2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar ya benim karnım inanılmaz gergin ve ağrıyor.
Nefes alamıyorum sanki?Neden olaki?Hastaneye gitsem mi acaba?

tatlım dün temizliğe kaptırıp çok mu yoruldun acaba su içtin mi bugün?
yorgunluk; ağrı ve karında şişlik yapar.. susuzluk ve yediklerin de(fazla tuz ) ödem yapar karnın gergin olur,ayak ve bacakların şiş durur (
ağrın nasıl bir ağrı baskı çok mu?

istersen linki atarım canım fiyatı da cok uygun ve yumuşacık.. çok sevdim ben..
eşinle nice nice seneleriniz olsun inşallah :))) benimde annem burda olacak yıldönümümüzde aslında çok önceden aldık bileti ona göre ayarlamıştık o gitmiş olacaktı ama uçuşlar iptal edilip bir hafta ertelenmiş :)) şans işte.. biz de erkenden kutlayacağız..

Dün sadece yatak odasını yapmama ragmen bir ara ayaklarımı hissetmiyordum üzerine basamıyordum o derece.
Hamlık vardı üzerimde sanırım.bugun ki agrıda böyle yanlarıma doğruda var karnım inanılmaz gergin.
Karnım acıyor sanki.Su daha 500 ml içtim devamı gelmedi.Kaburgalarım agrıyor

neyseki tek salya sümük ağlayan biz değilmişiz desene

canım bu saate kadar 500 ml çok az bol bol su iç işyerinde çöp kovası varsa ayağını üzerine koy oda biraz rahatlatır dün ki temizlikten dolayı üşütmüş olmıyasın aman canım dikkat et valla benim evim leş gibi ama oğlum için kendimi yormuyorum

Çok iyi olur canım.Benimde çok hoşuma gitti.
Bizde öyle diyoruz herşey kısmet.Sonuçda memleketten gelmiş sabahın 4'ünde evinde nasıl tek dursun.
Dolabıda bomboştur.Biz çıkarken uyuyordu evin anahtarını bırakdık.
Şimdi ne yaptı bilmiyorum.Ama ben akşam yemegede davet ettim.
Bir gün önceden annemle yapmışdık :)

Camlar açıktı canım.Hatta annem çok kızdı.
Sen böyle üşütüyorsun kendini diye.
Aslında çok yormadım kendimi ama hamlık çoktu bende.
İş yerinde çöp kovası var canım.Suyumu alayım yanıma hemen uzatıcam ayaklarımı.
Gögsümün altındaki kaburga kemiklerim ağrıyor,birde böbreklerim sanırım.
Doktoru arasam mı acaba?Kadın artık benden bıkdı.

Kiz chosy yanına gelirsem senin kureyle gormuş

kıs napıym ama rüya bu( bide sen olduğunu nerden anladım biliyonmu,yüksek voltaj işareti olur ya trafolarda filan,etrafında onlardan vardı:))

hayır o değil senin bebiş düğüne alışcak,sessizlikte uyutamıcan,gezersiniz artık salon salon,hani arabada uyuyan bebişler için gece yarısı çıkıyolar ya trafiğe o hesap:))

ya o kazık gibi olma bende de oldu 2 defa,birisi gece oldu,uyur uyanık zor hatırlıyom,neden oluyo ki o,korktuydum ben??

umutege tatlım kurutucuyu çamaşır makinasının üstüne koyuyorlar yer olmadığında;ben şık durmuyor diye erteledim hep
yerim olsa öylede yapmayı düşünüyorum canım ama benim beyaz eşyaların hepsi mutfak dolabının altında
eğer eve koyarsam fırının altındaki çekmeceleri iptyal edip oraya koyucam yada çatıya düşünüyorum bakalım o zaman gelsin karar vericem artık
canım ben ce bosh marka olanını al. Benim bir arkadaş aldı çok memnun. Onun çamaşır makinası vestel 1 yıl içinde bozuldu.
vestel üçüncü sırada zaten canım iki markadan biri olacak büyük ihtimalle

benimde 22 sinde canım aynı gün görücecez miniklerimizi

ya birde ben o bebek battaniyesini göremedim ama

allah kavuştursun çabucak vakit geçsin

sağol canım teşekkür ederim

tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
akıllı prensese 41 kere maşallah teyzesinden
heyecanın mutluluğun daim olsun,hep böyle keyifli ol inşallah
amin nazar değmesin bebişlerimize kızımın ultrason resmini yayınlayacağım çok güzel:)))

mezocum hayırlı olsun kundagı bebişin..güle güle kullansın annesi :))

teşekkür ederim canım.. Allah kullanmayı nasip etsin.. her aldığım şeyde böyle dua ediyorum..

ya birde ben o bebek battaniyesini göremedim ama

battaniye burda kızlar.. isteyenler için.. ben beğendim . mavisi de var erkek annelerine :)) ayrıca yine bu dükkandan hastane çıkışları aldım ama o esnada acık artırmadaydı. hala var mı bilmıyorum hem uygundu hem yumuşacık ..
KUNDAK BEBE BATTANİYE penye GittiGidiyor'da 67317549

dr işi bu canım eğer böbreklerinde ağrıyorsa üşütmüş olabilirsin dr ara çekinme ama bol bol su iç birde belini sıcak tut canım

her ihtimale karşı dr ara söyle durumunu
suyu diğer içecekler hariç 2 buçuk lt tüketmeye çalış sakın sakın ihmal etme

herkese merhaba kızlarrrr.. Okuduğum kadarıyla herkes iyi sorun yok..
Voltajım geçmiş gitmiş olsun inşallahhhh.. Iyi ol sennn :)
bu da benim kuzumun kundak battaniyesi teyzeleri :))))

Eki Görüntüle 550750

çok güzel canım,güle güle kullansın kızn...bunun aynısının beyazını almıştım bende lcw.dan (üstelik cinsiyet belli değilken) aslında arkadaşa almıştım ama kızım olacağını öğrenince bana kaldı..hehe..:) bizim birtek öndeki figür tavşanlı değil..

Eee,şimdi aldın ,hayırlı olsun da zaman nasil geçecek hamfendü.:26:
Hemen kaldır 2 ay sonra bak bence hem göre göre az gelir gözüne
Ay maşallah çalıp söylemişler benim esimin son zamanlarda duydugum tek sesi horlama

Ben şimdi taksimdeki hastaneye gidiyorum kızlar.
Bana çok yakın.Aradılar bakarız dediler.Yanıma su alıp gidiyorum.
Yetişirim çıkışa ama yetişemessem merak etmeyin.

bebek uygunsuz bir pozisyon deneyip yerini zorladığında oluyor;o zaman dışarıdan bile belli oluyor bebeğin nerede olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…