2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dertsiz birde Mehmet adı donüyordu ama fazla kurcalamayalim.

Kiz sen bizim Pazari bir gor. Daha bebise almayacağım erken .
Bende annemle almak istiyorum

tetanoz aşısından mı?
eyvah ben korkuyorum zaten daha 1. dozu bile olmadım.
20 haftada yaptırcam. :18:

bende bende bende.. ulus sosyete pazarııı :)))))))) heyyy gidi günler beee . benımde canım çekti. netten giderilmiyo bu alışveriş isteği
mezocum hadi beaber gidelim ya.

kızlar ya benim göbeğimin alt kısmında çizgi oluştu geçen hemşire hatta ameliyatmı oldun dedi yok dedim gebelikle geldi o çizgi sizdede oldumu kalacakmı o çizgi doğumdan sonra geçecekmi

çok geçmiş olsun tatlım yaa bak beni korkuttun şimdi birazdan aşı olmaya gidecektim ben ( doktorun mu dedi aşı olmasaydın diye??ben danışmadım da hep unuttum (

hayırrrrrr korkmaaaaa !!! ben doktora sormuştum gitmeden. olmak gerekiyor aşıları. katinam banyo yapmış olabilir mi acaba ?? bana asm de demişlerde ki ateş ve ağrı yaparsa korkmayın ve banyo 3 gün kesinlikle yapmayın. suyla teması ateş ve şişme yapabilir demişlerdi. hatta burda yazdım bazıları banyo yasak değil dediler. ben yine tekrarlıyorum ısrarla banyo yapmayın dıyorlar. yapan arkadaşlarım bu ateş ve diğer şikayetleri yaşadılar.

çok geçmiş olsun tatlım yaa bak beni korkuttun şimdi birazdan aşı olmaya gidecektim ben ( doktorun mu dedi aşı olmasaydın diye??ben danışmadım da hep unuttum (

aslında korkutmayayım seni..bu aşıyı herkes yaptırıyo ama bana yaramadı diyelim..kendi doktoruma danısamadan yaptırdım..bişi olmaz diye..
doktorum kırsal kesimde yaşamıyoruz ben gerek görmezdim danıssaydın keşke dedi..sağlık ocagındaki hemşiremiz dedi..ilk kez böyle birşeyle karsılastım diye..ateşimi ölçünce kendide çok panikledi..bilmiyorum laternem yinede doktoruna danıs..ben her zaman söylüyorum benim bünyem kaldırmadı..herkesin bünyesi bir değil ne yazıkki..

Katinamm gecmis olsun...İlk ası oldugunda ağrın vs olmamıştı bende cok zorlandım ilkinde.Dogumdan hemen sonrada yapılıyor Dr durumundan haberdarsa ekstra kontrol ediyor.

tetanoz aşısından mı?
eyvah ben korkuyorum zaten daha 1. dozu bile olmadım.
20 haftada yaptırcam. :18:

mezocum hadi beaber gidelim ya.

gidelimmmm gidelimm.. voltaj da gelsin.. dün çatladım neler varmış neler varmış pazarda.. ayyy ne dalarız şimdi be. başından girsem sonundan çıksam.. ahhh ah :)))

kızlar ya benim göbeğimin alt kısmında çizgi oluştu geçen hemşire hatta ameliyatmı oldun dedi yok dedim gebelikle geldi o çizgi sizdede oldumu kalacakmı o çizgi doğumdan sonra geçecekmi

korkma korkma kız daha dün bunu okudum bulursam şimdi linki göndercem sana. kaan kocatepe yazmıstı. doğumdan sonra gidiyor korkmayın diye. tam bu haftalarda olusuyormus

Canım fırsat buldukca saf zeytin yağıyla masaj yap...Hem karındaki o gerginlik hissinede çok iyi geliyor.

Laterne sen niye ası oluyorsun
Oğlun kaç yasında benim kizda yapilmadi Oglumla 6 yas var arada. Bunda bile aile hekimim Dr gerek görürse yapalım dedi.Cok hevesli söylemedi.dunde aile hekimiyle telde görüştüm yine dedi:44:

geçmiş olsun canım diş çok kötü ya inşallah çok çektirmez sana
benim hamile kaldığım ay dişlerim çok kötüydü damaklarım çekilme yapmıştı çok fena sızlıyordu ne sıcak ne soğuk birşey yiyip içebiliyordum ilk iki ay çok zorladı beni sonra geçti çok şükür allah şifa versin canım sana

kızlar doğumdan önce alınacaklar listesi vardı topikte. kimse kaydetmedi mi?
kaydeden varsa gönderebilir mi?

Katinamm gecmis olsun...İlk ası oldugunda ağrın vs olmamıştı bende cok zorlandım ilkinde.Dogumdan hemen sonrada yapılıyor Dr durumundan haberdarsa ekstra kontrol ediyor.
sağol canım benim.ilk dozdu bu.ikincisini vurmayalım dedi hemşire..doktorda vurulma ikincisi demişti..
katinam geçmiş olsun canım çok merak ettik seni
bende pazartesi gidicem iğneye ama tırstım şimdi ya:18::18::18:

sağol canım ya..Allah razı olsun..dediğim gibi herkese olucak diye bişi yok..ben çok etkilendim..burda bunu paylaşırken düşündüm yazmasammı korkarlarmı diye ama bunlarda bize tecrübe diye yazdım..ama doktorunuza muhakkak danıısın..

Egomego Katinam geçmiş olsun

Arkadaşlar benimde geçen hafta aşıdan ertesi gün tüm vücudum ağrımıştı, içten bir ateş oldu....
Ama bence vücut direncimiz düştüğü için olduk biz böyle olduk. Zayıf bir günüme geldi diye düşünüyorum ben. Çocuklarda aşı vurulunca bir gün falan halsiz olabiliyor sonuçta. Değilmi kıdemli anneler.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…