Kızlar ya benim karnım inanılmaz gergin ve ağrıyor.
Nefes alamıyorum sanki?Neden olaki?Hastaneye gitsem mi acaba?
kızlar ya benim karnım inanılmaz gergin ve ağrıyor.
Nefes alamıyorum sanki?neden olaki?hastaneye gitsem mi acaba?
Kundak battaniyesine bayıldım prensesin.
Bende böyle bir şey düşünüyorum.
bugun eşimle evliliğimizin 1. yılı.Kayınvalidem bizde bu sabah memleketten geldi.
Evinde kurulu düzeni olmadığı için bizde kaldı.Bende eşime geceden hediyesini verdim.
Traş takımı almışdım zaten.Birde onun yanında eşime yakalı kazak aldım.Sanki içinde gömlek varmış gibi olanlar varya ondan :)
Bir benzeri yakalı kazakda oğluşuma aldım.İkisini birden verdim babasına :) Çok ama çok mutlu oldu gözleri doldu.
Kıyamam kocişime herşeyin en iyisini hak ediyor.Bugunki yemek planımız iptal oldu tabi çünkü kayınvalidem akşam yemekde bizde olur gibi geliyor.
Geleceğini otobüse bineceği an öğrendik,tüm planlar suya düştü.Olsun kısmet değilmiş diyorum.
tatlım dün temizliğe kaptırıp çok mu yoruldun acabasu içtin mi bugün?
yorgunluk; ağrı ve karında şişlik yapar.. susuzluk ve yediklerin de(fazla tuz ) ödem yapar karnın gergin olur,ayak ve bacakların şiş durur(
ağrın nasıl bir ağrı baskı çok mu?
tşk ederimmmmm teyzecikleriiii :))) inş içinde görmek nasip olur.. netten görüp beğenmiştim hastane çıkışları da geldi.. biri hariç diğerleri çok çok güzel.. dolaba kaldıramıyorum ya. elim gitmiyo kaldırmaya.. hep görmek istiyorum.. boş odaya yatağın üzerine koydum gidip gelip eşyalarını seviyorum. benimki tam görmemişin bebeği olacak :))) bi de bu hafta sonu fazla hareket etmedik. hep evde takıldık.. bi ara eşim çok uzun zamandır eline almadığı bağlamayı aldı, tıngırdattı biraz.. kızım için dedi başlarken,, sakin bi türkü söyledi.. sanki duydu ya.. ama nasıl hareket etmeye başladı kımıl kımıl.. ben ağlıyorum eşim ağlıyo.. salya sümük sonra halimize güldük.. daha gelmeden bizi bu hale getirdi sıpa :))
Dün sadece yatak odasını yapmama ragmen bir ara ayaklarımı hissetmiyordum üzerine basamıyordum o derece.
Hamlık vardı üzerimde sanırım.bugun ki agrıda böyle yanlarıma doğruda var karnım inanılmaz gergin.
Karnım acıyor sanki.Su daha 500 ml içtim devamı gelmedi.Kaburgalarım agrıyor
istersen linki atarım canım fiyatı da cok uygun ve yumuşacık.. çok sevdim ben..
eşinle nice nice seneleriniz olsun inşallah :))) benimde annem burda olacak yıldönümümüzde aslında çok önceden aldık bileti ona göre ayarlamıştık o gitmiş olacaktı ama uçuşlar iptal edilip bir hafta ertelenmiş :)) şans işte.. biz de erkenden kutlayacağız..
canım bu saate kadar 500 ml çok az bol bol su iç işyerinde çöp kovası varsa ayağını üzerine koy oda biraz rahatlatır dün ki temizlikten dolayı üşütmüş olmıyasın aman canım dikkat et valla benim evim leş gibi ama oğlum için kendimi yormuyorum
Kiz chosy yanına gelirsem senin kureyle gormuş
Anne tarafından ilk evlenen benim, benden sonra aynı yıl içerisinde 3 kuzenim evlendi, ayağımı sürüdüm herhal :) Eşimin arkadaşları, iş arkadaşlarım derken her haftasonu çekilmez oluyor. Giyecek bulamıyorum zaten artık, son 2 düğüne yeşil hamile pantolonum üstüne sarı kazak boynuma flar ve pembe rujumla gittim, düğünlerin rüküşü seçileceğim
ayy ne güzel anlatmışsın tatlım darısı başımıza
ben de 22'sin de gideceğim detaylıya o zamana randevu bulabildim
bu cuma ben de aşımı olup kısmetse duyarım bebişimin kalp atışlarını inşallah
teyzesi benim oğluşum çok hareketli maşallah;2 hafta oldu son gördüğüm ama artık nasıl dayanırım diye meraklanıp endişe etmiyorumbazen tuhaf tuhaf pozisyonlar deniyor göbüşüm yamru yumru bir hal alıyor,kazık gibi oluyor :)) sonra rahat edemiyor herhalde değiştiriyor pozisyonunu bende rahat ediyorum ama çok güzel çok keyif alıyorum o hallerinden
darısı tez vakitte hepinizin başına inşallah
yerim olsa öylede yapmayı düşünüyorum canım ama benim beyaz eşyaların hepsi mutfak dolabının altındaumutege tatlım kurutucuyu çamaşır makinasının üstüne koyuyorlar yer olmadığında;ben şık durmuyor diye erteledim hep
vestel üçüncü sırada zaten canım iki markadan biri olacak büyük ihtimallecanım ben ce bosh marka olanını al. Benim bir arkadaş aldı çok memnun. Onun çamaşır makinası vestel 1 yıl içinde bozuldu.
ayy ne güzel anlatmışsın tatlım darısı başımıza
Ben de 22'sin de gideceğim detaylıya o zamana randevu bulabildim
bu cuma ben de aşımı olup kısmetse duyarım bebişimin kalp atışlarını inşallah
Teyzesi benim oğluşum çok hareketli maşallah;2 hafta oldu son gördüğüm ama artık nasıl dayanırım diye meraklanıp endişe etmiyorumbazen tuhaf tuhaf pozisyonlar deniyor göbüşüm yamru yumru bir hal alıyor,kazık gibi oluyor :)) sonra rahat edemiyor herhalde değiştiriyor pozisyonunu bende rahat ediyorum ama çok güzel çok keyif alıyorum o hallerinden
Darısı tez vakitte hepinizin başına inşallah
cnm ya bugun benimde çok gergin göbek deliğim artık dışarı çıkıo patlıcak gibi
allah kavuştursun çabucak vakit geçsinBugün biraz hüzünlüyüm k.validem görümcemin yanına bodruma gidio oğluşumda mecburen onlarla gitmek zorunda bakacak kimse yok gerçi o dünden razı bayılıyor bodruma olan bana olacak çok özlüyorum oğluşumu inş çabuk geçer 15 gün
sağol canım teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun canım minik prensesimiz. Sağlıkla kucağına al inş.
Ohhhhh mis gibi olmuş evin, ellerinize sağlık, güle güle kirletin :)
Töbe yarabbim ya. Göster doktora gününü :) hatta bizim sıkıntılarımızı sormak için bil ara sen
amin nazar değmesin bebişlerimize kızımın ultrason resmini yayınlayacağım çok güzel:)))tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
akıllı prensese 41 kere maşallah teyzesinden
heyecanın mutluluğun daim olsun,hep böyle keyifli ol inşallah
mezocum hayırlı olsun kundagı bebişin..güle güle kullansın annesi :))
ya birde ben o bebek battaniyesini göremedim ama
Camlar açıktı canım.Hatta annem çok kızdı.
Sen böyle üşütüyorsun kendini diye.
Aslında çok yormadım kendimi ama hamlık çoktu bende.
İş yerinde çöp kovası var canım.Suyumu alayım yanıma hemen uzatıcam ayaklarımı.
Gögsümün altındaki kaburga kemiklerim ağrıyor,birde böbreklerim sanırım.
Doktoru arasam mı acaba?Kadın artık benden bıkdı.
Camlar açıktı canım.Hatta annem çok kızdı.
Sen böyle üşütüyorsun kendini diye.
Aslında çok yormadım kendimi ama hamlık çoktu bende.
İş yerinde çöp kovası var canım.Suyumu alayım yanıma hemen uzatıcam ayaklarımı.
Gögsümün altındaki kaburga kemiklerim ağrıyor,birde böbreklerim sanırım.
Doktoru arasam mı acaba?Kadın artık benden bıkdı.
herkese merhaba kızlarrrr.. Okuduğum kadarıyla herkes iyi sorun yok..
Voltajım geçmiş gitmiş olsun inşallahhhh.. Iyi ol sennn :)
bu da benim kuzumun kundak battaniyesi teyzeleri :))))
Eki Görüntüle 550750
tşk ederimmmmm teyzecikleriiii :))) inş içinde görmek nasip olur.. netten görüp beğenmiştim hastane çıkışları da geldi.. biri hariç diğerleri çok çok güzel.. dolaba kaldıramıyorum ya. elim gitmiyo kaldırmaya.. hep görmek istiyorum.. boş odaya yatağın üzerine koydum gidip gelip eşyalarını seviyorum. benimki tam görmemişin bebeği olacak :))) bi de bu hafta sonu fazla hareket etmedik. hep evde takıldık.. bi ara eşim çok uzun zamandır eline almadığı bağlamayı aldı, tıngırdattı biraz.. kızım için dedi başlarken,, sakin bi türkü söyledi.. sanki duydu ya.. ama nasıl hareket etmeye başladı kımıl kımıl.. ben ağlıyorum eşim ağlıyo.. salya sümük sonra halimize güldük.. daha gelmeden bizi bu hale getirdi sıpa :))
kıs napıym ama rüya bu( bide sen olduğunu nerden anladım biliyonmu,yüksek voltaj işareti olur ya trafolarda filan,etrafında onlardan vardı:))
hayır o değil senin bebiş düğüne alışcak,sessizlikte uyutamıcan,gezersiniz artık salon salon,hani arabada uyuyan bebişler için gece yarısı çıkıyolar ya trafiğe o hesap:))
ya o kazık gibi olma bende de oldu 2 defa,birisi gece oldu,uyur uyanık zor hatırlıyom,neden oluyo ki o,korktuydum ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?