Aynen benimkikerde çok büyüdüMilka süt tesisleri onlar bebişlerimin
bende boy war ama daha kötü ki,hem boy hem kilo,pöff:)))bende boy yok malesef ama gerçekten takma kafana doğumdan sonra hepsi gider yatıcan tabi bebeğin için kib öptüm
bi arkadaşımda öle dedi,onun sütü olduğu halde 9 kiloyla doğuma grmiş,bebeğide iriydi,doğumdan 2-3 hafta sora tartılmış aynı kilodaymış..kızlar kilo konusu çok muallak bir konu benim için.
ilk hamileliğimde 9 kilo aldım. herkes ne kadar az diyordu. doğumdan eve geldiğimde çok az bi fazla vardı çünkü bebeğim 3.700 kg doğdu. yani benim için her şey harikaydı. ama ne oldu sütüm az geldi. sütüm artsın bebeğim mama almasın diye herkes ağzıma bişeyler tıkmaya başladı. özellikle eşimle durmadan kavga ediyorduk.
yemiyorsun sütün yok diye diye yedirdiler de yedirdiler. ne kadar yanlış olduğunu biliyordum da çünkü sütün yemekle değil daha bol su içmekle ve psikolojiyle alakası var bence. ama etrafımdakilere söz geçiremedim.
ben süt yüzünden depresyona girince iştahım da açıldı verdiklerimi geri aldım nerdeyse doğum kiloma kadar çıktım. zaten az kilolu da değildim ki bide iştahım çok açıldığından 9 ay kilo veremedim hiç. sonra kendime geldim ve ekmek vs. azaltınca 3 ayda doğum öncesi kiloma döndüm göbeğim falan eridi çok şükür. ve bebeğim 1 yaşındayken hamile kaldım. şu an ilk hamile kaldığım kilodayım hala hiç kilo almadım şükür.
umarım bunda da az kiloyla doğum yaparım ama bu sefer bilinçli olduğumdan emzirirken kilo alma hatasına düşmem inşallah.
kilo konusunu kafanıza çok takmayın ama gereksiz de kendinize kilo yüklemeyin. mesela ekmeği çok tüketmek yerine yemekten daha fazla kaşıkla tüketmeye çalışın. benim doktorumun dediği doğru bence; "bebekler etten kemikten oluşur. onları beslemek için et, süt, yumurta tüketmelisin . yani yediğin ekmeğin, hamurun çocuğa bir faydası yok "der.
bi de şu doğru az kilolu hamile kalan daha çok kilo alıyor, yüksek kiloyla hamile kalan daha az kilo alıyor. hiiç kendinizi kiloyla meşgul etmeyin. önemli olan bebeğin sağlığı.
ahhh bi bilsem canım saçma sapan işler..eşime söyledim kapıları aç bişi yap o kokuda durma diyor..dısardan hava gelmesini sağlıyorum..ama üşüyünce kapatıyorum..
ahhh bi bilsem canım saçma sapan işler..eşime söyledim kapıları aç bişi yap o kokuda durma diyor..dısardan hava gelmesini sağlıyorum..ama üşüyünce kapatıyorum..
inşallah süt olur kıs,boşuna büyümemişlerdir:)
doktoru aradım kızlar; yarını bekleme. saat 4te gel dedi
Canım benim inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah
biliyorum mergenim her buraya gelen bu ne böyle nasıl duruyosunuz diyor..bide hamile oldugumu bilseler.."Hamilelerin boya kurumadan ve kokusu tamamen gitmeden ,ortamda kalmaması gerekir. Sentetik boyalar ve tinerler kullanırken buharlaştığı için havadaki oksijen azalacağından solunum problemleri ortaya çıkabilir. Özellikle kalitesiz boyalardaki kimyasal karışımlar ciğerlerde ciddi tehlikeler yaratabilir. Her boyadaki kimyasalların içinde değişik tür etken maddeler bulunuyor. Buna göre de karşılaşılabilecek hastalıklar değişiklik gösteriyor. Özellikle astım, deri ve alerjik hastalıklar başgösterebilir. Boya sırasında ev iyice havalandırılmalıdır. Kimyasal koku uzunca süre teneffüs edilmemeli.
Canım benim amacım seni tedirgin etmek değil ama bilmekte fayda var.Yaptıkları çok saçmaBöyle zihniyetlerlede aynı havayı solumak ve ortamı paylaşmakta çok zararlı
düşüncesiz insanlar işte ,nollcak..
Günaydın mis kokulu anneler.gunumuz huzurlu mutlu geçsin inşallah.
Gulimier aypetin batmasın.haberini 4 göz bekliyorum :18:
Laterne takvimin artık gobisindecok hasetlendim benim tam 2 haftam var gobosimde görünmesine.(saka suka doğuracağız kiz )
Esrasm bugün rüyamda seni görüyorum yaa(
sana süt(aman orda süt içme diyorum) ,ekmek ,yaprak basmıştım onu eriste ve hırka koyuyorum cok üzülüyorum ya orda yesin diye anne edasıyladün kar yağar bura soğuk dedin bak icime oturmuş üüü.daha diyorum bir dünya şey eksik kaldı.
ayy tamda annemden gelrken getirmesini istedigim seyler bunlar yaprak, eriste falan cok duygulandim ben de suan
dun bende tam annemle babamin vize gorusmesi icin tarih aldiklarini ogrendim, cok denk gelmis
kizlar bu mubarek gunde benim icin de dua edin lutfen, annemlere sorun cikarmasinlar versinler vizeyi insallah, verirlerse insallah nisan 1 gibi dogumdan once gelcekler babam 15 gun falan kalip doncek, annemde 2 3 ay yanimda duracak insallah...
20 kasima almislar randevuyu:18::18::18:
Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)
Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)
doktoru aradım kızlar; yarını bekleme. saat 4te gel dedi
ayy tamda annemden gelrken getirmesini istedigim seyler bunlar yaprak, eriste falan cok duygulandim ben de suan
dun bende tam annemle babamin vize gorusmesi icin tarih aldiklarini ogrendim, cok denk gelmis
kizlar bu mubarek gunde benim icin de dua edin lutfen, annemlere sorun cikarmasinlar versinler vizeyi insallah, verirlerse insallah nisan 1 gibi dogumdan once gelcekler babam 15 gun falan kalip doncek, annemde 2 3 ay yanimda duracak insallah...
20 kasima almislar randevuyu:18::18::18:
Nerde yaşıyorlar canım seninkiler?
ciddi misin? Ay canım ya bak şimdi daha üzüldüm eğer annen gelirken bebise sarı beyaz bir Yelek getirirse haber ver kapıma Eren yazacağım :)))))
hadi inşallah , çıkmaz canim birsey Rabbim yardım eder.
Amin...
Canım senin ve okuyan tüm arkadaşların ağzına,yüreğine sağlık.Allah razı olsun ,kabul etsin inşallah...
Canım akşama daha çok var,yavaş yavaş,kendini yormadan yap,kolay gelsin...
Benim 21.30 gözlerim kapanmaya başlıyor,iyice tavuk gibi oldum,öyle gelip,gitme,gezme durumlarımız kalmadı akşamları
ama kızın boyuda uzunduuuu yane,sizin kaç bakeym
bende şimdiden 7 kilo aldım,ama eminim 2 kilo göğüslerdir, 2 beden büyüdü,bide benim tedavi,yazın yattım hep,napıym:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?