2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

yolun varmış canım baya bence atıştır mutlaka hafif birşeyler
inşallah birdaha olmaz

Dün annem bizdeydi.Dip bucak her yeri temizledik.
Ben sadece yatak odasını yapmama rağmen,tüm dolabı indirdik annemle kışlık yazlık tamamen ayırdık.
Mahfoldum bir ara ayaklarımı hissetmiyordum.Annem camları sildi,tülü perdeyi yıkadı her yerin altını çekti koltukları sildi.
Bütün halıları silkeledi,banyoyu yıkadı.Benden daha dinçti :)Annelik bambaşka bir duygu.

Annem kızım sağlıkla doğum yapsın canı çok yanmasın diye dua ederken.
Ben tüm acılara razıyım yeterki oğlum iyi olsun diye dua ediyorum.
Dün ağladık,güldük,tüm gün annemle baş başaydık.
Akşam eşim işden geldi annemi yolcu ettik.Annem gittiği anda özledim.

Eşimde diyorki hatun beni unutmuşsun.Ne özledim dedin,nede sarıldın :)
Kıyamam kocama

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım haftaya da ben gidicem banyo yapma dedimi sana
banyo yapmadan duramam ki 2-3 gün
hergün duş almaya alışkınım ben
kalp atışlarını ı cihazla yakalayıp duymak zormuş
sırtını dönmesi lazımmış bebeğin benim hemşire öyle demişti seninkinin keyfi yerindeydi demek ki yerinden kıpırdamadı
benimde geçen hafta ultrasyonde bebeğin kafasının ölçüsünü zor aldı dr sokmuş kafasını bir yere çıkarmıyor rahat etmiş orda çok zorlamayım dedi

günaydın kızlarr; nasılsınız geçmişi okudum bitirdim sıra geldi yorum yazmaya..
ben cuma günü hemen doktora gittim. baktı kasılmalarım çok fazla değilmiş çok şükür. bu kasılmaların sebebini tespit edemememiz asıl sorun dedi. idrarda, kanda sorun yok ama kasılmalar neden oluyor bilmiyorum diyor. 20. haftaya gelsek hayırlısıyla, verecek ilaçlar varmış ama şu anda pek bişey yapamıyoruz. seni bi 7-8 aylık yapsam başka bişey istemiyorum dedi (
bu doktorlar hele de erkekse ne kadar duygusuz oluyor kızlar yaa. tutmuş bana geçen hafta gelen bi hastayı anlatıyor kadının kasılmaları varmış evde yatmış dinlenmiş ama doktora gelmemiş ama bu arada maalesef rahim açılması olmuş ve bebeği kaybetmiş. bana onu anlattı. güya dikkatli olmam için söylüyor ama benim yüreğimi ağzıma getiriyor bundan sonra en ufak ağrıda bile kapısını çalacağım haberi yok :))

gulimier canım hayırlı olsun kızın maşallahh ona.. rahatsızlığı olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.
deneyimli anneler; ben bebeğimi hissetmeye başlayalı 2 hafta oldu. ama bazen 2 gün hiç hareket etmediği oluyor özellikle bekliyorum, bişeyler yiyorum ama yok yani kımıldamıyor. tam endişelenmeye başlayacağım sıra şükür bi kımıldama oluyor. oğlumda hiç böyle değildi. hissetmeye başladıktan sonra hep aynı şekilde artarak devam etmişti. acaba bu daha sakin bir bebek olduğundan mı? yani mesela gün içerisinde en az 10 kez hissetmeniz lazım deniyor ama ben en ufak hareketleri de hesaplarsam -ki seğirmeden bile yavaş bir hareket oluyor bu- 10 ancak eder. doktora sordum bu hafta daha kuvvetli hissedeceksin dedi. ama lafı boğazıma tıktığı için tam bu şekilde anlatamadım. bi dahaki kontrol 1 ay sonra acaba başka bir doktora mı gitsem bilemiyorum. sizde nasıl başladı hareketler nasıl devam etti?

yolun varmış canım baya bence atıştır mutlaka hafif birşeyler
inşallah birdaha olmaz

Bundan sonra atıştırıcam artık canım.Teşekkürler ilgin için.
İnşallah bir daha olmaz dediğin gibi.

Oy canım benim çok çok sevindim senin adına.Bir prenses daha geliyor topigimize desene.
Allahım nazarlardan saklasın.Allahım isteyen herkese yaşamayı nasip etsin bu paha biçilemez duyguyu.

Omuzdan mı?Eyvahlar olsun bu bilgi iyi oldu canım en azından şok olmam.
İnşallah bende hayırlısıyla atlatırım.Yesinler paşamı,uyuyordur annesi saklanmışdır sizden

yoktum epeydir herkes iyi okudum bu arada tetanozumu oldum yarın ayrıntılı ult.giricem bu haftalarda gerekiyormuş ve ilk gebeliğimde 2 tetanoz doğum sonrası 3 tetanoz olduğum için bu gebeliğimde 1 tetanoz yetiyormuş 50 yaşına kadar gerekmiyormuş ve bu gebeliğimde başka aşım yokmuş...Allahın izniyle yolu yarıladık kızlar inşallah sağlıkla tamamlar bebişlerimize kavuşuruz

bana banyo yapma falan demedi bende sormayı unuttum açıkçası..
sanırım açsın ondan hareketsiz olabilir bebiş dedi..1 ay sonra yine çağırdı aşı kartı verdi..2.dozu vurmak için..
senin bebişde maşallah annesi nereye sokmus öyle kafasını..bence doktordan kaçıyo doktordan yerim ben onu..

canım çok geçmiş olsun,evet ama eşin haklı bişe yemeden çıkma sakın Allah korusun başın dönüp düşebilirsin falan aman canım dikkat et

kuzum benim çok sevindim bi prenses daha gelio allah kucağına almayı nasip etsin inş

naz ne yaptın cnm bir haftadır yoktum geçmişide okuyamadım baya bi yazmışsınız test işini merak ettim cnm ne yaptınız

canım benim ilk göbeğimin sağ tarafında bişey kıpırdadı gibi yer değiştirdi gibi oldu ve 5-6 kez üstüste yaptı.gecen haftaydı bu hafta her yemekten sonra fır dönüyor emin ol hissedeceksin günden güne dahada belirginlesti sanırım büyüyor kızım

cnm ya anne yeri çok başka kimse anne gibi olamaz allah başımızdan eksik etmesin

cnm ben sordum onu hiç kendini kısıtlama banyo falan yap bişey olmaz dedi ateş falanda yapmadı sadece aşı yeri acıdı çok sanırım kastım kendimi

geçmiş olsun canım inşallah birdaha olmaz
sn magnezyum kullanıyormusun
dr da gerçekten kaş yapayım derken göz çıkartan cinsindenmiş
ben bebeğimi hissetiğimi sanıyordum ama drm hissettiğim şeyin bağırsak damarlarının atması dedi o yüzden çok emin değilim bebeğim mi yoksa dr dediği mi
ilk hamileleğim olduğu içinde daha tecrübebesisim tabiyki sizlere göre

Ayy ne duygusuz bir doktormuş o öyle.Zaten evhamlıyız,kuşkularla doluyuz.Anlatması çok iyi olmuş yani.
Bundan sonra en ufak bir şeyde yanına gidersin,sık gelme dersede sizi dinliyorum hocam dersin.

Bebiş hareketlerini hissetme konusuna gelince,bana kalırsa bende hissediyorum.
Böyle karnım göz segirmesi gibi pır pır atıyor.Birde dışardan hissedemesemde içimde bir hareket olduğunu hissediyorum.
Özellikle uzandığımda.Ama doktorum acele etme ben senin şimdiki tarihimden 1 ay sonra hissetmeye başlamışdım evhamlanma diyor:)
Artık hayırlısı oğlum iyi olsunda hissedememeye razıyım,bekleriz paşamızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…