2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar salât -i tefriciyye yi 2. Kez başlatıyoruz.okuyamayan,okumak isteyen şimdiden alabilir son güne kalmayalım .
Okudukça yazarsanız daha kolay olacak.
Suan için Naz-50 adet okudu Allah kabul etsin.

(Naz mezopotamya kalan 50'sini tamamlamıştı canım o yüzden haftaya devrettin )

Mezopotamya senin neden sesin hiç çıkmıyor hayatım cok mu yogunsun

canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim paşallar paşamıza mışıl mışıl uyuyordu demek canım benimmmm yerim ben onu

Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)

inşallah sıkıntısız çıkar vizeleri hayatım yaaaaa ne mutlu sana ne güzel birarada hasret gidereceksiniz bebişinizle beraber ailece :)

ah canım yaaaa ne terbiyesiz insanlar bunlar lütfen dikkat et gerekirse bas git.

biliyorum mergenim her buraya gelen bu ne böyle nasıl duruyosunuz diyor..bide hamile oldugumu bilseler..

çok canım çok..sinirimden oturup ağlıcam şimdi

hadi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerle gel canım haber bekliyoruz. ağrıların normal hepimizinkiler gibidir inşallah .

doktoru aradım kızlar; yarını bekleme. saat 4te gel dedi

Ben okumak istiyorum.
Hemen yazıyorum topiğimize.

Bebeci canım benimmmmm hayırlı olsunnn gözün aydınnn =)

Seninde paşan geliyormuş.Paşalar arasında rakabet fazla olcak desenize.
Topiğimizdeki kız sayısı azaldı paşalar geldikçe=)

Anneli,oğullu aynı giyinir resimlerimizi ekleriz inşallah =)

öğlen bir telefon geldi teyzem gece kalp spazmı geçirmiş. şimdi iyiymiş hastaneye yatırmışlar. akşam iş çıkışı eşimle gidicez ziyarete telde falan konuştuk sesi iyi geliyordu inşallah iyileşir tetkikleri iyi çıkar. Çok severim teyzemi akrabalarımdan en sevdiğim kişidir Allah bizlere bağışlasın inşallah çocuğu yok bizler onun çocuğu gibiyiz ondan o bize biz ona çok düşkünüz Allah korusun ne diyim. Bu bebek etkilenmesin diye kendimi kaptırıp üzülemiyorum bile ne enteresan bebeğimi düşünmek zorunda olduğum için bi otokontrol geldi çok kontrollü üzülüp kontrollü seviniyorum herşeye ALlahın işi işte. Analık.

Voltajım yazdım canım benim.
Geçen sefer okuyamadım bu sefer okumak nasip olsun.
Pazartesi bitmiş olur hayırlısıyla...

Son düzenleme:

Canım allahım acil şifalar nasip eylesin.Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Allahım dert verip derman aratmasın.Çaresi olan dertler nasip eylesin.
Analık gerçekden bambaşka bir duyguymuş.Dünyaya farklı bir pencereyle bakıyorum.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Amin inşallah yarabbim.

Ağzına yüreğine sağlık canım :)

evet yaaa ben de oğluşumla kocişimi böyle mavili yeşilli falan pütü kareli veya kahverengili krem renkli falan da olabilir pütü kareli aynı gömlekle hayal ediyorum :) çok mutlu olucam onları öyle görsem aynı kıyafetle :) Büyük ve küçük ahmetlerim onlar benim :) ben de evimizin tek bayanı kraliçesiymişim eşim öyle diyor :) seni hep el üstünde tutucaz biz iki erkek gözünün içine bakıcaz diyor :) çok seviniyor ve duygulanıyorum :)

Oy oy kıyamam ya.Yine gülümsettin beni :)
Allahım inşallah o günleri görmemizi nasip eylesin.
Bende düşündükçe hayal ettikçe gülümsüyorum kendi kendime :)
Bayramlarda arkadaşlarımı görüyorum kızlarıyla aynı giyinmişler.
Nasıl hoşuma gidiyor.Aras'ım paşam gelsinde ne ciciler alıcak annesi babası ona.

Haha :) eşinin adı Ahmet mı , ilk zamanlar kul kedisi olunuyor ilerleyen zamanda kraliçe olunur herhalde :)
Benimki de Ahmet 6 yil tektim hala bekleyisteyim :))))

Tesekkur ederim dmtcim okuduğum kadarıyla şimdi sende doktordasin hayırlı haberlerle gel :)
canımm paşan hayırlı olsuunnn

Pamın canım çok teşekkür ederim cinsiyeti de öğrendim iste oh ohhhh :) bu arada dua bağışlamasını çok güzel yazmışsın duygulandim valla ağzına yüreğine saglık Allah razı olsun

Saglikla gelsin paşamız.gozun Aydın canım benim.

Sırada kiiiii
simdi de isim telaşı başlasın o zaman cinsiyet derdi bitti :) ama sanki dün çok kisi vardı öğrenmeden ben mı yanlış hatırlıyorum

Gözün aydın canım,sen kalmıştın bir tek cinsiyet öğrenemeyen,şimdi tamamamlandı..
saol canım benim :) hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

bebeci gözün aydın canım benim ..hayırlı ugurlu olsun oğluşun vatana millete sizlere..

mergenin bebişlerin cinsiyeti bellimiydi
evet canım benim bende oğluş anası olucam teşekkür ederim :)

ayyy hadi hayırlı olsun canım senin de oğluş geliyor demek
uyandiramadik paşayı saga don yok düz yat yok oda annesi gibi uykusu çıktı bugün :) teşekkür ederim canım:))

canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim paşallar paşamıza mışıl mışıl uyuyordu demek canım benimmmm yerim ben onu

.
Tesekkur derim ersnilim , valla gelinsiz kaldık :) şimdi bende pazar gunü hediyeyi buldum Beşiktaşlı cici alcam oğluma hediye edicim babasına :))

canım 67 kilo ile hamile kaldım şuan yani bu hafta 70.9 gr gösteriyor doktor ayda bir kilo al fazla alma diyodu gecen ay 69.0 dum.kontrole kadar 71 olucam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…