2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çok güzelmiş :)) Allah bozmasın.. daim eylesin inşallah :)

dertsiz kuzum çokkkk geçmiş olsun allah acil şifalar versinn inşallah
sağol bitanem. amin inşallah.

en iyisini yapıyorsun canım. kimseyi takmamak lazım aslında.izin 20 gün olmayabilirmiş eşim 20 gün vermeyebilirler daha belki daha kısa sürede döneriz.

mal kadınn ya boşver kuzumm sen onları =)

dertsiz kuzum sanada çok geçmiş olsun canımmm tekrarr sen dogru bildiğini yap destek ol
valla canım herkes ettiğini buluyor zaten. rabbimin adaleti büyük.

Canım Allah korusun. ay kız gel Adana'ya da, kebap neyim yiyelim kahve neyim içelim Bu arada tel numaranı mutlaka mesaj at bana listemize ekleyeyim. Merak ederiz seni.
çok sağol canım benim. adana bursaya baya bi uzak eşimin memleketinede 6 saat uzaklıkta. ben o yolu çekebilir miyim bilmiyorum canım. bi de gidersek 1 gün kalıcaz. gittiğimize değer mi?

Kızlar :))) oğlum geliyorrrr :))))
gözünaydın canım. maşallah oğlumuza

olmaz mı tatlım :)) günde dört uçak iniyo.. izmirden, ankaradan, istanbuldan (her iki yakadan).. size en yakın ankara sanırsam.. bir haftasonu için düşünebilirsiniz.. kapım açık :)

Sivastan oraya olması lazım kocam hayatta ankaraya gidip te mardin uçağına binmez otobüslede seyahat etmioruz mecbur kalmadıkca pasamız gıcık edio beni bende sevmiyorum otobüsü uzun yolda ama kısa yolsa cokta takmam

Son düzenleme:
1 çay bardağı yada 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal koyun karıştırın o içinizi yumuşatıcak ve bağırsakları çalıştıracaktır ben hamile olmadan önce çok yapar içerdim tavsiye ederim iyi geliyor kabızlık fazlaysa su bardağına yapın ve soğumadan için

ayy bu tüyler gidecekse yupppiii yuppiii ben sarıyımdır tüyüm belli olmaz ama bu hamilelik tüyleri koyu ve belli oluyor canım sıkılıyordu gideceğine çok sevindim

demek sizin bebiş tekmelere başladı :) siz vuruncada tepki vermesi ilginç refleksleri güçlü bir çocuk olacak

valla canım herkes ettiğini buluyor zaten. rabbimin adaleti büyük.

aynen öyle canım benim görümcem de kaynanamda bana ettiklerini çektiler ama yine de onlara destek oldum görümcem kaynanasından görümcesinden çok çekti daha 1 yıllık evli değildi bosandılar onlar yüzünden hep aynı olaylar ama bunların bana yaptıgının aynısı ama onlar kat ve kat agırını yapmış yinede destek oldum zor zamanı die üzüldüm haline ama diyorum ya allah bırakmıyor ben yuvamı yıkmalarına izin vermedim ama onunkiler basardı allaha havale edince er gec gösterio allah ama biz yine iyi niyetimizle yanlarında oluyoruz bize yakısan bu bacım sen en dogrusunu yapıyorsun yani

Günaydın herkese
İş yoğunluğundan pek giremiyorum geçmişi tam okuyamadım. Hasta olanlara geçmiş olsun dikkat edin kendinize, cinsiyeti öğrenenlere hayırlı olsun Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben artık pes ettim benimki göstermiyor hiç bir şekilde tam bir boğa inadı:):)) Artık kendi ne zaman isterse o zaman göstersin:)
Perilous inşallah güzel sonuçlarla dönersin kızına yaptığın pabuçlara da bayıldım:))
Bugün çok yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok mutluyum:)
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Öpücükler

kızlar biraz özel bir soru olacak amaeşiyle birlikte olmayan var mı yoksa tek ben miyim bu durumda olan:26::26:
ben birşey olacak diye korkuyorum eşimde aynı şekilde ilk aylarda bir kere olmuştu ertesi gün ben miğdem bulanmadı diye soluğu hastanede almıştım ondan sonrda bir daha olmadı

canım senin mi huzursuz bacak sendromun vardı. bugün doktorum programında bu konuyu konuşmuşlar ben sonuna bakabildim. istersen netten bi izle belki sana fayda edicek bişey söylemişlerdir.

bebis olunca 3 unu arada bırak markete falan git.gelene kadar çay koy de Allah canlarını alıyor .herseyin üstesinden geldigini fazla göstermemek gerekliymis demekki.ben fos fos sutlerim akti isti çocuktu yemekti ay dur bı Msj atcam cok hırsım geldi mikrop ya

bebis ona nasil düşkün olur.bende benimkini görünce tam tersi:26:

1 çay bardağı yada 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal koyun karıştırın o içinizi yumuşatıcak ve bağırsakları çalıştıracaktır ben hamile olmadan önce çok yapar içerdim tavsiye ederim iyi geliyor kabızlık fazlaysa su bardağına yapın ve soğumadan için

ayy bu tüyler gidecekse yupppiii yuppiii ben sarıyımdır tüyüm belli olmaz ama bu hamilelik tüyleri koyu ve belli oluyor canım sıkılıyordu gideceğine çok sevindim

demek sizin bebiş tekmelere başladı :) siz vuruncada tepki vermesi ilginç refleksleri güçlü bir çocuk olacak

ben varım ben. 17 haftadır sadece 1 kez. kardeş olduk valla.

kızlar alınacaklar listesi kaçıncı sayfadaydı kaydeden var mı? izine gitmeden çıkartayım belki bişeyler alırız.

ya kızlar bana okadar iyi geliosunuzki malum benimde görümceler ellerinden geleni yapıolar ama allaha havale ettim bende eminim cezalarını çekecekler hamile hamile beni ağlatıolar zaten çok zor günler geçirdim rabbim en güzel dersi verir ben sadece dua ediorum ve sizi örnek alıorum

tatlım benim ilk 3 ay yasaktı zaten rahim içi kanamam varmış dışarı kanama yoktu ama ultrasonda gördü yasak dedi iğneye basladık hafta da bir iğnem vardı sonra kanama bitmiş bebek sağlıklıymış doktora sordum utana sıkıla =) oda hayır bir problem yok aksine gebelikte ilişki hem eşin senin ve bebeğin arasında ki bağı güçlendiriyor hemde normal ve sağlıklı dogumu kolaylastırıyor dedi sen muayenen de sorarsın doktora bi zararı olurmu die bebeğinin sağlık durumuna bakar ve zarar verip vermediğini söyler sağlıgı iyiyse ilişki iyi bişi emin ol hani biz de cok birlikte olmadık 5-6 kere anca bizde korkuyoruz bir düşük yasadık buda riskliydi ama yavas yavas olması gerekio

ersnilimmmm

kuzum geçmiş olsun sana bana da fitil vermişti ayy çok gıcık zar zor kullandım seni çok iyi anlıyorum =) bu arada raporunu kullansaydın keske gezerdin yatardın yerdin içerdin biraz dinlenirdin ama iş yerin rahatsa kafan rahatsa seviyorsan da iyi yapmışsın mutluysan işte ev sıkar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…