Bugün biraz hüzünlüyüm k.validem görümcemin yanına bodruma gidio oğluşumda mecburen onlarla gitmek zorunda bakacak kimse yok gerçi o dünden razı bayılıyor bodruma olan bana olacak çok özlüyorum oğluşumu inş çabuk geçer 15 gün
Selam kızlar ,
Bir haftadır telefondan siteye giremedim. Yazamadım bu yüzden.
İşe başladım sonunda :))))) Son kontrolde dr.um hiç bir şey göremiyorum dedi. Hareketlerini yavaşça artırarak başla dedi.
İnşallah bir daha yaşamadan atlatırız.
aanammm dikkat gaz kacagı mı =)) sıpa nasıl da tatlı olar onun içinde mesajı yazarken vatandas cinnet geçirtmek üzereydi borcu yok diom yok mu simdi borcu dio yok borcu diom kızım sen borcuna baksana varmı yok mu dio dedim hangi dil biliosan söyle öyle söyleyeyim türkçe anlamıyorsun dedim yok iyi de borcu varmı yok mu dio daha ısrar la dedim son kez yok kelimesini kullanıyorum ister anla ister anlama tamam anlıorumda anlamadıgım borcu ne kadar dedi dedim git teyze zorlama beni =) kuzum buluolar allahlarından sen bosver ben allaha havale ettim ben ne cektiysem aynı seylerin 10 mislini cektiler ders aldılarmı hayır ama cekti acısını yasıyorya o bana yeter =) bizde gecen annemle alısverişe gittik alt kata iniyorum üst kata çıkıyorum annem yoruldu hadi hadi dio ama param yoktu benim bi tane patik aldım sadeceama insallah diğer ay almaya baslıcasss bende kendimi kaybediyorum onlara bakarken ama hala gözüm pembelere kayıyor ne yalan söyliimmm
günaydınnnnnn çokk mutluyum kızlar
cumartesi günü doktor kontrolümüze gittik ve bebişim cinsiyeti pat diye gösterdi bacakları havaya kaldırdı poposunu bize döndü ve kesinlikle kız dedi doktorumuz o kadar güzeldi ki maşallah yavruma diyorum kendi kendime yediğim çikolata ve meyve suyunun hakkını verdi kıpır kıpırdı dörtlü testimizi de yaptırdık işallah oda iyi çıkarda bende bir ohhh çekerim rabbim bana bu duyguyu yaşatdığın için çokk teşekkür ederim Allah çocuk isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatle işallah
geçmişi okuyamadım işallah herkes iyidir iyi haftalar çok güzel bir hafta olsun
Dün annem bizdeydi.Dip bucak her yeri temizledik.
Ben sadece yatak odasını yapmama rağmen,tüm dolabı indirdik annemle kışlık yazlık tamamen ayırdık.
Mahfoldum bir ara ayaklarımı hissetmiyordum.Annem camları sildi,tülü perdeyi yıkadı her yerin altını çekti koltukları sildi.
Bütün halıları silkeledi,banyoyu yıkadı.Benden daha dinçti :)Annelik bambaşka bir duygu.
Annem kızım sağlıkla doğum yapsın canı çok yanmasın diye dua ederken.
Ben tüm acılara razıyım yeterki oğlum iyi olsun diye dua ediyorum.
Dün ağladık,güldük,tüm gün annemle baş başaydık.
Akşam eşim işden geldi annemi yolcu ettik.Annem gittiği anda özledim.
Eşimde diyorki hatun beni unutmuşsun.Ne özledim dedin,nede sarıldın :)
Kıyamam kocama
günaydın kızlarr; nasılsınız geçmişi okudum bitirdim sıra geldi yorum yazmaya..
ben cuma günü hemen doktora gittim. baktı kasılmalarım çok fazla değilmiş çok şükür. bu kasılmaların sebebini tespit edemememiz asıl sorun dedi. idrarda, kanda sorun yok ama kasılmalar neden oluyor bilmiyorum diyor. 20. haftaya gelsek hayırlısıyla, verecek ilaçlar varmış ama şu anda pek bişey yapamıyoruz. seni bi 7-8 aylık yapsam başka bişey istemiyorum dedi(
bu doktorlar hele de erkekse ne kadar duygusuz oluyor kızlar yaa. tutmuş bana geçen hafta gelen bi hastayı anlatıyor kadının kasılmaları varmış evde yatmış dinlenmiş ama doktora gelmemiş ama bu arada maalesef rahim açılması olmuş ve bebeği kaybetmiş. bana onu anlattı. güya dikkatli olmam için söylüyor ama benim yüreğimi ağzıma getiriyor bundan sonra en ufak ağrıda bile kapısını çalacağım haberi yok :))
Bugün biraz hüzünlüyüm k.validem görümcemin yanına bodruma gidio oğluşumda mecburen onlarla gitmek zorunda bakacak kimse yok gerçi o dünden razı bayılıyor bodruma olan bana olacak çok özlüyorum oğluşumu inş çabuk geçer 15 gün
Arkadaşlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim bütün haftasonum hastanelerde geçti diyebilirim ben iyiyim ama geçengün bahsetmiştim teyzem hasta ya kalp spazmı geçirmişti bugün de anjiyo oluyor dün de eşimin tek kasığında 2 gün düren bir ağrı olmuş onu götürdüm lenfler allah korusun hassas diye korktuk. Neyse ki herhangi bir beze kisik birşey falan görülmedi kan idrar tahlilleri yapıldı iyi çıktı inşallah geçer. Kurban olurum ben onaaaa :) bebeğimin babasıııı :) tek güzel şey cmt sabah en yakın bir arkadaşım kahvaltıya davet etti oraya gittim bu hengamede kaçamak biraz huzursuz geçti annem ikidebirde hastaneye gitmek için birlikte aradı etti falan ama yine de çok eğlendik ne zamandır görüşmüyorduk başka bir arkadaşımız daha geldi 3 kız çok güzel geçti. Ne zamandır biryere gittiğim yoktu ya çok büyük değişiklik oldu bana :) dün hastane dönüşü çamaşır atmıştık yıkansın diye makine bozulmuş sevfili kocam içinde su varken aşağıdaki filtreyi açmak istemiş ben biraz uzanmış uyumuştum görsem açtırtmazdım bir uyandım heryer su içinde musluktan akar gibi akmış kapatamamış falan yazık baktım zaten kasığı ağtıyordu yürürken bile yerde bezlerle sularla boğuşuyor kıyamam bana yaptırmadı saatlerce uğraştı çok acıdım. Inşallah aşağı kata su akmamıştır. Benden haberler böyle allah beterinden saklasın sakınsın. Eeeee siz neler yaptınız?
merhaba güzel anneler;
hiç dinlenmeden geçen bir haftasonundan sonra bir de pazartesi sendromu yaşıyorumçok işim var ama çalışasım yok.
biz de ilk alışverişlerimizi yaptık bu arada; chicco I-feel ana kucağı indirimdeydi e-bebekte ondan aldık; bir de istabulda olanlar belki bilir mothercare in outlet mağazası var kozyatağında; oradan 7 li body setini 13 tl ye aldık; fiyatlardan pek anlamam ama bana ucuz geldi sanki.
cuma günü kontrolüm var; asm de nuri ceydeli ye devam ediyorum; oğlumu da o doğurtmuştu. istanbulda olan arkadaşlar hangi hastanelere gidiyorsunuz? bir de sezeryan ne kadar bilen varmı?
herkese merhaba
inşallah hepinizin günü güzel başlamıştır güzel devam eder
Selam kızlar ,
Bir haftadır telefondan siteye giremedim. Yazamadım bu yüzden.
İşe başladım sonunda :))))) Son kontrolde dr.um hiç bir şey göremiyorum dedi. Hareketlerini yavaşça artırarak başla dedi.
İnşallah bir daha yaşamadan atlatırız.
Kızlar yardım lütfen:44:
Evim küçük ve şimdiye kadar çamaşır astığım odayı artık bebek odası yapacağım. Malum kış günü dışarı asarsam kokacak. Evin kıyı köşesinde sürekli nem yapacak...Yani çamaşır asmak için yerim olmayacak.
Bende kaç yıldır aklımda olan Kurutma Makinesi alma fikrini gerçekleştirmeye karar verdim.
1.Evinde Kurutma Makinesi kullanan varmı?
2.Avantaj/Dezavantaj yönünden hangisi ağır basar.
3.Fiyatı uygun birşey almak istiyorum, öneriniz varmı?
sana da hayırlı haftalar katinamgünaydın kızlar hayırlı haftalar..biz aşımızı oldukta bebişin kalp sesini duyamadık..
sizler nasılsınız bebişler nasıl..
günaydınnnnnn çokk mutluyum kızlar
cumartesi günü doktor kontrolümüze gittik ve bebişim cinsiyeti pat diye gösterdi bacakları havaya kaldırdı poposunu bize döndü ve kesinlikle kız dedi doktorumuz o kadar güzeldi ki maşallah yavruma diyorum kendi kendime yediğim çikolata ve meyve suyunun hakkını verdi kıpır kıpırdı dörtlü testimizi de yaptırdık işallah oda iyi çıkarda bende bir ohhh çekerim rabbim bana bu duyguyu yaşatdığın için çokk teşekkür ederim Allah çocuk isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatle işallah
geçmişi okuyamadım işallah herkes iyidir iyi haftalar çok güzel bir hafta olsun
Günaydın desem geç mı ki :26:
Gunümüz huzurlu mutlu sağlıklı geçsin inşallah.
Cok teşekkür ettim kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın .Aksama kadar dik yuruyemedim.esimin iside cok yogun bayramda bile yalnizdik.yardimcida olamıyor e kimsede yok hersey her is bana bakıyor.is yemek odev cocuk amaan.hayirlisi olsun bakalım.
ayy şekerim aynı soruyu bugün ben soracaktım bu kadar olur yani
bu ikimizin ortak sorusu olsun bari ben hazıra konayım
yalnız aklında bulunsun;pek çok beyaz eşya genellikle A sınıfı enerji tüketimiyle üretildiği halde kurutma makinelerinde fiyatı düşük olanlarda yüksek enerji harcayan modeller var!!
aynen benimde saçlarım öyle canım,üstelik kuru olan saçlarım daha da kurudu sanki,uçları kırıldı,kestirmiyorumdaKizlar Bnm saclarım cok dökülüyor!guya saclar güçlenir derler B'nde ndn böyle bir etki yaptı?
çok geçmiş olsun canım,benim rüyamda gayet iidin walla,önünde bi küre wardı,bi elinde ay pet:)küreden bakıp siteye yazıyodun:)))Sorma canim ya Sabaha kadar kivrandim
kum döktüm şükür sabah düştü .Duz duvara tirmandiriyor.Zaten belliydi.nihayet.
Gün icinde de cocuklarşimdi sakİnledik ancak.
hoşgeldin canım,Allahtan görümcem yok,ablamda war ordan çook ii biliyom nası olduklarını..kızlar hepinize günaydın ben geldim bol bol dinlendim doktora gittim kızımı gördüm ciciler aldım uykum düzene girdi elimin uyuşuk hali geçti doktor hepsi stresten dedi aşımı oldum haftaya anomali taramam var eşimlede düzelttik arayı artık taktik öğrendim kızlar eşime bişey yansıtmıcam ama görümceleri mafetcem hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız için ogün acele çıktım tel numaramıda bırakamadım
benim kahvaltı alışkanlığım yok ama zorla böle suyla ittire ittire yemeye çalışıyomGünaydın kızlar ben geldim....
Bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Sabah metroda bir miğde bulantısı başladı,nefes alamıyorum boğuluyorum sanki.
İlk durakda indim yukarı çıkdım hava aldım,oturdum dinlendim.Eşimi aradım.
Eşimde kızdı bana.Artık iki canlısın sabah kahvaltı yapmadan çıkıyorsun aklım hep sende kalıyor dedi.
Çok endişelendi.Sonra ben dinlenince yine indim metroya yola devam ettim.Ama çok zordu.
Neyseki sonunda geldim iş yerindeyım.
Ya sorma, önümüzdeki cumartesi de kuzenimin nişanı var mersinde. Çıldıraceğim
Allah kavuştursun canım...Bugün biraz hüzünlüyüm k.validem görümcemin yanına bodruma gidio oğluşumda mecburen onlarla gitmek zorunda bakacak kimse yok gerçi o dünden razı bayılıyor bodruma olan bana olacak çok özlüyorum oğluşumu inş çabuk geçer 15 gün
Hanipeks tatlım o korseyi yün bel korsesi diyerek bulabilirsin.ama bazısı cirt cirtli oluyor onu alma cok sert tüm olan var onlardan al canım.İnan cok faydalı hem gobuslerde daha sabit duruyor.dogum yapınca göbek aynı yaşlı insanların yüzleri gibi oluyoreğildikce falan limbir limbir etmez.Hem sicacik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?