2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çok begendim canım güle güle kullanın ben de bembeyaz bişey istiyorum ama şu üzerinde sarı zürafaların ve aslanların olduğu modellerde sanki bebek için daha çekici-kararsızım:nevresim takımında da lacivert kırmızı beyaz uyumuna da bayılırım. bu arada büyüyen karyolalar yani resimdeki gibi olanlar sallanıyor mu?

Canım benim ,Rabbim hayırlara çıkarsın,çok güzel bir rüya görmüşsün.:97:

Bende hep hareketli,koşuşturmalı rüyalar görüyorum,ama ben hamileyim,bebeklerim zarar görmemiştir inşallah diyorum her rüyamda.

günaydınnn .. ellerine sağlık canım :)

Öpüldün canım,tşk.

Çok güzel,güle güle,sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim.

ben özelden mesaj atamadım.listeye bilgilerimi eklermisiniz.KIZ-ELİF olucak inşallah adı kilom 62 ile hamile kaldım şimdi 68 oldum.antalyada yaşıyorum.

İlk düzenlemede ekleyeceğim canım.

bizde kan uyuşmazlığı var tatlım,ilk hamileliğimde iki doz iğne oldum ama ilk gebelikte genellikle bir problem çıkmıyor zaten
testi bebeğin kanı bir şekilde anneye geçmiş mi diye bakıyorlar;çünkü bebek pozitif kan grubuna sahipse annenin vücudu yabancı kana karşı antikor üretiyor ve bebeği zehirliyor (
ben bu testin de 28. hafta da yapıldığını hatırlıyordum ama dün periliosun yazdıklarından sonra araştırdım ki ilk haftalarda bile yapılıyormuş ve her ay isteniyormuş sanırım (
ondan sordum benim gibi şuana kadar test yaptırmayan var mı acaba diye (

ayy ne mutlu sana tatlım gerçekten görülmeye değer bir rüya olmuş
Allah gerçeğini yaşamayı da nasip etsin inşallah

darısı başımıza

benden kendi dr istemedi zaten bu testi canım 3 lü için gittiğim diğer hastanedi dr yapıldımı diye sordu bizde yapılmadı dedik ozaman yaplaım deyince yaptırdık bir sorun çıkmadı çok şükür
ilk gebelik olduğu için bizler için bir sıkıntı yok zaten şimdilik belki diğer drmda o yüzden istemedi
doğumdan sonra bebeğin kan grununa göre vurulacağını hem dr hemde sağlık ocağındaki hemşire söyledi
inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik yaşayıp sağlıkla alırız kucaklarımıza canım
birde merak ettim sorucam hep unutuyorum senin oğlun kaç yaşında

ellerine,emeğine sağlık tatlım pek güzel olmuş

ayy ne mutlu sana tatlım gerçekten görülmeye değer bir rüya olmuş
Allah gerçeğini yaşamayı da nasip etsin inşallah

darısı başımıza

evet canım ya çok güzeldi
etkisindeyim hala
oğlumuda hissettiim ya dün akşam hemen ilk günlüğümü yazdım canım oğlum için
aminnnn canım hepiniz güzel güzel rüyalar görün inşallahhh

inşallah öğrenirsin canım cinsiyeti hayırlısı ile :)

Günaydın canlarımmm
ben Allah'ın izniyle bugün bebişimi görcem çok heyecanlıyım. dört boyutlu ultrasona gitcez, hatıra kalsın istiyorum. Cinsiyetini görebiliriz umarım.

geçmiş olsun canlarım

çok güzel beğenmişsin canım;beyaz çok kullanışlı oluyor
ikincisi kız olursa bir tek uyku setini değiştirirsin

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

benim oğluşum 7 buçuk yaşında 2. sınıfa gidiyor;tam abi olacak yaşta :))

günaydın kızlar bugün Delta hastanesinden randevu aldım Hakan Beye içinizde tanıyan varsa doktordan bahsedebilirmi bana
komşumuzun kızı eylülde doğum yaptı o da amniyosentez yaptırmıştı onun tavsiyesi üzerine gidicem bu doktora

çok beğendim güle güle kullansın canım oğluşun inşallah sağlıkla :)

2013 Nisan Anneleri ve Bebekleri İçin Okunan 4444 Salat-ı Tefriciye

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Laterne[/TD]
[TD]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ersnil[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Umutege[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebeci[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vitamin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Naz[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dertsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gulimier[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hanipeks[/TD]
[TD]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sernil[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gökemre[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD]500 Salat-ı Tefriciye[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kim Kaç Salat-ı Tefriciye okuyacak :

Laterne...........................250
Ersnil..............................300
Umutege.........................500
Bebeci............................300
Pembe............................250
Vitamin...........................250
Naz................................300
Dertsiz............................250
Gulimier...........................200
Hanipeks.........................500
Sernil.............................500
Gökemre.........................100

Alınan Toplam.................3700

kızlar Perşembe akşamına kadar okuyacağız;listede adı olmayıpta okuyan yada okumak isteyen varsa aşağıda linki bulunan dua topiğimiz de sayısını bildirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

bugün ayrıntılı doplerimi çekildim herşey yolundaymış çok şükür tüm organları beyin damarları....3 kez foto çekti hep yüzünde elleri ....oğlumda öyleydi hep yüzünü örterdi doğdu hep ellerini yüzüne götürüp uyuyordu........kan uyuşmazlığı tahlil verdim ındırect coombs denen ve 3 test istedi doktor....daha öncede 2 li yapmış duyduğuma göre 4 lü de varmış......bu arada bahar temizliği yaparken oğlumun bebeklik giysilerini de çıkardık zıbınlarını......henüz birşey almadım korkuyor insan biraz daha geçsin istiyor ama 2 arkadaşımdan ilk hediyelerimizi aldık biri arabalı bir önlük biri de kundak gibi bebeğin içine gireceği kundak örmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…