2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
amanın oğlum geliyor voltajcım sen gördüysen kesin demek ki eşimin kirpikleri uzundur,sürmelidirde boyda 1,85 babasına benzicek demek benim oğlum. doktor zaten boyu olması gerekenden uzun diyordu. ben sarışınım benim bütün anne tarafım renkli gözlü kardeşim yeşil annemin lacivert gibi ayyy anneme benzesin gözleri de. en yakın arkadşımızın bebişi utku canım. utku koymayız şimdilik egemen düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı çok fazla arayış içine girmedik. kayınbabamın ismi olmasında bayrama bile razıyım.

kızlar şimdilik Allaha emanet olun....ben çıkıyorum şimdilik dua için toplanıcaz cuma vakti arkadaşlarla,hepinizi ekliycem duama. Rabbim sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı....eşleimizi başımızdan-yavrularımızı kucaklarımızdan eksik etmesin......görüşürüz.

çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
geçmiş olsun canım. üşüttün mü işyerinde boya yapılıyor diyordun kapı pencere açıksa belki ondan olmuştur.

çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm,Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
iş yerinde ki boya yüzünden üşüttün mü ne oldu neden ateşlendin?paşamız nasıl?
raporun bitti ama sen nasıl oldun iyileştin mi tamamen??

Canım benim çok geçmiş olsun,Allah şifa versin,korusun inş...Çok dikkat et kendine...

Voltajım şimdiden Allah kabul etsin o zaman..
sen duasını yaparken ben de sağlık ocağına gidip aşımı olacağım ve kısmetse kalp atışlarını dinleyeceğim
dönüşte misafirim olacak akşama kadar giremem bir daha..

ayy iyi fikirmiş bende yapayım dur bizimki sadece sevme işiyle ilgilenio beni sinir edior gözüme batıyor tamam borcumuz olabilir onun derdinde olabilirsin ama arkadas hiç mi içinden eşyalara bakmak gelmez bakmıyor bakıyorsada söylemiyor ki bileyimm yoksa ben mi abartıorum daha erken ya:)

günaydın anneler çok mutluyum bugun cumaaaaaaaaaaaaaaaaaa

heheeee bende =)ama çok kötüyüm uyumak istiyorum uyuyabilecegımıde sanmıyorum dişim fenaa netten bende aldım dün dikkat gaz kaçağı vardır tulumundan bide annemden baskası acamaz die vardı onuda aldım kaynanaya inat=)

işlemlerin arasında hızlı hızlı nasıl yazdım bilmiyorum ki sanki agrı beynimi uyuşturuo gibi ağlamak istiyorummmm annemi istiyorummm
dişlerimin hepsini söktürmek ve pipetle çorba içmek istiyorum şaka allahım tabi ki valla çürük dişim gitsin yeter duamı değiştiriorum bu kadar istiom sadece çürük dişim ölsün istiom amin=)

egomego geçmiş olsun canım doktorun müdahaleye izin vermedi mi?diş ağrısı çok fena olur Allah şifa versin inşallah

evet izin verdi bi kağıt yazdı işte ismim bilgilerim falan bebeğin haftası falan bebeğin sağlık durumunun iyi oldugunu ve hastaya gerekli müdahalenin yapılmasını yazmıştı ama kendi diş doktorum yoktu o gün baskasına gittim diş kurtarılır çekmeye gerek yok doğumdan sonra emzirme dönemide bitince kanal yaparız dedi dedim çekcem yani bu acıyı uykusuz kalıyorum bir haftadır uyumuyorum dedim çekcen dedi yada üniversiteye gitcen kursun yelekle diş röntgeni çektircen orda yaptırcan dedi onuda yapmak istemedim iş yeri zatn problemli kontrolleri bile laf ediyorlar üni sürekli git gel yaptıracak üni uzakta kalabalık otobüslerde sürüneceğim ayakta gitcem gelcem büyük ihtimal gitmedim üniyede allahım bi duam daha etsem bi tanede araba istiyorum senden =)

geçmiş olsun egomegocum.. ben 20 liklerin dördünü de çektirdim kurtuldum artık rahat..

yaf benim damağım doktorun dediğine göre ''bu ne böyle minicik nasıl damak bu böyle damak ben görmedim'' dedi sonrada film çektik tüm 20liklerin düz değil yan yatıo dedi ameliyatla almamız lazım dedi kendini hazır hissedince gel dedi bende ağrımıyor diye gitmedim yandaki dişin köküne baskı yapmış çürütmüş tabi benim gitmediğim bu dönem evlenmeden önce gitmiştim dişe eşimle tanışmıyordum bile hatta başka sevgilim vardı =) sonra biz onunla ayrıldık zaman geçti eşimle tanıştık 1 yıl çıktık evlendik bi çocugumuz oldu onun acısını yasadık simdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz şimdi aklım basıma geldi bende ihmalkarlık var gitseydim işte şimdi bunlar olmayacaktı ama doğumdan sonra sıfırdan tedaviye gireceğim valla =)

voltaj pazardan aldıklarını güle güle giysin minnoşların
ben de bursaya gidince gidicem her semtte farklı günlerde sosyete pazarı var.
ayyyy ben alışverişe aş erdim kızlar. napçam bilmem.

geçmiş olsun canım. üşüttün mü işyerinde boya yapılıyor diyordun kapı pencere açıksa belki ondan olmuştur.

sağolun kızlar..hayır boyadan olmadı..keşke üşütseydim..yapılan tetenoz bebeğimi ve beni çok etkiledi..hem ateş hem baş dönmesi tansiyon düşüklüğü sıtma hepsi bianda oldu.sistik olmusum ama aşıyı bünyem kaldıramamıs.bebeğimin çok sağlıklı oldugunu düşünürken meğersem rahatsızlanmış oda ateşten..bunları tekrar düşündükçe deli oluyorum..lütfen gerekmedikçe tetenoz vurulmayın kızlar..aşı yapılan kolum hala ağrıyor.bebeğim şuan iyi hamdolsun..tamamen olmasada daha iyiyim şimdi..sizler nasılsnız..yaramaz bişi yok değilmi..

Canım benim Rabbim bir daha göstermesin inşallah,çok geçmiş olsun....

canım erkekler bizim gibi değil.. onlar galiba doğduktan sonra farkına varacaklar baba olduklarının :)) takma bu kısmını .. diş konusuna gelince hep öyle korkutuyorlar yok ameliyat bilmem ne. bana da kardeşime de ameliyat zorunlu denildi ama iyice araştırıp iyi bir diş hekimi bulursan hallediyorlar. istanbulda olsan isim verirdim sana. biz çok memnunuz ailecek 20 lik bırakmadı bizde :)))

Selam canlar..

Nasilsiniz?

Gelemedim bi suredir, herkesler iyidir umarim..

hemşom özletiyorsun sende ha !! iyisin inş. bebişin nasıl ?

voltaj pazardan aldıklarını güle güle giysin minnoşların
ben de bursaya gidince gidicem her semtte farklı günlerde sosyete pazarı var.
ayyyy ben alışverişe aş erdim kızlar. napçam bilmem.

bende bende bende.. ulus sosyete pazarııı :)))))))) heyyy gidi günler beee . benımde canım çekti. netten giderilmiyo bu alışveriş isteği

merhaba güzel anneler,

egomegocum, katinacım, hanipekscim üçünüze de geçmiş olsun kızlar. sakınan göze çöp batar derler ya; biz ne kadar dikkat edersek ederim olacağı varsa bişey oluyor işte. nazar mı değiyor nedir; ben de anlamadım. içinizden felak ve nas okuyun bol bol; kem gözlerden korur derdi ninem.

ben de kaynana stresine girmiş durumdayım şu an. bu akşam ve haftasonu full görüşücez; yoğun miktarda kaynanaya maruz kalıcam yani; radyoaktif sızıntı gibi :)
dün telefonda gıcık etti yine beni; başım dönüyor rahatsızım diyorum. "sinirseldir şekerim; sen çok sinirli bir insansın; ondan oluyor" dedi!!!! evlendiğimizden beri zaten bana "sen bir psikologa görün hayatım sen de sinir var" deyip duruyor!!!! kadın beni ruh hastası ilan etti yani; valla yarın birşey derse bu sefer " evet sayende sinir hastası oldum" diycem!!!

çok geçmiş olsun tatlım yaa bak beni korkuttun şimdi birazdan aşı olmaya gidecektim ben ( doktorun mu dedi aşı olmasaydın diye??ben danışmadım da hep unuttum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…