2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım senden haber alabilmek için tekrar açtım hadi hayırlı uğurlu olsun minik kızın çok sevindim canım benim güle güle büyüt ne güzel :) maşallah. :)

sen de öğrenirsin canım benim üzülme az kalmış hemen geçer Allah gönlüne göre versin inşallah.

yok benim daha 2 hafta var ogrenmeme

ayy cok guzel masallah, cok seviyorum ben kiz bebeklerini hayirli olsun canim

siradaki ben olmak istiyom yeter yaa

Hepinizi kocaman öpüyorum

Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın

İyi haftasonları

İyi akşamlar

Bebeci & Gulimier canlarım gözünüz aydın,hayırlı olsun.

Voltajım tahminlerin tutuyor maşallah

Yakın bir arkadaşım 26.haftasında öğrendi,kıza afakanlar bastıydı artık Her kontrolden öğrenemeden dönüyorlardı Çok gülüyordum o hallerine,başıma gelirse şaşırmam

Aman allah korusun.en kısa zamanda ogrenirsin inşallah.2 side oglan hissediyorum.
Gaybı elbette Allah bilir.benimKi sezgi. sezgilerim cok güçlü 6.his olayı vs.buraya kadar uzamasına sevindim.hatta beni seven-sevmeyenleri bile tahmin ediyorum

Son düzenleme:
Yakın bir arkadaşım 26.haftasında öğrendi,kıza afakanlar bastıydı artık Her kontrolden öğrenemeden dönüyorlardı Çok gülüyordum o hallerine,başıma gelirse şaşırmam

aman olmasin oyle insan catlar yahu, Allah korusun

yapcam insallah canim... gecenlerde de canim nasil tavuk doner cekiyodu ruyamda surekli donerciye gittigimizi goruyorum falan burda da doneri nerde bulcaksam, sonra bi Turk komsum var yapmis getirdi Allah razi olsun, lavas ekmegi yapmis kendi icinede tavuk sote koymus oh dedim daha ne olcak valla

bende merak ettim insallah iyidir

sen de öğrenirsin canım benim üzülme az kalmış hemen geçer Allah gönlüne göre versin inşallah.

amin canim insallah

kim sevmez kiz seni

Son düzenleme:
tskr ederim canim amin cumlemize sag salim almak nasip olur ins :)
yas 26 sat 02.07.2012 tahmini dogum 08.04.2013 ikinci bebegim olacak bi oglum var Cinsiyeti belli degil henuz hamile kaldigim kilo 79 su an 75 ulke Norvec

offf bizde misafirliğe gidiyoruz.
resmi bir ortam zaman nasıl geçicek bilmiyorum.
midemde bulanıyor inşallah kötü olmam.

kızlar temmuz birkaç gündür yok haberi olan var mı?

offf bizde misafirliğe gidiyoruz.
resmi bir ortam zaman nasıl geçicek bilmiyorum.
midemde bulanıyor inşallah kötü olmam.

kızlar temmuz birkaç gündür yok haberi olan var mı?
Aman Allah yardımcın olsun canım ya inşallah kötü olmazsın

Temmuz Dün girdi canım ama cok durmadı .

canım ağzına sağlık, Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah, dün eşim tefriciyeyi ne için çekiyosun dedi, dedim internetteki arkadaşlarla bebeişlerimiz için toplaşıp okuyoruz, maşallah sosyal ağları her türlü kullanıyosunuz diyo

ahahaha susmıcaam işte.. ben aynen onun gibiyim aynaya bakınca kendimi öyle görüyorum, tamam belki diğer bakanlar öyle görmüyordur ama ben öyle görüyorum ya yetmez mi [/QUOTE]

canım senle ben bu sayfanın en fit i fit analarıyız zaten

canım çok geçmiş olsun dinlenmeye çalış yorma kendini, devlet ve özel çalışan annelere 1 yıl ücretli izin vermeli bence, inşallah o günleride görürüz

ÜYE ADI

YAŞ 33

SAT 27.06

BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 03.04.2013

KAÇINCI BEBEK ilk

CİNSİYET KIZ

BEBEĞİN İSİMİ

HAMİLE KALINAN KİLO & ŞİMDİKİ KİLO

ŞEHİR ist

ben de yeni üye oldum. kızım olacak inşallah . 19 haftadayım. . geçen hafta biraz leke geldi çok korktuk doktora gittik kontrolde her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Biraz yorumluştum belki ondandır. Hamd olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah....

süpersin canım

Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)

ohhh maşallah hayırlı olsun canım, listede öğrenemeyen bikaç kişi kaldı, artık isimlere geçiş yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…