yaa kızlar kan uyuşmazlığı için kimler hangi hafta da test yaptırdı? 28. hafta da direk iğne vurulacak diye rahattım,dr da unuttu galiba uyuşmazlığı test falan yaptırmadım ben şuana kadar(
kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm ben
oğlum büyümüş 1 yaşını geçmiş falan yürümeye başlamış bende peşinden koşturuyorum kaan dur yavaş koşma dikkat et diyesonra kucağıma aldım onu öptüm kokladım falan çok güzeldiyaa
biran önce o duyguları yaşamak istiyorum ben oğlumda çok tatlıydı bu arada biraz kız tipi vardı sanki ama çok sevimli birşeydi
kızlar yapmayın gözünüzü sevem,demeyin böle örnekler,benim aklım hep bebişte zaten(
bende eğiliyom çok,diolar bana da eğilme die ama bişe olmaz diom eğiliom
voltajım bide bu aylarda bişe olunca doğurtuyolar demi
dünde okulda biri dedi,20 haftalık bebeği karnında kalbi durmuş
bugünde hiç hareket etmedi bebeğim zaten
çok moralim bozuk(
yaa kızlar kan uyuşmazlığı için kimler hangi hafta da test yaptırdı? 28. hafta da direk iğne vurulacak diye rahattım,dr da unuttu galiba uyuşmazlığı test falan yaptırmadım ben şuana kadar(
Günaydın kızlar...
İnşallah herkes iyidir ve hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün olur...
Listeyi şimdilik bu şekilde ikiye ayırdım fakat daha işi var...2.listeyi yani genel listeyi pasif liste olarak tekrar düzenleyeceğim uygun bir zamanda bilginize...
yaaaa çok güzel :) bol bol sevseydin :)) bende önceki gün bebeci nin bebeği olduğunu görmüştüm. ama çok çok güzel bir bebekti. hatta o erken doğurdum deyince bende hemen doğuma gitmek için ısrar ediyordum bebeğimi görmek istiyorum diye :)) hayırlısıyla geçse de şu zaman sağ salim alsak şu bebecikleri kucaklarımıza :)) rüyalarla yaşıyoruz
Eki Görüntüle 551392
oğlumun oda takımı bu teyzeleri tabi sitede ki dekorasyon bu annesi daha güzel yapacak u.s polonun nevresim takımını alacagım çok güzel beğendim bi tane bide kızlar polo nun hastane cıkısı varmı biliyor musunuz
oğlumun oda takımı bu teyzeleri tabi sitede ki dekorasyon bu annesi daha güzel yapacak u.s polonun nevresim takımını alacagım çok güzel beğendim bi tane bide kızlar polo nun hastane cıkısı varmı biliyor musunuz
sevdim ama çok değil çünkü uyandım sonra:26::26:ara ara görünce güzel oluyor 1 haftarı görmüyordum iyi geldi bu rüya banave ben gerçek anlamda bebeğimi dün akşam hissettim kızlar gerçekten farklıydı sanki yukarı toğru tırmanya çalışır gibi değişik birşeydi inşallah ara ara olur yine
aynen canım zaman su gibi geçsede alsak kucaklarımıza sevip koklasakkk ohhhhh misss gibi
Allah hayıra çıkarsın işallah ne güzel sevip okşamışsın yavrunukızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm ben
oğlum büyümüş 1 yaşını geçmiş falan yürümeye başlamış bende peşinden koşturuyorum kaan dur yavaş koşma dikkat et diyesonra kucağıma aldım onu öptüm kokladım falan çok güzeldiyaa
biran önce o duyguları yaşamak istiyorum ben oğlumda çok tatlıydı bu arada biraz kız tipi vardı sanki ama çok sevimli birşeydi
Eki Görüntüle 551392
çok güzelllll :)) huzurla sağlıkla büyür içinde inşallah :)
evet hissetmek çok güzel. ben artık elimle karnımı dürtüyorum kıpırdasın diye uzun süre hareket etmezse :))) en güzeli yatarken o zaman çok hissediliyo :))[/QU
hepsi sağlıkla büyüsün inşallah canım
genelde uzanınca hissediliyor diyorya herkes ben oturuyordum o sırada ve birşey yiyordum sanırım çok hoşuna gitti oğlumun bu kadar büyük tepsi verdiğine göre
Günaydın kızlar...
İnşallah herkes iyidir ve hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün olur...
Listeyi şimdilik bu şekilde ikiye ayırdım fakat daha işi var...2.listeyi yani genel listeyi pasif liste olarak tekrar düzenleyeceğim uygun bir zamanda bilginize...
çok güzelllll :)) huzurla sağlıkla büyür içinde inşallah :)
evet hissetmek çok güzel. ben artık elimle karnımı dürtüyorum kıpırdasın diye uzun süre hareket etmezse :))) en güzeli yatarken o zaman çok hissediliyo :))
çok güzel canım güle güle kullanın oğlun ve sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?