2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yüksek_voltaj; canım diğer konuda da yazdım ama tekrar yazayım belki gözden kaçar ben 250 yi tamamladım canım

Yasin topiginin ilk sayfasında okuyan,bitirenler var ama bitiremeyen arkadaslar kac tane almıştı bilmiyorum.eger yetistiremeyecek gibilerse bölelim .

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendini yorma

geçmiş olsun yaaa nazar değdi resmen üzüldüm.

canım geçecek inşallah yavaş yavaş geçmiş olsun.

tabiki canım ne demek hemen başlıyorum bitirince bildiririm. dünkü 100 taneyi kaydetmiştir herhalde laterna dua topiğini bulmadaım ben.

Naz rica etsem Benden 50 tane alir misin ? 450 tamam ama yasinlerim var yetismesi gereken sadece 50 kaldi

sağol canım.

naz tatlım mezopotamya 50 taneyi okumuş dua topiğine yazmış okuma canım.

Yasin topiginin ilk sayfasında okuyan,bitirenler var ama bitiremeyen arkadaslar kac tane almıştı bilmiyorum.eger yetistiremeyecek gibilerse bölelim .

Canım konuyla ilgili nacizane bir önerim var;herkes okuyabileceğini değilde okuduğunu bildirse her açıdan çok daha sağlıklı olur gibime geliyor.Acil bir iş çıkabiliyor,sağlık problemleri olabiliyor ya da foruma girememe durumu olabiliyor ve liste takibi zor oluyor.

günaydın kızlar 100 tane selati tefriciye (umarım doğru yazmışımdır) okudum Allah kabul etsin işallah

2013 Nisan Anneleri ve Bebekleri İçin Okunan 4444 Salat-ı Tefriciye

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Mezopotamya[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebeci[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Laterne[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esrasm[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yüksek Voltaj[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dertsiz[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Umutege[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hanipeks[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sernil[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gulimier[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dmt[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Limonluparfe[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katinam[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Naz[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zapzup[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD]3750 Salat-ı Tefriciye[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eksikler :

Hanipeks.............544
Bebeci.................50
Pembe................100

Son düzenleme:
Wosgiii seninkide kiz.dun araya kaynamış.Senden ne isteyecegime henüz karar veremedim

Hanipeks nasilsin kiz oglusunla ,öğrendin kurtuldun.Darisi ogrenemeyenlerin basına diyeceğimde bir bebeci kaldı

Hala havalarda uçuyorum, çok da düşünemedim hoş akşamdan beri, dualarımı bitirmeye çalışıyorum :)

Geçecek canım benim sabret, geçecek inan bana, acil şifalar diliyorum.

hepinize güzel bir gün diliyorum fıstıklar

Günaydın kızlar :79:

Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün olması dileğiyle...

günaydın hayırlı cumalar kızlar..

günaydın
hayırlı cumalar herkese

Sizlere de günaydın annişler.

Bak yine canım cips çekti

Ama ama ama

Günaydın annişler!!!

hanipeks bayıldım oğluşunun adına cinsiyeti de öğrendin artık rahat rahat ciciler alabilirsin ona:)

Saol canım, inşşş.

Kızlar vakit daraldı , tefriciyesi biten lütfen topicte bildirsin.bitiremeyen haber etsin,pembe arkadasımız sık girmiyor inşallah bildirir.

​saat kaça kadardı canım, bitirmek üzereyim de öyle yazacam, ama fazla okuyan varsa telaşa girmeyeyim benimkine ekleyelim, işlerim ara ara yoğunlaşıveriyor, riske atmayayım.

Cumaniz Mubarek olsun ArkadasLaR.. :))
Kizlar ben 19 haftalik hamileyim 2. hamileligim yurt disinda yasiyorum burada sistem cok yavas 1 kere doktor gidebildim oda kalp atisini felan dinlemedi dememe ragmen, gunde 1 kac kez pit pit hissediyorum ama icim bi turlu rahat degil hala ultrasyon saati de vermediler 1 bucuk aydir onu bekliyorum gunde .. ama allah nasip ederse bu ayin 15inde istanbula gidicem umraniye tarafinda kalicam o taraflarda bildiginiz iyi bi hastane ve kadin dogumcu var mi genel bi kontrolden geceyim diyorum ?

Son düzenleme:
kızlar size gereksiz telaş yarattım;kim okudu kimin kaldı hepiniz hakkınızı helal edin ne olur az halim olsa sizi böyle yormazdım
yukarıda listeyi güncelledim,herkes ismini kontrol edebilir..

kızlar göbeğiniz çıktı mı benim bu hafta çıktı gibi sanki merak ettim sizinkileri dışardan belli oluyo mu? bir de hamile pantalonu bize göre varmıdır acaba şimdi eski pantolonlarım sıkıyo artık

Ben 50 tane daha okudum.bebeci Dr gidecekti,ondan haber alamayabiliriz onunkine sayalım , hanipeks sadece seninki kaldı tatlım kac kaldı haber ver alan olabilir .

2013 Nisan Anneleri ve Bebekleri İçin Okunan 4444 Salat-ı Tefriciye

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Mezopotamya[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebeci[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Laterne[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esrasm[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yüksek Voltaj[/TD]
[TD]550[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dertsiz[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Umutege[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hanipeks[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sernil[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gulimier[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dmt[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembe[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Limonluparfe[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Katinam[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Naz[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zapzup[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD]3900 Salat-ı Tefriciye[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eksikler :

Hanipeks.............544
bebeci'nin 50'yi voltaj okumuş ekledim onuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…