2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yaa kızlar hala içime sinen bir isimde karar kılamadım. çok merak ediyorum oğluşumun ismi ne olacak. bu arada eşim kontrolde doktora sordu erkek demiştiniz kesin mi kız olmasın sakın diye :)) o da yok hala erkek dedi. bi de valla şu doğumu sağ salim bi yapalım da cinsiyeti hiç önemli değil dedi eşime (

bebeci canım atlamışım az önce. eşinin ailesinin tepkisini hiç takma canım. eskiden insanlar erkek çocuğu olsun diye neler neler yapıyorlarmış. kadıncağızlar ya erkek doğuramazsam diye korkudan 9 ay neler çekiyormuş. şimdi ne kadar kızyoruz bunları duydukça değil mi? eşinin ailesinin tepkisinin de bundan kalır yanı yok bence. cahillikten başka bişey değil. sağlıklı olsunlar da daha ne isteyebiliriz ki. benim oğlumda bizim tarafta 3. torun ve 3 ü de erkek. eşim, ablam, annem, bakıcımız falan hep inşallah kız olur diyorlardı. hatta erkek deyince hepsi hayal kırıklığına uğradı. ama kimse üzülmedi. ve tepkilerini beni üzecek şekilde yansıtmadılar.

insanlar bana da hamile olduğumu söylediğimde neler neler söylediler. çocuğun daha çok küçük. büyüğe yazık olacak falan. zaten bende hazırlıksızdım. o kadar düşüncesizce konuştular ki anlatamam. hatta gittiğim 2 doktordan bile duymadığım laf kalmadı. haftalarca ağladım kendime gelemedim. bebeğime ısınamadım. derken tam alıştım. bu seferde kasılmalar, erken doğum riski falan çıktı. dedim ki Allahım beni uyarıyor. bi şekilde üstesinden gelirim yeter ki bebeğim benimle kalsın. yani ne demişler her şeyin başı sağlık. hiiç takma kafana gereken cevabı da ver hatta. erkek ya da kız sağlıklı olsun yeter ki bebeklerimiz.

Selam kızlar ,

Bir haftadır telefondan siteye giremedim. Yazamadım bu yüzden.

İşe başladım sonunda :))))) Son kontrolde dr.um hiç bir şey göremiyorum dedi. Hareketlerini yavaşça artırarak başla dedi.

İnşallah bir daha yaşamadan atlatırız.

Bugün biraz hüzünlüyüm k.validem görümcemin yanına bodruma gidio oğluşumda mecburen onlarla gitmek zorunda bakacak kimse yok gerçi o dünden razı bayılıyor bodruma olan bana olacak çok özlüyorum oğluşumu inş çabuk geçer 15 gün

Son düzenleme:

Allah kavustursun canım..keşke çalışmak zorunda olmasaydın çok zor..

gözümüz aydın tatlım çok sevindim;Allah bir daha yaşatmasın inşallah(amin)
bundan sonra kendine ve bebeğine güven ama yine de mümkün olduğunca dikkati elden bırakma;kendini sakın zorlama..
maşallah size

cnm ya walla diorum ben zaten yalan değil ben ne yaşıosam 10 mislini yaşasınlar cnm hediyeleşme belli olsunda kime çıkarsa onada yollucam çok güzel şeyler var

Kızlar yardım lütfen:44:

Evim küçük ve şimdiye kadar çamaşır astığım odayı artık bebek odası yapacağım. Malum kış günü dışarı asarsam kokacak. Evin kıyı köşesinde sürekli nem yapacak...Yani çamaşır asmak için yerim olmayacak.

Bende kaç yıldır aklımda olan Kurutma Makinesi alma fikrini gerçekleştirmeye karar verdim.

1.Evinde Kurutma Makinesi kullanan varmı?
2.Avantaj/Dezavantaj yönünden hangisi ağır basar.
3.Fiyatı uygun birşey almak istiyorum, öneriniz varmı?

Hayırlı uğurlu olsun canım minik prensesimiz. Sağlıkla kucağına al inş.

Ohhhhh mis gibi olmuş evin, ellerinize sağlık, güle güle kirletin :)

Töbe yarabbim ya. Göster doktora gününü :) hatta bizim sıkıntılarımızı sormak için bil ara sen

oyy kıyamam sana tatlım,Allah kavuştursun ilk günler çok zor geçiyor ama onun keyfinin yerinde olduğunu bilince yavaş yavaş alışıyorsun
zaten çalışıyorsun akşamları sen de azcık dinlenmiş olursun öyle düşün;kendine ve eşine biraz vakit ayırırsın..

Geçmiş olsun tekrardan canım teyzen için. Eşin için de ayrı bir geçmiş olsun dileğim var. Sağolsun seni yormamış, ayaklarını üşütmemiştir inşş.

Hayırlı uğurlu olsun cicileriniz. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Amin.

herkese merhaba
inşallah hepinizin günü güzel başlamıştır güzel devam eder

Günaydın canım, hoş geldin. Nasılsın bugün?

Hoşgeldin canım benim, hayırlı uğurlu olsun işine dönüşün. Merak içinde kalıyoruz, sen de mesaj at bakiyim bana telefon numaranı

ayy şekerim aynı soruyu bugün ben soracaktım bu kadar olur yani
bu ikimizin ortak sorusu olsun bari ben hazıra konayım

yalnız aklında bulunsun;pek çok beyaz eşya genellikle A sınıfı enerji tüketimiyle üretildiği halde kurutma makinelerinde fiyatı düşük olanlarda yüksek enerji harcayan modeller var!!

kızlar selam sabah işler çok yoğundu yemeğe çıkmadan size merhaba demek istedim henüz geçmişi okuyamadım umaraım bebişlernizle hepiniz iyisinizdir kendimden haber vereyim biz daha kontrole gidemedim aslında iyiyim ama endişelerim var kısmet olursa yarın sabah işe gelmeden doktoro gidicem oğlumu çok özledim bu arada oğluma iki ismide belli oldu ardıl olucak oğlumun adı.

Günaydın desem geç mı ki :26:
Gunümüz huzurlu mutlu sağlıklı geçsin inşallah.
Cok teşekkür ettim kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın .Aksama kadar dik yuruyemedim.esimin iside cok yogun bayramda bile yalnizdik.yardimcida olamıyor e kimsede yok hersey her is bana bakıyor.is yemek odev cocuk amaan.hayirlisi olsun bakalım.

günaydın kızlar hayırlı haftalar..biz aşımızı oldukta bebişin kalp sesini duyamadık..
sizler nasılsınız bebişler nasıl..
sana da hayırlı haftalar katinam
aşı sıranı savdın demek darısı başımıza :)) neden duyamadınız kalp atışlarını tatlım,erken mi dediler dinletmediler mi?

tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
akıllı prensese 41 kere maşallah teyzesinden
heyecanın mutluluğun daim olsun,hep böyle keyifli ol inşallah

Hanipeks tatlım o korseyi yün bel korsesi diyerek bulabilirsin.ama bazısı cirt cirtli oluyor onu alma cok sert tüm olan var onlardan al canım.İnan cok faydalı hem gobuslerde daha sabit duruyor.dogum yapınca göbek aynı yaşlı insanların yüzleri gibi oluyor eğildikce falan limbir limbir etmez.Hem sicacik.

günaydın tatlım geç olsun güç olmasın boşver
dinlenebildin mi bari,iyi misin şimdi biraz daha ?

üçümüzün ortak sorusu olsun bende uzun zamandır arayış içindeyim
ben ikisi bir arada olandan düşünüyordum hem yıkama hem kurutma ama kullanların yorumlarını okuyunc ayrı ayrı almanın daha mantıklı olduğana karar verdm çok sık bozulabiliyormuş ve bu durumda hem yıkama makinasından olucam hem kurutmadan
yerim yok kurutma makinasını koymak için ama evde çamaşır kututamam bebek olunca balkonumda yok hemde kışın çok kötü kokuyor bebeğe zarar

Kizlar Bnm saclarım cok dökülüyor!guya saclar güçlenir derler B'nde ndn böyle bir etki yaptı?
aynen benimde saçlarım öyle canım,üstelik kuru olan saçlarım daha da kurudu sanki,uçları kırıldı,kestirmiyorumda
Sorma canim ya Sabaha kadar kivrandim
kum döktüm şükür sabah düştü .Duz duvara tirmandiriyor.Zaten belliydi.nihayet.
Gün icinde de cocuklar şimdi sakİnledik ancak.
çok geçmiş olsun canım,benim rüyamda gayet iidin walla,önünde bi küre wardı,bi elinde ay pet:)küreden bakıp siteye yazıyodun:)))

hoşgeldin canım,Allahtan görümcem yok,ablamda war ordan çook ii biliyom nası olduklarını..
benim kahvaltı alışkanlığım yok ama zorla böle suyla ittire ittire yemeye çalışıyom
Ya sorma, önümüzdeki cumartesi de kuzenimin nişanı var mersinde. Çıldıraceğim

kıs bak bana şaşırmadım walla,ne çok genç war sülalede,maşallah ne güzel işte:))senin kıyafet derdinde baya oluyodur he:))

Allah kavuştursun canım...

ayyy lımbır lımbır değince gözümde canlandı valla niye hatırlattın kız
ben doğumdan sonra günlerce bakmadım göbeğime;göreceğim şeyden korktum duş alırken bile bakmadım düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…