2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar biri bilgi versin ( bu ası nedir

Tetenoz aşısı canım.Özellikle sezeryan doğumda annenin kullanılan aletlerden herhangi bir hastalık kapmaması için yapılıyor.
Hamileliğin 20. haftasında ilk aşı yapılıyor.Sonra ikinciside varmış ama hangi hafta emin değilim.
En son doğumdan sonra 3. aşıda varmış.Bunu aile hekimliği takip ediyor.
Doktoruma özellikle sordum oda aile hekimliğindeki aşıların daha yeni olduğunu söyledi.

Arkadaşlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim bütün haftasonum hastanelerde geçti diyebilirim ben iyiyim ama geçengün bahsetmiştim teyzem hasta ya kalp spazmı geçirmişti bugün de anjiyo oluyor dün de eşimin tek kasığında 2 gün düren bir ağrı olmuş onu götürdüm lenfler allah korusun hassas diye korktuk. Neyse ki herhangi bir beze kisik birşey falan görülmedi kan idrar tahlilleri yapıldı iyi çıktı inşallah geçer. Kurban olurum ben onaaaa :) bebeğimin babasıııı :) tek güzel şey cmt sabah en yakın bir arkadaşım kahvaltıya davet etti oraya gittim bu hengamede kaçamak biraz huzursuz geçti annem ikidebirde hastaneye gitmek için birlikte aradı etti falan ama yine de çok eğlendik ne zamandır görüşmüyorduk başka bir arkadaşımız daha geldi 3 kız çok güzel geçti. Ne zamandır biryere gittiğim yoktu ya çok büyük değişiklik oldu bana :) dün hastane dönüşü çamaşır atmıştık yıkansın diye makine bozulmuş sevfili kocam içinde su varken aşağıdaki filtreyi açmak istemiş ben biraz uzanmış uyumuştum görsem açtırtmazdım bir uyandım heryer su içinde musluktan akar gibi akmış kapatamamış falan yazık baktım zaten kasığı ağtıyordu yürürken bile yerde bezlerle sularla boğuşuyor kıyamam bana yaptırmadı saatlerce uğraştı çok acıdım. Inşallah aşağı kata su akmamıştır. Benden haberler böyle allah beterinden saklasın sakınsın. Eeeee siz neler yaptınız?

Örf ben cok korkuyorummm ya

canım benim kayınvalidem ben taşınırken aramadı bile, , şimdi bu ilgi alaka neden onu anlamadım ben de zaten, sırf merak gösteriş ve belki anlamışsa hiç zannetmiyorum ama belki taşınmaya yardım etmedi diye bozulduğumu anladığı içindir,ben de hala dargınım ama , eşimle de çooookk takıştık onun yüzünden son anda caydı zaten baksana öpmeye niyeti yok yanağın nerde de soruyo işte

bende son 1 haftadır tartılmadım ama başlarda bi bakıyorum fazla bir bakıyorum eksik ama normal baktığımda 3 kilo almıştım bu hafta ne oldum bilmiyorum göbüşüm cıktı belli baya ama vücudum almamış ölçtüm göğüşlerim büyüdü =) göbeğimde sabah yine düz bu hamilelik ilginç birseymiş valla moralini bozma sakın o kiloları bebekmiş gibi düşün =) benim oğluma doktorumuz tombiş dedi tüm kiloları ona plesentaya sıvıya göğüslerime pay ediyorum ben hala eskisi gibiymişim gibi oluo moralim düzelio sende öyle yap=)

canım çok geçmiş olsun teyzene, ama kahvaltı süper olmuş, kocasız böle kız kıza buluşmaları üniversiteden sonra çok özledim ben de:)

canım ben de zaten ilk o şekilde hissettim 2 hafta önce. ki 2. hamileliğim olduğu için tam zamanında hissettim. bikaç gün sonra gün içerisinde de hissetmeye başladım ama 2 haftayı geçiyor ki hala hareketler kuvvetlenmedi. hatta 2 gün gibi uzun bir zaman hissetmediğim oluyor. hani ilkinde böyle olsa neyse derdim ama ilk çocuğumda böyle değildi. ilkini de bu haftalarda tam olarak hissetmeye başlamıştım mesela. artık bakalım bu hafta kuvvetlenmezse doktora tekrar giderim.

Amin canım benim amin.

Birde bana sor.Perşembe günü olucam kısmetse
Erken kapandığı içinde tek gidicem,ordan anneme geçicem eşim almaya gelcek.
Bakalım ne yapcam:S

Aciyormuki acaba (((

inşallah iyidir annesi bişeyi yoktur miniğin.sakin bi bebiş olcak kesin

canım bende ilkinde bi süre anlayamamıştım ama şimdikinin bebek olduğundan eminim mesela azıcık karnımın üstüne doğru yatsam sanki içimde kuş çırpınıyor gibi oluyor :) ama benim sıkıntım 1 gün böyle hissederken 2 gün hiiçç hareket yok tam acaba yanıldım mı falan derken yine kıpırtı başlıyr. bebek hareketlerinde ilkten az az hissetmeye başlarsın sonra 1 haftada falan kuvvetlenir. ben hala onu yaşayamadım inşallah bu hafta daha fazla hissederim.

Çok geçmiş olsun canım benim.Eşinin iyi olmasına çok sevindim.
Yazık acele edip kendine iş çıkarmış.Allahım teyzenede acil şifalar nasip eylesin.

Arkadaşlarla olmak insana kesinlikle çok iyi geliyor.Senin içinde değişiklik olmuşdur zamanının iyi geçmesine sevindim canım.

selam canım benim bebişin cinsiyeti tescillenmedi henüz iki sefer de tam göstermedi ama doktor erkeğe benziyor dedi. hamile kaldığımda 60 kilo idim şimdi 64 kiloyum. yaşadığım yer istanbul

yok zaten her sıkıntıda arasam da gel bakayım diyor Allahtan. ama ruhsuzluğundan da pat pat aklına geleni anlatıyor her gitmemde sağolsun böyle bi hikayesi var.
bende bebiş hareketleri olduğundan eminim gerçi benim 2. olduğu halde doktor 20. haftada ancak hissedersin falan dedi. bu sefer sorduğumda da bu hafta daha net hissedeceksin dedi.
bebeiş küçük olduğu için az hissediyorum belki de bilmiyorum arada hiiç kıpırdamadığı oluyor uzun süre.

Aaaaa olmaz öyle, sözümüzde durmamız lazım, kebapı gelirsen ısmarlarım ama bence şalgam ile cezeryeye hayır dememelisin

Ne kadar hoş bir anı olmuş sizin için. Öğretmeniniz de yaratacı bir fikir bulmuş. İnşallah böyle güzel anıları bol bol biriktirip burada paylaşırız biz de.

Ya sorma, önümüzdeki cumartesi de kuzenimin nişanı var mersinde. Çıldıraceğim

inşallah iyidir annesi bişeyi yoktur miniğin.sakin bi bebiş olcak kesin

aslında bunu da düşündüm canım ilk oğlum çok hareketliydi hiç düşünmezdim hareket ediyor mu diye hep hareket halindeydi. sanırım ona alıştığımdan bu çok hareketsiz geliyor. ilk hamileliğimde 37 haftalık doğurdum şükrediyordum Allaha. çünkü son zamanlarda inanılmaz kötüydüm kaburgalarım ağrıyordu tekmelerden :)) bu uslu olacak belki de :))

Ohhh ellerine sağlık canım benim. Çok iyi etmişsin, yeğeninin yaptığı puding çok lezzetli görünüyordu, ben de istiyorum ben de ben de

Huzursuz bacağı macağı bilmem ama haftasonu kolum çok huzursuzdu onu biliyorum. Sağ kolumla telefon bile kaldıramadım, giyinemedim, eşim yardımcı oldu sağolsun (hoş haftasonu çıldırtsa da beni). Omzumdan bileklerime kadar sızladı da durdu, çocuk gibi ağlaya ağlaya mızmızlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…