2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yüksek voltaj bende oy verdim 55/ 55 oldu peki bu sadece Nisan anneleri için mı ki

Ben de oyumu verdim, 56 yaptım hi hi hi

Kuzum şöyle bir geniş vaktim olmadı, doya doya tebrik edemedim oğluşumuzu. Hayırlı uğurlu olsun, eviniz bebişle beraber bereketle dolsun inşşşş. Benim oğluşuma arkadaş mı geliyomuş aman da aman aman da aman. Tebrik ediyorum seni.

ohhh dün neler konuşmuşsunuz hepsini okudum rahatladım
valla dün yattığım yerden çatladım giremiyorum diye
akıllı telimi wc'ye düşürdüğüm ve yüzsüzlük yapıp hemen yenisini alamadığım için cepten de bakamadım (

Nazım Allah teyzene acil şifalar versin inşallah.teyze sevgisi başka olur benim de biriciktir teyzem;eşimle tanıştığım güne kadar yazları hep teyzemin kızı olurdum :)

​Kız annesi kız annesi, yok mu bunun bir çaresi? miydi neydi öyle bir tekerleme vardı :) Hayırlı uğurlu olsun canım yavrun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Amin.

Gülimier bebişin hayırlı olsun.. bir gelin adayı daha belirdi

voltaj ; seni sevmeyen ölsüüün ölsüüünnn diye o iğrenç şarkı dolanıverdi dilime geçmişi okurken..

laterne gelmişsin.. iyi olmana sevindim..

bende tüm gece uyuyamadım.. öyle kötü belim ağrıdı ki sağdan sola dönemedim.. wc kalkayım dedim resmen süründüm gidene kadar.. acile mi gitsem ki dedim.. sonra da korktum bi de yanlış bi ilaç iğne bişey yapılır Allah korusun dedim.. gitmedim.. sabaha kadar çektim o ağrıyı.. şimdi biraz daha iyiyim ama hala oturup kalkarken sıkıntı büyük.. yarın annem ablam ve kardeşim geliyor.. iyi olsam onlar gelene dek bari..

Kızlar ya rüyamda erkek bebek gördüm renkli gözlü :)) daha cinsiyetini öğrenmedim cok merak ediyorum :))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aklıma ne geldi? Ben rüyamda bembayaz topalak lacivert askılı badili bir oğlancık görmüştüm, altını bezliyordum oğluşumun oynuyordum onunla. Bu rüyayı gördükten tam 1 hafta sonraya tekabül ediyor bayram arefesinde hamile olduğumu öğrendim. Şimdi parçaları birleştirdim. Oğlumun da olacağı kesinleştiğine göre bana malum olmuş demek ki

Yahu martlilarda ne cok Nisan annesi var benimki 11 nisan ama 10 gün ila 2 hafta erken aliniyor sezaryende.Mart sonu olacak ama ne bileyim ben yinede sıkacağım dişimi Nisan'a kadar

hamile olduğumuzu öğrendiğimizin ilk 1-2 ayında nisan anneleri topikleri bomboştu mart anneleri de maşallah muhabbetin dibine vuruyordu valla :)) öyle olunca canı çok muhabbet etmek isteyenler takıldı mart annelerine kaldı :)) sıkıntıdan ben de arada girip okuyordum ama azimle bekledim nisan annelerinin bulantılarının geçip muhabbete başlaması için

yakinda yuksek voltajin unu diger topiclerde duyularda, hadi benimkinin de cinsiyetini tahmin et diye gelenler olursa sasirmam

Kız biz bunu bir düşünelim, kar da ederiz bu işten, yüksek voltaja söyleyelim, cinsiyet falına bakılır diye reklam yapalım, kazançla da bebişlere bi şi alırız

oyyy kuzum çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin sert bir yatakta yatıp dinlenmeye çalış;mümkün olduğunca oturma yada otururken belini destekle mutlaka
ben dün öyle kalacağım sandım doğuma kadar

malum olmuş tabi güzelim ama sen rüyayı çok önceden gördüğün için konduramamışsın

bende bende.. hatta ben durup durup karnımda da sancı var mı ki diye baktım.. acaba doğuruyormuyum ki böyle bişey mi ki filan dedim

bende mergenı soracaktım gecmısı okudum ve gordum hepınıze selam olsun kızlar cınsıyetını ogrenmıs annelerıngozu aydın ben daha ogrenemedım doktor yogun oldugumdan dolayı 18 kasıma aldık randevuyu hepımızın bebeıslerı saglıklı olsun ınsallah

Bende Bayram arifesinde öğrendim kuzum :)) o günden beri hep erkek bebek gördüm

Gunaydin herkeseee
Canim tek benim valla ben de erkek hissediyorum nerdeyde tum hurafelerde erkek cikti sen de erkek dedin ya canim suphem kalmadi geliyo oglan

Ay çok ama çok heyecanlandım ben ya Yerim bebişini.

Canım bugün de girmeseydin arayacaktım, dün akşam yine düğün vardı, eve geç döndük, tedirgin oldum arasam mı aramasam mı diye. Sabah ararım artık gelmezse dedim. Daha iyi olduğuna sevindim, çok çok geçmiş olsun.

Tuncss sagol canim benim...benimde dilime doladin gece bende bayağı bel ve bacak ağrısı çektim siyatigim varya dedim yağmur geliyor yağ nolur kurtar beni şükür şimdi Şakir Şakir yağıyor.

Hanipeks , ben demedim mı bir daha belese bakmam :)))

Laterne iyiki orda değilim hediye gelmis koy tavugu gibi,cok yabanciladim ya (((

Gunaydin herkeseee
Canim tek benim valla ben de erkek hissediyorum nerdeyde tum hurafelerde erkek cikti sen de erkek dedin ya canim suphem kalmadi geliyo oglan

O zaman sen hemen doğuracaksın sende ben 2 cocuk hissediyorum kutunda büyük hissediyorum gibi oldu hahaha:))

sağol tatlım benim teşekkür ederim :)) telefon işi çok iyi oldu;dün o kadarcık da giremeseydim seni arayacaktım haber vermek için :))

Bu arada adresi alayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…