2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Aynen benimkikerde çok büyüdü Milka süt tesisleri onlar bebişlerimin

inşallah süt olur kıs,boşuna büyümemişlerdir:)

bende boy yok malesef ama gerçekten takma kafana doğumdan sonra hepsi gider yatıcan tabi bebeğin için kib öptüm
bende boy war ama daha kötü ki,hem boy hem kilo,pöff:)))

bi arkadaşımda öle dedi,onun sütü olduğu halde 9 kiloyla doğuma grmiş,bebeğide iriydi,doğumdan 2-3 hafta sora tartılmış aynı kilodaymış..

ahhh bi bilsem canım saçma sapan işler..eşime söyledim kapıları aç bişi yap o kokuda durma diyor..dısardan hava gelmesini sağlıyorum..ama üşüyünce kapatıyorum..

"Hamilelerin boya kurumadan ve kokusu tamamen gitmeden ,ortamda kalmaması gerekir. Sentetik boyalar ve tinerler kullanırken buharlaştığı için havadaki oksijen azalacağından solunum problemleri ortaya çıkabilir. Özellikle kalitesiz boyalardaki kimyasal karışımlar ciğerlerde ciddi tehlikeler yaratabilir. Her boyadaki kimyasalların içinde değişik tür etken maddeler bulunuyor. Buna göre de karşılaşılabilecek hastalıklar değişiklik gösteriyor. Özellikle astım, deri ve alerjik hastalıklar başgösterebilir. Boya sırasında ev iyice havalandırılmalıdır. Kimyasal koku uzunca süre teneffüs edilmemeli.”

Canım benim amacım seni tedirgin etmek değil ama bilmekte fayda var.Yaptıkları çok saçma Böyle zihniyetlerlede aynı havayı solumak ve ortamı paylaşmakta çok zararlı

biliyorum mergenim her buraya gelen bu ne böyle nasıl duruyosunuz diyor..bide hamile oldugumu bilseler..
düşüncesiz insanlar işte ,nollcak..

çok canım çok..sinirimden oturup ağlıcam şimdi

Dmt_ Allah şifa versin canım bence cok stresten oldu kac gündür kasıyorsun kendini,dikkat et hayırlı haberlerle gel...

Katinamm ne kadar duyarsız is yerin.sadece hamile değil normal insan bile boya yapılırken durmamalı .boyacilar aksamda çalışıyor . Üzerine birsey takip cami açman daha iyi canım en azından basın ve ciğerin ağrımaz .yazik günah ya insafsızlık.

Kızlar hamileliğin en basit yani kilo
Benim boy 1.71 kilom 54-56 arasında gider gelir.
Oğluma 54 le kaldım 78 le doguma girdim
Kızıma 56 ile kaldım 80 le doguma girdim.
Bundada 56 ile basladim allah kerim.

Oğlumda 6. Ayımda eski Halim'de kızımda 10. Ayında eski halimdeydim.
2 yaslarına kadarda emdiler.
Takmayın lütfen ben size süt artıran liste yazacağım doguma yakın opuyorum

ayy tamda annemden gelrken getirmesini istedigim seyler bunlar yaprak, eriste falan cok duygulandim ben de suan

dun bende tam annemle babamin vize gorusmesi icin tarih aldiklarini ogrendim, cok denk gelmis

kizlar bu mubarek gunde benim icin de dua edin lutfen, annemlere sorun cikarmasinlar versinler vizeyi insallah, verirlerse insallah nisan 1 gibi dogumdan once gelcekler babam 15 gun falan kalip doncek, annemde 2 3 ay yanimda duracak insallah...

20 kasima almislar randevuyu:18::18::18:

Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)

ciddi misin? Ay canım ya bak şimdi daha üzüldüm eğer annen gelirken bebise sarı beyaz bir Yelek getirirse haber ver kapıma Eren yazacağım :)))))

hadi inşallah , çıkmaz canim birsey Rabbim yardım eder.

Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)

Saglikla gelsin paşamız.gozun Aydın canım benim.

Sırada kiiiii

doktoru aradım kızlar; yarını bekleme. saat 4te gel dedi

güzel haberlerle dön canım..

Nerde yaşıyorlar canım seninkiler?

Gözün aydın canım,sen kalmıştın bir tek cinsiyet öğrenemeyen,şimdi tamamamlandı..

bebeci gözün aydın canım benim ..hayırlı ugurlu olsun oğluşun vatana millete sizlere..

mergenin bebişlerin cinsiyeti bellimiydi

Nerde yaşıyorlar canım seninkiler?

Benimkiler Istanbulda da ben amerikadayim canim, esim burdaydi evlenince bende yanina geldim...

ciddi misin? Ay canım ya bak şimdi daha üzüldüm eğer annen gelirken bebise sarı beyaz bir Yelek getirirse haber ver kapıma Eren yazacağım :)))))

hadi inşallah , çıkmaz canim birsey Rabbim yardım eder.

annem daha cinsiyeti belli olmadigi icin beyaz yelege baslicakti bebis icin senin kalbin cok temiz ablam be, masallah diyorum ne diyim :)

insallah yaRabbim...

Canım akşama daha çok var,yavaş yavaş,kendini yormadan yap,kolay gelsin...

Benim 21.30 gözlerim kapanmaya başlıyor,iyice tavuk gibi oldum,öyle gelip,gitme,gezme durumlarımız kalmadı akşamları

ahh ah bizde pek bi yerlere çıkmıyoruz.. arada ev gezmeleri o kadar.. uzun zamandır bana kimse gelmiyordu.. panik bir insanım ben.. ortalık toplandı.. 5 gibi de mutfağa girip bişiler hazırlarım.. miss miss yeter işte..

ama kızın boyuda uzunduuuu yane,sizin kaç bakeym

bende şimdiden 7 kilo aldım,ama eminim 2 kilo göğüslerdir, 2 beden büyüdü,bide benim tedavi,yazın yattım hep,napıym:)

bende almadım ilk 3.5 ayda 1 kilo almıştım.. birden 2 kilo birden aldım.. totalde 3.5 kilo almış oldum.. bu sabah tartıldım sinir oldum..
boyum çok uzun olmamakla birlikte kilomu kaldırır cinsten :)) ehh ben çok bekledim kuzumu sağlıkla gelsin de hiç mühim değil kilolar..

ayyy hadi hayırlı olsun canım senin de oğluş geliyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…