Günaydın desem geç mı ki :26:
Gunümüz huzurlu mutlu sağlıklı geçsin inşallah.
Cok teşekkür ettim kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın .Aksama kadar dik yuruyemedim.esimin iside cok yogun bayramda bile yalnizdik.yardimcida olamıyor e kimsede yok hersey her is bana bakıyor.is yemek odev cocuk amaan.hayirlisi olsun bakalım.
geçmiş olsun canım belinimi ağrıttın
Sagol canim.Yokkum döküldü.bende döküldüm.
üçümüzün ortak sorusu olsun bende uzun zamandır arayış içindeyim
ben ikisi bir arada olandan düşünüyordum hem yıkama hem kurutma ama kullanların yorumlarını okuyunc ayrı ayrı almanın daha mantıklı olduğana karar verdm çok sık bozulabiliyormuş ve bu durumda hem yıkama makinasından olucam hem kurutmadan
yerim yok kurutma makinasını koymak için ama evde çamaşır kututamam bebek olunca balkonumda yok hemde kışın çok kötü kokuyor bebeğe zarar
savaştan çıkmış gibisindir şimdi senEh iste laternem bes on dk uzanabilirsem benden iyisi yok.Koskoca beden karabiber tanesi kadar kumlar yere seriyor.tas bundan kolay düşüyor ya.iyiki böbrek ultrasonuna girmemisim.bugunde 4 lu test sonucum çıkacaktı ama gidemem.:2:
ikisi bir arada yerden tasarruf etmek için cazip görünüyor ama dediğin gibi bir sorun olduğunda ikisi birden arızalanmış olurüstelik çamaşırlar kurumadan makineye yıkamak için çamaşır atamazsın;bu da günde 2 makine den fazla çamaşır yıkayamayacağın anlamına geliyor
ayyy lımbır lımbır değince gözümde canlandı valla niye hatırlattın kız
ben doğumdan sonra günlerce bakmadım göbeğime;göreceğim şeyden korktumduş alırken bile bakmadım düşün artık
bende hele sargı acilirken ilk anneme sormuştum ayy 2. De tedbirli bakıyorsun.ayni dikiş yerimden acmislardi.en güzel yani bir bant takmislardi onunla duş alabiliyordum.ama göbek yine utusuz gömlek gibiydi
sana da hayırlı haftalar katinam
aşı sıranı savdın demek darısı başımıza :)) neden duyamadınız kalp atışlarını tatlım,erken mi dediler dinletmediler mi?
Nazım ne dolu bir hafta sonu geçirmişsin öyle :))Arkadaşlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim bütün haftasonum hastanelerde geçti diyebilirim ben iyiyim ama geçengün bahsetmiştim teyzem hasta ya kalp spazmı geçirmişti bugün de anjiyo oluyor dün de eşimin tek kasığında 2 gün düren bir ağrı olmuş onu götürdüm lenfler allah korusun hassas diye korktuk. Neyse ki herhangi bir beze kisik birşey falan görülmedi kan idrar tahlilleri yapıldı iyi çıktı inşallah geçer. Kurban olurum ben onaaaa :) bebeğimin babasıııı :) tek güzel şey cmt sabah en yakın bir arkadaşım kahvaltıya davet etti oraya gittim bu hengamede kaçamak biraz huzursuz geçti annem ikidebirde hastaneye gitmek için birlikte aradı etti falan ama yine de çok eğlendik ne zamandır görüşmüyorduk başka bir arkadaşımız daha geldi 3 kız çok güzel geçti. Ne zamandır biryere gittiğim yoktu ya çok büyük değişiklik oldu bana :) dün hastane dönüşü çamaşır atmıştık yıkansın diye makine bozulmuş sevfili kocam içinde su varken aşağıdaki filtreyi açmak istemiş ben biraz uzanmış uyumuştum görsem açtırtmazdım bir uyandım heryer su içinde musluktan akar gibi akmış kapatamamış falan yazık baktım zaten kasığı ağtıyordu yürürken bile yerde bezlerle sularla boğuşuyor kıyamam bana yaptırmadı saatlerce uğraştı çok acıdım. Inşallah aşağı kata su akmamıştır. Benden haberler böyle allah beterinden saklasın sakınsın. Eeeee siz neler yaptınız?
Bugün biraz hüzünlüyüm k.validem görümcemin yanına bodruma gidio oğluşumda mecburen onlarla gitmek zorunda bakacak kimse yok gerçi o dünden razı bayılıyor bodruma olan bana olacak çok özlüyorum oğluşumu inş çabuk geçer 15 gün
kızlar selam sabah işler çok yoğundu yemeğe çıkmadan size merhaba demek istedim henüz geçmişi okuyamadım umaraım bebişlernizle hepiniz iyisinizdir kendimden haber vereyim biz daha kontrole gidemedim aslında iyiyim ama endişelerim var kısmet olursa yarın sabah işe gelmeden doktoro gidicem oğlumu çok özledim bu arada oğluma iki ismide belli oldu ardıl olucak oğlumun adı.
Günaydın desem geç mı ki :26:
Gunümüz huzurlu mutlu sağlıklı geçsin inşallah.
Cok teşekkür ettim kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın .Aksama kadar dik yuruyemedim.esimin iside cok yogun bayramda bile yalnizdik.yardimcida olamıyor e kimsede yok hersey her is bana bakıyor.is yemek odev cocuk amaan.hayirlisi olsun bakalım.
Hanipeks tatlım o korseyi yün bel korsesi diyerek bulabilirsin.ama bazısı cirt cirtli oluyor onu alma cok sert tüm olan var onlardan al canım.İnan cok faydalı hem gobuslerde daha sabit duruyor.dogum yapınca göbek aynı yaşlı insanların yüzleri gibi oluyoreğildikce falan limbir limbir etmez.Hem sicacik.
ayyy lımbır lımbır değince gözümde canlandı valla niye hatırlattın kız
ben doğumdan sonra günlerce bakmadım göbeğime;göreceğim şeyden korktumduş alırken bile bakmadım düşün artık
üçümüzün ortak sorusu olsun bende uzun zamandır arayış içindeyim
ben ikisi bir arada olandan düşünüyordum hem yıkama hem kurutma ama kullanların yorumlarını okuyunc ayrı ayrı almanın daha mantıklı olduğana karar verdm çok sık bozulabiliyormuş ve bu durumda hem yıkama makinasından olucam hem kurutmadan
yerim yok kurutma makinasını koymak için ama evde çamaşır kututamam bebek olunca balkonumda yok hemde kışın çok kötü kokuyor bebeğe zarar
kıs bak bana şaşırmadım walla,ne çok genç war sülalede,maşallah ne güzel işte:))senin kıyafet derdinde baya oluyodur he:))
aynen canım araştırıyorum hala bakalım bi arkadaşım simensi önermişti ona bakıcam bosh yada vestelde olablir
sizde aklınıza yatanı söyleyin olurmu
gerçi ben bu sene almıcam seneye eylül ekim gibi alırım
şimdi başka masraflarım olacak evdeki eşyalarımı değiştiricem
zaten nisanda olacak havalar ısınmaya başlıyor o zaman idare ederim biraz
günaydınnnnnn çokk mutluyum kızlar
cumartesi günü doktor kontrolümüze gittik ve bebişim cinsiyeti pat diye gösterdi bacakları havaya kaldırdı poposunu bize döndü ve kesinlikle kız dedi doktorumuz o kadar güzeldi ki maşallah yavruma diyorum kendi kendime yediğim çikolata ve meyve suyunun hakkını verdi kıpır kıpırdı dörtlü testimizi de yaptırdık işallah oda iyi çıkarda bende bir ohhh çekerim rabbim bana bu duyguyu yaşatdığın için çokk teşekkür ederim Allah çocuk isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatle işallah geçmişi okuyamadım işallah herkes iyidir iyi haftalar çok güzel bir hafta olsun
Huzursuz bacağı macağı bilmem ama haftasonu kolum çok huzursuzdu onu biliyorum. Sağ kolumla telefon bile kaldıramadım, giyinemedim, eşim yardımcı oldu sağolsun (hoş haftasonu çıldırtsa da beni). Omzumdan bileklerime kadar sızladı da durdu, çocuk gibi ağlaya ağlaya mızmızlandım
Canım Allah kolaylık versin,zihin açıklığı versin inşallah.Hangi bölümde okuyorsun ?
​Günaydın canım, sınavlarında başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin. Amin.
Bugün biraz hüzünlüyüm k.validem görümcemin yanına bodruma gidio oğluşumda mecburen onlarla gitmek zorunda bakacak kimse yok gerçi o dünden razı bayılıyor bodruma olan bana olacak çok özlüyorum oğluşumu inş çabuk geçer 15 gün
herkese merhaba kızlarrrr.. okuduğum kadarıyla herkes iyi sorun yok..
voltajım geçmiş gitmiş olsun inşallahhhh.. iyi ol sennn :)
bu da benim kuzumun kundak battaniyesi teyzeleri :))))
Eki Görüntüle 550750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?