Hahama süper fikir bende buna sesli güldüm :)Sesli güldüm ya :)))))
Beri bak kiz,o booo derse sende de "he"
Ya kızlar benim ilk evladım zaten babası nasıl mutlu görseniz, onun için bile ben mutlu olurum , ama anası ve ablasında sanki 10 erkek doğurmuşum da kızı bulamamasim gibi tepki , onlar kız bebek sevecek diye bu ayıp , ben evlat büyütüyorum icimde , ona birşey olacak diye yüreğim ağzımda doktor 1 hafta onden gidiyor dedi ben mutluluktan havalardayim cinsiyet falan uçtu aklımdan onu deyince , ne yalan söyledim pipiyi görünce coştum bende ...
Nazım bende espri falan bekliyordum ama bu resmen üzülme oldu hemde kayınvalidemin ilk babane oluşu , oğlundan ilk torunu ama kadın he dedi iyi halt yedi :)
onursedacim utanmasam kayınvalideme otur kızı sen yap dicem ama 2 tane var hatta 3. Erkek , erkek olmuyor diye moralleri bozulmuş o zamanlarda kıskandı mı ne ilkten erkek doğurmam diye
Yuksek voltajcim ağzına saglık ablam o sırada aklıma gelseydi derdim valla tebrik olayını , aslında kayınvalideme herkesin ortasında anne ben çok mutluyum hayatımda ikinci defa bir pipi gördüm diye seviniyorum desemo zaman " booooo " diye nasıl söyler bilmem :)
bende bitane forma tulum alıcam eşime vercem bu aralar düşünüyorum inşallah en kısa zamanda. gerçi acelesi yok ama işte ana yüreği benimki daha doğmamış oluma don biçicem işte dayanamıyorum
Kızlar benim oğlum olacak diye çok mutluyum zaten oğlum diye seviyordum ama bizde esimin tarafı da benim tarafımda hep kız bekliyordu , icim buruk haber verdim biraz ama benim tarafimdan kimse beni üzmedi gerçi ablam hadi ya dedi önce sonra sevindim yine de dedi , ama esimin annesi telefonla aradı ben erkek deyince ' he ' dedi sadece eşimde duydu kapat telefonu bu ne ya dedi sinirlendi ondan önce de kendi ablasını aramıştı , ablası da hadi ya neyse saglık olsun ben kız istiyordum diye uzattı da uzattı da esim çok bozuldu bende kayınvalideme bağırdım zaten gelmiyor sesin kapatıyorum dedim kapattım . Yani tamam herkes kız bekleyebilir ama bence bu üzülme tepkileri çok kötü , psikolojimi bozdular benim ailem ise herkes erkek anası olmaz falan diye moral vermeye çalıştılar sağolsunlar sonuçta sevindiler ama esimin annesi ve ablası sanki hasta demisiz gibi tepki verince gidik oldum
:)))))) nazz Allah seni basımızdan eksik etmesin ya ...
Kızlar bu arada doktorum bana sadece ferum fort verdi vitamin yok mü dedim hayır dedi iştahı açık gebelere vitamin vermeye gerek yok en güzeli doğal yollardan Alman dedi , iştahın olmaz belli seylerden tiksinirsn o zaman yazarım dedi ama su an gerek yok dedi
Nar sordum doğal olan hiçbir seyin zararı olmaz dedi yeter ki sigara , alkol, radyasyon, asırı tuz tatlı kafein bunlardan uzak dur dedi o zaman sağlıklı bir bebek doğurmaman için hiçbir neden olmaz dedi
Simdi sizinle paylasinca daha iyiyim canım , benim oğlum olacak diye ben çok mutluyum kız olunca tek fark herkesi sevindirmiş olacaktım onların mutluluğunu umursarken kendimi harap edemicem bu beis benim ve esimin , biz mutluyuz gerisi naş naşHahahaha böyle hararetli hararetli okuyordum yazdıklarını sonundaki cümlene koptummmm
Ay sen çok yaşa emi :) Heh söyliyemesende bu şekilde düşün ve gülümse.
Kesin sen ilk erkek doğuruyorsun eşinde çok mutlu oldu diye kıskançlığından yapıyordur.
İsteyen buyursun doğursun
hey o kayınvalideye ben Diycem bende kayınvalide olucam ve kendime soz veriyorum gelinime asla hamilelik konusunda desteğimden kaçınmiycam ,canım boşver takma kafana..Onlar nasıl davranıyorsa sen de ona göre davran..Eşim Annesine bebek beklediğimizi söylediğinde tebrik bile etmemişti,kaynım duymamış sözde ben 2 aylıkken tebrik etti (doğumu bekleseydi artık)..Şimdi kayınvalidem sözde çok ilgili cinsiyeti soruyor..Bu hafta öğrendim ama en son onların haberi olacak,önce ablama süpriz yapıcam,yarın onun doğum günü ve bir kız yiğen için çıldırıyor..Doğum günü hediyesi olacak ona bu haberim..diğerleri beklesin..Onlar nasıl davranıyorsa ben de öyle davranıyorum artık..kendimi üzmem onlar için..
Canım asırı dedi , ne kadar çikolata yiyebilirsin ki , tam tersi çikolata ye bı dahaki gelişinde mutlu olur kımıldar dediAaaa tatlıda mı?Ay ben çikolate yiyorum ama ya.
Gebeliğin ilk aylarında yiyemesemde şimdi canım istiyor.
Canım asırı dedi , ne kadar çikolata yiyebilirsin ki , tam tersi çikolata ye bı dahaki gelişinde mutlu olur kımıldar dedi
onursedacim utanmasam kayınvalideme otur kızı sen yap dicem ama 2 tane var hatta 3. Erkek , erkek olmuyor diye moralleri bozulmuş o zamanlarda kıskandı mı ne ilkten erkek doğurmam diye
Birde Aralık ayının ilk iki haftası icinde detaylı ultrason istedi 3lu 4lu gibi bir testten bahsetmedi , aynı şey değil demi kızlar bu
Birde Aralık ayının ilk iki haftası icinde detaylı ultrason istedi 3lu 4lu gibi bir testten bahsetmedi , aynı şey değil demi kızlar bu
Kızlar salât -i tefriciyye yi 2. Kez başlatıyoruz.okuyamayan,okumak isteyen şimdiden alabilir son güne kalmayalım .
Okudukça yazarsanız daha kolay olacak.
Suan için Naz-50 adet okudu Allah kabul etsin.
(Naz mezopotamya kalan 50'sini tamamlamıştı canım o yüzden haftaya devrettin)
ağzına diline sağlık canım rabbim dualarınızı kabul etsin işallahkızlar annemler cuma kuranımız diye br gün yapmışlar arkadaşlarıyla bugün bende katıldım yasin şerif,tebareke ,amme ,cuma süresi derken bir cüz da kuranı kerim okundu ve harika bir dua ile son yaptılar.ve bende nisan anneleri ve bebekleri için bol bol dua etme şansı yakaladım hepimiz için dua ettim Allah kabul etsin inş.Birde ne var biliyormusunuz arkadaşlar rahat bir hamilelik gecirmek için hep pozitif olalım.Şayet ben bunu başarıyorsam hepiniz başarırsınız bu benim dördüncü gebeliğim ve üçü malesefki düşükle sonuçlandı ve halen risk grubundayım ama buna istinaden moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü içimde bir canlı yani kzımı taşıyorum nasıl onu sağ salim dünyaya getirebilmek için hiç sevmediğim halde süt içiyorsam,hayatta evde oturamam ben işimden vaz gecemem deme rağmen işimden vazgectiysem vs vs pozitifte düşünmek zorundayım ben derimki pozitif düşünelim pozitif olsun herşey Allah bu güzel günün yüzü suyu hürmetine hepimizin gönlüne göre versin neşeli bol kahkalı günler diliyorum hepinize ::))
gıcıklar kendileri doğursun çok istiyorlarsa benim kaynanam ben hamile kalmadan önce birinin çocuğu olmuş ona bebek hediyesi almış mağazadaki bebek eşyalarını çok beğenmiş doğurası gelmiş öyle dedi hiç torunum olur diye düşünmüyor koca kadın kendim doğurayım diyo zaten bize de sakın çocuk yapmayın daha dedi 2buçuk senelik evliyiz 5 sene falan yok yapmayın diyor aman takmayacaksın bunları ailenin bebeğinin keyfini çıkaracaksınKızlar benim oğlum olacak diye çok mutluyum zaten oğlum diye seviyordum ama bizde esimin tarafı da benim tarafımda hep kız bekliyordu , icim buruk haber verdim biraz ama benim tarafimdan kimse beni üzmedi gerçi ablam hadi ya dedi önce sonra sevindim yine de dedi , ama esimin annesi telefonla aradı ben erkek deyince ' he ' dedi sadece eşimde duydu kapat telefonu bu ne ya dedi sinirlendi ondan önce de kendi ablasını aramıştı , ablası da hadi ya neyse saglık olsun ben kız istiyordum diye uzattı da uzattı da esim çok bozuldu bende kayınvalideme bağırdım zaten gelmiyor sesin kapatıyorum dedim kapattım . Yani tamam herkes kız bekleyebilir ama bence bu üzülme tepkileri çok kötü , psikolojimi bozdular benim ailem ise herkes erkek anası olmaz falan diye moral vermeye çalıştılar sağolsunlar sonuçta sevindiler ama esimin annesi ve ablası sanki hasta demisiz gibi tepki verince gidik oldum
Ya kızlar benim ilk evladım zaten babası nasıl mutlu görseniz, onun için bile ben mutlu olurum , ama anası ve ablasında sanki 10 erkek doğurmuşum da kızı bulamamasim gibi tepki , onlar kız bebek sevecek diye bu ayıp , ben evlat büyütüyorum icimde , ona birşey olacak diye yüreğim ağzımda doktor 1 hafta onden gidiyor dedi ben mutluluktan havalardayim cinsiyet falan uçtu aklımdan onu deyince , ne yalan söyledim pipiyi görünce coştum bende ...
Nazım bende espri falan bekliyordum ama bu resmen üzülme oldu hemde kayınvalidemin ilk babane oluşu , oğlundan ilk torunu ama kadın he dedi iyi halt yedi :)
Yuksek voltajcim ağzına saglık ablam o sırada aklıma gelseydi derdim valla tebrik olayını , aslında kayınvalideme herkesin ortasında anne ben çok mutluyum hayatımda ikinci defa bir pipi gördüm diye seviniyorum desemo zaman " booooo " diye nasıl söyler bilmem :)
Kız şimdi hakkını yemeyim bende kayınvalidemi severim bana bir kötülüğünü görmedim ama olmuş bitmiş seylere dikkat etme sorunu var hamile kaldım ilk aydan diye acele ettiniz dedi erkek dedik he , e olmuş bitmiş daha ne konuşuyorsun yani neysecanım insanlar kişiden kişiye değişi böyleleride çıkıo sen hiç sıkıntı yapma evlat senin evladın eşinle güle güle sağlıkla büyütün inşallah. Ben kayın validemden yana çok şanlıyım allah herkeze benimki gibi anne nasib etsin çok severim evlatlarından ayırmaz annemi aratmaz bana sagolsun
pe iyi bari çünkü ben istemiyorum o üçlü ve dörtlü testi yaptırmak doğru mü yapıyorum bilmiyorum ama kabus gibi geliyor bunun sonuclarını beklemek detaylida ak popo kara pipo belli olacak nasılsaHayır hayatım farklı.detaylida oğlunun gogus kafesine organlarını mesanesinden midesine kadar bakacaklar.3-4 lu testler Dr gerek görürse bakıyor birde Paragozse hemen hepsini ister.
hahaha çok güldüm ya supermis , doğurası gelmiş ha süper ya :) ben ilk aydan yaptım bana acele ettiniz ise girseydin diyor ihtiyacımız yok diyorum bosuna mı unı okudun diyor sanki parasını o verdi okuduğum zamanhepimiz okuyacağız burayı takip edemezsek ya fazla okursak be olacak paylaşsak iyi olurdu sanki eksik okuyanınkini yine tamamlarız yine de siz bilirsiniz
ağzına diline sağlık canım rabbim dualarınızı kabul etsin işallah
gıcıklar kendileri doğursun çok istiyorlarsa benim kaynanam ben hamile kalmadan önce birinin çocuğu olmuş ona bebek hediyesi almış mağazadaki bebek eşyalarını çok beğenmiş doğurası gelmiş öyle dedi hiç torunum olur diye düşünmüyor koca kadın kendim doğurayım diyo zaten bize de sakın çocuk yapmayın daha dedi 2buçuk senelik evliyiz 5 sene falan yok yapmayın diyor aman takmayacaksın bunları ailenin bebeğinin keyfini çıkaracaksın
haha ikinci pipiii olayı güzelmiş bunlara pat diye suratına söylemek lazım mor olsun kalsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?