Hayatim Sizin titizlendiginizi gorduya dag basından kar ister.benim 2 sindede radyolog baktı ki geneldede onlar bakar.perinatolog baksa iyi tabi ama cok fark gorurmusunuz bilemem.arastirma hastanelerinde genelde perinatolog bakar ucretsizdir .bakacagi detaylı usg ve 4 d .verme onca para bebeğe kullan.yine mı özel tavsiye etti?
ayrıntılı ultrason mu bu?oysa benimde war haftaya ama..
Sanıyorum ayrıntılı olarak geçiyor doppler de diyorlar.
canım ben geçmişi okuya kuya geldiğim için anca gördüm cevap yazdığını 2 defa sormuş oldum o yüzden
nisa da bi tane bayan doktor varmış perinatoloji bölümünde, onun sonuçları da çok mükemmel olmasada kadın istiyosan onu öneririm dedi, isim yazmadı, ama radyoloji demedi bana perinatoloji dedi, neden acaba?
Banada perinatolog önerdi. Konusunda uzman sonuçta.
Oturamıyorum ki iş yerimdeNapcaz biz aylarca?
Benim ilk günümde ya dün çok belim ve sırtım ağrıdı. Eve gidince bi köfte yoğurdum sonrasını eşime bıraktım kızarttı filan o hazırladı herşeyi .. Ayakta durmak bile ağrıyı arttırdı. Sabah kalktığımda birşey yoktu ama bakalım bugün nasıl geçecek ..
günaydın kızlar; nasılsınız??
biz iyiyiz çok şükür bebişimle. bebeğim sanki beni duydu, endişelerimi anladı dünden beri kendini pıt pıt hissettiriyor. maşallah sık sık küçücük bi pıt duyuyorum sanki 2 gündür hamile olduğumu, can taşıdığımı daha iyi anladım, daha yakın bir bağ oluştu kuzumla aramızda. gece yatakta bile vurdu durdu bende konuştum onunla sakin sakin uyuduk sonra :))
dün iş çıkışı sağlık ocağına uğradım. kilo vs. kontroller yapıldı sonra hemşire bebeğimin kalp atışlarını dinledi. 165 çıktı dedi. ooohh dedim. bazen çok az hareket ediyor dedim. her bebek farklıdır., kalp atışları çok iyi dedi. içim rahatladı akşam da hareketleri hissettikçe kuş gibi oldum. çok şükür maşallah yavruma.
perilous; canım benim de bi çok arkadaşımın başına geldi. 2li testi sorunsuz çıkıp, 3lü de risk çıktı hep. gitmedikleri merkez, doktor kalmadı. ama çok şükür sağlıklı bebekleri var. benim doktorum 2li yi kesin öneriyor ama 3lünün gerçeklik payının %65 gbi bişey olduğunu söylemişti. eğer ille yaptırcam dersen 4lüyü yaptır, 3lüyü yaptırıp kendini sıkıntıya sokma boşuna diyor. bence sende endişelenme. sonuçta 2li testin normal çıkmış. yada için rahat edecekse testi bir an önce tekrarlat başka bir merkezde.
Bende bu sağlık ocağını ziyaret etsem , Kendi dr.uma gidip baktıramıyorum herzaman arada orada bakarız bebeğime.. Henüz hareketleri hissetmediğimden bende endişeleniyorum bazen numaradan acilden girsekmi hastaneye diyorum :))
​Kızlar benim bu sırt ağrılarım daha şimdiden şiddetli , daha sonra nasıl dayanacağım ben?
kızlar birşey sormak istiyorum.. göğüs uçlarım feci şekilde kaşınıyo.. acıyo artık kaşınmaktanbunu yaşayan oldu mu ? geneli değil ama sadece uçları (
Ben de öyle birşey yok ama bi yerde okumuştum bebeğin emmesini kolaylaştırmak için salgılanan sıvı varmış uçları kayganlaştıran belki o kaşıntı yapıyordur, tabi bi teori sadece bilemiyorum canım geçmiş olsun
kızlar birşey sormak istiyorum.. göğüs uçlarım feci şekilde kaşınıyo.. acıyo artık kaşınmaktanbunu yaşayan oldu mu ? geneli değil ama sadece uçları (
bennn benn soyuldu kabuk bagladı soyuluo böyle demy derilerin dökülüyor bende de var felaket doktora sorcam pazartesi felaket benimde soydugum yerler kabuk baglıo dediğin gibi sadece kahverengi bölümde ama
günaydın canlarımmm
ben allah'ın izniyle bugün bebişimi görcem çok heyecanlıyım. Dört boyutlu ultrasona gitcez, hatıra kalsın istiyorum. Cinsiyetini görebiliriz umarım.
aynen canım o bölümde sadece( doktor kontrolüme daha 20 gün var. sen sorarsan bende senden öğrenirim..
hoşgeldin o zman tehlikeyi atlatmışsın sevindim bir daha yaşama işallahmeraba kızlarrr =) forum gene güzel haberlerle dolmuş maaşallah okumak bi hayli zaman aldı =) geçen hafta raporluydum düşük tehlikesinden ama dinlenmek iyi gelmiş bugun gördük bebeğimizi kontrolde çok şükür herşey yolunda 3lü test sonucunu da aldık o da güzel çıktı şükürler olsun =) karnım kocaman olmaya başladı bu arada sanki birden bire büyüdü gibi geliyo artık hamile pantolunu falan giyiniyorum ne kadar rahat bişeymiş öyle eminim doğum yaptıktan sonra da giyerim böle bişiler belimi tutuyo en hiç yoktan =)
koy şekerim senin kızını görelimoyyy maşallah ayaklarını yesinler onun, benim de kız tam esnerken yakaladı doktor çekip koyucam bende
hayır çıkmadı ama çukur oldu kocaman çukurkızlar göbek deliğiniz dışarı çıktı mı??
ohh maşallah tosuncuk bu Allah nazardan korusun 41 kere maşallah anası güzel beslemiş bebişiKaç gündür pek giremedim kızlar anca geçmişe göz atıyorum,Dr dan geldik oğluşumu gördük 350 gr 25 cm olmuşuz (maşaallah ) büyümüşüz yarın 4 lü testimiz var)
Sizler nasılsınız?herşey yolundamı?
ama teyzesi öp yeme kızımın ayaklarını :)Anamm ne şekerr minnak minnak yemeklik tam =) bazen bebekleri böyle sevince kendimi yamyam gibi hissediom ben en son gittiğimde doktor sezeryandan yeni gelmişti oda tam beni muayene ederken aradılar ki yeni doğan ünitesinden çağırdılar oda hemen gitmek için hemen 3lü test yaptı bana sormadı bile yapalım mı falan die hemen tombiş bi erkek dedi kan vercen dedi hemen gitti hiç göremedim doya doya 19unda leventciğim var çok ilgili ona gitcem soracaklarım vardı soramadım bile leventçiğime sorarım artık =)ayy çok güzel bi hiss içim gitti ayakcıklara bakınca=)
işallah görürsün bebeğinin cinsiyetini ultrason resmini paylaşırmısın dört boyutluda nasıl gözüküyor görelim merak ediyorum önümüzdeki ay bizim ayrıntılımı detaylı mı ne yapılacak bunların hepsi aynı mı farklı mı bilen varmı?Günaydın canlarımmm
ben Allah'ın izniyle bugün bebişimi görcem çok heyecanlıyım. dört boyutlu ultrasona gitcez, hatıra kalsın istiyorum. Cinsiyetini görebiliriz umarım.
canım bir ara benim de kaşındı gidip penye sütyen aldım balensiz pamuklu penyeden ve bir süre yağ sürmedim göğüslerime kaşındıkça sabunla, yıkadım banyo, yaptım elimi ıslatıp göğsüme sürdüm geçti. göğüsler gelişirken kaşıntı yapıyor. deri esneme yapıyor çünkü şimdi ise hiç bişey yok karnıma badem yağı sürüyorum o zaman göğüslerimede sürüyorum kuru kalıp çatlamasın diye
Benim Ankara'da vardı.ufo ayaklı iyi ısıtıyordu ısı belirlenen dereceye gelince kapanıyor ısı düşünce açılıyor.ama kapandığı an oda sogurdu gerçi ankara soguk.istanbulda o kadar olmaz .is yerinde de kumtelin ayaklisi vardı aynı ya.elektrik cok gelirmiydi 9-10 tl farkla evet .aksamdan aksama yakardim.
Bu insanlar neden var ki?bugun yine komşum beni rüyasında gormuş sismissin diye aradı kızdım tabi şişeceğim normal değilim artık .Esimle aramı sormaya yelteniyor ağzına terlikle vurulası . Kendi yapamadıklarını baskalarida yapmasın istiyorlar
Kiz o bebek nasılmış lok etmiste gelmiş.arkadasim 5.5 aylık ölü bebeği 1 gün sanciyla çıkaramadı beceriksiz vay.
Tabi o bebeğin göbek kordonu neyide yoktur efsane bu ya.
Kaç gündür pek giremedim kızlar anca geçmişe göz atıyorum,Dr dan geldik oğluşumu gördük 350 gr 25 cm olmuşuz (maşaallah ) büyümüşüz yarın 4 lü testimiz var)
Sizler nasılsınız?herşey yolundamı?
kan uyuşmazlığı testinin sonucunu neydi?bizde negatif çıktı ama iğne olucakmışım bende,dr 28-29.haftalarda dedi..canm kan uyuşmazlığı ciddi sonuçlar doğurabiliyor kordosentez ile bebeğin kanının değişmesi gerekebiliyor bir kaç kez ama çok şükür ilk gebeliğim diye sorun olmazmış bende 1 kere iğne oldum
bi kere dikkatli oldugun sürece gebelikte ilişki yararlı bile normal dogumu kolaylastırıo rahim ağzını rahatlatarak riskli gebeliklerde yasaklıyorlar sadece bana ilk 3 ay yasaktı mesela risk vardı cünkü ama sonra gittim bebek gayet iyiymiş ilişkiye girebilirsin dedi hem gebelikte cinsel ilişki baba ve bebeğin bağını kuvvetlendiriomus ve anne baba bebek arasında ki o aile bagını olusturuomuş bosver sen öyle kadınları yaa konusurlar hele yanlarında hamile varsa o dogumu öyle bir anlatırlar ki elinden gelse ömür boyu bebeği içinde tutmak istersin hepsininde kesin 3er 5er vardır cocugu anlatırda anlatırlar ama benim ablam dedi ki ben doğuma abdest alıp gittim en rahat o dogumumdu dedi ikinci o kadar rahat değildi dedi ilk dogumunu daha rahat yapmış çünkü ben annem ve sizler hariç tüm dünyaya kulaklarımı tıkadım bosver sen duyma bile =) mesela kayınvalidem her seferinde düşüklerini ve 7 aylıkken karnında ölen bebeğini anlatıo bana aman neymiş bi eğilmiş posetten bişi alacakmış sancı girmiş gitmişler ki bebek emzikten düşmüş en sonunda dedim bana nie anlatıosun ki yani dedim dikkat et die kızım amaa sende dio ben biliom cok iyi niyetlidir kendisiama hala anlatıo duymuom baska seyler anlatıom yadaa oğlumun kulaklarını kapatıom =) parmaklarımı karnıma tıkıom =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?