sana da hayırlı haftalar katinam
Aşı sıranı savdın demek darısı başımıza :)) neden duyamadınız kalp atışlarını tatlım,erken mi dediler dinletmediler mi?
herkese merhaba kızlarrrr.. okuduğum kadarıyla herkes iyi sorun yok..
voltajım geçmiş gitmiş olsun inşallahhhh.. iyi ol sennn :)
bu da benim kuzumun kundak battaniyesi teyzeleri :))))
Eki Görüntüle 550750
fıstığım ben bu cuma olucam inşallah :))cnm bende oldum aşımı sen ne zaman olacaksın
fıstığım ben bu cuma olucam inşallah :))
detaylı için ne yaptın randevu aldın mı hangi gün gideceksin?
Kızlar yardım lütfen:44:
Evim küçük ve şimdiye kadar çamaşır astığım odayı artık bebek odası yapacağım. Malum kış günü dışarı asarsam kokacak. Evin kıyı köşesinde sürekli nem yapacak...Yani çamaşır asmak için yerim olmayacak.
Bende kaç yıldır aklımda olan Kurutma Makinesi alma fikrini gerçekleştirmeye karar verdim.
1.Evinde Kurutma Makinesi kullanan varmı?
2.Avantaj/Dezavantaj yönünden hangisi ağır basar.
3.Fiyatı uygun birşey almak istiyorum, öneriniz varmı?
ayy ne güzel anlatmışsın tatlım darısı başımızacnm ayın 23 de gideceğim randevu almadım bugun yarın alacağım inş özele gitmeye karar verdim hastanemide değiştirmicem sadece doktorumu değiştireceğim öle karar aldım umarım hayırlı olır hemşire kalp atışlarını falan dinledi karnında hiç çatlak yok çok iyi dedi 6 kilo almışım bebiş kıpır kıpır dedi zor dinledi kalp atışlarını aşıyıda atlattık öle hasta falan olmadım bol bol gezdim
hoş geldin canım,sağlıkla gelsin bebişin inşallahmerhaba kızlae sizi yakından takip ediyorum topiğiniz çok yaşayan bir topik herşey çok çabuk gelişiyor ve herşeyinizi paylaşmanz çok hoşuma gidiyor.ben de kısmetse nisanın ortasında doğum yapacağım Allah hepimize bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah bu arada bebişlerin cicişleri çok güzel eşim şimdilik bana aldırtmıyor ben de burda sizin aldıklarınıza bakıyorum Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi kucağımıza almayı nasip etsin amin
Allah kavustursun canım..keşke çalışmak zorunda olmasaydın çok zor..
oyy kıyamam sana tatlım,Allah kavuştursunilk günler çok zor geçiyor ama onun keyfinin yerinde olduğunu bilince yavaş yavaş alışıyorsun
zaten çalışıyorsun akşamları sen de azcık dinlenmiş olursun öyle düşün;kendine ve eşine biraz vakit ayırırsın..
Allah kavuştursun canım...
Allah kavuştursun canım benim, üzülme.
Allah kavuştursun tatlım.
benim aklımda 20. haftadan sonra dinletiyor gibi kalmış tatlım ondan sordum erkenmiymiş diyeevet canım savdım darısı size..steteskop gibi bi dinleme cihazıyla baktılar canım..ama ses duyulmadı..erkende olabilir..birsey yemediysen de olabilir dedi..
öyle işte canım..
herkese merhaba kızlarrrr.. okuduğum kadarıyla herkes iyi sorun yok..
voltajım geçmiş gitmiş olsun inşallahhhh.. iyi ol sennn :)
bu da benim kuzumun kundak battaniyesi teyzeleri :))))
Eki Görüntüle 550750
benim aklımda 20. haftadan sonra dinletiyor gibi kalmış tatlım ondan sordum erkenmiymiş diyeaşıyla karıştırdım galiba,şimdi internette baktım 17. haftalarda bile dinleyenler var :))
bebeğin pozisyonu ve hareketleri neden oluyor demek ki duyulup duyulmamasına..
karnımızı doyurup bebişi kıpır kıpır yapıp öyle gideceğiz demek ki
babaros33 hosgeldin,hayırlı gebelik ve dogum olsun...
Sedagg tatlım nasilsin inşallah bir sıkıntın kalmamıştır.
Sagol canım benim,hosgeldin boş gelmemissin
güle güle kullan canım cok iyi yapmissin.
güle güle kullan inşallah tatlım çok güzel
kızın içindeyken de resmini istiyoruz ona göre
ay çok tatlı bayıldım bende oğluma böyle bişey alıcam bizde hafta sonu eşimle iki tulum aldık allahım elimizden düşmedi eşim diyor oğlum bunu giyince annesi süt kokacak o bunu söyleyince ben yine ağladım sağlıkla güle güle giysin kuzucuğun
ayy ne güzel anlatmışsın tatlım darısı başımıza
ben de 22'sin de gideceğim detaylıya o zamana randevu bulabildim
bu cuma ben de aşımı olup kısmetse duyarım bebişimin kalp atışlarını inşallah
teyzesi benim oğluşum çok hareketli maşallah;2 hafta oldu son gördüğüm ama artık nasıl dayanırım diye meraklanıp endişe etmiyorumbazen tuhaf tuhaf pozisyonlar deniyor göbüşüm yamru yumru bir hal alıyor,kazık gibi oluyor :)) sonra rahat edemiyor herhalde değiştiriyor pozisyonunu bende rahat ediyorum ama çok güzel çok keyif alıyorum o hallerinden
darısı tez vakitte hepinizin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?