2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım aç karna iyi miğden alıyor.bende bi deniyim.ama içebileceğim hiç zannetmiyorum.tok karna bile pekmezi çok zor yerım.1 bardak suya ne kadar pekmez katıyrosun.bir arkadaşımda ballı suyu tavsıye ettı.ben mumkun mertbe kabuklu elma yemeye çalıyorum.ama yıne bı kaç gundur baya zorlanıyorum.sanırım kan hapıda etkılıyor

Mezosum cherrfy üzgünüm gizlar memisleriniz öylece kalacak yavrulardan hatira

Dmt_ kiz o duygu bir yoğunlaşır bir azalır ama geçmez.ay benim kocamda gözüme batip duruyor dün az erken gelecek oldu aman gurbanim sen yine geç gel dedim kustu az amanbenden daha Nazlı ona ne oluyorsa

kızlarrrrr
sabahtan beri sayfaları okuyorum biriken ara ara cevapladım ama atladıklarım var sanırım bi arkadaş sabahları karnının inik olduğunu söylemiş evet en şiş hali akşam oluyor sabahları daha yassı olyur benimde 2.gebelikte göbüş daha çabuk belli olduğundan baya bi büyük olmasına rağmen öyle oluyo yani...

bi arkadaşda sanırım göbüşteki tüylerden bahsetmiş evet artık baya büyük renk olarak da belli tüyler oldu ama emin olun doğumdan sonra hiç kalmıyor hatta eskiden var olan renksiz tüyler bile kalmıyo diyebilirim

göğüslerimizin durumu; daha sert ve dolgun bazen ucunda ıslaklık olabiliyor normalmiş-uçları da 2 kat daha büyük ve renkleri koyulaştı...

bebişimizlerimizin hareketlerine gelirsek ben 15.haftadan beri hissediyorum tabi şuan resmen karşılık veriyor elimi koyunca hele eşim elini koyarsa karnımın bi tarafına hafif de parmağıyla pıt pıt yaparsa bikaç saniye içinde oradan küt diye vuruyor.dün dr. ult.çekerken aletle bastırıyor haliyle o da içerken küt diye vuruyor gülmemek için kendimi zor tuttum.

ahh cnm sorma walla benmi hamile o mu hamile anlayamadım adam benden daha nazlı aşerio onu pişir bunu pişir gece wc kalkıorum oda kalkıo bi görsen göbek yarışıo benle walla

VOLTAJIMMM

CANIM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM BEN NERDE NERDE DİE YAZAMADIM CÜNKÜ BÖYLE BASKALARI YAZDIGINDA SANKİ ONLAR YAZDI DİE GÖSTERMELİK YAZIOMUSUM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA SÜREKLİ TAKİP ETTİM HA YAZDI HA YAZACAK DİE İYİ OLDUGUNU OKUYUNCA İÇİM RAHAT ETTİ =)) MUCK KUŞLARIMA

BEYAZGÜLKIRMIZIGÜL

kabızlık bende de var bir hafta olacak belkide geçmiştir böyle sancısı sırtıma vuruo sanıyorum ki kalp kirizi geçireceğim kalbim sancıyor sanıyorum ama kabızlıktan biliorum gaz oluyor göbeğim bi oluyor doguracagım sanki çok rahatsız edici

iş yeri problemi olmasa ama iznim raporum falan olarsa yol problemimizde olmazsa uçak varmı kız dur bakayım uçak da varsa oraya kocamı kandırabilirim belki =)

Çok geçmiş olsun Canım, Rapor verdiyse dr.un evde kalsaydın keşke, Bu dönemde en ufak yorgunluktan korkar oldum da ben hassaslaştım belkide raporu olanların işe gelmelerini anlamıyorum :))
İşler elbet ilerler..

Bol su içiyor musun ? Sürahini al yanına ,Bende 1 lt. var Onu bitirip birde yarım çiyorum. Su çok iyi geliyormuş enfeksiyonda kolay atıyormuşsun..

Canım kendi içinde yaşamaktansa eşinle konuşmayı denedin mi ,bize bahettiğin gibi onada bahset bu durmdan , toparlayacaktır...

Ersnil gecmis olsun canım enfeksiyona en iyi su gelecektir,enfeksiyon kolay gecer aksatma ilacını suyunu yoksa normal dogum avantajın azalir:26:

meraba kızlar ben de dün gittim 4. ay kontrolüme.
ikili teste gittiğimde erkek gibi demişti şimdi kız gibi dedi bidahakine kesin bişey söyler artık. ama bence kesin kız :) bi de o kadar kayınbabamın ismini koycaz koymıcaz die kavga etmiştik :)
ikilide risk yoktu ama yine de 3lü test için cerrahpaşaya gönderdi gene.
kilom geçen ay 60.8 di bu ay 62.5 olmuşum normal dedi ona da hamileliğin başında 62 ydim zaten.
bebek uyoyodu poposundan başka bişey görmedik ben hareketsiz görünce korktum o da uyku saati zaten dedi özel muayenehanesine gidiyoruz okuldan çıkıp gidene akşam oluyor hep uyuyacak mı bilmem bi de bir sürü çikolata yamiştim:)
normalde 16+2ydi ama ultrasonda 17+1 dedi anlayamadım onu

mezopototamya dur çok hızlı karar verme yada biraz kısalttır sonra biraz daha kısaltırsın. ben saç kestirdiğimde kısa kestirmişsem moralim daha da bozuluyor; gerçi kendime kızmaktan sinirlendiğim her şeyi ve herkesi affediveriyorum. aslında kare bir suratım olmasa idi hep kısacık jöleli saçları beğenmişimdim. "merhaba hayat"taki kısacık saçlar gibi

evet canım yaa o bunalım bana da geliyor arada saçım, başım her şeyim batıyor bana.
önceki gün eşimle anlaştık dün için iş çıkışı beni kuaföre bırakıp eve geçecekti. ki bakıcı 5te gitmesi lazım oğlumuza bakacaktı eşim ben gelene kadar. tabi bizimki bunu hemen unutmuş ki kaç defa tembihledim. neyse bizim yeni aldığımız evin dolapları takıldı dün gidip onu görmek için arkadaşla anlaşmış bana diyor ki biz oraya gideceğiz. e dedim ben kuaföre gidecektim. o zaman seni çarşıya bırakıp geçeriz diyo bi cinlendim çocuk nolcak, bakıcı nolcak diye. adamın ödü koptu kırk kere aradı şöyle yapalım böyle yapalım diye. yok dedim gitmiyorum kuaföre falan naparsan yap. dünden beri kendini affettirmeye çalışıyor ama yüzüne bile bakmıyorum. normalde olsa bu kadar sinirlenmem aslında güler geçeriz ya da başka plan yaparız ama hamilelikten midir birikim midir. boğasım geldi resmen hala da konuşasım yok. her gece yatakta bi ağlama krizine tutuluyorum valla nolcak benim halim bilmem. doğursam da rahatlasam bari.

iş yeri problemi olmasa ama iznim raporum falan olarsa yol problemimizde olmazsa uçak varmı kız dur bakayım uçak da varsa oraya kocamı kandırabilirim belki =)

olmaz mı tatlım :)) günde dört uçak iniyo.. izmirden, ankaradan, istanbuldan (her iki yakadan).. size en yakın ankara sanırsam.. bir haftasonu için düşünebilirsiniz.. kapım açık :)

Kızlar :))) oğlum geliyorrrr :))))
hoş gelmiş oğlun sefalar getirmiş

çok güzel olmuş bu botie ler bayıldım hemen yapmam lazım kızıma aminiyosentez de işallah iyi geçer bebeğini iç rahatlığıyla doğurursun

kızlar ben çıkıyorum şimdi yavaş yavaş hazırlanayım dr randevuma geç kalmayayım bebeğim için dua edin
işallah iyi geçer güzel haberlerle dönersin bize
geçmiş olsun canım hoşgeldin bol bol su iç idrar yolların temizlensin su çok önemli enfeksiyonda ilaçlarıda ihmal etme artık

evet canım konuştuk ama o da kendince benim ona yanlış gelen şeylerimi söylüyor bir nevi üste çıkıyor. benim derdim o ne yaptı ben ne yaptım değil ki. azıcık daha ilgili, özel davranmasını bekliyorum. ama o şu anda yeni aldığımız eve takılmış durumda, onunla yatıp kalkıyor. bu bebeği o kadar çok istedi ki benim erken olduğunu düşünmeme rağmen. şimdi sanki umrunda değil gibi varsa yoksa ev. bu erken doğum riski zaten benim psikolojimi mahvetmiş durumda. normal bir kasık batmasında bile korkuyorum ya bişeyler ters giderde ben anlamazsam diye. ama eşime kalsa bişey olmaz diyip geçiyor. ilk bebeğime gösterilen ilgiyi bunda göremiyorum o yüzden sürekli bebeğime haksızlık ediyoruz duygusu var içimde çok suçluluk hissediyorum maalesef.

canım haklısın kademe kademe gitmek daha iyi.. ama merhaba hayat'taki kadarına cesaret edemem :))
bak böyle olsa yeter bana .

aynıyız aynııııııı :))))) erkeklerde aynı demek ki.. ben önemsemediğini düşünüyorum bazen sonra bakıyorum yok gerçekten unutuyor bu adamlar ya.

Son düzenleme:

evet canım yaaa aynen öyle adam ne yapsa batıyor bana sanki tam ohh geçti iyiyiz diyorum bi laf ediyor boğasım geliyor yine. pazar günü hasta halimle yemekler tatlı falan yaptım sofraya oturduk ben bel fıtığım var zaten oturamıyorum bile ağrıdan yorgunluktan. bana demez mi ki bu kadar saat yaptığın bu mu? ayyy nasıl bir sinir geldi nasıl bir his anlatamam. al dedi şeytan yemeği çarp kafasına. işte birikim oldu mu böyle oluyorum her lafı şaka da olsa gerçekte olsa batıyor.
bi de naz meselesini hiiç sorma sanki bu hamile. ben koca evi temizledim hafta sonu yemekler yaptım çocukla uğraştım bilmem ne bi pazara bi markete gitti 2 gün yattı yorgunluktan :))

kızlar aramızda kalsın ama ben hamile kaldıktan sonra eşim gözüme daha bi güzel görünmeye başladı. normalde özel dönemlerimde falan beni sinir eden adam gitti yerine nasıl yakışıklı, sportif, karizmatik bir adam geldi anlatamam. işin ilginç tarafı benimle birlikte kilo alıyor.resmen göbüşlerimiz yarışıyor. sanki benim hormonlarda bir karışıklık oldu, bebiş yerine kocişe olan ilgim arttı. umarım doğumdan sonra da devam eder. ne bileyim en son çıkarken bu kadar düşkündüm ona

evet canım ben evlendiğimizden beri bununla savaşıyorum önemsemiyor diyorum ama aslında bizim gibi ince düşünce yok ondan unutuyor napalım bunlar böyle artık alışmam lazım bir koca + 2 oğluş herhalde ömrüm erkek unutkanlığıyla savaşarak geçecek :))

ayy ne kadar güzelmiş canım valla şanslısın benim gözümde bi kaşık suda boğulacak adam var bu aralar :))

ahh cnm sorma walla benmi hamile o mu hamile anlayamadım adam benden daha nazlı aşerio onu pişir bunu pişir gece wc kalkıorum oda kalkıo bi görsen göbek yarışıo benle walla
aa valla benide delirtiyor.kiz babası anneyle hamilelik boyunca kilo alır :)
Sagolasin canım benim .bende biri yazinca helede benden önce hemen Msj silesim geliyordoguma kadar yikil duş gidecek bakalım bu arada sana havam olsun renkli yazıyorum giptaylan bak
Kiz sen cok yasa emi oldum ya
Biz anneyiz her türlü degisime noksanlığa eyvallah ediyoruz,onlar bize değisen tek bir uzvunu göstersin.CirtYokki.valla beğenmezlerse bakmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…