İ'm here
Sezaryen isteyenler ilk uyandiginizdaki acıya katlanabilirseniz buyrun
Bende ilk başlarda senin gibiydim canım. O forum senin bu yazı benim saatlerce araştırıp okuyordum sonra da kafam karman çorman oluyordu. Baktım psikolojim bozulacak kitap haricindeki hiçbir şeyi okumamaya karar verdim. İnternette yazılanların çoğu yanıltıcı oluyor. Her hamileliği kendimle kıyasladığımda yanlış yaptığı anladım. Doktorum da forumları okumayı yasaklıyorum sana deyince uslu kız oldum :))))
İ'm here
Aman ne anlattınız ne kaynattiniz
Ya kiloları silin aaa ben totalde 24-25 gördüm bacılar,ablalar,kardesler
Sezaryen isteyenler ilk uyandiginizdaki acıya katlanabilirseniz buyrun
Temmuz laternenin misafiri gelecek ama senden recam ne zaman görürsen "ben kac aylık hamileyim "de litven litven
Canım işlerin çok mu yoğun senin? Kendini çok yorma emi.
Artık eşinle dialoklarınızı yazmıyorsun.
Bebiş büyüdükçe nasıl evhamlı olmuştr eşin kim bilir :)
Mezapotamya tatlım çok teşekkür ederim.
Ama ama ben 4,5 aylık hamile degilmiyim artık. 19. Hafta öyle olmuyomu... Uff anlamadim gitti şu hesaplama işini:26:
Ne bilim canım aklıma takıldı işde:S
Eşim kilo alma durumunu kış ayına bağlıyor :)
Benimki şikayetten çok evham canım
Çok okuyorum çok araştırıyorum çevreyi çok dinliyorum.
Kafam karıştıkça her bahaneyle doktorun yanına gidiyorum.
Bende böyleyim işde seninki en doğrusu aslında.
Ben masumum , laterne dogum hesabı benden sorulur diye yumruğu vurdu masayavoltajjjjjj !!!!!! çok fenasınnnn
nasılsa bol bol göreceğiz. ben çok kararlıyım. uyutsunlar.işleri bitsin uyandırsınlar.. ahanda bebek bu desinler tamammmm :)))))))
canım hesaptan bende çok anlamıyorum ama onun muhabbeti burda olmuştu deneyımlı anacıklar açıklamıslardı. doğruymus yanı ne bılım ben yaa:26:
nasılsa bol bol göreceğiz. ben çok kararlıyım. uyutsunlar.işleri bitsin uyandırsınlar.. ahanda bebek bu desinler tamammmm :)))))))
canım hesaptan bende çok anlamıyorum ama onun muhabbeti burda olmuştu deneyımlı anacıklar açıklamıslardı. doğruymus yanı ne bılım ben yaa:26:
voltajımmm gelmişşşş :)) dün pazardan aldıklarını mı yerleştiriyosunnn hala ???
voltajjjj çokkkkk mu acıyo ya :18::18: bi de ağrı kesici vermiyorlar mı ?
ay canım sorma çok fazlalaştı işlerimçok yoruldum.geçici bir durum ama çok şükür konferans var da ona hazırlık var. Bir de net gidip gelince doğrudüzgün yazamıyorum kusuruma bakmayın takip ediyorum ama hepinizi okuyorum bazen toplu olarak laf atıyorum alıntı yapıyorum :)
eşimle komik şeyler oluyor hala da unutuyorum yazmayı :) evlamlı evet yaaa yazık. sabahları cevizimi kırıp kuru kaysıyla beraber getiriyor yediriyor falan :) yazık sabah 6 buçukta evden çıkmasına rağmen böyle bizle uğraşıp duruyor işte. Allah onu başımızdan eksik etmesin inşallah. Amin. hala hiç iş yaptırmıyor falan bulaşık makinesine bile eğilmeyim diye ogün çatal bıçak almam için sepeti yukarıya çıkartmış :) yatakta tv seyrederken iki yanıma arkama falan yastık koyuyor sanki bebek gibi hissediyorum kendimi :) dik duramıyorum da sanki yastıklarla duruyorum gibi oluyor ha aha haah:) nerdeyse beni yıkayacak falan :) ha aha aha ha aha:) hakkını ödeyemem doğum yapayım da artık ben ele alıcam bakalım bebekten fırsat kalırsa işleri. :) bu hamilelik günlerimi çok arayacağım galiba ben. :) birtek yemek yapıyorum şuanda onu da asistanım gibi mesela sebze soyuyorum ya hemen gelip onları atıyor. tencereyi koyuyor yağı getiriyor soğanı salçayı falan veriyor işi bitince geri kaldırıyor tabi kavanozları da açıyor kapatıyor. yani anlayacağınız ben birtek doğramış oluyorum hııı bir de tencereye koyuyorum bi zahmet :) sizlerden ne haber?
Mezapotamya tatlım çok teşekkür ederim.
Ama ama ben 4,5 aylık hamile degilmiyim artık. 19. Hafta öyle olmuyomu... Uff anlamadim gitti şu hesaplama işini:26:
Aranizda epidural dusunen var mi?
cnm konuştunmu hiç doktorunla ben bu gidişimde konuşacağım ama benim doktor prof hoca üniversitede tıpda doğuma bence kendi bile girmez gibime gelio ama bi soracam bakalım ne diyecek
ya hepsi acılı olacak bi şekilde ee artık içimizde tutamayacağımıza göre fırtlatcaz ne yapak
kız walla voltajımı yükselttin çokmu ağrı oluo anlatsana
Hahahahaaaaavoltaj zaten benden bıktı bu sorulardan sedacım ben doktoru değiştiririm hatta gidip başka şehirde doğum yaparım kabul etmezse o kadar yani ! doktorumun çalıştığı hastanenin anestezi uzmanı herkesi nasıl yapıyorsa spinal anesteziye ikna ediyor. ama beni edemez.. ben o iğneyi olamam. beni bayıltacak başka yolu yok : huzurlu çalışmaları için o esnada bu şart :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?