı vermişlerdi;Allahın izni ile yetişecek gibi görünüyor :))
laterna 200
esrasm 500
voltaj 500
mezo 500
dertsiz 200
umutege 1000
hanipeks 1000
sernil 1000
gulimier 500
katinam sayı vermedi :)
kızlar okuduklarınızı mutlaka dua topiğine yazın;gün içinde burası çok yoğun oluyor..
Allah korusun okunanlar gözümden kaçmasın(
kızlar ben çıkıyorum, dua edin göstersin eşşek, öpüyorum.
Duayı her daim okuyorum, sayı çizelgem bile var, okuyan arkadaşlar arttıkça bizimki düşerse haber verin caanım sms ile, öpüldünüz.
merabalar kızlar,
ben de 10 günlük bi rapor süreci içindeyim şu an gebelik kesesi fıtıklaşma yaptığından doktorum dinlenmem gerektiğini yoksa su kesesinin patlayıp düşük olabileceğini söyledi..ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum. okulda neredeyse hiç oturmuyorum sürekli ayakta ders anlatmam ve nöbetler etkiledi sanırım. 3 lü testimizi de verdik haftaya alacağız. okula devam edip etmeyeceğim de kontrol de belli olacak inşallah iyi şeyler duyarız bu sefer...bi de çok hızlı kilo almışım aslında çok zayıftım önceden şu an normal kiloma ulaştım ama bu kiloya hamilelikte ulaşmam normal değilmiş ama kızlar ne yersm yarıyo o kadar da hareketli olmama rağmen
merabalar kızlar,
ben de 10 günlük bi rapor süreci içindeyim şu an gebelik kesesi fıtıklaşma yaptığından doktorum dinlenmem gerektiğini yoksa su kesesinin patlayıp düşük olabileceğini söyledi..ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum. okulda neredeyse hiç oturmuyorum sürekli ayakta ders anlatmam ve nöbetler etkiledi sanırım. 3 lü testimizi de verdik haftaya alacağız. okula devam edip etmeyeceğim de kontrol de belli olacak inşallah iyi şeyler duyarız bu sefer...bi de çok hızlı kilo almışım aslında çok zayıftım önceden şu an normal kiloma ulaştım ama bu kiloya hamilelikte ulaşmam normal değilmiş ama kızlar ne yersm yarıyo o kadar da hareketli olmama rağmen
kızlar ben çıkıyorum, dua edin göstersin eşşek, öpüyorum.
Duayı her daim okuyorum, sayı çizelgem bile var, okuyan arkadaşlar arttıkça bizimki düşerse haber verin caanım sms ile, öpüldünüz.
canım dualarımız seninle kuzuma eşşek deme ya inşalalh gösterir annesi çok aç gitme aç gidince kıpırdamıyorlar benimki aç olduğumda eli kafasında kara kara düşünüyor garibim ah annem ne zaman yemek yiyecek diye
ben de 100 tane okurum demiştm ama görünmemiş sanırım... herkes zaten 100 lü ve katları sayılar veriyor bence bunu toplayıp organize edenler 444 lü tarafını tamamlasın daha kolay olur gibi...
atlamışım demek ki tatlım özür dilerimdedim ya burada normal muhabbetin arasına karışıp gidiveriyor bazen ben eklerim seni şimdi bir ayarlama yaparız :))
merhaba hanımlar,
nasılsınız ben misafirlerimi uğurladım.
temizlik beni bekliyor şu an. tatlı mı tatlı bir oğulları vardı.
her yerim havuç ve salatalık kırıntısı oldu. annesi toplamaya çalıştı ama yine de var.
kadıncağız ıslak mendille gezdi etrafında.
camlarımda küçücük el izleri var. yağmura bakıcakmış ufaklık.
bu arada bizim bebişimizde kısmetli olacak galiba.
her gelen bir hediye getiriyor. gelen arkadaşlarda albüm almışlar.
rabbim nice güzel fotoğraflar koymayı nasip etsin inşallah.
ben de biraz sonra okumaya başlıcam.
merhaba hanımlar,
nasılsınız ben misafirlerimi uğurladım.
temizlik beni bekliyor şu an. tatlı mı tatlı bir oğulları vardı.
her yerim havuç ve salatalık kırıntısı oldu. annesi toplamaya çalıştı ama yine de var.
kadıncağız ıslak mendille gezdi etrafında.
camlarımda küçücük el izleri var. yağmura bakıcakmış ufaklık.
bu arada bizim bebişimizde kısmetli olacak galiba.
her gelen bir hediye getiriyor. gelen arkadaşlarda albüm almışlar.
rabbim nice güzel fotoğraflar koymayı nasip etsin inşallah.
ben de biraz sonra okumaya başlıcam.
vaktin güzel geçmiş belli ki :)) rabbim bize de camlarda o el izlerini nasip etsin inş.. temizlik için çok yorma kendini ...dinlene dinlene az az yap.. sakın yine çöp poşeti falan kaldırmaya kalkma :)
amin canım. ay bitanem ya sen çöp poşetini unutmadın mı maşallah ne kadar dikkatli okuyorsun.vaktin güzel geçmiş belli ki :)) rabbim bize de camlarda o el izlerini nasip etsin inş.. temizlik için çok yorma kendini ...dinlene dinlene az az yap.. sakın yine çöp poşeti falan kaldırmaya kalkma :)
teşekkür ederiz teyzesi. yavaş yavaş yapıcam bakalım. belki haftasonu yine gelebilirler.bir an önce bitireyim.çok yorma kendini..hayırlı olsun miniğin albümü
dimi ama camları silmekten de hiç hoşlanmam gerçiama bebiş yaparsa sorun değil
aahh mezocum işyerinden deseler alın tazminatı evinizde oturun..ne işiniz var soğukta çalışıyosunuz hamile hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?