2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar çarpılarımı sayamıyorum, en son saydığımda 300 ün üstündeydi, hemen sayıyorum, kalsa kalsa 50 felan kalmıştır, okursanız riske girmeyiz, saat kaça kadar?

hemen saymaya başlıyorum

Amniyeosentezin ne tehlikesi varmış bu kadar anlamadım ben,benim çevremde birçok hamile riskli gebelik veya ileri yaştan dolayı yaptırdı ve hiç problem olmadı..amniyosentes düşünmüyorsan 3 lü testi yaptırabilirsin tekrar,bence dr.un tavsiyesine göre hareket et..Tabii karar sana ait..İnşallah herşey yolunda gider bebişinle,sağlıklı nur topu gibi bir bebişin olsun dilerim ki..

Sorma benimde göbüş öyle çıktı ki,şimdiye dek bilmeyenler görünce şok geçiriyorlar "hamilemisin " diye çığlık atıyorlar...Artık hamileliğin kalıplarına tam olarak girdik..:)

Kizlar gunaydin uyumusum kalmisim gece gec donduk eve bana dusen 250yi okudum haber vermek icin cepten giriyorum simdi bebisi gormeye gidiyorum sans dileyin saglikla cinsiyet haberini alalim opuyorum

oyy maşallah bebişine Allahım ne güzel ayy yarın bende görücem benimkide böyle olacak erkek annesi oluyorsun sağlıkla kucağına al işallah

kızlar size gereksiz telaş yarattım;kim okudu kimin kaldı hepiniz hakkınızı helal edin ne olur az halim olsa sizi böyle yormazdım
yukarıda listeyi güncelledim,herkes ismini kontrol edebilir..

laterna senin resim değişmiş artık bebiş kocaman olmuş senin sayende ilerki haftalardaki halimizi önceden görüyoruz kocaman oluyor artık bebişler maşallah maşallah

Sorma benimde göbüş öyle çıktı ki,şimdiye dek bilmeyenler görünce şok geçiriyorlar "hamilemisin " diye çığlık atıyorlar...Artık hamileliğin kalıplarına tam olarak girdik..:)[/QUOTE]

peki şimdi bize göre hani daha küçük ya göbeğimiz hamile pantolu var mıdır yoksa büyük beden normal pantalon mu mu giyiyosun?

selam canlar.. hızlıca geçmişe baktım.. dua telaşı yaşanmış..
bu haftaki duada bence herkes okuduğunu günlük eklesin, perşembe günü hepsi toplanır, eksikleri de son gün bölüşelim olmaz mı? bu sefer bende katılcam

Sorma benimde göbüş öyle çıktı ki,şimdiye dek bilmeyenler görünce şok geçiriyorlar "hamilemisin " diye çığlık atıyorlar...Artık hamileliğin kalıplarına tam olarak girdik..:)

peki şimdi bize göre hani daha küçük ya göbeğimiz hamile pantolu var mıdır yoksa büyük beden normal pantalon mu mu giyiyosun?[/QUOTE]

ben hamile pantolonu giyiyorum,ara bi pantolon alma bence,nası olsa bunların ayarı var,göbüşün büyüdükçe açıcaksın biraz

Hos Buldum arkadaslar sagolun bu tatli muhabbetin disinda kalmaya hic niyetim yok Bu Sicak karsilama icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim . Bilgileri ozelden mi veriyoruz mergene ?

Canım merhaba hoşgeldinAllah bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Bilgilerini burdanda verebilirsin.

(Yaş,son adet tarihi,ilk ve yeni bebişin cinsiyeti,hamile kaldığın ve şimdiki kilon,şehir)

Kızlar kusura bakmayın, normalde sabahlarım bu kadar yoğun olmazdı, son 50-60 taneyi de tamamladım şükür ki, umut ege o 10 tane duanın bile bende önemi büyük, yetiştiremeseydim çok üzülürdüm.

Kızlar kusura bakmayın, normalde sabahlarım bu kadar yoğun olmazdı, son 50-60 taneyi de tamamladım şükür ki, umut ege o 10 tane duanın bile bende önemi büyük, yetiştiremeseydim çok üzülürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…