2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

inş canım bu arada hoşgeldin aramıza

Yaww bu insanlara şaşırıyorum bunca insan evlat diye yanarken Rabbim lütfedip vermiş şükrediciğine işte kızıyorum bunlar haketmiyorlar aslında ...deseydin oğlun bunu yapabildi diye..birkez erkek bebek olma olasılığı kıza göre biyolojik olarak daha zor hatta teoride bakınca imkansızmış gibi geliyor..ayrıca şu an araştırmalarda 5 kız doğarken 1 erkek doğuyormuş zoru başarmışsınız daha ne istiyorlar ...çok kızdım çooooooookkk :-(

aramıza hoş geldin. yaşasın hamişlerve bebişler

geçmiş olsun canım, inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur,
teyze anne yarısı demek

canim ne güzel coşku yasamışsin senin kızı da ben alayım:) aynı gün öğrendik hakkımdir :)))
Bebeci & Gulimier canlarım gözünüz aydın,hayırlı olsun.

Voltajım tahminlerin tutuyor maşallah

kızlar gözünüzaydın. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Tesekkur ederim kızlar inşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız

hosgeldin benim doktorumda öyle leke geldiginde korkma anla ki yormuşsun kendini hemen Dinlen yat devam ederse dikkat et dedi sağlıklı kucağına alırsın inşallah

Şimdi çeviriyorlar esime, o kız çok istemişti üzülmüştür şimdi demişler bende esime dedim aptal miyim ben üzülcem diye uzulenlere yapistirdim lafi herkes kız istiyor diye kız istiyordum ama oğlum olursa da çok sevinirim demiştim hep onlara
Bende çok kızdım İnan neyse artık olan oldu üzdüler beni yapacak birşey yok

Kizlar napiyosunuz benim uyku halim gecemedi bi turlu yine isten geldigim gibi yattim ay biraz enerjik olsam artik
Bebeci ve gulimier gozunuz aydin hayirli olsun ogrenmissiniz darisi biz kalanlarin basina
Voltajcim benimkini de bi tahmin etsen masallah hepsini tutturdun:)
Buarada Allah kabul etsin okuduklarinizi ben dun 6 tane okumustum daha sonra okuyamadim ilk defa okudugum icin de yavas ilerliyorum ama haftasonu daha cok okuyabilirim sanirim okuduktan sonra haber veririm kac tane oldugunu

Yüksek voltaj bende oy verdim 55/ 55 oldu peki bu sadece Nisan anneleri için mı ki
senden sonrada ben oyladım 56 / 55 son durum, kızımla beraber çoğunluk şu an itibariyle kız bebeklerde

Neymis neymiş :18: görmedik deme

Gulimier gecmisi okuma giiiiiizzz heyecandan kusacam

eve geldim takır takr yazmaya başladım, kocişim kıs kıs geçmiş gülüyo haber ver hemen merak ederler diyo

yok benim daha 2 hafta var ogrenmeme

ayy cok guzel masallah, cok seviyorum ben kiz bebeklerini hayirli olsun canim

siradaki ben olmak istiyom yeter yaa

Mergende var o hemde çifte haber verecek :))
sırada esrasm tubabbgl ve mergen var, inşallah bir an önce öğrenirsiniz kızlar çok güzel bi duygu

azcik uyayim dediydim ruyamda biber kabak patates kizarttigimi gordum usune domates soslu gecen burda biri anlatmisti ya cok etkilendim demekki yapsam mi acep
gece gece benimdecanım çekti yarın yapayım bende sarımsak yoğurt üzerine ohhhh missssss

Bebeci & Gulimier canlarım gözünüz aydın,hayırlı olsun.

Voltajım tahminlerin tutuyor maşallah
sağol canım darısı başına tez vakitte inşallah
sabah hastaneden çıkarken seni söyledim voltaj eşime, kime ne dediyse çıktı maşallah diye

canım geçen haftadan beri belli olmadı diye internetten kız nasıl duruyo erkek nasıl anlaşılıyo diye bi sürü 17 haftalık bebek usg si izledim doktor daha demeden gördüm hemen kız dedim, erkek olunca iki bacak arasında ayın ondördü gibi top şeklinde parlak bişey oluyo tahmin edersiniz halk arasında ona pipi diyoruz kızlarınkinde o parlaklık olmuyo karaltı görünuyo sadece,
aslında benim görüntü çok bulanık kilomdan dolayı ama izlediklerimden göz aşinalığı oldu sanırım, anneme ablama izlettim bizim fıstığın videosunu nasıl görüyosun biz bişey anlamıyoruz diyo onlar da
Kızlar ya rüyamda erkek bebek gördüm renkli gözlü :)) daha cinsiyetini öğrenmedim cok merak ediyorum :))
canım benimde yengem erkek diye görmüştü ama erkek görünce kız bebek oluyomuş öyle dedi görümcem

çok uzun oldu ama son olarak diyorum ki YE EKŞİYİ DOĞuR AYŞEYİ YE TATLIYI DOĞUR HAKKIYI

Teşekkür ederim canımcim darısı senin basına doktora gerek yok yüksek Voltaj söylesin ya

çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin..

kıs anaaam çok güldüm walla:))))))

hayırlı olsun kızın canım:))

voltajcım ne hismiş sendeki,km filan tanımıyo maşallah:))ben hiç tutturamam,tuttursamda arada belki bi tane,arkadaşımın emindim kızı olacağına,oğluma alıcam,gelinime ii bak filan diodum,erkek çıktı o da iimi,hala şaşkınım:))

evet bende 2 hafta öncesine kadar ağzıma tatlı hiç bir şey sokmadım hep ekşi yedim şimdi yeni yeni tatlı yemeye başladım,ancak ben rüyamda kız gördüm ve kızım olacağını öğrendim::)) ama halen herkes bana dr yanılmış senin oğlun olacak diyorlar Allah bilir artık...

canım senden haber alabilmek için tekrar açtım hadi hayırlı uğurlu olsun minik kızın çok sevindim canım benim güle güle büyüt ne güzel :) maşallah. :)
sağol canım benim, acil akıllı bi telefon almam lazım, böyle iletişimde aksaklık oluyo

tskr ederim canim amin cumlemize sag salim almak nasip olur ins :)
yas 26 sat 02.07.2012 tahmini dogum 08.04.2013 ikinci bebegim olacak bi oglum var Cinsiyeti belli degil henuz hamile kaldigim kilo 79 su an 75 ulke Norvec

hoşgeldin canım aramıza, bebeğin hayırlı olsun, tez vakitte cinsiyetini üğreniriz artık
kızlar gözünüzaydın. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
sağol canım inşallah
geçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza bol bol dinlen yorma kendini

dur bebecim önce ben bi kucağıma alayım yavrumu öpüp koklayayım iyice, bebeler büyüsün aynı günde kerttik b iz sizi deriz artık
en cesur damat adayına vericekmiş kocişim, benden kız almak kolaydeğil diyo,
bak bak hemen de moda girdi kız babası oldu yaaaaa
salla canım, boşver onu bunu, hayırlısıyla bi oğlun olacak, Rabbim olmayanlara da versin bundan büyük mutluluk mu olur hiç

sağol tatlım, darısı başına inşallah, dua halkası genişliyo inşallah

6. histe son nokta yüksek voltaj

en çok da nye şaşırırım ben biliyomusun son dakka doğum yapınca erkek getirseler yok karıştırdlar benim kızımı derim,
bugüöle bi vaka dydum da, herşey pembe hazırlamışlar çocuk bi doğmuş erkek, en doğrusunu Rabbim bilir tabi

merhaba kızlar.
inşallah tüm hamileler ve bebişlerimiz iyilerdir.

ben birkaç gündür çok rahatsızım.
mide yanması başladı.sürekli midem bulanıyo. kusuncada rahatlamıyorum.
sanırım midemde çok asit var. sürekli köpükler tükürüyorum. (kusura bakmayın)
sizlerdede böyle şikayetler var mı. doktora gitmeme daha 10 gün var. ne yapacam bilmiyorum.eşim reni çiğne diyo.ama güvenip çiğnemedim daha.

Aman Allah yardımcın olsun canım ya inşallah kötü olmazsın

Temmuz Dün girdi canım ama cok durmadı .
sağol canım. beklediğim gibi resmi bi ortam yoktu.
kaymakam beyin eşi çok tatlıydı benimle kayınvalidemden daha çok ilgilendi diyebilirim.
vakit nasıl geçti anlamadık. sanırım iyi bir arkadaş daha kazandım. görüşmelerimizin devamı gelicek galiba.

günaydın kızlar
bu resimleri falan ben mi göremiyorum sadece yoksa sizde de aynı sorun varmı birde her sayda yenilendiğinde bir kare çıkıyor bembeyaz

günaydın nisan anneleri,

ben bugün hiç uyanmak istemedim.çünküüü rüyamda kuzumu gördüm.
nasıl güzel bir bebekti anlatamam.masmavi boncuk gibi gözleri vardı.
öpmeye koklamaya doyamadım eşime kızdım niye uyandırdın ben rüya görüyordum diye.
rüyamızda böyle oluyorsak kucağımıza aldığımızda napıcaz kızlar.
nasıl bir heyecan bu...rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Günaydın güzel annişler, açlıktan uyandım resmen bu sabah.
Midem büzüşüyor gibi oluyor sanki, bişeyler atıştırdım hemen.
Geçmişi yine okuyamadım 30 küsür sayfa birikmiş, akşama bitiririm artık.

Annemle anneanneciğime kahvaltıya gideceğiz. Şimdi neler neler yapmıştır kim bilir bizim için :)
Bu yaşına rağmen sabah namazından sonra yatmaz, gelen kim olursa olsun misafirleri için hazırlanır.
Ben de bu iştahla afiyetle yerim artık, tam bir tüketim insanı oldum zaten.

Öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…