Canım allahım acil şifalar nasip eylesin.Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Allahım dert verip derman aratmasın.Çaresi olan dertler nasip eylesin.
Analık gerçekden bambaşka bir duyguymuş.Dünyaya farklı bir pencereyle bakıyorum.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Kızlar salât -i tefriciyye yi 2. Kez başlatıyoruz.okuyamayan,okumak isteyen şimdiden alabilir son güne kalmayalım .
Okudukça yazarsanız daha kolay olacak.
Suan için Naz-50 adet okudu Allah kabul etsin.
(Naz mezopotamya kalan 50'sini tamamlamıştı canım o yüzden haftaya devrettin)
Haha :) eşinin adı Ahmet mı , ilk zamanlar kul kedisi olunuyor ilerleyen zamanda kraliçe olunur herhalde :)
Benimki de Ahmet 6 yil tektim hala bekleyisteyim :))))
Oy oy kıyamam ya.Yine gülümsettin beni :)
Allahım inşallah o günleri görmemizi nasip eylesin.
Bende düşündükçe hayal ettikçe gülümsüyorum kendi kendime :)
Bayramlarda arkadaşlarımı görüyorum kızlarıyla aynı giyinmişler.
Nasıl hoşuma gidiyor.Aras'ım paşam gelsinde ne ciciler alıcak annesi babası ona.
Tesekkur derim ersnilim , valla gelinsiz kaldık :) şimdi bende pazar gunü hediyeyi buldum Beşiktaşlı cici alcam oğluma hediye edicim babasına :))
canım gecmis olsun bende teyzeme çok düşkünümdur tahmin ediyorum su anda yaşadıklarını ama İyiymis bak çok şükür daha iyi olsun inşallah sende iyi yazmışsın bebis stres olmasın içeride annesihadi seninde gozun aydin canim hayirli olsun
öğlen bir telefon geldi teyzem gece kalp spazmı geçirmiş.şimdi iyiymiş hastaneye yatırmışlar. akşam iş çıkışı eşimle gidicez ziyarete telde falan konuştuk sesi iyi geliyordu inşallah iyileşir tetkikleri iyi çıkar. Çok severim teyzemi akrabalarımdan en sevdiğim kişidir Allah bizlere bağışlasın inşallah çocuğu yok bizler onun çocuğu gibiyiz ondan o bize biz ona çok düşkünüz Allah korusun ne diyim. Bu bebek etkilenmesin diye kendimi kaptırıp üzülemiyorum bile ne enteresan bebeğimi düşünmek zorunda olduğum için bi otokontrol geldi çok kontrollü üzülüp kontrollü seviniyorum herşeye ALlahın işi işte. Analık.
geçmişi falan okumadan girdim umarım herkes iyidir bugün;ben dünden beri hiç iyi değilimdua okurken oturacağım diye kendimi zorladım galiba bilmiyorum belimi doğrultamıyorum akşam ağrıdan erkenden uyuyakalmışım şimdide sırf size yazayım diye kalkabildim
sürekli bir dinlenme halindeyim ama yine de olmuyor normale dönemiyorum çok moralim bozuk bugün
voltaj tatlım tefriciyelerin bağışlamasını sen yapabilir misin?ben arada girer okuyanları listeye yazarım toplanınca sana hem burdan hem özel msjdan hatırlatırım.. olur mu acaba?ne olur kusuruma bakmayın bugün
Canım benim yazdıklarını okudum.
Senin adına çok ama çok sevindim.
Eşinin oğluşuna verdiği tepkide çok hoşuma gitti.
Senin kayınvalidenin şansı erkeklerden yana bence:)
Erkeğinde kızında ayrı güzellikleri var tabiyki.
Ama önceliğimiz her zaman sağlıkları.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
oyy maşallah bebişine Allahım ne güzel ayy yarın bende görücem benimkide böyle olacak erkek annesi oluyorsun sağlıkla kucağına al işallah
Bayıldım yazdıklarına bir solukta nasıl heyecanla okudum. oğluşun bir kez daha hayırlı olsun bu arada. o ultrason resimlerine bakıp bebişin neresi olduğunu nasıl anlıyorsunuz hayranım doğrusu. benim doktorumun verdiği ultrason resminde ortada pipi yazıyor ama resimde iki çıkıntı var. bana göre soldaki eşime göre sağdaki pipisi. umut dört boyutlu ultrasona, belki orda gördüğüm şekilleri anlamlandırabilirim. :26:
bir de ara ara okuyabiliyorum yazılanları ama yazmaya hiç zamanım olmuyor. iş yerinde sürekli bilgisayarın başında olmaktan evde bilgisayarı açasım gelmiyor. son 8 haftaya gireyim daha aktif olacağım inşallah
Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)
öğlen bir telefon geldi teyzem gece kalp spazmı geçirmiş.şimdi iyiymiş hastaneye yatırmışlar. akşam iş çıkışı eşimle gidicez ziyarete telde falan konuştuk sesi iyi geliyordu inşallah iyileşir tetkikleri iyi çıkar. Çok severim teyzemi akrabalarımdan en sevdiğim kişidir Allah bizlere bağışlasın inşallah çocuğu yok bizler onun çocuğu gibiyiz ondan o bize biz ona çok düşkünüz Allah korusun ne diyim. Bu bebek etkilenmesin diye kendimi kaptırıp üzülemiyorum bile ne enteresan bebeğimi düşünmek zorunda olduğum için bi otokontrol geldi çok kontrollü üzülüp kontrollü seviniyorum herşeye ALlahın işi işte. Analık.
Canim teşekkür ederim :) sen öğrenmiş miydin benim bu cinsiyet konusunda bugün kafam karışık da
canım gecmis olsun bende teyzeme çok düşkünümdur tahmin ediyorum su anda yaşadıklarını ama İyiymis bak çok şükür daha iyi olsun inşallah sende iyi yazmışsın bebis stres olmasın içeride annesi
​Çok geçmiş olsun kuzum benim, Allah acil şifalar versin.
kızlar annemler cuma kuranımız diye br gün yapmışlar arkadaşlarıyla bugün bende katıldım yasin şerif,tebareke ,amme ,cuma süresi derken bir cüz da kuranı kerim okundu ve harika bir dua ile son yaptılar.ve bende nisan anneleri ve bebekleri için bol bol dua etme şansı yakaladım hepimiz için dua ettim Allah kabul etsin inş.Birde ne var biliyormusunuz arkadaşlar rahat bir hamilelik gecirmek için hep pozitif olalım.Şayet ben bunu başarıyorsam hepiniz başarırsınız bu benim dördüncü gebeliğim ve üçü malesefki düşükle sonuçlandı ve halen risk grubundayım ama buna istinaden moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü içimde bir canlı yani kzımı taşıyorum nasıl onu sağ salim dünyaya getirebilmek için hiç sevmediğim halde süt içiyorsam,hayatta evde oturamam ben işimden vaz gecemem deme rağmen işimden vazgectiysem vs vs pozitifte düşünmek zorundayım ben derimki pozitif düşünelim pozitif olsun herşey Allah bu güzel günün yüzü suyu hürmetine hepimizin gönlüne göre versin neşeli bol kahkalı günler diliyorum hepinize ::))
Yatağımızda onu araya alacakmış babası yatarken ezmesek bari :)
Kızlar benim oğlum olacak diye çok mutluyum zaten oğlum diye seviyordum ama bizde esimin tarafı da benim tarafımda hep kız bekliyordu , icim buruk haber verdim biraz ama benim tarafimdan kimse beni üzmedi gerçi ablam hadi ya dedi önce sonra sevindim yine de dedi , ama esimin annesi telefonla aradı ben erkek deyince ' he ' dedi sadece eşimde duydu kapat telefonu bu ne ya dedi sinirlendi ondan önce de kendi ablasını aramıştı , ablası da hadi ya neyse saglık olsun ben kız istiyordum diye uzattı da uzattı da esim çok bozuldu bende kayınvalideme bağırdım zaten gelmiyor sesin kapatıyorum dedim kapattım . Yani tamam herkes kız bekleyebilir ama bence bu üzülme tepkileri çok kötü , psikolojimi bozdular benim ailem ise herkes erkek anası olmaz falan diye moral vermeye çalıştılar sağolsunlar sonuçta sevindiler ama esimin annesi ve ablası sanki hasta demisiz gibi tepki verince gidik oldum
Vermem,vermem oğluşumu kimselere vermem =)
Kayınvalidemi örnek alıcam kendime
Gerçi ben oğlunu aldım ama olsun
Çok güzel düşünüşsün canım bende bugun bakıcam hediyesini kocişimin.
Zaten alışverişi severim iyi bir sitres atma kaynağı olucak
Kızlar benim oğlum olacak diye çok mutluyum zaten oğlum diye seviyordum ama bizde esimin tarafı da benim tarafımda hep kız bekliyordu , icim buruk haber verdim biraz ama benim tarafimdan kimse beni üzmedi gerçi ablam hadi ya dedi önce sonra sevindim yine de dedi , ama esimin annesi telefonla aradı ben erkek deyince ' he ' dedi sadece eşimde duydu kapat telefonu bu ne ya dedi sinirlendi ondan önce de kendi ablasını aramıştı , ablası da hadi ya neyse saglık olsun ben kız istiyordum diye uzattı da uzattı da esim çok bozuldu bende kayınvalideme bağırdım zaten gelmiyor sesin kapatıyorum dedim kapattım . Yani tamam herkes kız bekleyebilir ama bence bu üzülme tepkileri çok kötü , psikolojimi bozdular benim ailem ise herkes erkek anası olmaz falan diye moral vermeye çalıştılar sağolsunlar sonuçta sevindiler ama esimin annesi ve ablası sanki hasta demisiz gibi tepki verince gidik oldum
Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)
kızlar annemler cuma kuranımız diye br gün yapmışlar arkadaşlarıyla bugün bende katıldım yasin şerif,tebareke ,amme ,cuma süresi derken bir cüz da kuranı kerim okundu ve harika bir dua ile son yaptılar.ve bende nisan anneleri ve bebekleri için bol bol dua etme şansı yakaladım hepimiz için dua ettim Allah kabul etsin inş.Birde ne var biliyormusunuz arkadaşlar rahat bir hamilelik gecirmek için hep pozitif olalım.Şayet ben bunu başarıyorsam hepiniz başarırsınız bu benim dördüncü gebeliğim ve üçü malesefki düşükle sonuçlandı ve halen risk grubundayım ama buna istinaden moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü içimde bir canlı yani kzımı taşıyorum nasıl onu sağ salim dünyaya getirebilmek için hiç sevmediğim halde süt içiyorsam,hayatta evde oturamam ben işimden vaz gecemem deme rağmen işimden vazgectiysem vs vs pozitifte düşünmek zorundayım ben derimki pozitif düşünelim pozitif olsun herşey Allah bu güzel günün yüzü suyu hürmetine hepimizin gönlüne göre versin neşeli bol kahkalı günler diliyorum hepinize ::))
çok sağol canım benim inşallah.
dua topiğine nasıl giriyorum canım ben de okuyacağım da oraya ne kadar okuyacağımızı yazcaz dimi?
evet yaaaa ya öyle hayal ediyorum ya da mesela arabada gidiyoruz eşim önde araba kullanıyor biz de oğluşla arkada oturuyoruz pikniğe gidiyoruz falan :) aile olmak ne güzel olacak iki kişiyken insan çok bişey anlamıyor vallahi. Yatağımızda onu araya alacakmış babası yatarken ezmesek bari :)
Canim teşekkür ederim , inşallah sana da nasip olur ne zaman kısmete randevu çikolata ye git benden söylemesi biz zor gördük Pipiyi doktor öyle dedihayırlı olsun... rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım sanırım...
takilmiycam kocam aradı yeni gitmişti beni bırakıp, geliyormuş yine heyecandan duramadi ben gelene kadar uyu geç uyuruz bugün diyor ne yapacaksakCanım benim hiç takılma.Eşin yanında zaten gereken tavrıda göstermiş.
Kendini üzerek oğluşunuda üzme.Allahım ne verirse hayırlı versin.
Cinsiyete ne sevinirim nede üzülürüm.Benim kayınvalidemde benzer donuk bir tepki vermişti hamile olmama.
Ama önemli değil kocişim yanımda ya gerisi yalan.
Yüreğine sağlık canım.Allahım dualarını kabul eylesin.
Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Evet canım dua topiğine yazıcak.
Aranıza mı alcakmışsınız :) Ay ya siz çok yaşayın hemii
Ohh iyi demişsiniz bende diycem ya anne sen ilkten erkek doğuracağın diye kıskandın mı diycem gülerekcanım benim ya üzülme hepimizin etrafında böyle dengesizler mevcut malesef.bizim kızın haberini vermek için arayınca eşim annesini 'hadi ya neyse sağlık olsun ' dedi bende duydum buarada kayınvalidemin 5 oğlu 1 kızı var.dün geldiğinde yine dedi bende doymadın herhalde erkek çoçuga cok hevesli gördüm seni dedim.umursamıyorum bilerabbim bebeğinizi sağlıkla hayırla sana nasip etsin gerisi hikaye
Sesli güldüm ya :)))))Ya kızlar benim ilk evladım zaten babası nasıl mutlu görseniz, onun için bile ben mutlu olurum , ama anası ve ablasında sanki 10 erkek doğurmuşum da kızı bulamamasim gibi tepki , onlar kız bebek sevecek diye bu ayıp , ben evlat büyütüyorum icimde , ona birşey olacak diye yüreğim ağzımda doktor 1 hafta onden gidiyor dedi ben mutluluktan havalardayim cinsiyet falan uçtu aklımdan onu deyince , ne yalan söyledim pipiyi görünce coştum bende ...
Nazım bende espri falan bekliyordum ama bu resmen üzülme oldu hemde kayınvalidemin ilk babane oluşu , oğlundan ilk torunu ama kadın he dedi iyi halt yedi :)
onursedacim utanmasam kayınvalideme otur kızı sen yap dicem ama 2 tane var hatta 3. Erkek , erkek olmuyor diye moralleri bozulmuş o zamanlarda kıskandı mı ne ilkten erkek doğurmam diye
Yuksek voltajcim ağzına saglık ablam o sırada aklıma gelseydi derdim valla tebrik olayını , aslında kayınvalideme herkesin ortasında anne ben çok mutluyum hayatımda ikinci defa bir pipi gördüm diye seviniyorum desemo zaman " booooo " diye nasıl söyler bilmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?