Yüksek voltaj bende oy verdim 55/ 55 oldu peki bu sadece Nisan anneleri için mı ki
voltajım çilek reçeline boğarım ben seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen bu işi biliyorsun kız yine tuttu, kızım olacak inşallah
bütün gün boyunca içim içime sığmadı yaaaa hemen yazmak istedim sizlere ama sabah telaşla ayyy peti unutmuşum,
telefonum yok benim, cimri kocam hala alamadı bi ayyy fon bana
sabah uyanınca hemen çikolata yedim, uykusundan uyansında açsın bacakları göstersin diye,gider gitmez hemen yattım masaya hazır bekledim doktoru,
ayyyyyyy bi de baktık kızım açtı bacakları gösteriyo, babasını çağırdım baksın diye utandı bebeğim hemen kapattı bacakları yüzünü döndü eli çenesinde esniyodu yavrum benim,tam o anda çekti doktor, fotoğraf makinesine çekeyim yüklerim buraya, artık pembeleri alırsınız diyo doktor, kendinin yeni oğlu oldu, kız bebeği olacaklara imreniyo
kesin kız dedi, doktor demeden ben anladım, 199 gr olmuş 16-17 cm boyu,
babasıda çok sevindi, içten içe bende kız istiyodum aslında dedi, sırf kızlarımızın bi abisi olsun diye erkek diyodum dedi,ben zaten gülümsemekten çenem ağrıyo şu an
doktordan anneme geçtim, şimdi eve geldim, geçmişi okumadan hemen yazayım dedim, darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah,
kız annesi mi olucam ben şimdi ayyyy ayyyy ayyyy pek güzel
Kızlar ya rüyamda erkek bebek gördüm renkli gözlü :)) daha cinsiyetini öğrenmedim cok merak ediyorum :))
Yahu martlilarda ne cok Nisan annesi varbenimki 11 nisan ama 10 gün ila 2 hafta erken aliniyor sezaryende.Mart sonu olacak ama ne bileyim ben yinede sıkacağım dişimi Nisan'a kadar
yakinda yuksek voltajin unu diger topiclerde duyularda, hadi benimkinin de cinsiyetini tahmin et diye gelenler olursa sasirmam
Gülimier bebişin hayırlı olsun.. bir gelin adayı daha belirdi
voltaj ; seni sevmeyen ölsüüün ölsüüünnndiye o iğrenç şarkı dolanıverdi dilime geçmişi okurken..
laterne gelmişsin.. iyi olmana sevindim..
bende tüm gece uyuyamadım.. öyle kötü belim ağrıdı kisağdan sola dönemedim.. wc kalkayım dedim resmen süründüm gidene kadar.. acile mi gitsem ki dedim.. sonra da korktum bi de yanlış bi ilaç iğne bişey yapılır Allah korusun dedim.. gitmedim.. sabaha kadar çektim o ağrıyı.. şimdi biraz daha iyiyim ama hala oturup kalkarken sıkıntı büyük.. yarın annem ablam ve kardeşim geliyor.. iyi olsam onlar gelene dek bari..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aklıma ne geldi? Ben rüyamda bembayaz topalak lacivert askılı badili bir oğlancık görmüştüm, altını bezliyordum oğluşumun oynuyordum onunla. Bu rüyayı gördükten tam 1 hafta sonraya tekabül ediyor bayram arefesinde hamile olduğumu öğrendim. Şimdi parçaları birleştirdim. Oğlumun da olacağı kesinleştiğine göre bana malum olmuş demek ki
oyyy kuzum çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versinsert bir yatakta yatıp dinlenmeye çalış;mümkün olduğunca oturma yada otururken belini destekle mutlaka
ben dün öyle kalacağım sandım doğuma kadar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aklıma ne geldi? Ben rüyamda bembayaz topalak lacivert askılı badili bir oğlancık görmüştüm, altını bezliyordum oğluşumun oynuyordum onunla. Bu rüyayı gördükten tam 1 hafta sonraya tekabül ediyor bayram arefesinde hamile olduğumu öğrendim. Şimdi parçaları birleştirdim. Oğlumun da olacağı kesinleştiğine göre bana malum olmuş demek ki
Günaydın mis kokulu anneler...Simsiyah bir hava var ama ben yine de neseliyim
Laternemm gelmissin hosgeldin,ohhh uzan gayfe yapim dur
Canım benim cok özledik yerin hemen belli oldu.aman dikkat et kendine muck.
Gulimier,esrasm,bebeci,chosy,mergen... Yorumlarınız için teşekkür ettim ama cokta güldüm Allah ta sizi güldürsün...
Tuğba seninki kiz hissediyorum.
.Gorkemre senin bebeğin ikiz mı tekse erkek.
canım biliyor musun dün oğluşum gerçekten göbüşümdeydi;artık dışardan bakıldığında nerede olduğu görünüyor yumruk gibi şişiyor göbüşümün sağ tarafı
darısı hepinizin başına
Gunaydin herkeseee
Canim tek benim valla ben de erkek hissediyorum nerdeyde tum hurafelerde erkek cikti sen de erkek dedin ya canim suphem kalmadi geliyo oglan
Ay çok ama çok heyecanlandım ben yaYerim bebişini.
Canım bugün de girmeseydin arayacaktım, dün akşam yine düğün vardı, eve geç döndük, tedirgin oldum arasam mı aramasam mı diye. Sabah ararım artık gelmezse dedim. Daha iyi olduğuna sevindim, çok çok geçmiş olsun.
Tuncss sagol canim benim...benimde dilime doladingece bende bayağı bel ve bacak ağrısı çektim siyatigim varya dedim yağmur geliyor yağ nolur kurtar beni şükür şimdi Şakir Şakir yağıyor.
Hanipeks , ben demedim mı bir daha belese bakmam :)))
Laterne iyiki orda değilim hediye gelmis koy tavugu gibi,cok yabanciladim ya(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?