2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Umutege benimde odam küçük aynı zamanda yazın sekli değiştirdim .oglumun bazasi vardi,kizimada alacaktim ki 3. Geliyor.bende oglumun bazasini cikarip bir ranza aldim(esasen hic sevmem)ama hos,yavru yatagida var 3 cocuklukar icin :)Ev alirsam ogluma oda yaparim,kizlarim ranzada yatar yavru yatagindada ben dedikodu falan ederiz
beşik ne olacak bilemem.Bu halde sığmaz bizim odamıza , belki idarelik sepet alırım :26:

voltaj senin kızla oğlan aynı odada kalıyor mu?ben küçüğe ayrı oda yapıcam büyüğü rahatsız etmesin diye (
oğlum aynı odada kalmayı istiyor ama kaç yaşından sonra tek oda da kalabilirler bilemiyorum

Geeellldiiimmmmmm...

Erkek kesinlesti.. Saglikli masallah topac gibi :)))

Cooook buyumus yavrucuum..

Artik erkek krsinlestigine gore alisveris baslasin diiimii ama :))))

Evet canim evim 2+1.
Ben oğlumu 1,5 yasında ayırdım kendi odasına ,zaten cocuk odası vardı sadece baza almıştım.
Kızımı bu Şubat'ta ayırmıştım .Bazasini alamadan bebis geldi,hangisi olursa onlar yatacaktı kiz oldu kızlar yatacak.
Evimi değiştirene kadar oglumla kızım hala yatar...

Geeellldiiimmmmmm...

Haydi canim gözün Aydın, saglikla gelsin efe.
Buyumustur annesi yariyi az gectik
Takvimde 400 gr yazıyor(gerçi maksimum ölçüde )

Bir önceki sayfada liste var bilemem işine yarar mi

çok yaş farkı var ya arada hangi yaşta aynı odada buluşurlar kestiremiyorum:44:
oğlumun takımı kardeşine kaldı;o araba yataklı bir takım istiyordu ama şimdi vazgeçti illa ranzalı olsun biraz büyüyünce kardeşimde benimle yatsın demeye başladı:44:

vitamin ismiyle yaşasın kızın inşallah
ne zaman gidiyorsun doktora??dönünce hayırlı haberlerini paylaşmayı unutma

saat 11 de kontrolümüze gittik yanımızda teyzeleride geldi ilk kez gördüler kıpır kıpır çok sevindiler kızım çok tatlı yaa yerim ben onuuu 400 gr olmuş gayet iyi gelişimi dedi.bacak kemiği uzun dedi annesine çekmiş uzun bacaklı kızım benim kalsiyum yazdı günde 1defa iç dedi böyle bizdeki haberler

41 kere maşallah prensese
hep böyle güzel haberlerini duyurmak nasip olsun inşallah
ben de bu defa kız kardeşimi götürmeyi planlıyorum,oda hamile;birlikte muayene olup sırayla yeğenlerimizi görelim istiyorum

Benim oğlum Kasım 2004-kızım Ocak 2010
Arada 6 yas var.Cok oynadılar , cok kavga ettiler vs.2 side kardes olduğunu anladı.emeklemeyi abisi öğretti.pepeyle bebe gibiydiler :))Hala öyleler .

Seninkiler 8-9 yas farkla olacak sanırım . O kadar pişman olacaksn ki keske 4-5 yıl evvel yapsaydım diye.Ah o hamilelik fobisi kiskanirmi fobisi olur mü bakabilir miyim vs.zaman geri geeell...Gerçi ben öyle pişman değildim :))
Bebekden yanına yatirmazsin seneye yazın beraber yatarlar.Ranza yine al yerin varsa,cok modern tarzda artık ranzalar
Hele ev küçükse kesinlikle ranza.

41 kere maşallah prensese
hep böyle güzel haberlerini duyurmak nasip olsun inşallah
ben de bu defa kız kardeşimi götürmeyi planlıyorum,oda hamile;birlikte muayene olup sırayla yeğenlerimizi görelim istiyorum

inşallah amin teyzesi.bencede birlikte gidin iki mutluluğu birden paylaşın

araları tam 8 yaş olacak ( pişmanlıktan hiç konu açmayalım;zavallı oğlum yıllardır ikna etmeye çalışıyordu beni kardeş için ama kısmet bugüneymiş demek ki..
benim kardeşimle aramda 7 buçuk yaş var;o doğduğunda kıskançlık yapmadım sanki bana oyuncak bebek gelmiş gibi oldu;her şeyiyle ilgilendim büyüyene kadar :)) şimdide aramız çok iyidir maşallah
çok modern ranzalar var gerçekten ve çok konforlu oluyor aslında..
bir uygun zamanda çıkıp bakmak lazım herşeye internetten bakarak olmuyor (

Aaa ben bu Msj yeni goruyorum
Gözün Aydın canım ya coook sevindim İnan ki
Bir arkadas muhabbetini sevmediğimden;
2arkadasimda da çıktı risk.

biri 1/270 biri 1/18
Hep bahsetmek istedim ama olmamıştı.

18 olan temizdi :)

270 olan maalesef çıktı.

Rabb'inin imtihani,şükür gerektiren durumlar.Mucizene ömür boyu saglık sıhhat

çok makbule geçti bu liste kaydettim bende teyzesinden geleceklere ek olarak alacaklarımı kesinleştireyim artık

benim de yatak odası küçük yatağımın yanında 70 cm lik komodin boşluğu var oraya koyucam sepeti idareten 6 ay olana kadar yan oturma odasınada sonra tahta beşik alırım artık, şifonyeride o odaya koyucam mecburen, ev küçük olunca tıkış tıkış oluyo offff

Geeellldiiimmmmmm...

hayırlı olsun canım oğlun, maşallah büyüsünler de kucağımıza alalım artık
maşallah prensese annesi,
kız halaya oğlan dayıya çeker derler bizim orda

bugün kimsecikler girmemiş, sabahtan bu yana 3-4 sayfa oku oku bitiremedim

bende akşama kaç saaatte okurum artık diyodum, hemenceceik bitti

bugünde annemin sohbet grubu annemdeydi, yine bi sürü iyi kötü doğum anısı dinledim

şunu gördüm ki olumsuz ve mutsuz insanlar sürekli olumsuz şeylere odaklanıyorlar ve çevrelerine de olumsuz bi enerji veriyolar, heee heee diyip geçiştirmek lazım kendimi çok acımasız gördüm biraz

birisi diyoki şimdi sana herkes 2 canlısın ye ye der, dedim nerdeeeeee kim görse sakın yeme daha çok şişersin diyo

kim ne derse desin inşallah ben hayırlısıyla güzel şekilde doğuracağım gibi geliyo, nazarım değmesin kendi kendime ama
daha önceden de hamileyken zayıflayacağımı hissediyordum, max seviyeyi gördükten sonra hamile kaldım yanılmadım,
doğum da Allahın izniyle hakkımda hayırlı olan şekilde olacak inşallah

kızlarr kusura bakmayın tek tek alıntı yapamayacağım. hepinize teşekkür ederim ilginiz ve güzel dilekleriniz için.
ben yatabildiğim kadar yatıyorum tabi oğlumla ilgilenmek dışında evle ilgili her şeyi eşim yapıyor. sadece kuzum bu ara bana çok düşkün mecburen onunla oynuyorum falan ama hep yattığım yerden. maalesef sancılarım devam ediyor. özellikle bugün karnım sürekli sertleşti durdu. korkuyorum bi yandan. çünkü bebeğim uzun süre hiç hareket etmiyor. tam artık benim elim ayağım kesiliyor korkudan minicik bi pıt pıt geliyor. gerçi ondan da çok bişey bekleyemiyorum çünkü kasılmalar rahmimi resmen kum saati şekline getirmiş bebğimin hareket alanı çok kısıtlı.
iyi bir doktor ismi aldım ama ulaşamadım maalesef yarın da tatil ( pzt. erkenden ulaşıp durumun aciliyetini belirtip randevu alacağım inşallah.
hepinize çok teşekkür ederim. laterne canım sanırım sen sormuştun kan ve idrar tahlilim hep temiz ama her ihtimale yani enfeksiyona karşı antibiyotik alıyorum.
derineser canım gözün aydın. çok sevindim sonuçların güzel çıkmış.
tansiyon sorunu bende de var bu arada kızlar en normali 8/5 bazen daha da düşüyor ayakta duramaz oluyorum hep tuzlu şeyler bi de maden suyu önerdi doktorum.

yüksek_voltaj; çok şaşırdım kırıkkalede oturdum diyince nedense :)) özel doktora gidiyorum canım muayenehanesine. tekin kale adı. duymuşsundur sanırım.
kadın doğuma bunda hiç gitmedim ilk doğumu orda yapmıştım ama çok ilgilenmiyorlar uzun süre beklemek gerekiyor. doktorumuzdan memnunuz diye bunda direkt tekin kaleyle başladım. hiçte hastaneye gitmedim çünkü çok yoruluyordum hastanede.
ankarada da atatürk iyi ama benim git gel vaktim olmadığı için özel muayenehanesine gidebileceğim bir doktor buldum riskli gebeliklerde uzmanmış bakalım ptesi gideceğiz sanırım.

tekrar teşekkür ederim kendinize iyi bakın

çok geçmiş olsun canım, iyi düşün, sıkıntıların biteceğini düşün,
bebekler bizden fazlasıyla etkileniyolar, dinlenmeye çalış, eve yardma gelebilecek birileri yok mu , rica etsen gelip ilgilenebilecek,
zor durumdasın sonuçta, bi tanede oğlun var onunlada ilgilenmen gerekecek,
Rabbim yardımcın olsun inşallah, kasılmaların geçer ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

ben kaçırmışım yaa dmt neyiin vardı canım senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…