2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

geçmiş olsun canım belinimi ağrıttın

Eh iste laternem bes on dk uzanabilirsem benden iyisi yok.Koskoca beden karabiber tanesi kadar kumlar yere seriyor.tas bundan kolay düşüyor ya.iyiki böbrek ultrasonuna girmemisim.bugunde 4 lu test sonucum çıkacaktı ama gidemem.:2:

ikisi bir arada yerden tasarruf etmek için cazip görünüyor ama dediğin gibi bir sorun olduğunda ikisi birden arızalanmış olur üstelik çamaşırlar kurumadan makineye yıkamak için çamaşır atamazsın;bu da günde 2 makine den fazla çamaşır yıkayamayacağın anlamına geliyor

savaştan çıkmış gibisindir şimdi sen yarın gidersin tatlım azcık kendine gel dinlen bugün

aynen canım araştırıyorum hala bakalım bi arkadaşım simensi önermişti ona bakıcam bosh yada vestelde olablir
sizde aklınıza yatanı söyleyin olurmu
gerçi ben bu sene almıcam seneye eylül ekim gibi alırım
şimdi başka masraflarım olacak evdeki eşyalarımı değiştiricem
zaten nisanda olacak havalar ısınmaya başlıyor o zaman idare ederim biraz

bende hele sargı acilirken ilk anneme sormuştum ayy 2. De tedbirli bakıyorsun.ayni dikiş yerimden acmislardi.en güzel yani bir bant takmislardi onunla duş alabiliyordum.ama göbek yine utusuz gömlek gibiydi

bende hele sargı acilirken ilk anneme sormuştum ayy 2. De tedbirli bakıyorsun.ayni dikiş yerimden acmislardi.en güzel yani bir bant takmislardi onunla duş alabiliyordum.ama göbek yine utusuz gömlek gibiydi

beni de annem ''düzeldi artık bak bşy yok'' diye ikna etti öyle baktım valla korktum görebileceklerimden (

sana da hayırlı haftalar katinam
aşı sıranı savdın demek darısı başımıza :)) neden duyamadınız kalp atışlarını tatlım,erken mi dediler dinletmediler mi?

evet canım savdım darısı size..steteskop gibi bi dinleme cihazıyla baktılar canım..ama ses duyulmadı..erkende olabilir..birsey yemediysen de olabilir dedi..
öyle işte canım..

Nazım ne dolu bir hafta sonu geçirmişsin öyle :))
Teyzen için tekrar acil şifalar diliyorum tatlım,çok geçmiş olsun..
Ben uzun zamandır kız arkadaşlarımla buluşamıyorum çok özledim hepsini ( kıskandım sizi,darısı bizim başımıza inşallah :))
Eşin için üzüldüm çok geçmiş olsun,bir şey çıkmamış çok şükür Allah eşinden razı olsun;kendi can acısını yok sayıp sana el sürdürmeden halletmiş banyoyu

Bugün takvimde kızımın ailesiyle bir dogacagi vs yazıyor.anasina çekmiş

Allah kavuştursun canım benim, üzülme.

​Hayırlı uğurlu olsun canım benim oğluşunun ismi, diğer ismi ne? anlamı nedir?

Hoşgeldin, daha iyi olmana sevindim. Acil acil şifalar tekrardan canım.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

O zaman 4ümüzün ortak sorunu olsun. Adana çok nemli, güneş yoksa yaz kış farketmez kurumuyor çamaşırlar. Üst üste durunca kötü görünüyor diye almadım bende, banyom küçük zaten

kıs bak bana şaşırmadım walla,ne çok genç war sülalede,maşallah ne güzel işte:))senin kıyafet derdinde baya oluyodur he:))

Anne tarafından ilk evlenen benim, benden sonra aynı yıl içerisinde 3 kuzenim evlendi, ayağımı sürüdüm herhal :) Eşimin arkadaşları, iş arkadaşlarım derken her haftasonu çekilmez oluyor. Giyecek bulamıyorum zaten artık, son 2 düğüne yeşil hamile pantolonum üstüne sarı kazak boynuma flar ve pembe rujumla gittim, düğünlerin rüküşü seçileceğim

canım ben ce bosh marka olanını al. benim bir arkadaş aldı çok memnun. onun çamaşır makinası vestel 1 yıl içinde bozuldu.

herkese merhaba kızlarrrr.. okuduğum kadarıyla herkes iyi sorun yok..
voltajım geçmiş gitmiş olsun inşallahhhh.. iyi ol sennn :)
bu da benim kuzumun kundak battaniyesi teyzeleri :))))

Hanipeks hani balonu iyice sisirirsin havayi indirince olan görüntü varya ondan.tam oldu bu
40 in çıkarken geçiyor ama kalıcı değil görünce bizim gibi korkmayın iste :)))

Canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kızına.

Geçmiş olsun tatlım

Canım Allah kolaylık versin,zihin açıklığı versin inşallah.Hangi bölümde okuyorsun ?

​Günaydın canım, sınavlarında başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin. Amin.

Teşekkür ederim canlar, benim değil öğrencilerin sınavları ama onlardan daha çok yoruluyorum valla, ziraat fakültesinde araştırma görevlisiyim.

Allah kavuştursun tatlım.

Son düzenleme:
Sagol canım benim,hosgeldin boş gelmemissin
herkese merhaba kızlarrrr.. okuduğum kadarıyla herkes iyi sorun yok..
voltajım geçmiş gitmiş olsun inşallahhhh.. iyi ol sennn :)
bu da benim kuzumun kundak battaniyesi teyzeleri :))))

Eki Görüntüle 550750

güle güle kullan canım cok iyi yapmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…