2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merhaba kızlae sizi yakından takip ediyorum topiğiniz çok yaşayan bir topik herşey çok çabuk gelişiyor ve herşeyinizi paylaşmanz çok hoşuma gidiyor.ben de kısmetse nisanın ortasında doğum yapacağım Allah hepimize bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah bu arada bebişlerin cicişleri çok güzel eşim şimdilik bana aldırtmıyor ben de burda sizin aldıklarınıza bakıyorum Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi kucağımıza almayı nasip etsin amin

fıstığım ben bu cuma olucam inşallah :))
detaylı için ne yaptın randevu aldın mı hangi gün gideceksin?

cnm ayın 23 de gideceğim randevu almadım bugun yarın alacağım inş özele gitmeye karar verdim hastanemide değiştirmicem sadece doktorumu değiştireceğim öle karar aldım umarım hayırlı olır hemşire kalp atışlarını falan dinledi karnında hiç çatlak yok çok iyi dedi 6 kilo almışım bebiş kıpır kıpır dedi zor dinledi kalp atışlarını aşıyıda atlattık öle hasta falan olmadım bol bol gezdim

Babaros33 hosgeldin,hayırlı gebelik ve dogum olsun...

Sedagg tatlım nasilsin inşallah bir sıkıntın kalmamıştır.

kurutma makinesi kullanıyorum canım. markası arçelik bir ara kampanyada 499 tl ye satılan bir modeldi. çok memnunum.evdeki fazla eşyaları koyduğumuz bir oda vardı orda duruyor. avantajı kesinlikle daha fazla. dışarı çamaşır sermeyi sevmezdim. tozlanıyor, komşular, sokağın kiri falan diye.peteklerin üzerinde alt üst falan ederdim, kışın hızlı kururdu da baharda zor oluyordu. iki makine arka arkaya yıkayınca tele sığmazdı. şimdi rahatım bir makineden çıkarıyorum eşime sesleniyorum ıslak çamaşır dolu sepeti diğer odaya taşıtıyorum çamaşıra göre 1 saat 1,5 saatte kurutuyor ütülenecekleri ayır katla kaldır. ortalama 2,5 saatte kirliler gardıroba geri giriyor. nevresimi yıkıyorum 1,5 saat sonra yeniden seriyorum. enerji grubu c sınıfı olduğundan çok yakıyordur diye tahmin ediyorum. ilk bir kaç ay faturaya yansıdı mı diye bakmıştık-eşim max 6-7 lira farketti demişti .benimki düşük bir model olduğundan bulunduğu odada gider olmadığından su tankını her kurutmadan sonra elle boşaltıyorum falan. ben alalı 2 yıla yakın oldu, önerebileceğim bir model yok dolayısı ile.

ayy ne güzel anlatmışsın tatlım darısı başımıza
ben de 22'sin de gideceğim detaylıya o zamana randevu bulabildim
bu cuma ben de aşımı olup kısmetse duyarım bebişimin kalp atışlarını inşallah
teyzesi benim oğluşum çok hareketli maşallah;2 hafta oldu son gördüğüm ama artık nasıl dayanırım diye meraklanıp endişe etmiyorumbazen tuhaf tuhaf pozisyonlar deniyor göbüşüm yamru yumru bir hal alıyor,kazık gibi oluyor :)) sonra rahat edemiyor herhalde değiştiriyor pozisyonunu bende rahat ediyorum ama çok güzel çok keyif alıyorum o hallerinden
darısı tez vakitte hepinizin başına inşallah

hoş geldin canım,sağlıkla gelsin bebişin inşallah
alış veriş için acele etme daha çok vakit var :)

azcık geçmişi okuyayım dedim iş çıktı yine bitiremedim hanipekscim ben yanlış yazmışım oğluma tek isim olucak aslında ben ayaz ismini çok sevmiştim ama eşim illada ardıl olucak dedi en son ardıl olarak karar kıldık ard arda gelen demekmiş canım

nazcım teyzene ve eşine çok geçmiş olsun

ersnil tatlım dikkat et kendine kahvaltı yapamıyorsan bile kuru meyve ye hem bağırsaklarıda çalıştırır seni azcık idare eder

yüksek voltajcım çok geçmiş olsun sanada canım böbrek çok zor bilrim bende de sürekli taş oluşur sanırım bu aralar yine bir taş kıpırtısı var gibi dr gidemedim normal doğum yapacak arkadaşlar içinde bir arkadaşım bacak ve göbek için korse kullanmıştı 1 ayda kız gibi fiziği oldu maşallah ay bende çok korkuyorum kendimi şuan fil gibi hissediyorum

geçmişin hepsini okuyamadım rahatsız olan diğer arkadaşlarım için çok geçmiş olsun ve dikkat edin kendinize annişler

Allah kavustursun canım..keşke çalışmak zorunda olmasaydın çok zor..

Allah kavuştursun canım...

Allah kavuştursun canım benim, üzülme.

Allah kavuştursun tatlım.

sağolun kızlar bende alışmaya ve dinlenmeye çalışacağım akşamlarıda k.k da olurum artık yapacak başka birşey yok..

Kızlar ya benim karnım inanılmaz gergin ve ağrıyor.
Nefes alamıyorum sanki?Neden olaki?Hastaneye gitsem mi acaba?

evet canım savdım darısı size..steteskop gibi bi dinleme cihazıyla baktılar canım..ama ses duyulmadı..erkende olabilir..birsey yemediysen de olabilir dedi..
öyle işte canım..
benim aklımda 20. haftadan sonra dinletiyor gibi kalmış tatlım ondan sordum erkenmiymiş diye aşıyla karıştırdım galiba,şimdi internette baktım 17. haftalarda bile dinleyenler var :))
bebeğin pozisyonu ve hareketleri neden oluyor demek ki duyulup duyulmamasına..
karnımızı doyurup bebişi kıpır kıpır yapıp öyle gideceğiz demek ki

herkese merhaba kızlarrrr.. okuduğum kadarıyla herkes iyi sorun yok..
voltajım geçmiş gitmiş olsun inşallahhhh.. iyi ol sennn :)
bu da benim kuzumun kundak battaniyesi teyzeleri :))))

Eki Görüntüle 550750

ay çok tatlı bayıldım bende oğluma böyle bişey alıcam bizde hafta sonu eşimle iki tulum aldık allahım elimizden düşmedi eşim diyor oğlum bunu giyince annesi süt kokacak o bunu söyleyince ben yine ağladım sağlıkla güle güle giysin kuzucuğun

bende geçen hafta aşı için gittiğimde duyulmuştu kalp atışı ve karnım toktu muhtemelen ondandır birdahakine duyurur sesini merak etme

Sagol canım benim,hosgeldin boş gelmemissin

güle güle kullan canım cok iyi yapmissin.

güle güle kullan inşallah tatlım çok güzel
kızın içindeyken de resmini istiyoruz ona göre

tşk ederimmmmm teyzecikleriiii :))) inş içinde görmek nasip olur.. netten görüp beğenmiştim hastane çıkışları da geldi.. biri hariç diğerleri çok çok güzel.. dolaba kaldıramıyorum ya. elim gitmiyo kaldırmaya.. hep görmek istiyorum.. boş odaya yatağın üzerine koydum gidip gelip eşyalarını seviyorum. benimki tam görmemişin bebeği olacak :))) bi de bu hafta sonu fazla hareket etmedik. hep evde takıldık.. bi ara eşim çok uzun zamandır eline almadığı bağlamayı aldı, tıngırdattı biraz.. kızım için dedi başlarken,, sakin bi türkü söyledi.. sanki duydu ya.. ama nasıl hareket etmeye başladı kımıl kımıl.. ben ağlıyorum eşim ağlıyo.. salya sümük sonra halimize güldük.. daha gelmeden bizi bu hale getirdi sıpa :))

Kundak battaniyesine bayıldım prensesin.
Bende böyle bir şey düşünüyorum.

bugun eşimle evliliğimizin 1. yılı.Kayınvalidem bizde bu sabah memleketten geldi.
Evinde kurulu düzeni olmadığı için bizde kaldı.Bende eşime geceden hediyesini verdim.
Traş takımı almışdım zaten.Birde onun yanında eşime yakalı kazak aldım.Sanki içinde gömlek varmış gibi olanlar varya ondan :)
Bir benzeri yakalı kazakda oğluşuma aldım.İkisini birden verdim babasına :) Çok ama çok mutlu oldu gözleri doldu.
Kıyamam kocişime herşeyin en iyisini hak ediyor.Bugunki yemek planımız iptal oldu tabi çünkü kayınvalidem akşam yemekde bizde olur gibi geliyor.
Geleceğini otobüse bineceği an öğrendik,tüm planlar suya düştü.Olsun kısmet değilmiş diyorum.

İNŞ CNM BENİM BENDE ARTIK ARADA HİSSEDİYORUM AYAĞIMI GELİO NE KARNIM GERİLİO BİDE EŞİM ELİNİ KOYUNCA HİSSEDİYORUM KIPIRDADIĞINI BABAYA TEPKİ ÇOK :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…