Yüksek voltaj bende oy verdim 55/ 55 oldu peki bu sadece Nisan anneleri için mı ki
Kız şimdi hakkını yemeyim bende kayınvalidemi severim bana bir kötülüğünü görmedim ama olmuş bitmiş seylere dikkat etme sorunu var hamile kaldım ilk aydan diye acele ettiniz dedi erkek dedik he , e olmuş bitmiş daha ne konuşuyorsun yani neyse
Bence marifet , benim komşum 50 yasına yakın 3 yıldır ben yapıyorum tursusunu artık ogrenemedimi , ısı bana mı iteliyor bilemedim :))
Turşu ve reçel tarifini bekleriz.mesela reçeli meyvesiylemi kaynatiyorsun,şerbetine sonradan mı katıyorsun daha neler neler.bilmeyen annelerimizde faydalanır.
Bebis kızsa çilek reçelimi isterim
Canim teşekkür ederim :) sen öğrenmiş miydin benim bu cinsiyet konusunda bugün kafam karışık da
voltajım çilek reçeline boğarım ben seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen bu işi biliyorsun kız yine tuttu, kızım olacak inşallah
bütün gün boyunca içim içime sığmadı yaaaa hemen yazmak istedim sizlere ama sabah telaşla ayyy peti unutmuşum,
telefonum yok benim, cimri kocam hala alamadı bi ayyy fon bana
sabah uyanınca hemen çikolata yedim, uykusundan uyansında açsın bacakları göstersin diye,gider gitmez hemen yattım masaya hazır bekledim doktoru,
ayyyyyyy bi de baktık kızım açtı bacakları gösteriyo, babasını çağırdım baksın diye utandı bebeğim hemen kapattı bacakları yüzünü döndü eli çenesinde esniyodu yavrum benim,tam o anda çekti doktor, fotoğraf makinesine çekeyim yüklerim buraya, artık pembeleri alırsınız diyo doktor, kendinin yeni oğlu oldu, kız bebeği olacaklara imreniyo
kesin kız dedi, doktor demeden ben anladım, 199 gr olmuş 16-17 cm boyu,
babasıda çok sevindi, içten içe bende kız istiyodum aslında dedi, sırf kızlarımızın bi abisi olsun diye erkek diyodum dedi,ben zaten gülümsemekten çenem ağrıyo şu an
doktordan anneme geçtim, şimdi eve geldim, geçmişi okumadan hemen yazayım dedim, darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah,
kız annesi mi olucam ben şimdi ayyyy ayyyy ayyyy pek güzel
azcik uyayim dediydim ruyamda biber kabak patates kizarttigimi gordum usune domates soslugecen burda biri anlatmisti ya cok etkilendim demekki yapsam mi acep
Kuzum kızartma zeytinyag+baharat sosuna bula,üzerine domates doğra,fırına at
Mergende varo hemde çifte haber verecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?