voltajım çilek reçeline boğarım ben seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen bu işi biliyorsun kız yine tuttu, kızım olacak inşallah
bütün gün boyunca içim içime sığmadı yaaaa hemen yazmak istedim sizlere ama sabah telaşla ayyy peti unutmuşum,
telefonum yok benim, cimri kocam hala alamadı bi ayyy fon bana
sabah uyanınca hemen çikolata yedim, uykusundan uyansında açsın bacakları göstersin diye,gider gitmez hemen yattım masaya hazır bekledim doktoru,
ayyyyyyy bi de baktık kızım açtı bacakları gösteriyo, babasını çağırdım baksın diye utandı bebeğim hemen kapattı bacakları yüzünü döndü eli çenesinde esniyodu yavrum benim,tam o anda çekti doktor, fotoğraf makinesine çekeyim yüklerim buraya, artık pembeleri alırsınız diyo doktor, kendinin yeni oğlu oldu, kız bebeği olacaklara imreniyo
kesin kız dedi, doktor demeden ben anladım, 199 gr olmuş 16-17 cm boyu,
babasıda çok sevindi, içten içe bende kız istiyodum aslında dedi, sırf kızlarımızın bi abisi olsun diye erkek diyodum dedi,ben zaten gülümsemekten çenem ağrıyo şu an
doktordan anneme geçtim, şimdi eve geldim, geçmişi okumadan hemen yazayım dedim, darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah,
kız annesi mi olucam ben şimdi ayyyy ayyyy ayyyy pek güzel
yok benim daha 2 hafta var ogrenmeme
ayy cok guzel masallah, cok seviyorum ben kiz bebeklerini hayirli olsun canim
siradaki ben olmak istiyom yeter yaa
Yakın bir arkadaşım 26.haftasında öğrendi,kıza afakanlar bastıydı artıkHer kontrolden öğrenemeden dönüyorlardı Çok gülüyordum o hallerine,başıma gelirse şaşırmam
Kızlar ya rüyamda erkek bebek gördüm renkli gözlü :)) daha cinsiyetini öğrenmedim cok merak ediyorum :))
Kızlar ya rüyamda erkek bebek gördüm renkli gözlü :)) daha cinsiyetini öğrenmedim cok merak ediyorum :))
Allah gönlüne göre versin canım
Bebeci & Gulimier canlarım gözünüz aydın,hayırlı olsun.
Voltajım tahminlerin tutuyor maşallah
Yakın bir arkadaşım 26.haftasında öğrendi,kıza afakanlar bastıydı artıkHer kontrolden öğrenemeden dönüyorlardı Çok gülüyordum o hallerine,başıma gelirse şaşırmam
Allah gönlüne göre versin canım
inşallah Allah gönlünüze göre versin sağlıkla canım.
esracım kalk hazırla kendine canın çekmiştir.
geçen bende rüyamda mercimekli bulgur pilavı yapıyodum..Allahtan hafta sonuna denk gelmişti sabah hiç üşenmedim kalktım yaptım.bebişin istemiştir annesi..
laternemm nasıl oldu acaba..Rabbim ona şifa versin..ona ihtiyacımız var..
sen de öğrenirsin canım benim üzülme az kalmış hemen geçer Allah gönlüne göre versin inşallah.
Aman allah korusun.en kısa zamanda ogrenirsin inşallah.2 side oglan hissediyorum.
Gaybı elbette Allah bilir.benimKi sezgi. sezgilerim cok güçlü 6.his olayı vs.buraya kadar uzamasına sevindim.hatta beni seven-sevmeyenleri bile tahmin ediyorum
tskr ederim canim amin cumlemize sag salim almak nasip olur ins :)Canım merhaba hoşgeldinAllah bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Bilgilerini burdanda verebilirsin.
(Yaş,son adet tarihi,ilk ve yeni bebişin cinsiyeti,hamile kaldığın ve şimdiki kilon,şehir)
Aman Allah yardımcın olsun canım ya inşallah kötü olmazsınofff bizde misafirliğe gidiyoruz.
resmi bir ortam zaman nasıl geçicek bilmiyorum.
midemde bulanıyor inşallah kötü olmam.
kızlar temmuz birkaç gündür yok haberi olan var mı?
(Hepimizin adına tesbih ve istiğfar duasını okudum takiben lütfen devam edin yazım hatam varsa affoluna)
Bismillahirrahmanirrahim.
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! laterne annemize ve diğer saglık için senden şifa bekleyen annelerimize şifa ver.
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
canım çok geçmiş olsun dinlenmeye çalış yorma kendini, devlet ve özel çalışan annelere 1 yıl ücretli izin vermeli bence, inşallah o günleride görürüzcanım geçen hafta başlamıştı sancılarım doktor kasılmaların başlamış dedi rapor verdi. pazartesi işe başladım baya hafiflemişti ağrılarım falan dün gene artmaya başladı bi de akşam kısa bir süre oğlumu kucağıma almak zorunda kaldım iyice arttı. bugün sabahtan beri işteyim yarı oturur yarı uzanır vaziyetteyim ayakta kalmadım da ama iyice arttı. karnım çok sertleşiyor arada kramplar giriyor(
Dmt_ Allah şifa versin canım bence cok stresten oldu kac gündür kasıyorsun kendini,dikkat et hayırlı haberlerle gel...
Katinamm ne kadar duyarsız is yerin.sadece hamile değil normal insan bile boya yapılırken durmamalı .boyacilar aksamda çalışıyor . Üzerine birsey takip cami açman daha iyi canım en azından basın ve ciğerin ağrımaz .yazik günah ya insafsızlık.
Kızlar hamileliğin en basit yani kilo
Benim boy 1.71 kilom 54-56 arasında gider gelir.
Oğluma 54 le kaldım 78 le doguma girdim
Kızıma 56 ile kaldım 80 le doguma girdim.
Bundada 56 ile basladim allah kerim.
Oğlumda 6. Ayımda eski Halim'de kızımda 10. Ayında eski halimdeydim.
2 yaslarına kadarda emdiler.
Takmayın lütfen ben size süt artıran liste yazacağım doguma yakın opuyorum
Yuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)
cnm bnm vitaminim elevit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?