(Hepimizin adına tesbih ve istiğfar duasını okudum takiben lütfen devam edin yazım hatam varsa affoluna)
Bismillahirrahmanirrahim.
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! laterne annemize ve diğer saglık için senden şifa bekleyen annelerimize şifa ver.
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
ya kızlar ben pazartesi dra gittiğimde koridorda bekleyen bi bayan gördüm,böle ayakta,altında tayt var o ne bacak maşallah,tayt giyebilecek (üstüne kısa bişeyler) nadir türlerden biri,üstünde bi tshirt,bide kısa kot ceket,dedim bu genç kız,bi rahatzılığı war ondan geldi heralde,sora bi süre sora yine baktım göbeği dikkatimi çekti,o hamile tshirtlerinden giymiş,ebru şallı gibi sadece göbek,1 gr fazlalık yok(
Allahım dedim ben nolcam(
sora bi daha baktım yanında 7-8 yaşlarında bi kız(
Allahım dedim devamını getiremedim (ağlama smile ı yokmuş)
şöle ağlıym ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aranızda o koridordaki kız gibi olan varsa, rica edicem sussun
(Hepimizin adına tesbih ve istiğfar duasını okudum takiben lütfen devam edin yazım hatam varsa affoluna)
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! laterne annemize ve diğer saglık için senden şifa bekleyen annelerimize şifa ver.
Âmin ...
Bende şanslıyım ki aldığım kiloyu göstermiyorum..O yüzden bana "kilo almadın hiç" diyorlar...yoksa ben hakkını veriyorum yediklerimin,tam tamına 8 kilooo..:))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaa kızlar az önce telefonum çaldı veee bir arkadaşımız akşam çaya gelecekler.. off evi bi görseniz heryer darmandağınık.. ben çok telaşe yapıyorum böyle anlarda yaaa.. ilerde çocuklu olunca hepten yedim nanayı
ya kızlar ben pazartesi dra gittiğimde koridorda bekleyen bi bayan gördüm,böle ayakta,altında tayt var o ne bacak maşallah,tayt giyebilecek (üstüne kısa bişeyler) nadir türlerden biri,üstünde bi tshirt,bide kısa kot ceket,dedim bu genç kız,bi rahatzılığı war ondan geldi heralde,sora bi süre sora yine baktım göbeği dikkatimi çekti,o hamile tshirtlerinden giymiş,ebru şallı gibi sadece göbek,1 gr fazlalık yok(
allahım dedim ben nolcam(
sora bi daha baktım yanında 7-8 yaşlarında bi kız(
allahım dedim devamını getiremedim (ağlama smile ı yokmuş)
şöle ağlıym ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aranızda o koridordaki kız gibi olan varsa, rica edicem sussun
Âmin ...
Bir heyecan bir heyecan bizim doktor 2'ye 10 kala geldi, artist, kendileri hastane sahiplerinden olunca kafasına göre takılıyor, diğer kadın doğumcular ctesi de çalışırken bizimki çalışmıyor.
Neyse girdik içeri, ben eşim ve kayınbabam, geçen kontrolde kayınbabam da demiş sonra da ben gideyim göreyim diye sağolsun benden müsade istediler ben de ne demek dedim. Önce doktora soracağım soruları sordum, :26:
1) 2 haftadır öksürüyorum geçmedi dedim - kulak burun boğaza yönlendirdi.
2) Maltofer demir hapını ne çiğneyerek ne de yutarak kullanamıyorum dedim - onun yerine gynoferon verdi.
3) Nöral tüp defekti taraması istedim - 2'li testinin içinde vardı dedi, ama o down ve trizomi dedim yok ona da bakılır dedi ama bence salladı :) istediğim için ısrarla 4'lü test yapacak kan verdim ölçümleri yaptı. 170gr olmuş dedi :) diğer ölçüleri söylemedi. :26:
4) Kramplarım çok oluyor dedim son zamanlarda azıcık azaldı magnezyum takviyesi mi alsam dedim. - calcium tablet verdi.
5) Süt içemiyorum dedim - o zaman mutlaka sütünü alıp yoğurdunu mutlaka evde yapıp yiyeceksin dedi (haydaaaaaa)
Sonuç olarak kullandığım ilaçlar: 1. elevit, 2. Cal-D-Vita suda gazoz gibi eriyenden, 3. active probiotic kabızlığım için ve pekmeze devam, yeni eklenenler 4. calcium tablet, 5. gynoferon tablet demir hapı.
Usg ile bakarken dr bu sefer cinsiyeti hakkında bilgi verip vermeyeceğini sordum, yüzde yüz görmezsem söylemem dedi. Böylede bir kötü huyum var dedi.Dr ailede kız mı yoksa erkek mi bekleniyor, yorumlarınız var mı dedi, ben tabi söyler miyim hepimiz kız bekliyoruz diye. Hayatta söylemem biliyorum doktorun huyunu. Yok dedim tahmin ve bir isteğimiz yok dedim, ilk çocuk hangisi olursa herkes sevinecek dedim, inandı. O zaman bakalım dedi. İlk başta yan duruyordu, sonra birden poposuna doğru döndürdü dr elindeki aleti, ay dedim önümde kocaman bir pipi, oğlum açmış bacaklarını pipisi ortada utanmazın, 2 ayrı pozisyonda baktı doktor, her seferinde de pipiyi beraber gördük. Ben bastım çığlığı. Ay dedim sonra tansiyonum ölçülürken (12-7 çıktı bu arada) aslında herkes kız bekliyordu siz erkek görürseniz söylemezsiniz diye size söylemedim dedim. :92:Bak sen sen beni kandırırsın ha dedi dr he he he.
Canım yavrum Çınarım. Seni çok seviyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz.
İşte oğlum teyzeleri, kocaman olmuş, elini çenesine koymuş kara kara düşünüyor bu forumun kızlarını nasıl tavlayacağım diye
Eki Görüntüle 548308
Bende balık hapı kullanıyorum..balık hiç yiyememiştim şimdiye dek..dün akşam afiyetle yedim,demek ki artık yiyebilirimm...Bana da dr. hamur işi filan pek yeme dedi ama ben çok ta fazla takmıyorum zaten normalde sebzeciyimdir. hamur işini kahvaltıda tüketirim genelde..canım ne istiyorsa yiyorum yaani..zaten oburdum normalde,şimdi ikiye katlandı iştahım...
ya şu kilo problemini nasıl çözeceğim bilmiyorum.kızlar normal ögünlerimi porsiyonlarımı abartmadan her zamanki gibi yiyorum ve hareketliyimde ama gel görki dr un dediği gibi olmuyo yavaş git diyo ama aç mı gezeyim yani.bu seferki kontrolümde sorucam niye böyle yada ne yemeli ne kadar yemeli diye.
kızlarr; 2 gündür sancılarım yine arttı kramplar ve kasılmalar hissediyorum karnımda. hele bugün durup durup ağrılar saplanıyor. doktor kontrolüm yarın, acaba arayıp bugüne aldırsam mı yoksa yarına kadar dayansam mı bilemedim. eve gidip sıcacık yatakta yatasım var yaaa((
kızlarr; 2 gündür sancılarım yine arttı kramplar ve kasılmalar hissediyorum karnımda. hele bugün durup durup ağrılar saplanıyor. doktor kontrolüm yarın, acaba arayıp bugüne aldırsam mı yoksa yarına kadar dayansam mı bilemedim. eve gidip sıcacık yatakta yatasım var yaaa((
geçmiş olsun..kötüye yorma hemen..ayakta kaldın mı fazla,yada ağır şeyler kaldırdın mı? ben kendimi yorduğum zaman böyle oluyor...için rahatlayacaksa dr. arayabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?