- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
günaydın nisan anneleri,
ben bugün hiç uyanmak istemedim.çünküüü rüyamda kuzumu gördüm.
nasıl güzel bir bebekti anlatamam.masmavi boncuk gibi gözleri vardı.
öpmeye koklamaya doyamadım eşime kızdım niye uyandırdın ben rüya görüyordum diye.
rüyamızda böyle oluyorsak kucağımıza aldığımızda napıcaz kızlar.
nasıl bir heyecan bu...rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
niye başka doktorada gitmediler mergen..insan sabredemezki o kadar :26:
Aman allah korusun.en kısa zamanda ogrenirsin inşallah.2 side oglan hissediyorum.
Gaybı elbette Allah bilir.benimKi sezgi. sezgilerim cok güçlü 6.his olayı vs.buraya kadar uzamasına sevindim.hatta beni seven-sevmeyenleri bile tahmin ediyorum
tskr ederim canim amin cumlemize sag salim almak nasip olur ins :)
yas 26 sat 02.07.2012 tahmini dogum 08.04.2013 ikinci bebegim olacak bi oglum var Cinsiyeti belli degil henuz hamile kaldigim kilo 79 su an 75 ulke Norvec
Amin,inşallah canım hoşgeldinben de yeni üye oldum. kızım olacak inşallah . 19 haftadayım. . geçen hafta biraz leke geldi çok korktuk doktora gittik kontrolde her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Biraz yorumluştum belki ondandır. Hamd olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah....
yakinda yuksek voltajin unu diger topiclerde duyularda, hadi benimkinin de cinsiyetini tahmin et diye gelenler olursa sasirmam
merhaba kızlar.
inşallah tüm hamileler ve bebişlerimiz iyilerdir.
ben birkaç gündür çok rahatsızım.
mide yanması başladı.sürekli midem bulanıyo. kusuncada rahatlamıyorum.
sanırım midemde çok asit var. sürekli köpükler tükürüyorum. (kusura bakmayın)
sizlerdede böyle şikayetler var mı. doktora gitmeme daha 10 gün var. ne yapacam bilmiyorum.eşim reni çiğne diyo.ama güvenip çiğnemedim daha.
günaydın nisan anneleri,
ben bugün hiç uyanmak istemedim.çünküüü rüyamda kuzumu gördüm.
nasıl güzel bir bebekti anlatamam.masmavi boncuk gibi gözleri vardı.
öpmeye koklamaya doyamadım eşime kızdım niye uyandırdın ben rüya görüyordum diye.
rüyamızda böyle oluyorsak kucağımıza aldığımızda napıcaz kızlar.
nasıl bir heyecan bu...rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Günaydın güzel annişler, açlıktan uyandım resmen bu sabah.
Midem büzüşüyor gibi oluyor sanki, bişeyler atıştırdım hemen.
Geçmişi yine okuyamadım 30 küsür sayfa birikmiş, akşama bitiririm artık.
Annemle anneanneciğime kahvaltıya gideceğiz. Şimdi neler neler yapmıştır kim bilir bizim için :)
Bu yaşına rağmen sabah namazından sonra yatmaz, gelen kim olursa olsun misafirleri için hazırlanır.
Ben de bu iştahla afiyetle yerim artık, tam bir tüketim insanı oldum zaten.
Öptüm hepinizi..
Günaydın Güzeller
bugün sabaha daha sağlıklı uyandım çok şükür
kendinizi sakın çok yormayın ve belinizi destekleyin mutlaka..
Günaydın mis kokulu anneler.gunumuz huzurlu mutlu geçsin inşallah.
Gulimier aypetin batmasın.haberini 4 göz bekliyorum :18:
Laterne takvimin artık gobisindecok hasetlendim benim tam 2 haftam var gobosimde görünmesine.(saka suka doğuracağız kiz )
Esrasm bugün rüyamda seni görüyorum yaa(
sana süt(aman orda süt içme diyorum) ,ekmek ,yaprak basmıştım onu eriste ve hırka koyuyorum cok üzülüyorum ya orda yesin diye anne edasıyladün kar yağar bura soğuk dedin bak icime oturmuş üüü.daha diyorum bir dünya şey eksik kaldı.
geçmiş olsun allah şifa versin
üzme kendini bugün dinlenmeye çalış bol bol kendine dikkat et
Canım benim çok geçmiş olsun üzme kendini.
Ben yaterken ayetel kürsi duasını okuyorum.
170 defa okurken tüm gece melekler koruyormuş seni.
Bu dua benim içimi çok rahatlatıyor çok şükür.
Canım benim üzme kendini.
Uzan dinlen kendine dikkat et,şöyle seni gülümsetecek bir kitap aç oku,kafanı dağıt.
Yada sevdiğin bir müziği aç tak kulağına hayallere dal.
Yada romantik komedi bir filim aç,gülümse.
Mümkünse zamanını kendini ayır,ve dinlen.
Canım geçmiş olsun,aman dikkat et kendine...
geçmiş olsun laterne Allah cuma gününün yüzü suyu hürmetine şifa versin sana kendi dikkat et iyi haberlerini bekliyoruz:)
geçmiş olsun canım. bir an önce iyileşirsin inşallah tatlım.
herkese günaydınlar kıslar
laternecim çok geçmiş olsun,iice dinlen,kendine dikkat et
ya bu drlar erken dedikce hissetme olayını,benim hissettiklerim bebiş deil mi diorum,ama bariz tekmeliyo sanki artık,eskisi gibi hafif hafif de değil,pozisyon deiştiriyom sıkıştı mı acaba die
bide maşallah size yoğurtlar,reçeller,lorlar..
benki 33 yaşında, 2,5 yıllık evli, kocam bayılır yoğurda daha bi kere denemedim bile(
turşu,reçel sağolsun annem yapıyo veriyo:))
siz neler yapıyonuz öle yaa,bide hamile,bazıları çocuklu,maşşalllaahh size...
Günaydın,iyi olmana sevindim canımDikkat et kendine
tüm geçmişi senin müjden için okudum vallaYuzdelerle konuscak olursak benim de pasam geliyor hanimlar %90 erkek pipiyi gorduk de uyudugu icin testisleri goremedik ama pipiyi gorduk :) yuksek voltaj pes diyorum :)
İlk haber verdiginde hissettim bir burukluk(yuh deme)
Canı kiz isteyen kalksın doğursun Halep ordaysa arsin burda.
Ismarlama olmaz bu isler ogrenememisler mi?insanın asabini bozuyorlar.kimsenin hevesini kursağında bırakmaya hakkı yok.ilk bebeğin ılerde belki (insallah)kızında olur oğlun abilik eder.
Sen bunları takmamaya çalış gülüm boşver.Kiz bekliyordum diyene bende tebrik etmenizi bekliyordum de geç.
Günaydın mis kokulu anneler...Simsiyah bir hava var ama ben yine de neseliyim
Laternemm gelmissin hosgeldin,ohhh uzan gayfe yapim dur
Canım benim cok özledik yerin hemen belli oldu.aman dikkat et kendine muck.
Gulimier,esrasm,bebeci,chosy,mergen... Yorumlarınız için teşekkür ettim ama cokta güldüm Allah ta sizi güldürsün...
Tuğba seninki kiz hissediyorum.
.Gorkemre senin bebeğin ikiz mı tekse erkek.
Kuzucum bende oyle hissediyorum :))) yaa
Günaydın mis kokulu anneler...Simsiyah bir hava var ama ben yine de neseliyim
Laternemm gelmissin hosgeldin,ohhh uzan gayfe yapim dur
Canım benim cok özledik yerin hemen belli oldu.aman dikkat et kendine muck.
Gulimier,esrasm,bebeci,chosy,mergen... Yorumlarınız için teşekkür ettim ama cokta güldüm Allah ta sizi güldürsün...
Tuğba seninki kiz hissediyorum.
.Gorkemre senin bebeğin ikiz mı tekse erkek.
Âmin canım :)) kız olursa halaya çekermiş :)) gözlerine çeksin mavis mavisYanılırsam bir tek sende yanılacağım
Saglikla gelsin kuzun...
voltajım çilek reçeline boğarım ben seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen bu işi biliyorsun kız yine tuttu, kızım olacak inşallah
bütün gün boyunca içim içime sığmadı yaaaa hemen yazmak istedim sizlere ama sabah telaşla ayyy peti unutmuşum,
telefonum yok benim, cimri kocam hala alamadı bi ayyy fon bana
sabah uyanınca hemen çikolata yedim, uykusundan uyansında açsın bacakları göstersin diye,gider gitmez hemen yattım masaya hazır bekledim doktoru,
ayyyyyyy bi de baktık kızım açtı bacakları gösteriyo, babasını çağırdım baksın diye utandı bebeğim hemen kapattı bacakları yüzünü döndü eli çenesinde esniyodu yavrum benim,tam o anda çekti doktor, fotoğraf makinesine çekeyim yüklerim buraya, artık pembeleri alırsınız diyo doktor, kendinin yeni oğlu oldu, kız bebeği olacaklara imreniyo
kesin kız dedi, doktor demeden ben anladım, 199 gr olmuş 16-17 cm boyu,
babasıda çok sevindi, içten içe bende kız istiyodum aslında dedi, sırf kızlarımızın bi abisi olsun diye erkek diyodum dedi,ben zaten gülümsemekten çenem ağrıyo şu an
doktordan anneme geçtim, şimdi eve geldim, geçmişi okumadan hemen yazayım dedim, darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah,
kız annesi mi olucam ben şimdi ayyyy ayyyy ayyyy pek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?