kızlar aramızda kalsın ama ben hamile kaldıktan sonra eşim gözüme daha bi güzel görünmeye başladı.normalde özel dönemlerimde falan beni sinir eden adam gitti yerine nasıl yakışıklı, sportif, karizmatik bir adam geldi anlatamam. işin ilginç tarafı benimle birlikte kilo alıyor.resmen göbüşlerimiz yarışıyor. sanki benim hormonlarda bir karışıklık oldu, bebiş yerine kocişe olan ilgim arttı. umarım doğumdan sonra da devam eder. ne bileyim en son çıkarken bu kadar düşkündüm ona
sağol bitanem. amin inşallah.dertsiz kuzum çokkkk geçmiş olsun allah acil şifalar versinn inşallah
en iyisini yapıyorsun canım. kimseyi takmamak lazım aslında.izin 20 gün olmayabilirmiş eşim 20 gün vermeyebilirler daha belki daha kısa sürede döneriz.manyak bu insanlar yaaa ben artık kim ne derse desin etkilenmiyorum. geçengün otobüste oturarak gidiyoruz yanımdaki kadın benim hamile olduğumu anlamadan dedi ki bu şoför de ne biçim kullanıyor zıplaya zıplaya bir hal olduk yani otobüste hamile olsaydı bebek kesin ölmüştü düşmüştü dedi ben de ben hamileyim dedim ayyy özür dilerim falan diye çok üzüldü. Allah acil şifalar versin dedene canım.
canım benim çok sağol iyi dileklerin için inşallah izniniz güzel geçer bizi habersiz bırakma. kendine iyi bak.
valla canım herkes ettiğini buluyor zaten. rabbimin adaleti büyük.mal kadınn ya boşver kuzumm sen onları =)
dertsiz kuzum sanada çok geçmiş olsun canımmm tekrarr sen dogru bildiğini yap destek ol
çok sağol canım benim. adana bursaya baya bi uzak eşimin memleketinede 6 saat uzaklıkta. ben o yolu çekebilir miyim bilmiyorum canım. bi de gidersek 1 gün kalıcaz. gittiğimize değer mi?Canım Allah korusun. ay kız gel Adana'ya da, kebap neyim yiyelim kahve neyim içelimBu arada tel numaranı mutlaka mesaj at bana listemize ekleyeyim. Merak ederiz seni.
gözünaydın canım. maşallah oğlumuzaKızlar :))) oğlum geliyorrrr :))))
olmaz mı tatlım :)) günde dört uçak iniyo.. izmirden, ankaradan, istanbuldan (her iki yakadan).. size en yakın ankara sanırsam.. bir haftasonu için düşünebilirsiniz.. kapım açık :)
1 çay bardağı yada 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal koyun karıştırın o içinizi yumuşatıcak ve bağırsakları çalıştıracaktır ben hamile olmadan önce çok yapar içerdim tavsiye ederim iyi geliyor kabızlık fazlaysa su bardağına yapın ve soğumadan içincanım aç karna iyi miğden alıyor.bende bi deniyim.ama içebileceğim hiç zannetmiyorum.tok karna bile pekmezi çok zor yerım.1 bardak suya ne kadar pekmez katıyrosun.bir arkadaşımda ballı suyu tavsıye ettı.ben mumkun mertbe kabuklu elma yemeye çalıyorum.ama yıne bı kaç gundur baya zorlanıyorum.sanırım kan hapıda etkılıyor
ayy bu tüyler gidecekse yupppiii yuppiii ben sarıyımdır tüyüm belli olmaz ama bu hamilelik tüyleri koyu ve belli oluyor canım sıkılıyordu gideceğine çok sevindimkızlarrrrr
sabahtan beri sayfaları okuyorum biriken ara ara cevapladım ama atladıklarım var sanırım bi arkadaş sabahları karnının inik olduğunu söylemiş evet en şiş hali akşam oluyor sabahları daha yassı olyur benimde 2.gebelikte göbüş daha çabuk belli olduğundan baya bi büyük olmasına rağmen öyle oluyo yani...
bi arkadaşda sanırım göbüşteki tüylerden bahsetmiş evet artık baya büyük renk olarak da belli tüyler oldu ama emin olun doğumdan sonra hiç kalmıyor hatta eskiden var olan renksiz tüyler bile kalmıyo diyebilirim
göğüslerimizin durumu; daha sert ve dolgun bazen ucunda ıslaklık olabiliyor normalmiş-uçları da 2 kat daha büyük ve renkleri koyulaştı...
bebişimizlerimizin hareketlerine gelirsek ben 15.haftadan beri hissediyorum tabi şuan resmen karşılık veriyor elimi koyunca hele eşim elini koyarsa karnımın bi tarafına hafif de parmağıyla pıt pıt yaparsa bikaç saniye içinde oradan küt diye vuruyor.dün dr. ult.çekerken aletle bastırıyor haliyle o da içerken küt diye vuruyor gülmemek için kendimi zor tuttum.
valla canım herkes ettiğini buluyor zaten. rabbimin adaleti büyük.
evet canım yaaa aynen öyle adam ne yapsa batıyor bana sanki tam ohh geçti iyiyiz diyorum bi laf ediyor boğasım geliyor yine. pazar günü hasta halimle yemekler tatlı falan yaptım sofraya oturduk ben bel fıtığım var zaten oturamıyorum bile ağrıdan yorgunluktan. bana demez mi ki bu kadar saat yaptığın bu mu? ayyy nasıl bir sinir geldi nasıl bir his anlatamam. al dedi şeytan yemeği çarp kafasına. işte birikim oldu mu böyle oluyorum her lafı şaka da olsa gerçekte olsa batıyor.
bi de naz meselesini hiiç sorma sanki bu hamile. ben koca evi temizledim hafta sonu yemekler yaptım çocukla uğraştım bilmem ne bi pazara bi markete gitti 2 gün yattı yorgunluktan :))
kızlar aramızda kalsın ama ben hamile kaldıktan sonra eşim gözüme daha bi güzel görünmeye başladı.normalde özel dönemlerimde falan beni sinir eden adam gitti yerine nasıl yakışıklı, sportif, karizmatik bir adam geldi anlatamam. işin ilginç tarafı benimle birlikte kilo alıyor.resmen göbüşlerimiz yarışıyor. sanki benim hormonlarda bir karışıklık oldu, bebiş yerine kocişe olan ilgim arttı. umarım doğumdan sonra da devam eder. ne bileyim en son çıkarken bu kadar düşkündüm ona
1 çay bardağı yada 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal koyun karıştırın o içinizi yumuşatıcak ve bağırsakları çalıştıracaktır ben hamile olmadan önce çok yapar içerdim tavsiye ederim iyi geliyor kabızlık fazlaysa su bardağına yapın ve soğumadan içincanım aç karna iyi miğden alıyor.bende bi deniyim.ama içebileceğim hiç zannetmiyorum.tok karna bile pekmezi çok zor yerım.1 bardak suya ne kadar pekmez katıyrosun.bir arkadaşımda ballı suyu tavsıye ettı.ben mumkun mertbe kabuklu elma yemeye çalıyorum.ama yıne bı kaç gundur baya zorlanıyorum.sanırım kan hapıda etkılıyor
ayy bu tüyler gidecekse yupppiii yuppiii ben sarıyımdır tüyüm belli olmaz ama bu hamilelik tüyleri koyu ve belli oluyor canım sıkılıyordu gideceğine çok sevindimkızlarrrrr
sabahtan beri sayfaları okuyorum biriken ara ara cevapladım ama atladıklarım var sanırım bi arkadaş sabahları karnının inik olduğunu söylemiş evet en şiş hali akşam oluyor sabahları daha yassı olyur benimde 2.gebelikte göbüş daha çabuk belli olduğundan baya bi büyük olmasına rağmen öyle oluyo yani...
bi arkadaşda sanırım göbüşteki tüylerden bahsetmiş evet artık baya büyük renk olarak da belli tüyler oldu ama emin olun doğumdan sonra hiç kalmıyor hatta eskiden var olan renksiz tüyler bile kalmıyo diyebilirim
göğüslerimizin durumu; daha sert ve dolgun bazen ucunda ıslaklık olabiliyor normalmiş-uçları da 2 kat daha büyük ve renkleri koyulaştı...
bebişimizlerimizin hareketlerine gelirsek ben 15.haftadan beri hissediyorum tabi şuan resmen karşılık veriyor elimi koyunca hele eşim elini koyarsa karnımın bi tarafına hafif de parmağıyla pıt pıt yaparsa bikaç saniye içinde oradan küt diye vuruyor.dün dr. ult.çekerken aletle bastırıyor haliyle o da içerken küt diye vuruyor gülmemek için kendimi zor tuttum.
ben varım ben. 17 haftadır sadece 1 kez. kardeş olduk valla.kızlar biraz özel bir soru olacak amaeşiyle birlikte olmayan var mı yoksa tek ben miyim bu durumda olan:26::26:
ben birşey olacak diye korkuyorum eşimde aynı şekilde ilk aylarda bir kere olmuştu ertesi gün ben miğdem bulanmadı diye soluğu hastanede almıştımondan sonrda bir daha olmadı
ben varım ben. 17 haftadır sadece 1 kez. kardeş olduk valla.
aa valla benide delirtiyor.kiz babası anneyle hamilelik boyunca kilo alır :)
aynen öyle canım benim görümcem de kaynanamda bana ettiklerini çektiler ama yine de onlara destek oldum görümcem kaynanasından görümcesinden çok çekti daha 1 yıllık evli değildi bosandılar onlar yüzünden hep aynı olaylar ama bunların bana yaptıgının aynısı ama onlar kat ve kat agırını yapmış yinede destek oldum zor zamanı die üzüldüm haline ama diyorum ya allah bırakmıyor ben yuvamı yıkmalarına izin vermedim ama onunkiler basardı allaha havale edince er gec gösterio allah ama biz yine iyi niyetimizle yanlarında oluyoruz bize yakısan bu bacım sen en dogrusunu yapıyorsun yani
kızlar biraz özel bir soru olacak amaeşiyle birlikte olmayan var mı yoksa tek ben miyim bu durumda olan:26::26:
ben birşey olacak diye korkuyorum eşimde aynı şekilde ilk aylarda bir kere olmuştu ertesi gün ben miğdem bulanmadı diye soluğu hastanede almıştımondan sonrda bir daha olmadı
ben varım ben. 17 haftadır sadece 1 kez. kardeş olduk valla.
ay kuzum sorma bişey istio bende hamileyim getiremem diom hemen göbeğini şişirio bende diye bi görsen halimizi 15 lik gençler gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?