2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
maşallah canım oğluna
çok fazla kıskanma durumu olmaz sizde öyleyse

inşallah olmaz tatlım;sırf o çoook istiyor diye bir cesaret yapmaya karar verdim :))
şuan heyecanla bekliyor büyümesini;bugün kaç gr olmuş,doğuma kaç gün kalmış,ismi ne olsun hepsiyle ilgileniyor maşallah :))

yaa kızlar kan uyuşmazlığı için kimler hangi hafta da test yaptırdı? 28. hafta da direk iğne vurulacak diye rahattım,dr da unuttu galiba uyuşmazlığı test falan yaptırmadım ben şuana kadar (
benim geçen hafta yapıldı canım

bu test kan uyuşmazlığı testi değil,bebeğin kanı için yapılan bi test,anneyle aynı olursa sorun yokmuş,farklı olursa problem,test negatif de çıksa pozitifte iğne oluyosun,dr bana 28-29.haftalarda demişti,doğumdan sonra yapılan iğne de sonraki bebekler için

kıs napıym üzülüyorum işte,senden değilki,sen sölemesen ben bi sürü duyyom öle şeyler,inşallah öylelerdir canırım,o şakalarının hesabını sorucam ben doğunca:)

aynen benim oğlumda hep dua ederdi kabul oldu 8 yaşımını bitirdi 15 gün önce devamlı karnımla konuşuyor kuzum

maşallah canım darısı başımıza inşallah..
ultrasondan rahatsız oldukları için kapatıyorlar sanırım yüzlerini (

Kız Bebek İsimleri
Ela, Duru, Yaren, Ceren, Ece,Ada,Bilge,Melis, Naz, Su, Ecem,Irmak,Sena,Defne,Azra, İdil, Eylül, İpek, Nazlı,Dila,Yağmur, Derin,Masal,Ilgın, Kayra, İlkin, Tuana, Beril, İlgi,Öykü, Simay, Bade, Simge, Rana,Zeren, Şimal, Zeynep,Damla, Başak,Alara,Eflal,Sude,İlayda, Elçin, Minel,Güneş,Sare,Nisa

Erkek Bebek İsimleri
Emir, Ege, Çağan,
Efe, Sarp,Ata,Deniz, Yağız, Yiğit,Kuzey,Eymen,Arda,Ilgaz,Poyraz,Berk,Tunç, Emre, Kağan, Meriç, Berke, Kutay, Tuna, Doruk, Bartu,İlter,Batu,Deha,Emirhan, Arhan, Bora, Canberk, Rüzgar, Toprak, Arın, Yaman,Çınar, Armağan, Barlas,Güney,Mert,Onur,Ares,Mete,Türker,

bu haftaya kalan bir ben değilim o zaman rahatladım valla kaçırdım diye (
oğlum pozitif doğdu benim;şimdi bir problem yaşarsak diye korkuyorum (

maşallah canım darısı başımıza inşallah..
ultrasondan rahatsız oldukları için kapatıyorlar sanırım yüzlerini (

aynen örtüyor hep

bu arada kan uyuşmazlığı ile ilgili soranlar olmuş annenin - babanın + olduğu durumlarda kan uyuşmazlığı vardır ilk gebelikte 2 kere anti d denen iğne vuruldum eğer bebeğin kanı da - olursa sorun yok çünkü anneye bi antikor bulaştırmamış buda 2. gebeliğe olumlu yansıyormuş eğer bebeğin kanı + ise doğumdan sonra 72 saat içinde anneye iğne yapılıyor ve ikinci gebelikte ind.coombsa dnen tahlil yapılıyor onun sonucu pozitif negatif diye çıkıyor eğer negatif ise birşey gerekmiyor pozitif ise anneye yine iğne yapılıyor.....

bu haftaya kalan bir ben değilim o zaman rahatladım valla kaçırdım diye (
oğlum pozitif doğdu benim;şimdi bir problem yaşarsak diye korkuyorum (

korkacak birşey yok inşallah ilk çocuk pozitifse sana doğumda iğne yapılmıştır şuanda da yapılacak tast sonucuna göre hareket edilecek demektir.....

teşekkürler Mergencim :)) çok faydalı bir paylaşım oldu :)

merhaba kızlar,

nasılsınız? bende dün o kadar bebeğimi hissetmiyorum dedim gece öyle bir rüya gördüm ki. oğlum içimde dans ediyordu. karnım bir sağa bir sola gidiyordu. dışarıdan bakınca dirseklerini bile görebiliyordum. böyle bir rüyaydı işte. eşimde sen ne yedin bebek böyle oldu diye bana kızıyordu.rüyadan sonra bugün daha iyiyim sanki. dün asmye gittim kan verdim. hemoglobine bakılacaktı. sonucunu biraz sonra gidip alıcam. ayrıca idrarda protein var mı diye bakıldı. çok şükür yokmuş. bebeğiminde iyi olduğunu bir öğrensem içim daha da rahatlayacak ama cuma gününe az kaldı eğer doktorumuz tahlil falan vermezse cuma günü eşim izine ayrılıyor 20 gün olmayacağım.

cinsiyeti öğrenen arkadaşlar allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
perilous canım hiç moralini bozma senin bebeğinde sağlıklı canım. ikili test sonucun iyiydi o yüzden kötü birşey çıkacağını sanmıyorum. ama içim rahat etsin diyorsan testi tekrar et bence.
naz canım allah teyzeciğine şifa versin.
egomego odanızı çok beğendim. rabbim içinde büyütmeyi naip etsin. bende sadece böyle büyüyebilen karyola alıcam. oda yapacak yerim yok maalesef.
mezopotamya canım bende hiç kaşıntıda yok bende mi anormallik var ya. karnımda kaşınmıyor hiç.göğüs kaşıntısı ve çatlakları için lansinoh diye bir krem okumuştum.istersen bi bak tatlım.
hanipeks canım ben evde olduğum halde benimde sırt ve bel ağrım var. bütün gün yatmama rağmen yine ağrıyor.
zapzup maşallah kızına bacaklarını açmış poz vermiş. benimde oğlumun böyle usgsi var.
yüksek voltaj sen nasılsın? bugün hiç girmemişsin umarım iyisindir.
laterna tatlım sen nasıl oldun geçti mi bel ağrın?
mergen canım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık göz yormuyor böyle.

korkacak birşey yok inşallah ilk çocuk pozitifse sana doğumda iğne yapılmıştır şuanda da yapılacak tast sonucuna göre hareket edilecek demektir.....
bazı sitelerde indirekt coombs için gebelik takibine başlanıldığı günden itibaren her ay tekrar edilerek yapılır diye yazmış yüreğime iniyordu ihmal ettim diye (

bazı sitelerde indirekt coombs için gebelik takibine başlanıldığı günden itibaren her ay tekrar edilerek yapılır diye yazmış yüreğime iniyordu ihmal ettim diye (

yok yok ben 2 dr. birden gidiyorum hem öze lde hem devlet hastanesinde ikisinde aynı yolu izliyor ben de okudum onları sordum da dr. a eğer ind.commbs test negatif çıksaydı yapardık ara ara ama pozitif olunca gerek yok sona doğru belki bir kere daha yaparız hatırlat dedi o kadar aslında araştırmak da iyi değil pek insanın iyice kafası karışıyor

bilmiyorum . ya aslında belki de tüm gün koltukta oturma, bilgisayara eğilme veya ( ben terkedemedim bi türlü) bacakları üst üste atma gibi hareketler tetikliyor olabilir..ama dayanılır gibi olmuyor bazen

günaydın canım pat diye daldım konuya
masanızın altına bir tabure koyun üstüne de yastık arada bacaklarınızı uzatın çok iyi geliyor bana dr da öyle tapmamı söyledi

bende işyerinde sürekli bilgisayar başında oturuyorum .medicallerde satılan bel yastığı aldım koltuğumda takılı işyerinde rahat oturabiliyorum ama akşama uzandımmı kalkamayacak gibi oluyorum

Canım bilgisayar başında oturmaktan da oluyor sanırım, aslında 15 dakikada bir kalkıp dolaşmak gerekiyor. Belki arkana sırtın için destekleyici alırsan biraz azaltabilir ağrılarını

Kızlar anaokulunda çalıştığım için zaten 10 dakika anca oturabiliyorum, ama koltuğum çok rahat değil sanırım, bel yastıklarına bir bakayım alırım belki.

canım daha iyi hissetmene sevindim.. cuma da bebişi görünce daha iyi olacaksın.. izinde de dikkat et kendine canım :)

aynen benim oğlumda hep dua ederdi kabul oldu 8 yaşımını bitirdi 15 gün önce devamlı karnımla konuşuyor kuzum

aralarında yaş farkı olacak ama büyüdüklerinde çok da bir önemi kalmıyor bu farkın:))
şuan her şeyi anlayabilecek yaştalar,abilik sorumluluğu alma fikri kendilerini daha büyük hissettirdiği için hoşlarına gidiyor :)
benim oğlum da hareketlerini hissetmeyi seviyor,arada konuşuyor ve bazen müzik dinletelim diye tutturuyor :))
dr kontrollerine birlikte gidiyoruz;yasak olan yiyecekleri aklında tutuyor ve elimi uzatırsam hemen uyarıyor :))
alış veriş dönüşü tuvalet kağıdı taşımama bile izin vermiyor küçük bey;biz babamla taşırız sen çık hemen diyor
mümkünse hiç bir çocuk kardeşsiz kalmamalı (

cnm beni de eklermisin listeye bende okumak istiyorum hatta bunu bitirince yine bi liste yapalım hz. yunusun duasını okyalım oda çok etkili ben ne istediysem onunla oldu

kızlar geçmişi henüz okumadım dünde bahsetmiştim sabah dr gidicem diye sabah yolda çok fena oldum otobüste tansiyonum düştü sanırım ama ne kadar şanlıymışım otobüste bir dr vardı benimle ilgilendi hastaneye götürdü sonrada kendi doktoruma gittim şimdi iyiyiz çok şükür bebeğimde iyi ve ultarsyondan bebeğime baktığımızda doktorum bak secde ediyor dedi ay o halinin ultrasyon kağıdını çıkardı kuzum benim çok tatlı dün ersnile kızıyordum evden aç çıkma diye ben bugün aç çıktım

geçmiş olsun canım
gerçekten şanslıymışsınnn inşallah bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…