kızlarr kusura bakmayın tek tek alıntı yapamayacağım. hepinize teşekkür ederim ilginiz ve güzel dilekleriniz için.
ben yatabildiğim kadar yatıyorum tabi oğlumla ilgilenmek dışında evle ilgili her şeyi eşim yapıyor. sadece kuzum bu ara bana çok düşkün mecburen onunla oynuyorum falan ama hep yattığım yerden. maalesef sancılarım devam ediyor. özellikle bugün karnım sürekli sertleşti durdu. korkuyorum bi yandan. çünkü bebeğim uzun süre hiç hareket etmiyor. tam artık benim elim ayağım kesiliyor korkudan minicik bi pıt pıt geliyor. gerçi ondan da çok bişey bekleyemiyorum çünkü kasılmalar rahmimi resmen kum saati şekline getirmiş bebğimin hareket alanı çok kısıtlı.
iyi bir doktor ismi aldım ama ulaşamadım maalesef yarın da tatil( pzt. erkenden ulaşıp durumun aciliyetini belirtip randevu alacağım inşallah.
hepinize çok teşekkür ederim. laterne canım sanırım sen sormuştun kan ve idrar tahlilim hep temiz ama her ihtimale yani enfeksiyona karşı antibiyotik alıyorum.
derineser canım gözün aydın. çok sevindim sonuçların güzel çıkmış.
tansiyon sorunu bende de var bu arada kızlar en normali 8/5 bazen daha da düşüyor ayakta duramaz oluyorum hep tuzlu şeyler bi de maden suyu önerdi doktorum.
yüksek_voltaj; çok şaşırdım kırıkkalede oturdum diyince nedense :)) özel doktora gidiyorum canım muayenehanesine. tekin kale adı. duymuşsundur sanırım.
kadın doğuma bunda hiç gitmedim ilk doğumu orda yapmıştım ama çok ilgilenmiyorlar uzun süre beklemek gerekiyor. doktorumuzdan memnunuz diye bunda direkt tekin kaleyle başladım. hiçte hastaneye gitmedim çünkü çok yoruluyordum hastanede.
ankarada da atatürk iyi ama benim git gel vaktim olmadığı için özel muayenehanesine gidebileceğim bir doktor buldum riskli gebeliklerde uzmanmış bakalım ptesi gideceğiz sanırım.
tekrar teşekkür ederim kendinize iyi bakın
bugün kimsecikler girmemiş, sabahtan bu yana 3-4 sayfa oku oku bitiremedim
bende akşama kaç saaatte okurum artık diyodum, hemenceceik bitti
bugünde annemin sohbet grubu annemdeydi, yine bi sürü iyi kötü doğum anısı dinledim
şunu gördüm ki olumsuz ve mutsuz insanlar sürekli olumsuz şeylere odaklanıyorlar ve çevrelerine de olumsuz bi enerji veriyolar, heee heee diyip geçiştirmek lazımkendimi çok acımasız gördüm biraz
birisi diyoki şimdi sana herkes 2 canlısın ye ye der, dedim nerdeeeeee kim görse sakın yeme daha çok şişersin diyo
kim ne derse desin inşallah ben hayırlısıyla güzel şekilde doğuracağım gibi geliyo, nazarım değmesin kendi kendime ama
daha önceden de hamileyken zayıflayacağımı hissediyordum, max seviyeyi gördükten sonra hamile kaldımyanılmadım,
doğum da Allahın izniyle hakkımda hayırlı olan şekilde olacak inşallah
ben gynoferon kullanıyorum;sabah uyanınca aç karnına içip 1 saate yakın bşy yemiyorum.. yada sabaha karşı uyandığımda 4-5 gibi içip tekrar yatıyorum,uyandığımda kahvaltı için beklemek zorunda kalmıyorum :))sllm herkese demir ilacını nezaman kullanıyorsunuz?
ay ben trendyola üye değilim göremedm ama eminim çok güzel şeylerdir hayırlı olsun canımVRSkızlar bakın bu sabah oğluşuma neler aldım
http://www.trendyol.com/Takim-Beyaz-0119BE--3-Ay-/UrunDetay/0/1859635
http://www.trendyol.com/Tulum-Krem-Mavi-8027KRMA/UrunDetay/11788/1859846
sllm herkese demir ilacını nezaman kullanıyorsunuz?
Merhaba kızlar
İyi pazarlar :103:
Voltajım rüyan hayırlara çıksın inşallah kuşum
Dmt dualarımız seninle,hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Gulimier ve PeriLous prenseslerin isimleri hayırlı olsun.Rabbim sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler nasip etsin kuzucuklarımıza inşallah.
merhaba kızlar..16 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim normalde 2 mayıs doğum tarihim ama doktorum 20 nisan dedi 2.gebeliğim kızım var kızlarım olacak :)
merhaba kızlar..16 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim normalde 2 mayıs doğum tarihim ama doktorum 20 nisan dedi 2.gebeliğim kızım var kızlarım olacak :)
işte oğluşumun ilk cicicleri
teşekkür ederim,inşallah giydirmek de nasip olurahahah papyonusu kopsun :)) çok tatlıyımış cidden güle güle sağlıkla kullansın inşallah kuzular
işte oğluşumun ilk cicicleri
teşekkür ederim inşallah sağlığınla gelir kızlarım..sağlıkla gelsin kızların inşallah
ne güzel 3 kızın olacak,maşallah hepsine
amin çok teşekkür ederim..Hoşgeldin canımPrenseslerin hayırlı,uğurlu olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :
hayırlı olsun canım Allah sağlık versin bebişlerine neden 20 nisan sezeryan falanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?