2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Amiinnnnn.. Allah'ım kabul etsin..
ağzına yüreğine sağlık arkadaşımmm..

ahahaha susmıcaam işte.. ben aynen onun gibiyim aynaya bakınca kendimi öyle görüyorum, tamam belki diğer bakanlar öyle görmüyordur ama ben öyle görüyorum ya yetmez mi

Bende şanslıyım ki aldığım kiloyu göstermiyorum..O yüzden bana "kilo almadın hiç" diyorlar...yoksa ben hakkını veriyorum yediklerimin,tam tamına 8 kilooo..:))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bende şanslıyım ki aldığım kiloyu göstermiyorum..O yüzden bana "kilo almadın hiç" diyorlar...yoksa ben hakkını veriyorum yediklerimin,tam tamına 8 kilooo..:))

bende senin yolundayım canım 7,5 kilo aldım dün dr biraz hızlı gidiyorsun dedi...:26::26::26:
bende zararlı hiçbirşey yemiyorum hep sizin söyledikleriniz dedim o zaman biraz porsiyonları azaltalım dedikepekli ekmek yememi söyledi bende yemeye başladım yeniden inşallah bu kadar hızlı kilo almam artık:18::18:
20 kiloya kadar müsade vermiştim kendime ama korkuyorum fazlası olacak diye
birde haftada bir kere balık yediğim için omega üç verdi bana hatta haftada iki balık yesende cevizde tüketsen alman gerekeni ölçüdeki omega üçü bulmaz dedi o yüzden omega üçe başlayalım dedi

yaa kızlar az önce telefonum çaldı veee bir arkadaşımız akşam çaya gelecekler.. off evi bi görseniz heryer darmandağınık.. ben çok telaşe yapıyorum böyle anlarda yaaa.. ilerde çocuklu olunca hepten yedim nanayı

Bende balık hapı kullanıyorum..balık hiç yiyememiştim şimdiye dek..dün akşam afiyetle yedim,demek ki artık yiyebilirimm...Bana da dr. hamur işi filan pek yeme dedi ama ben çok ta fazla takmıyorum zaten normalde sebzeciyimdir. hamur işini kahvaltıda tüketirim genelde..canım ne istiyorsa yiyorum yaani..zaten oburdum normalde,şimdi ikiye katlandı iştahım...

Selam kızlar, günaydın bile diyemedim bugün size. Yoğunluk var biraz iş yerinde, yemeğe de dışarı çıkınca geçmişe de bakamadım öğle arasında. Cinsiyet öğrenen varsa hayırlı olsun.
Akşamda eşimin amcasına gidicez yemeğe, yine giremem. Yarın da buralar boş oluyor, pazartesiye kadar gelemeyecekler kendinize iyi bakın.

Canım akşama daha çok var,yavaş yavaş,kendini yormadan yap,kolay gelsin...

Benim 21.30 gözlerim kapanmaya başlıyor,iyice tavuk gibi oldum,öyle gelip,gitme,gezme durumlarımız kalmadı akşamları

bende öle sayılırım daha 1,400 gr aldım bide 2. Yani susmak olmaz ama dimi (oğlumda 7 kilo aldım doğumdan eve geldiğimde eski kilomdaydım)

Allah kabul etsin... senin ve duayı okuyan tüm arkadaşların ağzına, yüreğine sağlık bende ilk defa okudum ve keyifle okudum önümüzdeki hafta da katılmak isterim

ya şu kilo problemini nasıl çözeceğim bilmiyorum.kızlar normal ögünlerimi porsiyonlarımı abartmadan her zamanki gibi yiyorum ve hareketliyimde ama gel görki dr un dediği gibi olmuyo yavaş git diyo ama aç mı gezeyim yani.bu seferki kontrolümde sorucam niye böyle yada ne yemeli ne kadar yemeli diye.

Allah dualarımızı kabul etsin. okuyan, okuyamayan,duamıza amin diyen herkesten Allah razı olsun.
yüksek voltaj ve laterna canlarım sizde hakkınızı helal edin.

Bayıldım yazdıklarına bir solukta nasıl heyecanla okudum. oğluşun bir kez daha hayırlı olsun bu arada. o ultrason resimlerine bakıp bebişin neresi olduğunu nasıl anlıyorsunuz hayranım doğrusu. benim doktorumun verdiği ultrason resminde ortada pipi yazıyor ama resimde iki çıkıntı var. bana göre soldaki eşime göre sağdaki pipisi. umut dört boyutlu ultrasona, belki orda gördüğüm şekilleri anlamlandırabilirim. :26:
bir de ara ara okuyabiliyorum yazılanları ama yazmaya hiç zamanım olmuyor. iş yerinde sürekli bilgisayarın başında olmaktan evde bilgisayarı açasım gelmiyor. son 8 haftaya gireyim daha aktif olacağım inşallah

kızlarr; 2 gündür sancılarım yine arttı kramplar ve kasılmalar hissediyorum karnımda. hele bugün durup durup ağrılar saplanıyor. doktor kontrolüm yarın, acaba arayıp bugüne aldırsam mı yoksa yarına kadar dayansam mı bilemedim. eve gidip sıcacık yatakta yatasım var yaaa ((

vitamincim çok takma şu kilo olayına..herkes aynı kiloyu alcak diye birşey yok..Ben ilk hamileliğimde 17 kilo almıştım 10 gün sonra tartıldığımda 7 kilosu gitmişti bile.4 ay sonra eski kiloma kavuşmuştum..54 kiloydum..şimdi de 52 kiloyla hamile kaldım,60 kiloyum şu an ve daha da alacağımı biliyorum ama benim için sağlıklı beslendiğim sürece önemi yok,arada da kaçamak yapıcaz tabii..biz HAMİLEYİZ sonuçta değil mi ya..

afiyet olsun canım
ben ne tatlı ne hamur işi hiçbirini yemiyorum genelde sağlıklı olan dr dediği şeyleri tüketiyorum ama kilo alıyorum işdedr da o kadar çok sayıyor ki yemem için faydalı diye bende sırayla hepsinde yemeye çalışıyorum sonuç olarak bunlrda bana kilo olarak geri dönüyor ama kızmıyor bana çünkü onu dediklerini yapıyorum beniştahım da yeni açılmaya başladı birde kustuğum için doğru düzgün yemek de yemiyordum bu haftaya kadar :26::26:
tam iştahım açıldı dr porsiyonların az olsun dedi:25

vitamin sen kaç kilo aldın canım

geçmiş olsun..kötüye yorma hemen..ayakta kaldın mı fazla,yada ağır şeyler kaldırdın mı? ben kendimi yorduğum zaman böyle oluyor...için rahatlayacaksa dr. arayabilirsin..

Canım geçmiş olsun.Benimde kontrolüme 1-2 gün kala aynı kararsızlığı yaşıyorum ve direkt doktorumu arıyorum o yönlendiriyor.Mümkün olduğunca ayakta kalmamaya çalış,üşütme dikkat et.İyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..

geçmiş olsun..kötüye yorma hemen..ayakta kaldın mı fazla,yada ağır şeyler kaldırdın mı? ben kendimi yorduğum zaman böyle oluyor...için rahatlayacaksa dr. arayabilirsin..

canım geçen hafta başlamıştı sancılarım doktor kasılmaların başlamış dedi rapor verdi. pazartesi işe başladım baya hafiflemişti ağrılarım falan dün gene artmaya başladı bi de akşam kısa bir süre oğlumu kucağıma almak zorunda kaldım iyice arttı. bugün sabahtan beri işteyim yarı oturur yarı uzanır vaziyetteyim ayakta kalmadım da ama iyice arttı. karnım çok sertleşiyor arada kramplar giriyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…