kızlarr; 2 gündür sancılarım yine arttı kramplar ve kasılmalar hissediyorum karnımda. hele bugün durup durup ağrılar saplanıyor. doktor kontrolüm yarın, acaba arayıp bugüne aldırsam mı yoksa yarına kadar dayansam mı bilemedim. eve gidip sıcacık yatakta yatasım var yaaa((
Canım geçmiş olsun.Benimde kontrolüme 1-2 gün kala aynı kararsızlığı yaşıyorum ve direkt doktorumu arıyorum o yönlendiriyor.Mümkün olduğunca ayakta kalmamaya çalış,üşütme dikkat et.İyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..
canım geçen hafta başlamıştı sancılarım doktor kasılmaların başlamış dedi rapor verdi. pazartesi işe başladım baya hafiflemişti ağrılarım falan dün gene artmaya başladı bi de akşam kısa bir süre oğlumu kucağıma almak zorunda kaldım iyice arttı. bugün sabahtan beri işteyim yarı oturur yarı uzanır vaziyetteyim ayakta kalmadım da ama iyice arttı. karnım çok sertleşiyor arada kramplar giriyor(
çok kararsız kaldım canım yaa sabah 11 buçukta zaten kontrol, şu an işteyim, iş yerinden çıkıp gitmek için araba ayarlamak lazım şehrin biraz dışında bizim iş yeri. doktora gitmek ayrı dert. bunu düşününce olduğum yerden kıpırdayasım da gelmiyor. o kadar zahmete gireceğime eve gidip yatmak daha mantıklı değil mi?
ya kızlar ben pazartesi dra gittiğimde koridorda bekleyen bi bayan gördüm,böle ayakta,altında tayt var o ne bacak maşallah,tayt giyebilecek (üstüne kısa bişeyler) nadir türlerden biri,üstünde bi tshirt,bide kısa kot ceket,dedim bu genç kız,bi rahatzılığı war ondan geldi heralde,sora bi süre sora yine baktım göbeği dikkatimi çekti,o hamile tshirtlerinden giymiş,ebru şallı gibi sadece göbek,1 gr fazlalık yok(
Allahım dedim ben nolcam(
sora bi daha baktım yanında 7-8 yaşlarında bi kız(
Allahım dedim devamını getiremedim (ağlama smile ı yokmuş)
şöle ağlıym ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aranızda o koridordaki kız gibi olan varsa, rica edicem sussun
geçmiş olsun canım için rahat edecekse git tabiyki bugün
ama bence için rahat olsun bunlar çok normal bende dün gittim aynı sendeki sebeplerden dolayı randevum aslında 19 kasımdaydı
herşeye normal dedi dr tek dediği şey hamileleikte herşey normal
benim adet olacakmış gibi ağrıyor genital bölgem özellikle ayağa kalkınca kalçama falan vuruyor ağrısı
ben oturarak çalışıyorum dr çok oturmakta iyi değil 20 dk bir kalkıp masanın etrafında dolaş dedi ayaklarını uzatabileceğin taburan olsun dedi hepsini yapıyorum ben zaten ama yinede var ağrım rahim büyüdüğü için çok normal bu ağrılar..
eğer kullanmıyorsan magnezyum iste dr
Aradın mı doktorunu? O ne diyor??...
canım hiç endişelenme; ben ilk hamileliğimde 14 kilo aldım; 2 ay sonra -2 ye bile düşmüştüm. emzirirken ne olduğunu anlayamıyorsun; bir de uykusuzluk üstüne eriyip gidiyorsun.
bu arada ben de şimdiden 7 kilo almışım!!!! boyum 1.77 ama kilom 72 şu anda! doktorlar da kızıp durmasınlar yaaa; annelerimiz 20-30 kilo almışlar ama nerdeyse hepimiz normal doğumla dünyaya gelmişiz.
(Hepimizin adına tesbih ve istiğfar duasını okudum takiben lütfen devam edin yazım hatam varsa affoluna)
Bismillahirrahmanirrahim.
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! laterne annemize ve diğer saglık için senden şifa bekleyen annelerimize şifa ver.
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
canım bende senin gbi düşünüyordum ta ki geçen hafta sancılarımın rahim kasılmaları olduğunu söyleyene kadar. o yüzden biraz çekiniyorum açıkcası. yoksa bu tarz ağrılar hamilelikte normal diye doktora bile gitmeyecektim eşimin zoruyla gittim ve kasılmaların var çok dikkat edeceksin diyince ister istemez bende ciddiye almaya başladım. ağrılar o gün bugündür devam ediyor zaten ama bugünkü biraz daha şiddetli bende diyorum acaba üşüttüm ondan mı yoruldum mu diye sorguluyorum şimdi kendimi. kararsız kalmam bu sebepten yani. hani ciddiye almayacağım da Allah korusun ihmalkar davranacağım gibi geliyor
inşallah basit hamilelik ağrısıdır
(Hepimizin adına tesbih ve istiğfar duasını okudum takiben lütfen devam edin yazım hatam varsa affoluna)
Bismillahirrahmanirrahim.
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! laterne annemize ve diğer saglık için senden şifa bekleyen annelerimize şifa ver.
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
ahahaha susmıcaam işte.. ben aynen onun gibiyimaynaya bakınca kendimi öyle görüyorum, tamam belki diğer bakanlar öyle görmüyordur ama ben öyle görüyorum ya yetmez mi
bende öle sayılırım daha 1,400 gr aldım bide 2. Yani susmak olmaz ama dimi(oğlumda 7 kilo aldım doğumdan eve geldiğimde eski kilomdaydım)
bende şimdiden 7 kilo aldım,ama eminim 2 kilo göğüslerdir, 2 beden büyüdü,bide benim tedavi,yazın yattım hep,napıym:)canım hiç endişelenme; ben ilk hamileliğimde 14 kilo aldım; 2 ay sonra -2 ye bile düşmüştüm. emzirirken ne olduğunu anlayamıyorsun; bir de uykusuzluk üstüne eriyip gidiyorsun.
bu arada ben de şimdiden 7 kilo almışım!!!! boyum 1.77 ama kilom 72 şu anda! doktorlar da kızıp durmasınlar yaaa; annelerimiz 20-30 kilo almışlar ama nerdeyse hepimiz normal doğumla dünyaya gelmişiz.
bende şimdiden 7 kilo aldım,ama eminim 2 kilo göğüslerdir, 2 beden büyüdü,bide benim tedavi,yazın yattım hep,napıym:)
ama kızın boyuda uzunduuuu yane,sizin kaç bakeym
Bende şimdiden 7 kilo aldım,ama eminim 2 kilo göğüslerdir, 2 beden büyüdü,bide benim tedavi,yazın yattım hep,napıym:)
kızlar işyerimizde badana yapılıyo ve ben kokudan mahvoldumm ama yaaa
ne badanasıymış bu??? kış geldi yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?