mezocum gördüm canım..aman iyi olsunlar sağlıkla bizimle kalsınlarda neremizde dururalrsa dursunlar canım ya..
tetanoz aşısından mı?sağolun kızlar..hayır boyadan olmadı..keşke üşütseydim..yapılan tetenoz bebeğimi ve beni çok etkiledi..hem ateş hem baş dönmesi tansiyon düşüklüğü sıtma hepsi bianda oldu.sistik olmusum ama aşıyı bünyem kaldıramamıs.bebeğimin çok sağlıklı oldugunu düşünürken meğersem rahatsızlanmış oda ateşten..bunları tekrar düşündükçe deli oluyorum..lütfen gerekmedikçe tetenoz vurulmayın kızlar..aşı yapılan kolum hala ağrıyor.bebeğim şuan iyi hamdolsun..tamamen olmasada daha iyiyim şimdi..sizler nasılsnız..yaramaz bişi yok değilmi..
mezocum hadi beaber gidelim ya.bende bende bende.. ulus sosyete pazarııı :)))))))) heyyy gidi günler beee . benımde canım çekti. netten giderilmiyo bu alışveriş isteği
çok geçmiş olsun tatlım yaa bak beni korkuttun şimdi birazdan aşı olmaya gidecektim ben( doktorun mu dedi aşı olmasaydın diye??ben danışmadım da hep unuttum (
çok geçmiş olsun tatlım yaa bak beni korkuttun şimdi birazdan aşı olmaya gidecektim ben( doktorun mu dedi aşı olmasaydın diye??ben danışmadım da hep unuttum (
Dertsiz birde Mehmet adı donüyordu ama fazla kurcalamayalim.
Kiz sen bizim Pazari bir gor.Daha bebise almayacağım erken .
Bende annemle almak istiyorum
tetanoz aşısından mı?
eyvah ben korkuyorum zaten daha 1. dozu bile olmadım.
20 haftada yaptırcam. :18:
mezocum hadi beaber gidelim ya.
kızlar ya benim göbeğimin alt kısmında çizgi oluştu geçen hemşire hatta ameliyatmı oldun dedi yok dedim gebelikle geldi o çizgi sizdede oldumu kalacakmı o çizgi doğumdan sonra geçecekmi
kızlar ya benim göbeğimin alt kısmında çizgi oluştu geçen hemşire hatta ameliyatmı oldun dedi yok dedim gebelikle geldi o çizgi sizdede oldumu kalacakmı o çizgi doğumdan sonra geçecekmi
kuzum benim oğlan 7 buçuk yaşında..Laterne sen niye ası oluyorsun
Oğlun kaç yasında benim kizda yapilmadi Oglumla 6 yas var arada. Bunda bile aile hekimim Dr gerek görürse yapalım dedi.Cok hevesli söylemedi.dunde aile hekimiyle telde görüştüm yine dedi:44:
sağol canım benim.ilk dozdu bu.ikincisini vurmayalım dedi hemşire..doktorda vurulma ikincisi demişti..Katinamm gecmis olsun...İlk ası oldugunda ağrın vs olmamıştı bende cok zorlandım ilkinde.Dogumdan hemen sonrada yapılıyor Dr durumundan haberdarsa ekstra kontrol ediyor.
katinam geçmiş olsun canım çok merak ettik seni
bende pazartesi gidicem iğneye ama tırstım şimdi ya:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?