Kızlar vakit daraldı , tefriciyesi biten lütfen topicte bildirsin.bitiremeyen haber etsin,pembe arkadasımız sık girmiyor inşallah bildirir.
geçmişi falan okumadan girdim umarım herkes iyidir bugün;ben dünden beri hiç iyi değilimdua okurken oturacağım diye kendimi zorladım galiba bilmiyorum belimi doğrultamıyorum akşam ağrıdan erkenden uyuyakalmışım şimdide sırf size yazayım diye kalkabildim
sürekli bir dinlenme halindeyim ama yine de olmuyor normale dönemiyorum çok moralim bozuk bugün
voltaj tatlım tefriciyelerin bağışlamasını sen yapabilir misin?ben arada girer okuyanları listeye yazarım toplanınca sana hem burdan hem özel msjdan hatırlatırım.. olur mu acaba?ne olur kusuruma bakmayın bugün
günaydın kızlarr; ben yine berbat bir gece geçirdim söylememe bile gerek yok zaten siz alıştınız.
ya kızlar Allah rızası için kaza,bela kovucu bildiğiniz dualar, tesbihler var mı söyleyin (Kur'an okumayı bilmiyorum, türkçe okuyabileceğim dualar yani) bu aralar üstümüzde bişey var her gecemiz ayrı bir vukuat. 1 haftada 3. acil vakasını yaşadık siz düşünün artık. gerçekten korkmaya başladım artık(
günaydın kızlar,
herkes marifetini saymış ben de söyliyeyim bari. hıhhh
çok güzel yufka açarım, baklava yaparım, hamurişlerimi çok beğenirler
hayalimde pastane açmak var zaten.
şaka bir tarafa kızlar ben niye böyle oluyorum ya.
kalorifer yanmıyor üşüyorum, kalorifer yanıyor menopozlu kadınlar gibi kapıyı pencereyi açıyorum.
sürekli burnum tıkanık deniz suyu kullanıyorum akşam nasıl becerdiysem kulağıma kaçırdım.
akşamdan beri de kulağım ağrıyor. kusmalarımı söylemiyeyim bari foş foş gidiyor.
kusarken arada idrar kaçıyor offf ya ne kadar problemliyim ben.
Naz rica etsem Benden 50 tane alir misin ? 450 tamam ama yasinlerim var yetismesi gereken sadece 50 kaldi
sağol canım.geçmiş olsun canım aman dikkat et kendini yorma
geçmiş olsun yaaa nazar değdi resmen üzüldüm.
canım geçecek inşallah yavaş yavaş geçmiş olsun.
tabiki canım ne demek hemen başlıyorum bitirince bildiririm. dünkü 100 taneyi kaydetmiştir herhalde laterna dua topiğini bulmadaım ben.
Yasin topiginin ilk sayfasında okuyan,bitirenler var ama bitiremeyen arkadaslar kac tane almıştı bilmiyorum.eger yetistiremeyecek gibilerse bölelim .
Wosgiii seninkide kiz.dun araya kaynamış.Senden ne isteyecegime henüz karar veremedim
Hanipeks nasilsin kiz oglusunla ,öğrendin kurtuldun.Darisi ogrenemeyenlerin basına diyeceğimde bir bebeci kaldı
günaydın kızlarr; ben yine berbat bir gece geçirdim söylememe bile gerek yok zaten siz alıştınız.
ya kızlar Allah rızası için kaza,bela kovucu bildiğiniz dualar, tesbihler var mı söyleyin (Kur'an okumayı bilmiyorum, türkçe okuyabileceğim dualar yani) bu aralar üstümüzde bişey var her gecemiz ayrı bir vukuat. 1 haftada 3. acil vakasını yaşadık siz düşünün artık. gerçekten korkmaya başladım artık(
hepinize güzel bir gün diliyorum fıstıklar
Günaydın kızlar :79:
Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün olması dileğiyle...
günaydın kızlar,
herkes marifetini saymış ben de söyliyeyim bari. hıhhh
çok güzel yufka açarım, baklava yaparım, hamurişlerimi çok beğenirler
hayalimde pastane açmak var zaten.
şaka bir tarafa kızlar ben niye böyle oluyorum ya.
kalorifer yanmıyor üşüyorum, kalorifer yanıyor menopozlu kadınlar gibi kapıyı pencereyi açıyorum.
sürekli burnum tıkanık deniz suyu kullanıyorum akşam nasıl becerdiysem kulağıma kaçırdım.
akşamdan beri de kulağım ağrıyor. kusmalarımı söylemiyeyim bari foş foş gidiyor.
kusarken arada idrar kaçıyor offf ya ne kadar problemliyim ben.
günaydın hayırlı cumalar kızlar..
günaydın
hayırlı cumalar herkese
Günaydınnlarr
Bak yine canım cips çekti
Günaydın annişler!!!
hanipeks bayıldım oğluşunun adına cinsiyeti de öğrendin artık rahat rahat ciciler alabilirsin ona:)
Kızlar vakit daraldı , tefriciyesi biten lütfen topicte bildirsin.bitiremeyen haber etsin,pembe arkadasımız sık girmiyor inşallah bildirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?