2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar nasılsınız? bu saatte kimse yok hayırdır bişey mi var? geçmişi okuyamıyorum merak ettim.:18:

Kızlar birazdan sizlerle cicilerimi paylaşacağım, kocacım her ne kadar bebişe bi şey aldırtmasa da kendime almama hiçbir şey demiyor. Hi hi hi, ama resimlerini çekerken yakalandım ve bana kocaman bir İNANMIYORUM SANA dedi :92:

günaydın kızlar, nasılsınız? umarım bütün hamile güzellerin keyfi yerindedir.

ben yine doktorlara gıcık kapmış durumdayım bu sabah. bir arkadaşım aradı 22 haftalık hamile; 2li testi çok iyiyken 3lü testinde 1/270 olması gereken risk 1/269 çıkmış; yani sınırda; üstelik ultrason bulguları da normal. doktoru amniyosentez diye tutturmuş (bu arada kız daha 30 yaşında). o da ağlayarak beni aradı; ne yapıcam ben diye.

22 haftalık bebek 500 gram 20 cm gibi bişey olur; neredeyse minyatür bir yenidoğan yani. kötü çıksa da aldıramam diyor haklı olarak. ben de doktorların korkutmasıyla amniyosentaz oldum ve bu seferde 4 gün boyunca acaba düşük olurmu stresiyle yaşadım. neden bu aniyosentez bu kadar moda oldu anlamıyorum? işlem başına 2000 TL aldıkları için olabilirmi acaba?

günaydın kızlar,

ya size demiştim ya c.tesiden beri sanki hissediyorum die kabarcık kabarcık, dünden beri yok kafayı yiycem zaten cuma günkü lekelenmeden dolayı aklım sürekli onda iyi mi die, ben bu doğumu çıkaramıycam bu gidişlebu akşam ya da yarın sabahtan bizim ordaki bi doktora gidicem olmazsa ya bi göriyim hiç değilse

nefret ediyorum bu doktorlardan ,2li test iyiyse 3lüye gerek bile yokki zaten, benim doktorum direk dörtlü yaptı, insancıkları nası strese sokuyolar ya

nefret ediyorum bu doktorlardan ,2li test iyiyse 3lüye gerek bile yokki zaten, benim doktorum direk dörtlü yaptı, insancıkları nası strese sokuyolar ya

​2li iyi çıktığında 3 lü yapılmaz zaten ama bilmiş dr lar yapıyor. 2li nin güvenilirliği 3lü den daha fazla bu da kanıtlanmış bir durum.

güle güle giy canım ay donus çok güzel ya:)ben bu lastik sıkmasından dolayı patlıycak durumdayım:)

Bende dün eski kıyafetlerimi çıkardım neler oluyor neler olmuyor, .. Bir yıl önce 59 kiloydum. Giydiim pantololarım vardı. Onları saklamıştım. Şimdi 54 kiloyum. Onlarla belli bir dönemi idare edicem, Eteklerimde 40 bedenler oldu .. Sırf üst alırsam alıcam şimdilik..

Bir elbise aldım Kotondan m beden ama bol iniyor rahat , Şu ana kadar tek aldığım giysi o :)) Bir bot alıcam altı kaymyacak şekilde Kışın ihtiyaç olacak zaten ihtiyacımda vardı sarı catlerden .

kızlar kpss tercihleri başladı ben önlisans alanında tercih yapacağım bitirdiğim programa uygun izmirde hiç tercih yok acaba genel olarak uyan tercihler var ama hepsi de şehir dışında acaba hepsini yazsammı ne dersiniz çıkmazda çıkarsa die ümit vede daha sonrası için zor bir dönemmi olur bilemedim napayım sizce???(eşimin iş değiştirme gibi lüksü yok o izmiri bırakamaz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…