2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Onun önerdiği hastane özel ama duyulmamış ara bir hastane ümraniyede. Açıkçası çok güvenemedim. :)) Biraz araştırayım ona göre daha vaktim var nasılsa. Ama Medipolde yaptırmıcam o kesin ,hiç olmadı Yeditepe üniv.Hast.Oraya giderim. Vakıf+Özel orasıda.

bende işyerinde sürekli bilgisayar başında oturuyorum .medicallerde satılan bel yastığı aldım koltuğumda takılı işyerinde rahat oturabiliyorum ama akşama uzandımmı kalkamayacak gibi oluyorum

Günaydın canlarımmm
ben Allah'ın izniyle bugün bebişimi görcem çok heyecanlıyım. dört boyutlu ultrasona gitcez, hatıra kalsın istiyorum. Cinsiyetini görebiliriz umarım.

kızlar birşey sormak istiyorum.. göğüs uçlarım feci şekilde kaşınıyo.. acıyo artık kaşınmaktan bunu yaşayan oldu mu ? geneli değil ama sadece uçları (

​Kızlar benim bu sırt ağrılarım daha şimdiden şiddetli , daha sonra nasıl dayanacağım ben?

Canım bilgisayar başında oturmaktan da oluyor sanırım, aslında 15 dakikada bir kalkıp dolaşmak gerekiyor. Belki arkana sırtın için destekleyici alırsan biraz azaltabilir ağrılarını

kızlar birşey sormak istiyorum.. göğüs uçlarım feci şekilde kaşınıyo.. acıyo artık kaşınmaktan bunu yaşayan oldu mu ? geneli değil ama sadece uçları (

Ben de öyle birşey yok ama bi yerde okumuştum bebeğin emmesini kolaylaştırmak için salgılanan sıvı varmış uçları kayganlaştıran belki o kaşıntı yapıyordur, tabi bi teori sadece bilemiyorum canım geçmiş olsun

Son düzenleme:

tşk ederim canım ben yırtmamış olursam uçlarını o zamana kadar emebilir :)

bennn benn soyuldu kabuk bagladı soyuluo böyle demy derilerin dökülüyor bende de var felaket doktora sorcam pazartesi felaket benimde soydugum yerler kabuk baglıo dediğin gibi sadece kahverengi bölümde ama

bennn benn soyuldu kabuk bagladı soyuluo böyle demy derilerin dökülüyor bende de var felaket doktora sorcam pazartesi felaket benimde soydugum yerler kabuk baglıo dediğin gibi sadece kahverengi bölümde ama

aynen canım o bölümde sadece ( doktor kontrolüme daha 20 gün var. sen sorarsan bende senden öğrenirim..

aynen canım o bölümde sadece ( doktor kontrolüme daha 20 gün var. sen sorarsan bende senden öğrenirim..

Sorarım canım kasımamaya calıs ama enfeksiyon falan kaptırırız da tırnagımızdan çünkü soyulunca acıo deri acılıo enfeksiyon kapar allah korusun göğüs ucu icin eczaneye sordum da çok pahalı ürünler gösterdi arkadasa söyledim oda doktora söyle ilaç yazıo o ssk karsılıo dedi söylerim sana sende yazdırırsın

hoşgeldin o zman tehlikeyi atlatmışsın sevindim bir daha yaşama işallah

oyyy maşallah ayaklarını yesinler onun, benim de kız tam esnerken yakaladı doktor çekip koyucam bende
koy şekerim senin kızını görelim

kızlar göbek deliğiniz dışarı çıktı mı??
hayır çıkmadı ama çukur oldu kocaman çukur

ohh maşallah tosuncuk bu Allah nazardan korusun 41 kere maşallah anası güzel beslemiş bebişi

ama teyzesi öp yeme kızımın ayaklarını :)
oyy ne güzel erkek bebişin olacak maşallah tombiş tombiş bebişler

Son düzenleme:
kızlar ersnil den haber var mı? geçmişi okudum ama gözden falan kaçırmış olabilirim belki. dün sancısı vardı doktoruna gidecekti noldu acaba_??

Günaydın canlarımmm
ben Allah'ın izniyle bugün bebişimi görcem çok heyecanlıyım. dört boyutlu ultrasona gitcez, hatıra kalsın istiyorum. Cinsiyetini görebiliriz umarım.
işallah görürsün bebeğinin cinsiyetini ultrason resmini paylaşırmısın dört boyutluda nasıl gözüküyor görelim merak ediyorum önümüzdeki ay bizim ayrıntılımı detaylı mı ne yapılacak bunların hepsi aynı mı farklı mı bilen varmı?
birde hastaneyi aradım detaylı ultrason için farklı bir ücret alınmıyor dedi muayene ücretinin içindeymiş burdan biri 100-200 tl demişti kim dedi hatırlamıyorum ama o ücret başka bişeyin mi acaba

canım bir ara benim de kaşındı gidip penye sütyen aldım balensiz pamuklu penyeden ve bir süre yağ sürmedim göğüslerime kaşındıkça sabunla, yıkadım banyo, yaptım elimi ıslatıp göğsüme sürdüm geçti. göğüsler gelişirken kaşıntı yapıyor. deri esneme yapıyor çünkü şimdi ise hiç bişey yok karnıma badem yağı sürüyorum o zaman göğüslerimede sürüyorum kuru kalıp çatlamasın diye

zapzupcum deneyeceğim canım. benimki sürekli yağlı bebe yağı sürüyorum. bi süre kuru tutayım bakalım nasıl olacak . tşk canım

nası 25 cm ,kıs bu doğunca zaten 50 cm civarı olmuyo mu?????

canm kan uyuşmazlığı ciddi sonuçlar doğurabiliyor kordosentez ile bebeğin kanının değişmesi gerekebiliyor bir kaç kez ama çok şükür ilk gebeliğim diye sorun olmazmış bende 1 kere iğne oldum
kan uyuşmazlığı testinin sonucunu neydi?bizde negatif çıktı ama iğne olucakmışım bende,dr 28-29.haftalarda dedi..

kızlar yapmayın gözünüzü sevem,demeyin böle örnekler,benim aklım hep bebişte zaten(
bende eğiliyom çok,diolar bana da eğilme die ama bişe olmaz diom eğiliom
voltajım bide bu aylarda bişe olunca doğurtuyolar demi
dünde okulda biri dedi,20 haftalık bebeği karnında kalbi durmuş
bugünde hiç hareket etmedi bebeğim zaten
çok moralim bozuk(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…