amanın oğlum geliyor:)))) bende dün gece kontrol ettim yoksa kalanı alacaktım artık ...
Bagislariz kiz copy pasteAynı şekil cok bir fark yok aslında...
Cumadan evvel bağışlarım tatlım...
Canimm...Sabaha kadar oğluna baktım oynadım :)
Adı görkem utku veya umut tu anaaaamm.esmer ama kirpikleri falan Gor ok ,gözler sürmeli hecok tombis degildi ama uzun,ağzı neyim cocoman kiz nasil öptüm
keşke haber etseydim....Allah kabul etsin inşallah...... şimdi ne okuyalım ......iyi oluyor böyle devam edelim inşallah......
kızz neredeydin sen??tul'a yazarken aklıma sen geldin şimdi...
günaydın kızlar..ben geldim nasılsınız..
günaydın kızlar..ben geldim nasılsınız..
geçmiş olsun canım. üşüttün mü işyerinde boya yapılıyor diyordun kapı pencere açıksa belki ondan olmuştur.çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
benimde bebeğim popodan karnıma doğru yükselmeye başlamış :)))) nihayet !! çok özledim ya göresim var ama daha 15 gün var kontrole.. kızlar bi de ben her gün aşağıdaki takvimi kopyalayıp eşime mail atıyorum bebişin gelişiminden haberdar olsun diye
günaydın anneler çok mutluyum bugun cumaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kiz bir paragraf koy virgül koygözüm pir pir etti, ben ayfonumlan giriyorum zor okudum hıh
Gecmis olsun canım 20 lik dış kurtulsa ne kurtulmasa ne o hep basık ,ezik ,geride,küçük kalacak
Çekerlerse çektir derim ama cekİlİnce eti daha cok acıyor ya ben yeğenime soracaktım kanal tedavisini unuttum bak
Ben bunu doguram tüm damak yaptircam gece bardağa koyarım sabah tak
Bıktım disten
egomego geçmiş olsun canımdoktorun müdahaleye izin vermedi mi?diş ağrısı çok fena olur Allah şifa versin inşallah
geçmiş olsun egomegocum.. ben 20 liklerin dördünü de çektirdim kurtuldum artık rahat..
çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm,Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
iş yerinde ki boya yüzünden üşüttün mü ne oldu neden ateşlendin?paşamız nasıl?
raporun bitti ama sen nasıl oldun iyileştin mi tamamen??
geçmiş olsun canım. üşüttün mü işyerinde boya yapılıyor diyordun kapı pencere açıksa belki ondan olmuştur.
sağolun kızlar..hayır boyadan olmadı..keşke üşütseydim..yapılan tetenoz bebeğimi ve beni çok etkiledi..hem ateş hem baş dönmesi tansiyon düşüklüğü sıtma hepsi bianda oldu.sistik olmusum ama aşıyı bünyem kaldıramamıs.bebeğimin çok sağlıklı oldugunu düşünürken meğersem rahatsızlanmış oda ateşten..bunları tekrar düşündükçe deli oluyorum..lütfen gerekmedikçe tetenoz vurulmayın kızlar..aşı yapılan kolum hala ağrıyor.bebeğim şuan iyi hamdolsun..tamamen olmasada daha iyiyim şimdi..sizler nasılsnız..yaramaz bişi yok değilmi..
Canım benim Rabbim bir daha göstermesin inşallah,çok geçmiş olsun....
ayy iyi fikirmiş bende yapayım dur bizimki sadece sevme işiyle ilgilenio beni sinir edior gözüme batıyor tamam borcumuz olabilir onun derdinde olabilirsin ama arkadas hiç mi içinden eşyalara bakmak gelmez bakmıyor bakıyorsada söylemiyor ki bileyimm yoksa ben mi abartıorum daha erken ya:)
yaf benim damağım doktorun dediğine göre ''bu ne böyle minicik nasıl damak bu böyle damak ben görmedim'' dedi sonrada film çektik tüm 20liklerin düz değil yan yatıo dedi ameliyatla almamız lazım dedi kendini hazır hissedince gel dedi bende ağrımıyor diye gitmedim yandaki dişin köküne baskı yapmış çürütmüş tabi benim gitmediğim bu dönem evlenmeden önce gitmiştim dişe eşimle tanışmıyordum bile hatta başka sevgilim vardı =) sonra biz onunla ayrıldık zaman geçti eşimle tanıştık 1 yıl çıktık evlendik bi çocugumuz oldu onun acısını yasadık simdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz şimdi aklım basıma geldi bende ihmalkarlık var gitseydim işte şimdi bunlar olmayacaktıama doğumdan sonra sıfırdan tedaviye gireceğim valla =)
Selam canlar..
Nasilsiniz?
Gelemedim bi suredir, herkesler iyidir umarim..
voltaj pazardan aldıklarını güle güle giysin minnoşların
ben de bursaya gidince gidicem her semtte farklı günlerde sosyete pazarı var.
ayyyy ben alışverişe aş erdim kızlar. napçam bilmem.
sağolun kızlar..hayır boyadan olmadı..keşke üşütseydim..yapılan tetenoz bebeğimi ve beni çok etkiledi..hem ateş hem baş dönmesi tansiyon düşüklüğü sıtma hepsi bianda oldu.sistik olmusum ama aşıyı bünyem kaldıramamıs.bebeğimin çok sağlıklı oldugunu düşünürken meğersem rahatsızlanmış oda ateşten..bunları tekrar düşündükçe deli oluyorum..lütfen gerekmedikçe tetenoz vurulmayın kızlar..aşı yapılan kolum hala ağrıyor.bebeğim şuan iyi hamdolsun..tamamen olmasada daha iyiyim şimdi..sizler nasılsnız..yaramaz bişi yok değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?