2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Benimde uslu kız olma zamanım geldi geçti bile :)
Doktorum bıktı artık benden
Kadını il dışında tatildeyken bile rahat bırakmıyorum :26:

İ'm here

Aman ne anlattınız ne kaynattiniz

Ya kiloları silin aaa ben totalde 24-25 gördüm bacılar,ablalar,kardesler

Sezaryen isteyenler ilk uyandiginizdaki acıya katlanabilirseniz buyrun

Senin ilk iki doğum sezeryan mıydı canım?

ay canım sorma çok fazlalaştı işlerim çok yoruldum.geçici bir durum ama çok şükür konferans var da ona hazırlık var. Bir de net gidip gelince doğrudüzgün yazamıyorum kusuruma bakmayın takip ediyorum ama hepinizi okuyorum bazen toplu olarak laf atıyorum alıntı yapıyorum :)
eşimle komik şeyler oluyor hala da unutuyorum yazmayı :) evlamlı evet yaaa yazık. sabahları cevizimi kırıp kuru kaysıyla beraber getiriyor yediriyor falan :) yazık sabah 6 buçukta evden çıkmasına rağmen böyle bizle uğraşıp duruyor işte. Allah onu başımızdan eksik etmesin inşallah. Amin. hala hiç iş yaptırmıyor falan bulaşık makinesine bile eğilmeyim diye ogün çatal bıçak almam için sepeti yukarıya çıkartmış :) yatakta tv seyrederken iki yanıma arkama falan yastık koyuyor sanki bebek gibi hissediyorum kendimi :) dik duramıyorum da sanki yastıklarla duruyorum gibi oluyor ha aha haah:) nerdeyse beni yıkayacak falan :) ha aha aha ha aha:) hakkını ödeyemem doğum yapayım da artık ben ele alıcam bakalım bebekten fırsat kalırsa işleri. :) bu hamilelik günlerimi çok arayacağım galiba ben. :) birtek yemek yapıyorum şuanda onu da asistanım gibi mesela sebze soyuyorum ya hemen gelip onları atıyor. tencereyi koyuyor yağı getiriyor soğanı salçayı falan veriyor işi bitince geri kaldırıyor tabi kavanozları da açıyor kapatıyor. yani anlayacağınız ben birtek doğramış oluyorum hııı bir de tencereye koyuyorum bi zahmet :) sizlerden ne haber?

Canım işlerin çok mu yoğun senin? Kendini çok yorma emi.
Artık eşinle dialoklarınızı yazmıyorsun.
Bebiş büyüdükçe nasıl evhamlı olmuştr eşin kim bilir :)

Egomego
Dişin nasil hem dişin ağrısın hemde adama
Yeminle hayla seni gördükçe

cnm benimkide sigarayı bıraktığına bağlıo bende kilo alışımı gaza bağlıorum

işin şakası bi yana gerçekten ben düşündükçe bile fena oluyorum allah kolaylık versin

cnm konuştunmu hiç doktorunla ben bu gidişimde konuşacağım ama benim doktor prof hoca üniversitede tıpda doğuma bence kendi bile girmez gibime gelio ama bi soracam bakalım ne diyecek

Hahahahahha :) Bu anlattıkların o kadar tanıdık ki:) Eşimi anlatmamı istesen benzer şeyleri yazardım.
Ben halimden memnunum da annem çok nazlanıyorsun diyor :) Sabah giyindik kapıdan çıkıcaz kocişle ben raporluyum diye geç çıkıyorum evde.
Montumu giydim kocişi bekliyorum.Ayakkabılarımı giydirip bağlıyor birde ben eğilmiyim diye.
Geçen günde mutfak dolabını açtım.Üstteki tabakları bir alta koymuş ben uzanmiyim diye.
Sabahda dolmuşda illa benden tut,kolunu yukarı kaldırma diyor:)
Kıyamam ya allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.

cnm konuştunmu hiç doktorunla ben bu gidişimde konuşacağım ama benim doktor prof hoca üniversitede tıpda doğuma bence kendi bile girmez gibime gelio ama bi soracam bakalım ne diyecek

ya hepsi acılı olacak bi şekilde ee artık içimizde tutamayacağımıza göre fırtlatcaz ne yapak

kız walla voltajımı yükselttin çokmu ağrı oluo anlatsana

Hahahahaaaaa voltaj zaten benden bıktı bu sorulardan sedacım ben doktoru değiştiririm hatta gidip başka şehirde doğum yaparım kabul etmezse o kadar yani ! doktorumun çalıştığı hastanenin anestezi uzmanı herkesi nasıl yapıyorsa spinal anesteziye ikna ediyor. ama beni edemez.. ben o iğneyi olamam. beni bayıltacak başka yolu yok : huzurlu çalışmaları için o esnada bu şart :)

ya kızlar dün eşimle oturup konuştuk güzelce görümce konularını beraber ev yapma konusunu bn çok haksızlık etmişim meğer o benim tarafımdaymış sen hiç üzülme ben kimin ne olduğunu biliorum dedi okadar sevindimki seviom be ne kadar arada kızsamda genel olarak seviom

kuzum ya herşey takılıo benim kafama şu sonta işi takılıo cnm benim en iyi kararı sen vereceksin kendini en iyi sen tanırsın bende sezeryan istiyorum belki zararlı ama kendimi biliorum ben yapamam ne kendimi riske atayım ne bebemi zaten olaylardan sonra normale psikolojim hiç elverişli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…