2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Hahahaha böyle hararetli hararetli okuyordum yazdıklarını sonundaki cümlene koptummmm
Ay sen çok yaşa emi :) Heh söyliyemesende bu şekilde düşün ve gülümse.
Kesin sen ilk erkek doğuruyorsun eşinde çok mutlu oldu diye kıskançlığından yapıyordur.
İsteyen buyursun doğursun

canım boşver takma kafana..Onlar nasıl davranıyorsa sen de ona göre davran..Eşim Annesine bebek beklediğimizi söylediğinde tebrik bile etmemişti,kaynım duymamış sözde ben 2 aylıkken tebrik etti (doğumu bekleseydi artık)..Şimdi kayınvalidem sözde çok ilgili cinsiyeti soruyor..Bu hafta öğrendim ama en son onların haberi olacak,önce ablama süpriz yapıcam,yarın onun doğum günü ve bir kız yiğen için çıldırıyor..Doğum günü hediyesi olacak ona bu haberim..diğerleri beklesin..Onlar nasıl davranıyorsa ben de öyle davranıyorum artık..kendimi üzmem onlar için..

Kızlar bu arada doktorum bana sadece ferum fort verdi vitamin yok mü dedim hayır dedi iştahı açık gebelere vitamin vermeye gerek yok en güzeli doğal yollardan Alman dedi , iştahın olmaz belli seylerden tiksinirsn o zaman yazarım dedi ama su an gerek yok dedi
Nar sordum doğal olan hiçbir seyin zararı olmaz dedi yeter ki sigara , alkol, radyasyon, asırı tuz tatlı kafein bunlardan uzak dur dedi o zaman sağlıklı bir bebek doğurmaman için hiçbir neden olmaz dedi

Aaaa tatlıda mı?Ay ben çikolate yiyorum ama ya.
Gebeliğin ilk aylarında yiyemesemde şimdi canım istiyor.

Simdi sizinle paylasinca daha iyiyim canım , benim oğlum olacak diye ben çok mutluyum kız olunca tek fark herkesi sevindirmiş olacaktım onların mutluluğunu umursarken kendimi harap edemicem bu beis benim ve esimin , biz mutluyuz gerisi naş naş

hey o kayınvalideye ben Diycem bende kayınvalide olucam ve kendime soz veriyorum gelinime asla hamilelik konusunda desteğimden kaçınmiycam ,
kiz nasıl dayanıyorsun söylemeden ben çatlarım valla herkese söyledim

Birde Aralık ayının ilk iki haftası icinde detaylı ultrason istedi 3lu 4lu gibi bir testten bahsetmedi , aynı şey değil demi kızlar bu

Canım asırı dedi , ne kadar çikolata yiyebilirsin ki , tam tersi çikolata ye bı dahaki gelişinde mutlu olur kımıldar dedi

Ay bende korktum biran.
Bir tane yiyorum en fazla eşim akşam almışsa iki.

Ben şimdi çıkıyorum kızlar kocişie hediye bakıcam evede çok geç gitmiyim.
Hediyeyi saklamam lazım.İnşallah aynı anda varmayız kocişimle eve.
Gemiye yetişeyim.
Hepinize iyi tatiller diliyorum,eşleriniz ve bebişlerinizle mutlu hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.
Allah nasip kısmet ederse pazartesi görüşürüz.

onursedacim utanmasam kayınvalideme otur kızı sen yap dicem ama 2 tane var hatta 3. Erkek , erkek olmuyor diye moralleri bozulmuş o zamanlarda kıskandı mı ne ilkten erkek doğurmam diye

canım insanlar kişiden kişiye değişi böyleleride çıkıo sen hiç sıkıntı yapma evlat senin evladın eşinle güle güle sağlıkla büyütün inşallah. Ben kayın validemden yana çok şanlıyım allah herkeze benimki gibi anne nasib etsin çok severim evlatlarından ayırmaz annemi aratmaz bana sagolsun

Birde Aralık ayının ilk iki haftası icinde detaylı ultrason istedi 3lu 4lu gibi bir testten bahsetmedi , aynı şey değil demi kızlar bu

bende kısmetse 7 aralıkta detaylı ultrasona gidiyorum hem doğum günüm hemde hafta sonu daha bi iyi olur diye düşündüm :)

Hayır hayatım farklı.detaylida oğlunun gogus kafesine organlarını mesanesinden midesine kadar bakacaklar.3-4 lu testler Dr gerek görürse bakıyor birde Paragozse hemen hepsini ister.

hepimiz okuyacağız burayı takip edemezsek ya fazla okursak be olacak paylaşsak iyi olurdu sanki eksik okuyanınkini yine tamamlarız yine de siz bilirsiniz

ağzına diline sağlık canım rabbim dualarınızı kabul etsin işallah

gıcıklar kendileri doğursun çok istiyorlarsa benim kaynanam ben hamile kalmadan önce birinin çocuğu olmuş ona bebek hediyesi almış mağazadaki bebek eşyalarını çok beğenmiş doğurası gelmiş öyle dedi hiç torunum olur diye düşünmüyor koca kadın kendim doğurayım diyo zaten bize de sakın çocuk yapmayın daha dedi 2buçuk senelik evliyiz 5 sene falan yok yapmayın diyor aman takmayacaksın bunları ailenin bebeğinin keyfini çıkaracaksın

haha ikinci pipiii olayı güzelmiş bunlara pat diye suratına söylemek lazım mor olsun kalsınlar

Zapzup Canım okuyan okuduğu kadar haber edecek eksik-fazla olursa ayarlayacağız .

Kızlar bizim bu anketi başkasıda mı oyluyor bizden 106 kisi cinsiyet öğrenmedi ki daha dogrusu 106 kisi değiliz aaaaa

Hepinize iyi akşamlar hayırlı haftasonları dilerim canım arkadaşlarım biraz işlerimi toparlayım da kapatıyorum çok öptüm kendinize ve yeğenlerime iyi bakın :)

Kız şimdi hakkını yemeyim bende kayınvalidemi severim bana bir kötülüğünü görmedim ama olmuş bitmiş seylere dikkat etme sorunu var hamile kaldım ilk aydan diye acele ettiniz dedi erkek dedik he , e olmuş bitmiş daha ne konuşuyorsun yani neyse
Hayır hayatım farklı.detaylida oğlunun gogus kafesine organlarını mesanesinden midesine kadar bakacaklar.3-4 lu testler Dr gerek görürse bakıyor birde Paragozse hemen hepsini ister.
pe iyi bari çünkü ben istemiyorum o üçlü ve dörtlü testi yaptırmak doğru mü yapıyorum bilmiyorum ama kabus gibi geliyor bunun sonuclarını beklemek detaylida ak popo kara pipo belli olacak nasılsa

hahaha çok güldüm ya supermis , doğurası gelmiş ha süper ya :) ben ilk aydan yaptım bana acele ettiniz ise girseydin diyor ihtiyacımız yok diyorum bosuna mı unı okudun diyor sanki parasını o verdi okuduğum zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…