BeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenProbiyotik verdi doktorum. Ama ben en çok pekmezin faydasını gördüm. Sabahları aç karnına 1 bardak sulandırdığım pekmezi içiyorum, bağırsakları yumuşatıyor, neredeyse her gün çıkartıyor ya da en kötü 2 güne bir. Bir de pekmezin magnezyum calsiyum değeri çok yüksek.
Mezosum cherrfy üzgünüm gizlar memisleriniz öylece kalacak yavrulardan hatira
Dmt_ kiz o duygu bir yoğunlaşır bir azalır ama geçmez.ay benim kocamda gözüme batip duruyor dün az erken gelecek oldu aman gurbanim sen yine geç gel dedimkustu az aman benden daha Nazlı ona ne oluyorsa
canım dün çıkmıştın yetişemedim.. ne zaman istersen beklerim buraya.. van'a da gittim ben emin ol burası daha güzel.. Van'da sadece Akdamar güzel ve farklıydı. onun dışında bir numara yok. önceliği buraya ver şekerim.. hatta çok ağırlaşmadan gel, bol bol gezelim :))) takıya falan düşkünsen burası o açıdan da takı cennetidir :))
Günaydın kızlar ben geldim...
Idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.
Daha öncede vardı.Doktorum söylemesi ayıp alttan ilaç vermişti.
Bende onu kullanamamıştım.Doktor illa kullancan dedi.
Dünde saolsun hanipeks aradı.Nasıl olduğumu konuşurken durumdan bahsettim.
Nasıl yapabileceğimi anlattı.Çok şükür artık kullanabiliyorum.
Aslında 10 günlük raporum var ama kullanmak istemedim şirkete geldim.
Hem işler yoğun hemde evde sıkılıyorum.
Sizler nasılsınız?
günaydın kızlar; nasılsınız??
ben çok mutsuzum bu aralar. yani ruh halim o kadar kötü ki anlatamam. eşimin düşüncesizlikleri falan daha çok etkilemeye başladı beni bu aralar.
aslında sağolsun hep beni mutlu etmeye çalışır ama bu aralar çok yoğun ve zaten özünde çok unutkan bi insan. bu ara delirmek üzereyim gibi hissediyorum hamilelikten mi acaba(
Allahtan oğlum var minicik dudaklarıyla bi öpüyor beni ne dert kalıyor, ne tasa. kuzularım benim biri öpüyor, biri içerden dürtüyor kendilerince mutlu etmeye çalışıyorlar anneyi.
((( Eşim ne düşünüyor onu merak ediyorum ben asıl ,Sadece göğüslerin büyümüş senin dedi bir kere garip baktı iyi mi kötü mü ?:)))
onu hiç sorma dün ben akşam 9 da tutturdum saçımı kestircem diye.. aradım kuaför de yerinde.. eşim vazgeçirene kadar kırk dil döktü. ama bu akşam gidicem. kısacık kestirmeye karar verdim.. jölele çık kıvamında olsun diyorum uğraşamıyorum artık...ne saçımı beğeniyorum, ne cildimi, ne vücudumu :)) 4 kilo aldım bana sorsan kırk kilo almış gibiyim. hepimiz yaşıyoruz demek ki bu halleri.
onu hiç sorma dün ben akşam 9 da tutturdum saçımı kestircem diye.. aradım kuaför de yerinde.. eşim vazgeçirene kadar kırk dil döktü. ama bu akşam gidicem. kısacık kestirmeye karar verdim.. jölele çık kıvamında olsun diyorum uğraşamıyorum artık...ne saçımı beğeniyorum, ne cildimi, ne vücudumu :)) 4 kilo aldım bana sorsan kırk kilo almış gibiyim. hepimiz yaşıyoruz demek ki bu halleri.
iş yeri problemi olmasa ama iznim raporum falan olarsa yol problemimizde olmazsa uçak varmı kız dur bakayım uçak da varsa oraya kocamı kandırabilirim belki =)
hoş gelmiş oğlun sefalar getirmişKızlar :))) oğlum geliyorrrr :))))
çok güzel olmuş bu botie ler bayıldım hemen yapmam lazım kızıma aminiyosentez de işallah iyi geçer bebeğini iç rahatlığıyla doğurursungünaydıııın
bugün bende erkenciyim amniyosentez için doktorla görüşmeye gideceğim randevum saat 10:20 de gece gözüme hiç uyku girmedi zaten 6 dan beride ayaktayım inşallah güzel Allahım yüzümüzü güldürür...
bu arada kızlar kuzuma pabuç yaptım bakın bakalım nasıl olmuş gerçi renkler net çıkmadı ama olsun
Eki Görüntüle 552143 Eki Görüntüle 552144 Eki Görüntüle 552145
işallah iyi geçer güzel haberlerle dönersin bizekızlar ben çıkıyorum şimdi yavaş yavaş hazırlanayım dr randevuma geç kalmayayım bebeğim için dua edin
geçmiş olsun canım hoşgeldin bol bol su iç idrar yolların temizlensin su çok önemli enfeksiyonda ilaçlarıda ihmal etme artıkGünaydın kızlar ben geldim...
Idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.
Daha öncede vardı.Doktorum söylemesi ayıp alttan ilaç vermişti.
Bende onu kullanamamıştım.Doktor illa kullancan dedi.
Dünde saolsun hanipeks aradı.Nasıl olduğumu konuşurken durumdan bahsettim.
Nasıl yapabileceğimi anlattı.Çok şükür artık kullanabiliyorum.
Aslında 10 günlük raporum var ama kullanmak istemedim şirkete geldim.
Hem işler yoğun hemde evde sıkılıyorum.
Sizler nasılsınız?
Çok geçmiş olsun Canım, Rapor verdiyse dr.un evde kalsaydın keşke, Bu dönemde en ufak yorgunluktan korkar oldum da ben hassaslaştım belkide raporu olanların işe gelmelerini anlamıyorum :))
İşler elbet ilerler..
Bol su içiyor musun ? Sürahini al yanına ,Bende 1 lt. var Onu bitirip birde yarım çiyorum. Su çok iyi geliyormuş enfeksiyonda kolay atıyormuşsun..
Canım kendi içinde yaşamaktansa eşinle konuşmayı denedin mi ,bize bahettiğin gibi onada bahset bu durmdan , toparlayacaktır...
:
mezopototamya dur çok hızlı karar verme yada biraz kısalttır sonra biraz daha kısaltırsın. ben saç kestirdiğimde kısa kestirmişsem moralim daha da bozuluyor; gerçi kendime kızmaktan sinirlendiğim her şeyi ve herkesi affediveriyorum. aslında kare bir suratım olmasa idi hep kısacık jöleli saçları beğenmişimdim. "merhaba hayat"taki kısacık saçlar gibi
evet canım yaa o bunalım bana da geliyor arada saçım, başım her şeyim batıyor bana.
önceki gün eşimle anlaştık dün için iş çıkışı beni kuaföre bırakıp eve geçecekti. ki bakıcı 5te gitmesi lazım oğlumuza bakacaktı eşim ben gelene kadar. tabi bizimki bunu hemen unutmuş ki kaç defa tembihledim. neyse bizim yeni aldığımız evin dolapları takıldı dün gidip onu görmek için arkadaşla anlaşmış bana diyor ki biz oraya gideceğiz. e dedim ben kuaföre gidecektim. o zaman seni çarşıya bırakıp geçeriz diyo bi cinlendim çocuk nolcak, bakıcı nolcak diye. adamın ödü koptu kırk kere aradı şöyle yapalım böyle yapalım diye. yok dedim gitmiyorum kuaföre falan naparsan yap. dünden beri kendini affettirmeye çalışıyor ama yüzüne bile bakmıyorum. normalde olsa bu kadar sinirlenmem aslında güler geçeriz ya da başka plan yaparız ama hamilelikten midir birikim midir. boğasım geldi resmen hala da konuşasım yok. her gece yatakta bi ağlama krizine tutuluyorum valla nolcak benim halim bilmem. doğursam da rahatlasam bari.
canım kalıp burada çok şekerler yaaaa
Booties
Dmt_ kiz o duygu bir yoğunlaşır bir azalır ama geçmez.ay benim kocamda gözüme batip duruyor dün az erken gelecek oldu aman gurbanim sen yine geç gel dedimkustu az aman benden daha Nazlı ona ne oluyorsa
canım haklısın kademe kademe gitmek daha iyi.. ama merhaba hayat'taki kadarına cesaret edemem :))
bak böyle olsa yeter bana .Eki Görüntüle 552188
aynıyız aynııııııı :))))) erkeklerde aynı demek ki.. ben önemsemediğini düşünüyorum bazen sonra bakıyorum yok gerçekten unutuyor bu adamlar ya.
kızlar aramızda kalsın ama ben hamile kaldıktan sonra eşim gözüme daha bi güzel görünmeye başladı.normalde özel dönemlerimde falan beni sinir eden adam gitti yerine nasıl yakışıklı, sportif, karizmatik bir adam geldi anlatamam. işin ilginç tarafı benimle birlikte kilo alıyor.resmen göbüşlerimiz yarışıyor. sanki benim hormonlarda bir karışıklık oldu, bebiş yerine kocişe olan ilgim arttı. umarım doğumdan sonra da devam eder. ne bileyim en son çıkarken bu kadar düşkündüm ona
aa valla benide delirtiyor.kiz babası anneyle hamilelik boyunca kilo alır :)ahh cnm sorma walla benmi hamile o mu hamile anlayamadım adam benden daha nazlı aşerio onu pişir bunu pişir gece wc kalkıorum oda kalkıo bi görsen göbek yarışıo benle walla
Sagolasin canım benim .bende biri yazinca helede benden önce hemen Msj silesim geliyorVOLTAJIMMM
CANIM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM BEN NERDE NERDE DİE YAZAMADIM CÜNKÜ BÖYLE BASKALARI YAZDIGINDA SANKİ ONLAR YAZDI DİE GÖSTERMELİK YAZIOMUSUM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA SÜREKLİ TAKİP ETTİM HA YAZDI HA YAZACAK DİE İYİ OLDUGUNU OKUYUNCA İÇİM RAHAT ETTİ =)) MUCK KUŞLARIMA
BEYAZGÜLKIRMIZIGÜL
kabızlık bende de var bir hafta olacak belkide geçmiştir böyle sancısı sırtıma vuruo sanıyorum ki kalp kirizi geçireceğim kalbim sancıyor sanıyorum ama kabızlıktan biliorum gaz oluyor göbeğim bi oluyor doguracagım sanki çok rahatsız edici
iş yeri problemi olmasa ama iznim raporum falan olarsa yol problemimizde olmazsa uçak varmı kız dur bakayım uçak da varsa oraya kocamı kandırabilirim belki =)
Kiz sen cok yasa emi oldum yaÇok geçmiş olsun Canım, Rapor verdiyse dr.un evde kalsaydın keşke, Bu dönemde en ufak yorgunluktan korkar oldum da ben hassaslaştım belkide raporu olanların işe gelmelerini anlamıyorum :))
İşler elbet ilerler..
Bol su içiyor musun ? Sürahini al yanına ,Bende 1 lt. var Onu bitirip birde yarım çiyorum. Su çok iyi geliyormuş enfeksiyonda kolay atıyormuşsun..
Canım kendi içinde yaşamaktansa eşinle konuşmayı denedin mi ,bize bahettiğin gibi onada bahset bu durmdan , toparlayacaktır...
((( Eşim ne düşünüyor onu merak ediyorum ben asıl ,Sadece göğüslerin büyümüş senin dedi bir kere garip baktı iyi mi kötü mü ?:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?