Günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar, nasılsınız? umarım bütün hamile güzellerin keyfi yerindedir.
ben yine doktorlara gıcık kapmış durumdayım bu sabah. bir arkadaşım aradı 22 haftalık hamile; 2li testi çok iyiyken 3lü testinde 1/270 olması gereken risk 1/269 çıkmış; yani sınırda; üstelik ultrason bulguları da normal. doktoru amniyosentez diye tutturmuş (bu arada kız daha 30 yaşında). o da ağlayarak beni aradı; ne yapıcam ben diye.
22 haftalık bebek 500 gram 20 cm gibi bişey olur; neredeyse minyatür bir yenidoğan yani. kötü çıksa da aldıramam diyor haklı olarak. ben de doktorların korkutmasıyla amniyosentaz oldum ve bu seferde 4 gün boyunca acaba düşük olurmu stresiyle yaşadım. neden bu aniyosentez bu kadar moda oldu anlamıyorum? işlem başına 2000 TL aldıkları için olabilirmi acaba?
nefret ediyorum bu doktorlardan ,2li test iyiyse 3lüye gerek bile yokki zaten, benim doktorum direk dörtlü yaptı, insancıkları nası strese sokuyolar ya
güle güle giy canım ay donus çok güzel ya:)ben bu lastik sıkmasından dolayı patlıycak durumdayım:)
Donuşumdan 2 tane var, eşimin teyzesi hediye etmişti, ben de siyahlarını alacam bir yerde buldum vakit bulunca gidecem
donuşları nerden buldun canım ya? ben de lastiklerden muzdaribim
güle güle giy canım ay donus çok güzel ya:)ben bu lastik sıkmasından dolayı patlıycak durumdayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?