Kızlar ya telefondan giriş sayfası çok kötü olmuş. Evde vakit bulup gireyim. Tam telefonum düzeldi cepten girerim diyordum. Sayfa değişmiş. Bugün 19. Haftaya girmem gerekiyordu. Oglusumun gelişimini bile okuyamadım.
bende 40 mevlüdü yaparım baby shower falan bana göre değil bizim kültürümüzdeki şeyleri yapmak daha güzel ama seninde dediğin gibi özenip yapan oluyor ne yapacaksın ne alacaksın bilmiyorsun çok fena oluyor antin kuntin ama bilgi bilgidir kalsın kenarda köşede :)
Canım o bence testleri ihmal etmiştir ya da yaptırmamıştır..kaç test var down sendromuna bakılan,mutlaka tespit edilirdi,senin test sonucuna doktor ne yorum yaptığına ne tavisye ettiğne bakmalısın,daha bir kaç test var yapılacak onları da dikkate alacaktır..Kadere bırakırsak sonumuz hüsran olabilir..Doktorlar hangi testleri istiyorsa yaptırmalı elbette ki..
amin canım. ben normal yapamam kendimi biliyorum. ben kesilip biçilicem orası belli şimdiden
amin canım. ben normal yapamam kendimi biliyorum. ben kesilip biçilicem orası belli şimdiden
Annemde bana yapamazsın diyor.
Normali yaparım gibide tek korkum risk olması.
Gerçi sezeryanında varda kordon dolanması bambaşka bir olay ya
çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
sağolun kızlar..hayır boyadan olmadı..keşke üşütseydim..yapılan tetenoz bebeğimi ve beni çok etkiledi..hem ateş hem baş dönmesi tansiyon düşüklüğü sıtma hepsi bianda oldu.sistik olmusum ama aşıyı bünyem kaldıramamıs.bebeğimin çok sağlıklı oldugunu düşünürken meğersem rahatsızlanmış oda ateşten..bunları tekrar düşündükçe deli oluyorum..lütfen gerekmedikçe tetenoz vurulmayın kızlar..aşı yapılan kolum hala ağrıyor.bebeğim şuan iyi hamdolsun..tamamen olmasada daha iyiyim şimdi..sizler nasılsnız..yaramaz bişi yok değilmi..
genellikle yurt dışında yapılan ve artık türkiyede de bazı kişilerin yaptığı BABY SHOWER partisi nasıl yapılır anlatan bir link yapmak isteyen çıkarsa fikir olabilir geçenlerde arkadaşım davet edilmiş ve nasıl olduğunu bilmediğimiz için tereddütde kalmıştık Allah'tan hediyesini falan hazırlayıp gitmişti bebek doğmadan bu partileri yapanlar var fikir olsun hepimize
Anne adayının bebeğinin doğumu beklediği son günlerini ona özel düzenleyeceğiniz baby shower partisi ile renklendirmeye ne dersiniz? İşte size adım adım baby shower hazırlama rehberi. - Baby Shower hazırlama rehberi - MSN Anne ve Bebek
çok rahatsızlandım kötü günler geçirdim..39,5 ateşle acile gittim..raporum bitti işe döndüm..Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
sağolun kızlar..hayır boyadan olmadı..keşke üşütseydim..yapılan tetenoz bebeğimi ve beni çok etkiledi..hem ateş hem baş dönmesi tansiyon düşüklüğü sıtma hepsi bianda oldu.sistik olmusum ama aşıyı bünyem kaldıramamıs.bebeğimin çok sağlıklı oldugunu düşünürken meğersem rahatsızlanmış oda ateşten..bunları tekrar düşündükçe deli oluyorum..lütfen gerekmedikçe tetenoz vurulmayın kızlar..aşı yapılan kolum hala ağrıyor.bebeğim şuan iyi hamdolsun..tamamen olmasada daha iyiyim şimdi..sizler nasılsnız..yaramaz bişi yok değilmi..
genellikle yurt dışında yapılan ve artık türkiyede de bazı kişilerin yaptığı BABY SHOWER partisi nasıl yapılır anlatan bir link yapmak isteyen çıkarsa fikir olabilir geçenlerde arkadaşım davet edilmiş ve nasıl olduğunu bilmediğimiz için tereddütde kalmıştık Allah'tan hediyesini falan hazırlayıp gitmişti bebek doğmadan bu partileri yapanlar var fikir olsun hepimize
Anne adayının bebeğinin doğumu beklediği son günlerini ona özel düzenleyeceğiniz baby shower partisi ile renklendirmeye ne dersiniz? İşte size adım adım baby shower hazırlama rehberi. - Baby Shower hazırlama rehberi - MSN Anne ve Bebek
Annemde bana yapamazsın diyor.
Normali yaparım gibide tek korkum risk olması.
Gerçi sezeryanında varda kordon dolanması bambaşka bir olay ya
Ben nerdeyse 10 günde bir gidince doktor ihtiyaç duymadı heralde :)
Benden bıktı artık.Bende renkli için randevu alıcam haftaya bakalım ne zaman giricez renkli ultrasona.
Yüksek Voltaj :118:
Laterna :126:
Wosgi :127:
bizim kıdemli anneler nerelerde yahu ???
Allah korusun ya niye kötü şeyler düşünüyorsun.. cesaretin var ne güzel. en güzeli normali doğal olanı . senin kadar güvensem kendime tereddüt etmezdim..
kızlar eşlerimiz hani bizimle kilo alıo biz ne yaşarsak oda yaşıo ya tıp da onun adı sempatik gebelikmiş babada görülen anne ile kilo alma falan olayları
Ben en son dört hafta önce gitmiştim ve nir daha ki sefer için yine dört hafta bekleyeceğimçok şükür herhangi bir şikayetim olmadığı için randevu tarihimde gidiyorum. Allahtan son aylarda daha sık gideceğim :)) çok özlüyorum kızımı.
bende bende şimdiden hastaneden girdimi kaçasım gelio kalbim hızlı hızlı atıo en iyisi uyutsun beni gözlerimi açayım cö bebem karşımda bide ilk be görmek istiyorum bilmiorumki çok kararsızım
Mezapotamya tatlım çok teşekkür ederim.
Ama ama ben 4,5 aylık hamile degilmiyim artık. 19. Hafta öyle olmuyomu... Uff anlamadim gitti şu hesaplama işini:26:
Benimki şikayetten çok evham canım
Çok okuyorum çok araştırıyorum çevreyi çok dinliyorum.
Kafam karıştıkça her bahaneyle doktorun yanına gidiyorum.
Bende böyleyim işde seninki en doğrusu aslında.
Mezapotamya tatlım çok teşekkür ederim.
Ama ama ben 4,5 aylık hamile degilmiyim artık. 19. Hafta öyle olmuyomu... Uff anlamadim gitti şu hesaplama işini:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?