2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım sayfanın en altına in full site yazıyo ona tıklarsan telefon da buranın görünümüne geçiyor aynı oluyor

genel kültür işte şekerim tşk ederiz :))

oğlunun gelişimi şu şekildeymıs canım :
Bebeğimi kucağıma almama 153 gün kaldı. Önümüzdeki ay içinde bebeğinizin boyu yaklaşık 5 cm ağırlığı yaklaşık 730 gr. artacak. Tebrik ederiz artık 4 aylık hamilesiniz. İki hafta içinde hamileliğinizin yarısına ulaşmış olacaksınız. Bebeğinizin boyu 14-15 cm civarında. Ağırlığı ise 250 gr. civarında.

büyük ihitmalle cnm koskoca tıp fakültesi araştırma hastanesi en ufak bi şüphe olsa uyarırdı çok şükür bişey çıkmadı hem herşey allahtan allah hepimize sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar versin yarabbim

amin canım. ben normal yapamam kendimi biliyorum. ben kesilip biçilicem orası belli şimdiden

bende bende şimdiden hastaneden girdimi kaçasım gelio kalbim hızlı hızlı atıo en iyisi uyutsun beni gözlerimi açayım cö bebem karşımda bide ilk be görmek istiyorum bilmiorumki çok kararsızım

Annemde bana yapamazsın diyor.
Normali yaparım gibide tek korkum risk olması.
Gerçi sezeryanında varda kordon dolanması bambaşka bir olay ya

Allah korusun ya niye kötü şeyler düşünüyorsun.. cesaretin var ne güzel. en güzeli normali doğal olanı . senin kadar güvensem kendime tereddüt etmezdim..

çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

cok gecmis olsun canim, Allah bi daha yasatmasin

biz burda babyshowerlari surpriz parti seklinde yapiyoruz bayanlar arasinda, herkes hediye aliyo bebek icin anne tek tek aciyo , biri guzel suslu bi pasta yapiyo, oyunlar oynaniyo falan, 2 hafta sonra bi arkadas icin yapicaz insallah, iki erkek bebisi olcaka daha hediye de almadim bakalim ne alcam miniklere

boyle daha guzel bence anneye ne hazirlik ne temizlik hic zahmet olmadan

benim dogum yaklasinca da bi supriz yaparlar heralde

Son düzenleme:
çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

biz burda babyshowerlari surpriz parti seklinde yapiyoruz bayanlar arasinda, herkes hediye aliyo bebek icin anne tek tek aciyo , biri guzel suslu bi pasta yapiyo, oyunlar oynaniyo falan, 2 hafta sonra bi arkadas icin yapicaz insallah, iki erkek bebisi olcaka daha hediye de almadim bakalim ne alcam miniklere

kızlar eşlerimiz hani bizimle kilo alıo biz ne yaşarsak oda yaşıo ya tıp da onun adı sempatik gebelikmiş babada görülen anne ile kilo alma falan olayları

Annemde bana yapamazsın diyor.
Normali yaparım gibide tek korkum risk olması.
Gerçi sezeryanında varda kordon dolanması bambaşka bir olay ya

Allah korusun ya niye kötü şeyler düşünüyorsun.. cesaretin var ne güzel. en güzeli normali doğal olanı . senin kadar güvensem kendime tereddüt etmezdim..

Mezapotamya tatlım çok teşekkür ederim.
Ama ama ben 4,5 aylık hamile degilmiyim artık. 19. Hafta öyle olmuyomu... Uff anlamadim gitti şu hesaplama işini:26:

Ben nerdeyse 10 günde bir gidince doktor ihtiyaç duymadı heralde :)
Benden bıktı artık.Bende renkli için randevu alıcam haftaya bakalım ne zaman giricez renkli ultrasona.

Ben en son dört hafta önce gitmiştim ve nir daha ki sefer için yine dört hafta bekleyeceğim çok şükür herhangi bir şikayetim olmadığı için randevu tarihimde gidiyorum. Allahtan son aylarda daha sık gideceğim :)) çok özlüyorum kızımı.

Ne bilim canım aklıma takıldı işde:S

kızlar eşlerimiz hani bizimle kilo alıo biz ne yaşarsak oda yaşıo ya tıp da onun adı sempatik gebelikmiş babada görülen anne ile kilo alma falan olayları

Eşim kilo alma durumunu kış ayına bağlıyor :)

Benimki şikayetten çok evham canım
Çok okuyorum çok araştırıyorum çevreyi çok dinliyorum.
Kafam karıştıkça her bahaneyle doktorun yanına gidiyorum.
Bende böyleyim işde seninki en doğrusu aslında.

İ'm here

Aman ne anlattınız ne kaynattiniz

Ya kiloları silin aaa ben totalde 24-25 gördüm bacılar,ablalar,kardesler

Sezaryen isteyenler ilk uyandiginizdaki acıya katlanabilirseniz buyrun

bende bende şimdiden hastaneden girdimi kaçasım gelio kalbim hızlı hızlı atıo en iyisi uyutsun beni gözlerimi açayım cö bebem karşımda bide ilk be görmek istiyorum bilmiorumki çok kararsızım

nasılsa bol bol göreceğiz. ben çok kararlıyım. uyutsunlar.işleri bitsin uyandırsınlar.. ahanda bebek bu desinler tamammmm :)))))))

Ama ama ben 4,5 aylık hamile degilmiyim artık. 19. Hafta öyle olmuyomu... Uff anlamadim gitti şu hesaplama işini:26:

canım hesaptan bende çok anlamıyorum ama onun muhabbeti burda olmuştu deneyımlı anacıklar açıklamıslardı. doğruymus yanı ne bılım ben yaa:26:

Bende ilk başlarda senin gibiydim canım. O forum senin bu yazı benim saatlerce araştırıp okuyordum sonra da kafam karman çorman oluyordu. Baktım psikolojim bozulacak kitap haricindeki hiçbir şeyi okumamaya karar verdim. İnternette yazılanların çoğu yanıltıcı oluyor. Her hamileliği kendimle kıyasladığımda yanlış yaptığı anladım. Doktorum da forumları okumayı yasaklıyorum sana deyince uslu kız oldum :))))

Temmuz laternenin misafiri gelecek ama senden recam ne zaman görürsen "ben kac aylık hamileyim "de litven litven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…