- 17 Eylül 2012
- 1.332
- 292
- 128
Günaydın kızlar ben geldim....
Bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Sabah metroda bir miğde bulantısı başladı,nefes alamıyorum boğuluyorum sanki.
İlk durakda indim yukarı çıkdım hava aldım,oturdum dinlendim.Eşimi aradım.
Eşimde kızdı bana.Artık iki canlısın sabah kahvaltı yapmadan çıkıyorsun aklım hep sende kalıyor dedi.
Çok endişelendi.Sonra ben dinlenince yine indim metroya yola devam ettim.Ama çok zordu.
Neyseki sonunda geldim iş yerindeyım.
Canım geçmiş olsun...
Aman dikkat et,Allah korumuş...
Canın birşeyler yemek istemese bile bir bardak süt,yumurta ye,o bile yeter canım.
Slm herkese şoklar içerisindeyim her sabah uyandığımda tartıda 1 kilo fazlalıkla uyanıyorum ve bu sabah baktığımda 5.3kilo almış olduğumu gördüm toplamda. Ben son günlerde kiloma dur diyemiyorum çok yediğimde söylenemez offf neden böyle oluyor? Ben herhalde duba gibi olcam
Ben aldığım kiloyu / rakamı telaffuz bile etmek istemiyorum
Günaydın herkese
Bu hafta vizeler başladı yoğun bir hafta beni bekliyor yani
Canım Allah kolaylık versin,zihin açıklığı versin inşallah.
Hangi bölümde okuyorsun ?
günaydın kızlar hayırlı haftalar..biz aşımızı oldukta bebişin kalp sesini duyamadık..
sizler nasılsınız bebişler nasıl..
Canım günaydın hoşgeldin.
günaydınnnnnn çokk mutluyum kızlar
cumartesi günü doktor kontrolümüze gittik ve bebişim cinsiyeti pat diye gösterdi bacakları havaya kaldırdı poposunu bize döndü ve kesinlikle kız dedi doktorumuz o kadar güzeldi ki maşallah yavruma diyorum kendi kendime yediğim çikolata ve meyve suyunun hakkını verdi kıpır kıpırdı dörtlü testimizi de yaptırdık işallah oda iyi çıkarda bende bir ohhh çekerim rabbim bana bu duyguyu yaşatdığın için çokk teşekkür ederim Allah çocuk isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatle işallah
geçmişi okuyamadım işallah herkes iyidir iyi haftalar çok güzel bir hafta olsun
Canım hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inşallah prensesimiz.
günaydın kızlarr; nasılsınız geçmişi okudum bitirdim sıra geldi yorum yazmaya..
ben cuma günü hemen doktora gittim. baktı kasılmalarım çok fazla değilmiş çok şükür. bu kasılmaların sebebini tespit edemememiz asıl sorun dedi. idrarda, kanda sorun yok ama kasılmalar neden oluyor bilmiyorum diyor. 20. haftaya gelsek hayırlısıyla, verecek ilaçlar varmış ama şu anda pek bişey yapamıyoruz. seni bi 7-8 aylık yapsam başka bişey istemiyorum dedi(
bu doktorlar hele de erkekse ne kadar duygusuz oluyor kızlar yaa. tutmuş bana geçen hafta gelen bi hastayı anlatıyor kadının kasılmaları varmış evde yatmış dinlenmiş ama doktora gelmemiş ama bu arada maalesef rahim açılması olmuş ve bebeği kaybetmiş. bana onu anlattı. güya dikkatli olmam için söylüyor ama benim yüreğimi ağzıma getiriyor bundan sonra en ufak ağrıda bile kapısını çalacağım haberi yok :))
gulimier canım hayırlı olsun kızın maşallahh ona.. rahatsızlığı olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.
deneyimli anneler; ben bebeğimi hissetmeye başlayalı 2 hafta oldu. ama bazen 2 gün hiç hareket etmediği oluyor özellikle bekliyorum, bişeyler yiyorum ama yok yani kımıldamıyor. tam endişelenmeye başlayacağım sıra şükür bi kımıldama oluyor. oğlumda hiç böyle değildi. hissetmeye başladıktan sonra hep aynı şekilde artarak devam etmişti. acaba bu daha sakin bir bebek olduğundan mı? yani mesela gün içerisinde en az 10 kez hissetmeniz lazım deniyor ama ben en ufak hareketleri de hesaplarsam -ki seğirmeden bile yavaş bir hareket oluyor bu- 10 ancak eder. doktora sordum bu hafta daha kuvvetli hissedeceksin dedi. ama lafı boğazıma tıktığı için tam bu şekilde anlatamadım. bi dahaki kontrol 1 ay sonra acaba başka bir doktora mı gitsem bilemiyorum. sizde nasıl başladı hareketler nasıl devam etti?
Canım tahlillerde problem çıkmamasına sevindim.Kendine dikkat et,mümkün olduğunca ayakta kalma,yorulma,üşütme,bol su iç...Bazı doktorları anlamak zor gerçekten,hastasını rahatlatacağına tedirginliğini arttırmanın ne alemi var ki
ben bebeğimi hissetiğimi sanıyordum ama drm hissettiğim şeyin bağırsak damarlarının atması dedi o yüzden çok emin değilim bebeğim mi yoksa dr dediği mi
ilk hamileleğim olduğu içinde daha tecrübebesisim tabiyki sizlere göre
Aynen canım benimde minik minik hissettiğim birşeyler var ama tam olarak nedir,ne değildir emin değilim :44:
Arkadaşlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim bütün haftasonum hastanelerde geçti diyebilirim ben iyiyim ama geçengün bahsetmiştim teyzem hasta ya kalp spazmı geçirmişti bugün de anjiyo oluyor dün de eşimin tek kasığında 2 gün düren bir ağrı olmuş onu götürdüm lenfler allah korusun hassas diye korktuk. Neyse ki herhangi bir beze kisik birşey falan görülmedi kan idrar tahlilleri yapıldı iyi çıktı inşallah geçer. Kurban olurum ben onaaaa :) bebeğimin babasıııı :) tek güzel şey cmt sabah en yakın bir arkadaşım kahvaltıya davet etti oraya gittim bu hengamede kaçamak biraz huzursuz geçti annem ikidebirde hastaneye gitmek için birlikte aradı etti falan ama yine de çok eğlendik ne zamandır görüşmüyorduk başka bir arkadaşımız daha geldi 3 kız çok güzel geçti. Ne zamandır biryere gittiğim yoktu ya çok büyük değişiklik oldu bana :) dün hastane dönüşü çamaşır atmıştık yıkansın diye makine bozulmuş sevfili kocam içinde su varken aşağıdaki filtreyi açmak istemiş ben biraz uzanmış uyumuştum görsem açtırtmazdım bir uyandım heryer su içinde musluktan akar gibi akmış kapatamamış falan yazık baktım zaten kasığı ağtıyordu yürürken bile yerde bezlerle sularla boğuşuyor kıyamam bana yaptırmadı saatlerce uğraştı çok acıdım. Inşallah aşağı kata su akmamıştır. Benden haberler böyle allah beterinden saklasın sakınsın. Eeeee siz neler yaptınız?
Canım benim Allah teyzene acil şifalar,iyilikler versin inşallah...
Kız kıza sohbetiniz iyi gelmiş,sevindim canım.Arada yapmak lazım...