Eki Görüntüle 551392
oğlumun oda takımı bu teyzeleri tabi sitede ki dekorasyon bu annesi daha güzel yapacak u.s polonun nevresim takımını alacagım çok güzel beğendim bi tane bide kızlar polo nun hastane cıkısı varmı biliyor musunuz
kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm ben
oğlum büyümüş 1 yaşını geçmiş falan yürümeye başlamış bende peşinden koşturuyorum kaan dur yavaş koşma dikkat et diyesonra kucağıma aldım onu öptüm kokladım falan çok güzeldiyaa
biran önce o duyguları yaşamak istiyorum ben oğlumda çok tatlıydı bu arada biraz kız tipi vardı sanki ama çok sevimli birşeydi
günaydınnn .. ellerine sağlık canım :)
Eki Görüntüle 551392
oğlumun oda takımı bu teyzeleri tabi sitede ki dekorasyon bu annesi daha güzel yapacak u.s polonun nevresim takımını alacagım çok güzel beğendim bi tane bide kızlar polo nun hastane cıkısı varmı biliyor musunuz
ben özelden mesaj atamadım.listeye bilgilerimi eklermisiniz.KIZ-ELİF olucak inşallah adı kilom 62 ile hamile kaldım şimdi 68 oldum.antalyada yaşıyorum.
canım kan uyuşmazlığı için test yapılmıyor zaten baştan bellidir senin ve eşinin kan gurubuna göre
biri artı biri eksi olunca uyuşmalık oluyor
guruba görede değişebiliyor olablir onu tam bilmiyorum ama eğer sende olsaydı zaten ilk doğumdan sonra iğne olurdun
bu iğne de bazen önlem amaçlı 28. haftada vurulabiliyormuş yada doğumdan sonra ki 72 saat içinde vurulması gerekiyor
eğer bebek babanın kan gurubunu alysa vuruluyor annenin kan gurubunu alırsa vurulmasına gerek kalmıyor
bize bir test yapıldı bununla ilgili bebeğe bir etkisi olmuşmu diye çok şükür birşey çıkmadı bizde
eğer doğumdan sonra bebek benim kan grubumu alrısa da vururlmama gerek kalmayacak
kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm ben
oğlum büyümüş 1 yaşını geçmiş falan yürümeye başlamış bende peşinden koşturuyorum kaan dur yavaş koşma dikkat et diyesonra kucağıma aldım onu öptüm kokladım falan çok güzeldiyaa
biran önce o duyguları yaşamak istiyorum ben oğlumda çok tatlıydı bu arada biraz kız tipi vardı sanki ama çok sevimli birşeydi
bizde kan uyuşmazlığı var tatlım,ilk hamileliğimde iki doz iğne oldum ama ilk gebelikte genellikle bir problem çıkmıyor zaten
testi bebeğin kanı bir şekilde anneye geçmiş mi diye bakıyorlar;çünkü bebek pozitif kan grubuna sahipse annenin vücudu yabancı kana karşı antikor üretiyor ve bebeği zehirliyor(
ben bu testin de 28. hafta da yapıldığını hatırlıyordum ama dün periliosun yazdıklarından sonra araştırdım ki ilk haftalarda bile yapılıyormuş ve her ay isteniyormuş sanırım(
ondan sordum benim gibi şuana kadar test yaptırmayan var mı acaba diye(
Günaydın kızlar...
İnşallah herkes iyidir ve hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün olur...
Listeyi şimdilik bu şekilde ikiye ayırdım fakat daha işi var...2.listeyi yani genel listeyi pasif liste olarak tekrar düzenleyeceğim uygun bir zamanda bilginize...
ayy ne mutlu sana tatlım gerçekten görülmeye değer bir rüya olmuş
Allah gerçeğini yaşamayı da nasip etsin inşallah
darısı başımıza
Günaydın canlarımmm
ben Allah'ın izniyle bugün bebişimi görcem çok heyecanlıyım. dört boyutlu ultrasona gitcez, hatıra kalsın istiyorum. Cinsiyetini görebiliriz umarım.
Onun önerdiği hastane özel ama duyulmamış ara bir hastane ümraniyede. Açıkçası çok güvenemedim. :)) Biraz araştırayım ona göre daha vaktim var nasılsa. Ama Medipolde yaptırmıcam o kesin ,hiç olmadı Yeditepe üniv.Hast.Oraya giderim. Vakıf+Özel orasıda.
ayrıntılı ultrason mu bu?oysa benimde war haftaya ama..
Sanıyorum ayrıntılı olarak geçiyor doppler de diyorlar.
Banada perinatolog önerdi. Konusunda uzman sonuçta.
Benim ilk günümde ya dün çok belim ve sırtım ağrıdı. Eve gidince bi köfte yoğurdum sonrasını eşime bıraktım kızarttı filan o hazırladı herşeyi .. Ayakta durmak bile ağrıyı arttırdı. Sabah kalktığımda birşey yoktu ama bakalım bugün nasıl geçecek ..
Bende bu sağlık ocağını ziyaret etsem , Kendi dr.uma gidip baktıramıyorum herzaman arada orada bakarız bebeğime.. Henüz hareketleri hissetmediğimden bende endişeleniyorum bazen numaradan acilden girsekmi hastaneye diyorum :))
günaydın canım , benim de belim iki gündür çok fena.. yatmak sorun kalkmak sorunuyurken nefesim kesiliyo bazen ağrıdan
günaydın nisan annelerim nasılsınız.iş yoğunluğu nedeniyle giremiyorum ama aklım hep sizde. bebişlerimiz nasıl.biz iyiyiz çok şükür bel ağrım çok fazla ben 8 hafta dan beri çekiyorum akşam uzandım mı dinlenmek için kalkamıyorum eşimin yardımıyla zor kalkıyorum, bebeğim sağlıklı olsunda önemli deil artık:))
​Kızlar benim bu sırt ağrılarım daha şimdiden şiddetli , daha sonra nasıl dayanacağım ben?
Eki Görüntüle 551392
benden kendi dr istemedi zaten bu testi canım 3 lü için gittiğim diğer hastanedi dr yapıldımı diye sordu bizde yapılmadı dedik ozaman yaplaım deyince yaptırdık bir sorun çıkmadı çok şükür
ilk gebelik olduğu için bizler için bir sıkıntı yok zaten şimdilik belki diğer drmda o yüzden istemedi
doğumdan sonra bebeğin kan grununa göre vurulacağını hem dr hemde sağlık ocağındaki hemşire söyledi
inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik yaşayıp sağlıkla alırız kucaklarımıza canım
birde merak ettim sorucam hep unutuyorum senin oğlun kaç yaşında
benim oğluşum 7 buçuk yaşında 2. sınıfa gidiyor;tam abi olacak yaşta :))
Eki Görüntüle 551392
Voltaj nerde bugün
Voltaj nerde bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?