- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Simdi anlattigima pisman etme bakvoltajımmm gelmişşşş :)) dün pazardan aldıklarını mı yerleştiriyosunnn hala ???
voltajjjj çokkkkk mu acıyo ya :18::18: bi de ağrı kesici vermiyorlar mı ?
İlkinde 1 gün sanciyla sezaryen oldu.2. Mecburi ilkte olmasam bile suyu bitti alındı:)Benimde uslu kız olma zamanım geldi geçti bile :)
Doktorum bıktı artık benden
Kadını il dışında tatildeyken bile rahat bırakmıyorum :26:
Senin ilk iki doğum sezeryan mıydı canım?
kuzum ya herşey takılıo benim kafama şu sonta işi takılıo cnm benim en iyi kararı sen vereceksin kendini en iyi sen tanırsın bende sezeryan istiyorum belki zararlı ama kendimi biliorum ben yapamam ne kendimi riske atayım ne bebemi zaten olaylardan sonra normale psikolojim hiç elverişli değil
ya kızlar dün eşimle oturup konuştuk güzelce görümce konularını beraber ev yapma konusunu bn çok haksızlık etmişim meğer o benim tarafımdaymış sen hiç üzülme ben kimin ne olduğunu biliorum dedi okadar sevindimki seviom be ne kadar arada kızsamda genel olarak seviom
Aranizda epidural dusunen var mi?
ya ben istiyorum ama şu belden iğne olayı kasıo beni bide ameliyat ortamı falan görünce heyecan yaparım zaten tansiyonum düşük
Simdi anlattigima pisman etme bakİlkinde uyandığımda isin açığı direkt kesiği hissettim.Serumla ağrı kesiciyle geçiyor.birde ilk ayaga kalkista(normal doğumda ikindigin için organlarda yerine yerleşiyor )tüm organlarım sarkmış gibi enteresandi.2. De bu ağrı ve acıları yasamadım.belki ilkte cok sancı çektim ondan bilemem.sadece 2. Gün sancım oldu azdı.yine öksürük hapsuruk gülme işkence :))
İlkinde 1 gün sanciyla sezaryen oldu.2. Mecburi ilkte olmasam bile suyu bitti alındı:)
Kızlar genel anestezide uyuyorsunuz tamamda uyaninca farklı oluyor.
Artık normal doğumda normal değil yinede spinal Yada epiduralle doğuruyorlar :)
Anadan olma usul bitmiş varsa ayakta alkışlayacağım :)
sonda olayını voltaj iyi anlatıyor ona sor canım :))))))) ben yalvarıcam doktora beni bayılt ne takarsan tak sonra diye :)))
çok tatlı görünüyor canım maşallah
seni görünce kendimi çok şişko hissettim
Hahahahahha :) Bu anlattıkların o kadar tanıdık ki:) Eşimi anlatmamı istesen benzer şeyleri yazardım.
Ben halimden memnunum da annem çok nazlanıyorsun diyor :) Sabah giyindik kapıdan çıkıcaz kocişle ben raporluyum diye geç çıkıyorum evde.
Montumu giydim kocişi bekliyorum.Ayakkabılarımı giydirip bağlıyor birde ben eğilmiyim diye.
Geçen günde mutfak dolabını açtım.Üstteki tabakları bir alta koymuş ben uzanmiyim diye.
Sabahda dolmuşda illa benden tut,kolunu yukarı kaldırma diyor:)
Kıyamam ya allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.
Aranizda epidural dusunen var mi?
işte cnm ben bu yüzden sırf özelde doğum yapmak istiyorum yoksa kimse bizim nazımızı çekmez
geçmiş olsun canım diş çok kötü ya inşallah çok çektirmez sana
benim hamile kaldığım ay dişlerim çok kötüydü damaklarım çekilme yapmıştı çok fena sızlıyordu ne sıcak ne soğuk birşey yiyip içebiliyordum ilk iki ay çok zorladı beni sonra geçti çok şükür allah şifa versin canım sana
kızlar doğumdan önce alınacaklar listesi vardı topikte. kimse kaydetmedi mi?
kaydeden varsa gönderebilir mi?
İnşallah dişin çok çabuk iyileşir diş ağrısı zor Allah yardımcın olsun canım.
ahh o hastanedeki kasap doktorlar yokmu sinir bozucu insanı daha çok hasta ediyorlar en güzelini yapmışsın geri dönmekle yoksa tartışıp sinir olacaksın belkide sinirlenmekte bize iyi gelmez tansiyon fırlıyor
Kıslar hepinize günaydın, yaşasın haftanın son çalışma günü
egomego
çok geçmiş olsun canım. oy kıyamam ben sana bir de hamileyken diş ağrısı çekiyorsun. ben de tüm yirmiliklerinden 22 yaşında kurtulmuş biriyim ama 16 yaşımdan 22 yaşıma kadar çektim. allah düşmanıma vermesin. biri eğriydi tüm çene yapımı bozdu diğeri çürüdü bademciklerim şiş dolaştım bir yıl sürekli ishal oldum falan.
hamile kalmadan önce dişçiye gittim çürük falan yoktu ama 2 hafta önce dilime ön dişimin kenarında bir tırtık değdi baktım incecik kırılmış. bu bebiklerin herşeyi bizden aldıkları doğru valla. kendimi zorlaya zorlaya her gün süt yoğurt ayran içiyorum. alsana kalsiyumunu ordan, benimkini niye kullanıyorsun
çok tesekkürler canımcımm bende çok yerim yogurt ayran süt bayılırım ama dediğin gibi onlardan beslensene dişimden ne istiom =)
sağolun kızlar. ay sizi bırakıp çıkamıyorum ki.
23 nisanda doğacak görünüyor ya bizim bebek resmi bayram diye bayram dedim kız. kayınpederimin ismi unisex şimdi söylemiyeyim. egemenide 23 nisan ulusal egemenlik bayramından dolayı düşünüyoruz.
çıkkkk kızzzz =) anamm yazamadım maaş alan solugu burda alıyor allahtan sorunlu vatandas gelmedi yaa iyi yolcular bacım kendine kocaman iyi bak bebişimize xxxkocaman iyi bak =) bol bol bol gez alışveriş yapmasanda mapza gez sürekli pozitif ol =)
ismede bayıldım doğacağı günede daha bir kanım ısındı sıpaya =)
Amin canım inşallah. Yanlız ben çok alıştım bu ilgiye böyle doğumdan sonra da birden bir garip gelecek kendi ayakkabımı başlamak falan sakat gibi oldum tövbe yarabbim hep alıştırdı beni başkasından bekler oldum. Ogün çok üzüldüm yaşlı eniştem ve annem zar zor hastanede (teyzem için gitmiştik ya) ayaklarındaki galoşları çıkarmaya çalışıyorlar aklımın ucundan bile geçmiyor eğilip yardım etmek cebelleşiyorlar orda eniştenm böyle iki yana sallanıyor falan tövbe yarabbim yaaaa ben öyle bir şartlanmışım ki eşim tarafından eğilmicem diye yardım bile etmiyorum çok utandım sonradan fark edince. robot oldum sanki hamile olunca :)
İngiliz tıp dergisi The Lancet’in internet sayfasında yayımlanan ve ABD’de yapılmış araştırmaya göre, hamilelikte fazla kilo alan annelerin bebekleri de kilolu doğuyor.
Benim bahsettigim sezeryanda epidural degil,normal dogum sirasinda yapilan epidural.
Belirli bi acilma olduktan sonra istege bagli yapilandan.
Bende özelde yapıcam ya.Devlette yapmak çok zor.
Arkadaşım devlette yaptı.Herkes anadan doğma her yerde bir hamile ağlıyan,bağıran,çağıran.
Kimseyide almıyorlar yanına diyor.O kadar sancı çekip üzerine sezaryan yaptı.
Sıra gelirse şanslısın.
Eğilmek banada zor geliyor valla.O yüzden anlıyorum seni.
Eşlerimiz alıştırdı bizi ne yapalım :) Yanlız eklicem resmiya haftaya benim göbiş gerçekden eğilmeme müsade etmiyor
ewt cnm ya benim arkadaşımda aynısını anlattı her gelen bi parmağını sokuyomuş açılma varmı die bağırınca falan kızıolarmış o yüzden bana parana kıy git özelde yap dedi o sırf parasızlıktan devlette yapmak zorunda kalmıştı
Benim arkadaşım normal yaptı.
Bende telde tabrik ve takdirlerimi illettim.
Diğeride tamamen uyuyarak sezeryan oldu,oda zor.
Ben korkarım diye resimlerini göstermedi.
Doktorumla daha hiç konuşmadık o yüzden hayırlısı diyorum.
Peki normal doğumun sancısı nasıl çok mu zor:S Bir günde geçmişsin yahu:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?