Kizlar gunaydin uyumusum kalmisim gece gec donduk eve bana dusen 250yi okudum haber vermek icin cepten giriyorum simdi bebisi gormeye gidiyorum sans dileyin saglikla cinsiyet haberini alalim opuyorum
peki şimdi bize göre hani daha küçük ya göbeğimiz hamile pantolu var mıdır yoksa büyük beden normal pantalon mu mu giyiyosun?
canım hazır seni burda yakalamışken benimde eksik bilğilerim var tabloda rica etsem eklermisin..yaş:34 sat:21 temmuz il:bursa şimdiden teşekkürler:)
Ben online değilken yazmışsın sanırım,gözden kaçmış,yoksa eklerdim. Online değilsem özel mesaj gönderin lütfen.(Özel mesaj gönderebilenler...)Bnim kızım niye ekeklenmemiş tabloya...
Sorma benimde göbüş öyle çıktı ki,şimdiye dek bilmeyenler görünce şok geçiriyorlar "hamilemisin " diye çığlık atıyorlar...Artık hamileliğin kalıplarına tam olarak girdik..:)
Esim cumaya yetissin diye onumuze birkac kisi aldirdik sirada bir yarim saat rotarli giricem esim de namaza gitti bende heyecanla bekliyorum acaba iyi mi, ya kotu birsey olursa diye dusunmekten cinsiyet yine arka planda kaldi dusuncelerimde guzel dusunmeye zorluyorum kendimi dularimiz icimi rahatlatiyor ama
Bugun havada birseyler var heralde uyudukca uyuyasim gelmis sabah ve simdide gitsem uyusam diye bakiyorum
(Hepimizin adına tesbih ve istiğfar duasını okudum takiben lütfen devam edin yazım hatam varsa affoluna)
Bismillahirrahmanirrahim.
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! laterne annemize ve diğer saglık için senden şifa bekleyen annelerimize şifa ver.
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
canım dün 100 okumuştum bugün de baktım mezopotamya 50 eksiğim var dedi onun yerine okudum 50 yani toplam 150 oldu
(Hepimizin adına tesbih ve istiğfar duasını okudum takiben lütfen devam edin yazım hatam varsa affoluna)
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! laterne annemize ve diğer saglık için senden şifa bekleyen annelerimize şifa ver.
Âmin ...
Âmin ...
ya kızlar ben pazartesi dra gittiğimde koridorda bekleyen bi bayan gördüm,böle ayakta,altında tayt var o ne bacak maşallah,tayt giyebilecek (üstüne kısa bişeyler) nadir türlerden biri,üstünde bi tshirt,bide kısa kot ceket,dedim bu genç kız,bi rahatzılığı war ondan geldi heralde,sora bi süre sora yine baktım göbeği dikkatimi çekti,o hamile tshirtlerinden giymiş,ebru şallı gibi sadece göbek,1 gr fazlalık yok(
Allahım dedim ben nolcam(
sora bi daha baktım yanında 7-8 yaşlarında bi kız(
Allahım dedim devamını getiremedim (ağlama smile ı yokmuş)
şöle ağlıym ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aranızda o koridordaki kız gibi olan varsa, rica edicem sussun
peki şimdi bize göre hani daha küçük ya göbeğimiz hamile pantolu var mıdır yoksa büyük beden normal pantalon mu mu giyiyosun?
ya kızlar ben pazartesi dra gittiğimde koridorda bekleyen bi bayan gördüm,böle ayakta,altında tayt var o ne bacak maşallah,tayt giyebilecek (üstüne kısa bişeyler) nadir türlerden biri,üstünde bi tshirt,bide kısa kot ceket,dedim bu genç kız,bi rahatzılığı war ondan geldi heralde,sora bi süre sora yine baktım göbeği dikkatimi çekti,o hamile tshirtlerinden giymiş,ebru şallı gibi sadece göbek,1 gr fazlalık yok(
Allahım dedim ben nolcam(
sora bi daha baktım yanında 7-8 yaşlarında bi kız(
Allahım dedim devamını getiremedim (ağlama smile ı yokmuş)
şöle ağlıym ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aranızda o koridordaki kız gibi olan varsa, rica edicem sussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?