- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)
ayy tamda annemden gelrken getirmesini istedigim seyler bunlar yaprak, eriste falan cok duygulandim ben de suan
dun bende tam annemle babamin vize gorusmesi icin tarih aldiklarini ogrendim, cok denk gelmis
kizlar bu mubarek gunde benim icin de dua edin lutfen, annemlere sorun cikarmasinlar versinler vizeyi insallah, verirlerse insallah nisan 1 gibi dogumdan once gelcekler babam 15 gun falan kalip doncek, annemde 2 3 ay yanimda duracak insallah...
20 kasima almislar randevuyu:18::18::18:
biliyorum mergenim her buraya gelen bu ne böyle nasıl duruyosunuz diyor..bide hamile oldugumu bilseler..
çok canım çok..sinirimden oturup ağlıcam şimdi
doktoru aradım kızlar; yarını bekleme. saat 4te gel dedi
kızlarr; 2 gündür sancılarım yine arttı kramplar ve kasılmalar hissediyorum karnımda. hele bugün durup durup ağrılar saplanıyor. doktor kontrolüm yarın, acaba arayıp bugüne aldırsam mı yoksa yarına kadar dayansam mı bilemedim. eve gidip sıcacık yatakta yatasım var yaaa((
Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)
Kızlar salât -i tefriciyye yi 2. Kez başlatıyoruz.okuyamayan,okumak isteyen şimdiden alabilir son güne kalmayalım .
Okudukça yazarsanız daha kolay olacak.
Suan için Naz-50 adet okudu Allah kabul etsin.
(Naz mezopotamya kalan 50'sini tamamlamıştı canım o yüzden haftaya devrettin)
Mezopotamya senin neden sesin hiç çıkmıyor hayatım cok mu yogunsun
Canim uykusuz, halsiz ve enerjisiz bir haldeyimeve gidip dinlenmek istiyorum. Bugun yine çıkardım ya 20. Hafta oldu ama ya ((
öğlen bir telefon geldi teyzem gece kalp spazmı geçirmiş.şimdi iyiymiş hastaneye yatırmışlar. akşam iş çıkışı eşimle gidicez ziyarete telde falan konuştuk sesi iyi geliyordu inşallah iyileşir tetkikleri iyi çıkar. Çok severim teyzemi akrabalarımdan en sevdiğim kişidir Allah bizlere bağışlasın inşallah çocuğu yok bizler onun çocuğu gibiyiz ondan o bize biz ona çok düşkünüz Allah korusun ne diyim. Bu bebek etkilenmesin diye kendimi kaptırıp üzülemiyorum bile ne enteresan bebeğimi düşünmek zorunda olduğum için bi otokontrol geldi çok kontrollü üzülüp kontrollü seviniyorum herşeye ALlahın işi işte. Analık.
(Hepimizin adına tesbih ve istiğfar duasını okudum takiben lütfen devam edin yazım hatam varsa affoluna)
Bismillahirrahmanirrahim.
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! laterne annemize ve diğer saglık için senden şifa bekleyen annelerimize şifa ver.
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
Bebeci canım benimmmmm hayırlı olsunnn gözün aydınnn =)
Seninde paşan geliyormuş.Paşalar arasında rakabet fazla olcak desenize.
Topiğimizdeki kız sayısı azaldı paşalar geldikçe=)
Anneli,oğullu aynı giyinir resimlerimizi ekleriz inşallah =)
Ben okumak istiyorum.
Hemen yazıyorum topiğimize.
Voltajım yazdım canım benim.
Geçen sefer okuyamadım bu sefer okumak nasip olsun.
Pazartesi bitmiş olur hayırlısıyla...
evet yaaa ben de oğluşumla kocişimi böyle mavili yeşilli falan pütü kareli veya kahverengili krem renkli falan da olabilir pütü kareli aynı gömlekle hayal ediyorum :) çok mutlu olucam onları öyle görsem aynı kıyafetle :) Büyük ve küçük ahmetlerim onlar benim :) ben de evimizin tek bayanı kraliçesiymişim eşim öyle diyor :) seni hep el üstünde tutucaz biz iki erkek gözünün içine bakıcaz diyor :) çok seviniyor ve duygulanıyorum :)
evet yaaa ben de oğluşumla kocişimi böyle mavili yeşilli falan pütü kareli veya kahverengili krem renkli falan da olabilir pütü kareli aynı gömlekle hayal ediyorum :) çok mutlu olucam onları öyle görsem aynı kıyafetle :) Büyük ve küçük ahmetlerim onlar benim :) ben de evimizin tek bayanı kraliçesiymişim eşim öyle diyor :) seni hep el üstünde tutucaz biz iki erkek gözünün içine bakıcaz diyor :) çok seviniyor ve duygulanıyorum :)
Allah razı olsun,kabul buyursun tatlım ...
canımm paşan hayırlı olsuunnn
simdi de isim telaşı başlasın o zaman cinsiyet derdi bitti :) ama sanki dün çok kisi vardı öğrenmeden ben mı yanlış hatırlıyorum
Saglikla gelsin paşamız.gozun Aydın canım benim.
Sırada kiiiii
saol canım benim :) hayırlı uğurlu olsun inşallah :)Gözün aydın canım,sen kalmıştın bir tek cinsiyet öğrenemeyen,şimdi tamamamlandı..
evet canım benim bende oğluş anası olucam teşekkür ederim :)bebeci gözün aydın canım benim ..hayırlı ugurlu olsun oğluşun vatana millete sizlere..
mergenin bebişlerin cinsiyeti bellimiydi
uyandiramadik paşayı saga don yok düz yat yok oda annesi gibi uykusu çıktı bugün :) teşekkür ederim canım:))ayyy hadi hayırlı olsun canım senin de oğluş geliyor demek
Tesekkur derim ersnilim , valla gelinsiz kaldık :) şimdi bende pazar gunü hediyeyi buldum Beşiktaşlı cici alcam oğluma hediye edicim babasına :))canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim paşallar paşamıza mışıl mışıl uyuyordu demek canım benimmmm yerim ben onu
.
Bebeci canım benimmmmm hayırlı olsunnn gözün aydınnn =)
Seninde paşan geliyormuş.Paşalar arasında rakabet fazla olcak desenize.
Topiğimizdeki kız sayısı azaldı paşalar geldikçe=)
Anneli,oğullu aynı giyinir resimlerimizi ekleriz inşallah =)
afiyet olsun canım
ben ne tatlı ne hamur işi hiçbirini yemiyorum genelde sağlıklı olan dr dediği şeyleri tüketiyorum ama kilo alıyorum işdedr da o kadar çok sayıyor ki yemem için faydalı diye bende sırayla hepsinde yemeye çalışıyorum sonuç olarak bunlrda bana kilo olarak geri dönüyor ama kızmıyor bana çünkü onu dediklerini yapıyorum ben iştahım da yeni açılmaya başladı birde kustuğum için doğru düzgün yemek de yemiyordum bu haftaya kadar :26::26:
tam iştahım açıldı dr porsiyonların az olsun dedi:25
vitamin sen kaç kilo aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?