2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kızlar okuduklarınızı mutlaka dua topiğine yazın;gün içinde burası çok yoğun oluyor..
Allah korusun okunanlar gözümden kaçmasın (

ben de 100 tane okurum demiştm ama görünmemiş sanırım... herkes zaten 100 lü ve katları sayılar veriyor bence bunu toplayıp organize edenler 444 lü tarafını tamamlasın daha kolay olur gibi...

canım dualarımız seninle kuzuma eşşek deme ya inşalalh gösterir annesi çok aç gitme aç gidince kıpırdamıyorlar benimki aç olduğumda eli kafasında kara kara düşünüyor garibim ah annem ne zaman yemek yiyecek diye

kıyamam dikkat et canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın allaha emanet olun

Çok geçmiş olsun canım benim.
Dinlen kendini çok yorma.Şu anda önemli olan tek şey bebeğinin ve senin sağlığın.
Allahım yardımcın olsun.

Hadi bakalım hanipeks, sıra sende nihayet :)
İnşallah gizlemez de öğreniriz.
Böyle saklıyor falan ya, kız gibi geliyor bana, hayırlısı bakalım.

:):)

Çok güldüm ya.Benim oğluşda şu anda isyanlarda bence =)

ben de 100 tane okurum demiştm ama görünmemiş sanırım... herkes zaten 100 lü ve katları sayılar veriyor bence bunu toplayıp organize edenler 444 lü tarafını tamamlasın daha kolay olur gibi...

atlamışım demek ki tatlım özür dilerim dedim ya burada normal muhabbetin arasına karışıp gidiveriyor bazen ben eklerim seni şimdi bir ayarlama yaparız :))

merhaba hanımlar,
nasılsınız ben misafirlerimi uğurladım.
temizlik beni bekliyor şu an. tatlı mı tatlı bir oğulları vardı.
her yerim havuç ve salatalık kırıntısı oldu. annesi toplamaya çalıştı ama yine de var.
kadıncağız ıslak mendille gezdi etrafında.
camlarımda küçücük el izleri var. yağmura bakıcakmış ufaklık.
bu arada bizim bebişimizde kısmetli olacak galiba.
her gelen bir hediye getiriyor. gelen arkadaşlarda albüm almışlar.
rabbim nice güzel fotoğraflar koymayı nasip etsin inşallah.

ben de biraz sonra okumaya başlıcam.

vaktin güzel geçmiş belli ki :)) rabbim bize de camlarda o el izlerini nasip etsin inş.. temizlik için çok yorma kendini ...dinlene dinlene az az yap.. sakın yine çöp poşeti falan kaldırmaya kalkma :)

çok yorma kendini..hayırlı olsun miniğin albümü

vaktin güzel geçmiş belli ki :)) rabbim bize de camlarda o el izlerini nasip etsin inş.. temizlik için çok yorma kendini ...dinlene dinlene az az yap.. sakın yine çöp poşeti falan kaldırmaya kalkma :)

dimi ama camları silmekten de hiç hoşlanmam gerçi ama bebiş yaparsa sorun değil
aahh mezocum işyerinden deseler alın tazminatı evinizde oturun..ne işiniz var soğukta çalışıyosunuz hamile hamile

amin canım. ay bitanem ya sen çöp poşetini unutmadın mı maşallah ne kadar dikkatli okuyorsun.

çok yorma kendini..hayırlı olsun miniğin albümü
teşekkür ederiz teyzesi. yavaş yavaş yapıcam bakalım. belki haftasonu yine gelebilirler.bir an önce bitireyim.

dimi ama camları silmekten de hiç hoşlanmam gerçi ama bebiş yaparsa sorun değil
aahh mezocum işyerinden deseler alın tazminatı evinizde oturun..ne işiniz var soğukta çalışıyosunuz hamile hamile

keşke deseler canımcım :)) her sabah ne işkenceyle o yataktan çıktığımızı görseler belki acırlar :)) artık hafta sonlarım pek bi kıymetli oldu. valla şimdi böyleyiz aylar ilerledikçe daha çok zorlanacağız sanırım doğumdan bi gün önceye kadar çalıştım diyen tipler var onları ayakta alkışlamak istiyorum ben daha bu aydan pert durumdayım

bende cam silmekten nefret ederim. ama yeter ki o elleri bi göreyim herşeyi yaparım. önceki gün hastanede tanık olduğum ,şu 9 aylık bebeği karnında ölen kadın beni çok etkiledi. her harekette ödüm kopuyo bebeğim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…